Veel en toffe attracties voor kinderen, maar wat vreselijk slecht georganiseerd. Nog nooit in een attractiepark geweest met zo extreem veel storingen. Doe eens fatsoenlijk onderhoud. Om vier uur m... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Langer aanschuiven voor eten dan attracties! Heeeeel slecht geregeld! Dit is toch niet normaal in zo een park waar je genoeg voor moet betalen?! Dient aangepakt te worden! Wachttijden aan attracties k... Ver mais
Plopsaland Zomerrevue…. Diner + revue gereserveerd. Diner blijkt buffet te zijn…:( Aanschuiven dus. Smakeloze pizzas en salades zonder dressing. Alles flauw van smaak. 2 hoofdgerechten: wat... Ver mais
We zaten in majaland met de chiro. We moesten elk letten op een klein kind van ribbels dit is de jongste groep. We werden toen aangesproken door een Nederlander (Mark)die zei dat we uit het ballen bad... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Boos niet gehoord jammer
Begin van het jaar plopsaland de Panne geboekt .
We gingen met 4 volwassenen en een kind van 3 jaar .
Alles online geboekt, alles betaald , gingen 3 dagen in september ( woensdag , donderdag en vrijdag )
Een week voor aankomst kregen we te zien dat we alleen woensdag van het park konden genieten de andere dagen waren ze dicht 😡😡😡😡
Wel was het zwembad open maar dat hebt je ook gezien in een paar uurtjes.
Ook op het park waren verschillende eet en drink gelegenheden dicht.
Geen parade
Alles is hartstikke duur ,ook de Village huisje.
Maar een tegemoetkoming zit er niet in
Nee want de centen hebben zij al ontvangen
Zijn ook mensen moeten sparen voor leuke uitstapjes .
Dit zal ik ook NOOIT meer boeken.
Ook bij online boeken staat er niet bij dat je borg moet betalen, ook weer een som van 250 euro HOPPA ja krijg je wel terug mits je alles goed achter laat , maar dan nog
Ja Gertje en samson en de hele rest van plopsaland zo kan ik ook mooi weer spelen van andermans geld
Triest triest en nog eens triest
Versleten park.
Inkom prijs veel te duur. En zeker als de helft voor onderhoud gesloten is. Een schande is het. En de attracties die dan wel open zijn ,massa´s volk natuurlijk. Alles is verouderd en versleten. Panne in de bootjes ook nog. Eten is verschrikkelijk duur. Cola flesje 4,75 €. En parking ook nog is 12€. NOOIT MEER.
Le 22 août
Le 22 août, j’ai acheté 2 places pour le parc plopsaland La panne. Une publicité annonce des promotions, je saisi donc l’opportunité. Sauf que j’ai mal compris l’offre. Je pensais acheter des places a 32 euros l’unité mais en recevant mes billets je comprends que j'ai acheté 4 billets pour plosaqua. Ma fille et ma mari ne supportant pas l’eau des piscines (eczema) je réclame dans les heures qui suivent le remboursement des places. Au bout de 7 jours je reçois une fin de non recevoir du site !! Ils ne remboursent pas les billets promotionnels, des billets valables jusqu'au 4 janvier 2026 !!! C'est une honte. Le consommation dispose d’un droit à l’erreur et d’autant plus quand l’erreur est sur internet. Plopsaland ne veut rien entendre. Je suis profondément déçue de ce parc et du comportement de leurs équipes dans le traitement de leurs clients.
Joe bar
In de Joe bar werden we tot 2 maal toe genegeerd dus zijn we maar weg gegaan.
Erg teleurgesteld
Erg teleurgesteld – nooit meer!
Ons bezoek aan Plopsaqua was een grote teleurstelling.
Allereerst de zwemkledingregels: je mag alleen een zwembroek zonder rits of zakken dragen. Heb je die niet bij? Dan moet je er één van hen kopen – voor meer dan 50 euro! Pure oplichterij.
Daar stopt het niet. Voor een locker betaal je 5 euro, en je krijgt maar 2 euro terug. Dus eigenlijk betaal je 3 euro extra, enkel om je spullen op te bergen.
Tel daar de dure parking nog bij, en je betaalt een klein fortuin voor een dagje zwembad. En dan krijg je ook nog te maken met onredelijke regels en extra kosten.
Kortom: zwaar teleurgesteld, veel te duur, en ik kom hier nooit meer terug.
Waarschuwing aan iedereen: denk goed na voor je hier naartoe gaat!
Je tiens à exprimer ma déception face à…
Je tiens à exprimer ma déception face à la gestion du parc, qui est pourtant magnifique et bien entretenu. Il est inacceptable que l'entrée soit déjà coûteuse, sans oublier le tarif de parking de 15 €, ce qui constitue un budget considérable pour les familles. Même avec un abonnement, les réductions sur la nourriture sont limitées, contrairement à des parcs comme Eurodisney ou Pairi Daiza où les avantages sont valorisés.
Quand je vois qu'une simple eau plate est à 3 euros dans un parc comme Jungle City, qui est également un bel endroit pour les enfants, il est clair qu'il y a un problème. Vendre une eau à 4,25 € dans ce parc est scandaleux. Les files d'attente interminables ajoutent à la frustration des visiteurs. La gestion du personnel doit être améliorée. Il est impératif que la hiérarchie prenne conscience de ces problèmes. Les visiteurs méritent des tarifs plus justes et une meilleure organisation pour profiter pleinement de leur journée.
Plopsaqua Honteux 30 euros la place…
Plopsaqua Honteux 30 euros la place pour un parc aquatique qui n'a pas changé depuis 10 ans et alors pour le pire et de vendre des gauffres aux sucres acheter chez une commerçant discount et mettre du nutella dessus et le vendre 5euros 50 et un mars glacé à 6 euros une honte, je dis que ça serait merveilleux que un jour il face parc vide ça leur permettre de réfléchir et d'éviter de voler les gens, sans compter un bout de pelouse que l'ont loue 15 euros pour mettre sa voiture. Honte à vous
Ik ga al 5jaar naar Plopsaland omdat…
Ik ga al 5jaar naar Plopsaland omdat mijn dochter daar alleen naar toe wilt, ik zie het al jaren aftakelen, eerst begon het met personeel, het zijn alleen studenten, gepensioneerden of mensen zonder enig ervaring, waardoor dat het super lang duurt om iets te bestellen of ritje te doen.
Vandaag bij de theater gaan eten met mijn kids en de frieten waren niet te eten, allemaal groen, de kwaliteit van het eten is ook achteruit gegaan je krijgt bij de kinder menu 3 miserig nuggets, het eten Is koud, het is allemaal super kostelijk!
Leuk pretpark
Leuk pretpark
Dit jaar 2x verbleven zelfs. Vrijwel alles is goed meegevallen... (Ontvangst, verblijf, ontbijt, attracties, eten .. )
Helaas dat er enkel gepost wordt als er negatieve commentaar gegeven dient te worden. Azijn, al dan niet halal, werkt blijkbaar rapper (en dan nog met 2 accounts !). Snap je bev. niet dat je met je zweettenen in sandalen (in waterattracties buiten) omwille van hygiëne afgekeurd wordt en van schoenen moet wisselen? - voorschriften waterpark zijn in genoeg talen online te vinden.
Plopsaland panne aqua
Vandaag ben ik samen met mijn man en onze twee dochters vanuit Nederland naar België gereisd om Plopsaqua te bezoeken. We hadden onze tickets vooraf online gekocht en verheugden ons op een leuke dag samen. Bij aankomst werd ik echter direct aangesproken door een medewerkster die mij vertelde dat ik (als vrouw met hoofddoek) niet met mijn eigen zwemkleding mocht zwemmen. Ik werd verzocht om korte, strakke zwemkleding te dragen die strak op het lichaam zit. Dit voelde voor mij niet alleen ongemakkelijk, maar ook respectloos naar mijn persoonlijke overtuigingen en kledingkeuze. Omdat ik niet op deze manier wilde zwemmen, heb ik besloten om samen met mijn jongste dochter te vertrekken. Ik heb nog gevraagd om ons geld terug te krijgen, maar hier werd geen gehoor aan gegeven moest dit maar online regelen. De manier waarop wij bij de ingang werden ontvangen door de medewerkster was erg onvriendelijk. Wat het voor mij extra pijnlijk maakte, is dat ik binnen andere bezoekers zag met losse kleding in het water, waardoor het voor mij voelde alsof ik onrechtvaardig werd behandeld. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat onze dag, waar wij ons zo op hadden verheugd, volledig is verpest.
Ik vind het ontzettend jammer dat wij op deze manier behandeld zijn. Wij kwamen voor een leuke gezinsdag, maar gingen met een zeer teleurgesteld gevoel weer naar huis.
Op 9 augustus zijn wij helemaal vanuit…
Op 9 augustus zijn wij helemaal vanuit Nederland naar België gereisd om Plopsa te bezoeken. Helaas is ons bezoek ernstig verpest door de kledingvoorschriften en de manier waarop wij behandeld zijn.
Bij aankomst in het zwembad kregen wij te horen dat lange kleding verboden was. Mijn kinderen mochten niet met hun eigen zwembroekje zwemmen; zij werden verplicht om in een strak short te zwemmen dar zo kort mogelijk is. Alles moest zo strak mogelijk tegen het lichaam zitten en. Losse kleding was volledig verboden.
Wij waren geschokt door deze regels en vooral door de manier waarop uw medewerkers hiermee omgingen. Het voelde alsof mensen met een buitenlandse achtergrond of een gelovige kledingstijl niet welkom zijn. De laatste medewerker met wie wij spraken, gedroeg zich bovendien ronduit racistisch.
Wij vinden het onacceptabel dat wij, na een lange reis vanuit Nederland, op deze manier behandeld zijn. Wij verzoeken u dringend om uitleg over deze kledingregels, waarom er geen ruimte is voor redelijke uitzonderingen, en hoe u gaat voorkomen dat bezoekers in de toekomst op zo’n discriminerende manier bejegend worden.
Détente, amusement et déconnexion
Je ne comprends pas tous les avis négatifs que comptent les parcs, la plupart semble être rédigé par impulsion suite à une seule mauvaise expérience.
Je me rends à plopsaqua 3 fois par semaine et à Plopsaland 2 à 3 fois par an, je n'ai jamais été déçu et j'ai toujours passé de très bon moment de détente et de déconnexion.
Plopsaland est parfait pour une sortie en famille, après oui certe il faut peut-être éviter de venir lors des jours d'affluence si en plus il y a des promos ce jour, il y aura beaucoup de monde et donc l'expérience se verra peut-être altérée.
Plopsaqua, j'y viens pour nager, je n'ai que très rarement été embêté par des enfants qui viennent dans les lignes de nage mais sont rapidement réprimandés par un personnel compétent, jovial et sociable. Je met aussi un 5/5 a la propreté, je remarque régulièrement les agents d'entretien qui sont au taquet et qui travail dur pour garder cet immense endroit aussi propre que possible.
Le matériels est en bon état, les piscines également, la qualité de l'eau est parfaite une bonne partie de l'année (pour y nager 2 à 3h par semaine, je n'ai jamais eu de souci)
Je recommande les lieux, globalement fréquentés par de bonnes personnes qui viennent s'amuser et passer du bon temps.
Peut-être un 4/5 pour les prix qui peuvent être élevés, mais il sont cohérents en vu de l'infrastructure à entretenir.
Super parc d attraction mieux que…
Super parc d attraction mieux que Bellewaerde plus d attractions associations équipe du parc au top attente des attractions 2 ou 3 minutes super bien sécurisé restauration au top c était très bon je le vous conseil spectacle à la fin de la journée les mascottes marrante un défiler dans l après midi.
Erg teleurgesteld
Op een warme vrijdag,gezellig naar plopsaland,blijkbaar is er veel dicht eten drink kraampjes, souveniers shops dicht,attracties die later opengaan,vond het flink tegen vallen,
Intree kost ook best al aardig in de prijs.
De app is ook niet up-to-date want daar staat alles gewoon open is!
Bedrog ten voeten uit.
Bedrog ten voeten uit.
Gratis kaartjes van centerparcs? Vergeet het maar.
Heulen mooi samen.
Voor allerlei attracties svp bijbetalen.
Trap er niet in.
Mijn kinderen en kleinkinderen zijn weggegaan.
Groot gelijk. Stelletje oplichters.
Ondermaats!!
In het restaurant was de bediening ondermaats! De werknemers spraken geen woord Nederlands en hadden nog nooit van glutenvrij gehoord!!!
Het eten was letterlijk lauw/koud! Het personeel stond te babbelen in de gang terwijl ons eten koud werd!!! Wij hadden voor 29 kinderen en 7 begeleiders op voorhand eten besteld en gereserveerd. Bovendien waren ze ook nog eens erg onbeleefd toen we er iets van zeiden. Een leerling heeft een zeer ernstige allergie aan gluten. Het zou wel gemogen hebben dat er iets voor bij de frietjes was geweest voor dat kind!
Popsaqua est devenue triste.
Popsaqua est devenue triste.
Le burkini est pas accepté pour les enfants ou les adultes mes les maillot string c’est accepté en sachant qu’il a des enfants nous pouvons pue fumer à extérieur sa devient très honteux
Schandalige klantenbehandeling
Altijd tevreden geweest! Maar nu ben ik toch enorm teleurgesteld. Dubbele betaling hebben ze gedaan voor mijn abonnement en ik vraag al bijna een maand mijn 10 euro terug, ze vragen bewijs, dit heb ik al 3 x doorgestuurd. Nu krijg ik al tijdje geen antwoord meer dus negeren ze de klanten, heb er jaren lang een abonnement hebben gehad. Echt schandalig.
Journée décevante
Première fois où nous sommes vraiment déçues du parc.
Attente interminable car mauvaise optimisation des places dans les attractions
De plus à l’ouverture du parce certaines attractions sont fermées
The ride of hapiness soit dit en pensant la plus grosse attraction du parc est fermé après une matinée elle ouvre enfin pour au final faire évaluer la file au bout d’une heure pour un problème technique.
Le manège reste donc fermé toute la journée
Et les 15 euros de parking sont inadmissibles au vu du prix de l’entrée du parc qui est déjà assez élevée
Abonnement nooit toegekomen op mail
Had een abonnement gekocht en nooit kreeg ik mijn aankoop in de mail moest een mail sturen of bellen daarvoor
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.