POWER.dk - Esbjerg Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Stormgade 155, 6715 Esbjerg, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

TV'et jeg købte lever op til det forventede - og en go' pris hjælper også på oplevelsen. Var dog ved denne gang at trække min handel hos Power ned på 4 stjerner - meget hurtigt får man en "På vej" b... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Outlet bestilling. Jeg bliver ikke imponeret når jeg bestiller en Outlet ting, som skulle befinde sig i Esbjerg og får mail+sms om den er klar til afhentning. Jeg kører straks afsted efter den (1 tim... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service. Jeg havde været i Elgigant da jeg ville købe et par AirPods Pro, jeg havde dog fundet dem billigere et andet sted, de ville åbenbart ikke prismatche. Så jeg kørte til Power, he... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

32 633 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

3-5 dages levering blev selvfølgelig 5…

3-5 dages levering blev selvfølgelig 5 hele dage. Okay.
Men måden man får udleveret hvidevarer i Esbjerg er håbløs.
Elendig skiltning.
Langsomt system.
Tåbelig afvikling trods medarbejderen gjorde hva han kunne.
Skabsfryseren var ganske fin.

Hej søren,

Tak for din anmeldelse og for den ærlige feedback.

Det er godt at høre, at skabsfryseren lever op til forventningerne, men oplevelsen omkring udleveringen i Esbjerg lyder unødigt besværlig. Når skiltning, flow og ventetid ikke fungerer godt, trækker det klart ned i den samlede oplevelse, også selv om medarbejderen gjorde sit bedste.

Vi sætter pris på, at du deler det så konkret.

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg fik en rigtig god behandling i…

Jeg fik en rigtig god behandling i butikken, med god service, og en god pris.
Jeg kommer igen.

Hej Sammy,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god service i butikken og en god oplevelse hele vejen igennem. Vi sætter stor pris på, at du vil komme igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god vejledning og hjælp med…

Rigtig god vejledning og hjælp med installation af medarbejdere

Hej Lars,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik rigtig god vejledning og hjælp med installationen i Esbjerg. Den slags feedback betyder meget, og vi er glade for, at du havde en god oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hasan er en dygtig sælger.

Hasan er en dygtig sælger. Han var rigtig god til at vejlede og spørge ind til behov. Jeg er meget glad for mit køb ( tv).

Hej Lizzie,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.

Det er dejligt at høre, at du fik god vejledning, og at købet af dit tv levede op til dine behov.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse i Esbjerg.

Classificada 3 em 5 estrelas

Som altid mest fokus på mersalg af ting…

Som altid mest fokus på mersalg af ting jeg ikke har brug for og et andet TV
Jeg slap dog hjem med det TV jeg havde bestemt mig for hjemme fra
Denne gang

Hej Vibeke,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er godt at høre, at du fik det TV med hjem, som du havde besluttet dig for.

Samtidig er det selvfølgelig ikke den bedste oplevelse, hvis rådgivningen føles for meget som mersalg frem for hjælp til det, du faktisk kom efter. Det tager vi med videre.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive om det.

Godt

Hej Anders,

Tak for de fine ord og for de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og fik god service i Esbjerg.

Classificada 2 em 5 estrelas

Produkter virker ikke og ikke nok personale

Der er aldrig nok personale, 3 gange har jeg fået mine ting med hjem og det var vist sig det endten er i stykker eller bare ikke virker

Hej Jacob,

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig ikke en god oplevelse, når der både mangler personale i butikken, og du flere gange kommer hjem med produkter, der enten er defekte eller slet ikke virker 😕💬

Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og jeg forstår godt, at det skaber frustration, når det sker gentagne gange. Din feedback om både bemanding i Esbjerg og kvaliteten af de produkter, du har fået udleveret, er nu sendt videre til butikken, så de kan gennemgå deres rutiner nærmere 😊

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang 🤗

Classificada 5 em 5 estrelas

Imødekommende og meget kompetent…

Imødekommende og meget kompetent betjening

Hej Ellen,

Tusind tak for de flotte ord og for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er en fornøjelse at høre, at du har oplevet en imødekommende og meget kompetent betjening i Esbjerg. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ved salg var serviceniveau super fint.

Ved salg var serviceniveau super fint.

Jeg vil absolut ikke anbefale at købe noget som skal bestilles!!

Hej Morten,

Tak for din feedback. Det er godt at høre, at servicen ved selve salget var super fin, men det er bestemt ikke en god oplevelse, når bestillingsvarer ikke forløber som forventet. 😊

Vi tager din oplevelse med bestillingsprocessen i Esbjerg videre internt, så forløbet og kommunikationen omkring varer, der skal bestilles hjem, kan blive gennemgået nærmere. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Ærlig feedback som din er vigtig for at forbedre den samlede oplevelse, og vi håber at kunne give en bedre oplevelse næste gang. 🤗

Classificada 3 em 5 estrelas

Er stærk utilfreds med at jeg skulle…

Er stærk utilfreds med at jeg skulle underskrive på at der var smalle adgangsforhold og manglende afdækning. Døren var alm bredde og der var lagt pap på gulvet der hvor der skulle arbejdes. Ville ikke underskrive dette hvorpå jeres medarbejder begyndte at afmonterer ovnen igen. Blev nødt til at underskrive ellers var ovnen blevet taget ned igen

27 de junho de 2026

Hej Susanne,

Det lyder som en rigtig dårlig oplevelse, og det er forståeligt, at du blev utilfreds med situationen.

Det skal naturligvis føles trygt og tydeligt, hvad man skriver under på, og det er ikke en god oplevelse at føle sig presset til det.

Vi tager din feedback med videre, så forløbet kan blive gennemgået nærmere.

Nemlig og hurtigt

Nemlig og hurtigt

Hej Brita,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er skønt at høre, at det hele var nemt og hurtigt. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Sikker handel god pris

Hej Erik,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du oplevede sikker handel og en god pris hos POWER.

Prismatch??

Prismatch??
Var i Power i dag for at købe en iPhone 17, den er på tilbud i Elgiganten, men ikke på lager i min lokale butik. Derfor går jeg i power og da jeg spørge til prismatch får jeg af vide at fordi den ikke er på lager i den lokale Elgiganten prismatcher de ikke. “Det kan vores system ikke” var undskyldningen. Men når man læser deres vilkår står der blot at konkurrenten skal have det på lager, hvilket den var i flere butikker samt online.

Opinião espontânea

Hej Mads,

Tak for din feedback. Det er en skuffende oplevelse at møde op i Esbjerg for at få prismatch på en iPhone 17 og så få en forklaring, som ikke virker tydelig i forhold til det, du selv har læst. 😊

Jeg forstår godt, at det skaber frustration, når varen var på lager andre steder og online hos konkurrenten, men du alligevel fik afslag i butikken. Den slags skal være klart og ensartet forklaret. 💬

Din feedback er sendt videre til butikken i Esbjerg, så de kan gennemgå både håndteringen i butikken og måden prismatch blev forklaret på. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. 🤗

En specialist vil kigge nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse. 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårligt system for afhentning af varer

Dårligt system for afhentning af bestillinger.
1. Stå i kø for at få en seddel.
2. Stå i kø for at afl. Sedlen og få låst varen ud.
3. Stå i kø for at betale.

1. Samme kø som alle andre
2. Samme kø som hvor man også får vejledning og det tager sådan ca. 100 år.

Generelt uvidende og mangel på service fra medarbejderne. Jeg kommer der kun hvis jeg absolut SKAL!

Hej Stefanie,

Tak for din feedback. Det er bestemt ikke den oplevelse, man skal have ved afhentning, og jeg forstår godt frustrationen over at skulle stå i flere køer for både seddel, udlevering og betaling. 😕💬

Det er også beklageligt at høre, at servicen og vejledningen i butikken ikke levede op til forventningerne. Den feedback er allerede sendt videre til POWER Esbjerg, så både afhentningsprocessen og serviceoplevelsen kan blive gennemgået internt. 😊

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at vi får mulighed for at give en langt bedre oplevelse næste gang. 🤝

Classificada 1 em 5 estrelas

Har købt en induktionsplade i 2023…

Har købt en induktionsplade i 2023 Betjening er blevet defekt og vil købe en ny Men de vil ikke skaffe en Ifølge et EU dekret fra1 marts 2001 skal der være adgang til reservedele og reparationsmanuelet i mindst 7-10 år efter at den sidste er solgt i EU

Opinião espontânea
Classificada 4 em 5 estrelas

God kundeservice og jeg fik hjælp med…

God kundeservice og jeg fik hjælp med det samme

2 de julho de 2026

Hej Jørgen,

Tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik hurtig hjælp og en god oplevelse i Esbjerg.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

God service og rabatter

God service og rabatter

2 de julho de 2026

Hej Frederik,

Tak for de flotte ord og de 4 stjerner! Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med både service og rabatter i Esbjerg.

Classificada 5 em 5 estrelas

TV'et jeg købte lever op til det…

Var dog ved denne gang at trække min handel hos Power ned på 4 stjerner - meget hurtigt får man en "På vej" besked og man forventer en hurtig levering, men når TV'et befinder sig på et lager i Sverige er leveringstiden længere end man forventer. Det kan Power gøre bedre.
Men da TV'et jo var det jeg købte bliver det alligevel ved de 5 +++++

Hej Ole,

Tak for den flotte anmeldelse og for at du deler både det gode og det, der kunne være bedre.

Det er dejligt at høre, at TV’et lever op til forventningerne, og at prisen også bidrog positivt til oplevelsen.

Samtidig er din pointe om leveringsforventningen helt fair. En “På vej”-besked kan naturligt give indtryk af, at leveringen er lige om hjørnet, så det giver god mening, at ventetiden føltes længere end forventet.

Tak fordi du stadig endte med at give 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på.

10/10

Bestilte et TV over hjemmesiden, kom hurtigt til butikken, virkelig søde og hjælpsomme ansatte, der sørgede for at det blev kalibreret og satte den ind i bilen.

Hej Kathrine,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at du delte din oplevelse med POWER Esbjerg.

Det er skønt at høre, at dit TV kom hurtigt til butikken, og at du fik en god og hjælpsom oplevelse hele vejen igennem.

Vi sætter stor pris på dine ord og er glade for, at besøget levede op til forventningerne.

Classificada 5 em 5 estrelas

Man fik godt service derinde og man…

Man fik godt service derinde og man blev rigtig godt Taget imod og alle var klar til at hjælpe en.

Hej Mohammed,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du blev taget godt imod i Esbjerg, og at du oplevede hjælpsom og god service hele vejen igennem.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Esbjerg⚡

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais