POWER.dk - Herlev Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Herlev Hovedgade 17, 2730 Herlev, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været kunde hos POWER i rigtig mange år, og jeg har kun haft gode oplevelser. Det professionelle og venlige personale, de konkurrencedygtige priser, det store udvalg af produkter og den h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde tidligere tre mislykkede forsøg på at finde en Mobilholder til min bil. Kom til Power ( Herlev) og bad om vejledning. Min mobil fungere ikke med magnet. Medarbejderen fandt en holder…foreslo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Forrygende god rådgivning og ekspedition i Power - Big. Følte virkelig at det handle om mig og mine behov - omkring køb af vare i tele og foto afdeling. Tak for jer - super kundeservice

Classificada 1 em 5 estrelas

Købte en elektrisk kødhakker på tilbud som havde været åbnet inden salg. Det vise sig at der manglede 3 del (vigtige del dem der gøre at ens finger ikke ender med at blive hakket). Ved returnering int... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

33 943 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Dette er om købet

Dette er om købet, da varene endnu ikke er blevet leveret. Fik en fantastisk gennemgang af de produkter jeg var interesseret i af Alexander i hårde hvidevarer. Det gjorde det lettere at bestemme sig, når sælgeren lytter og hurtigt sporer sig ind på det der passer til ens behov og forventninger .

29 de junho de 2026

Hej Janne,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse fra Herlev.

Det er virkelig godt at høre, at du fik en fantastisk gennemgang, og at rådgivningen gjorde det lettere at vælge det rigtige. Når der bliver lyttet godt og taget udgangspunkt i behov og forventninger, giver det bare en bedre oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive det.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg købte en original Apple oplader

Jeg købte en original Apple oplader, jeg får at vide den ikke kan byttes. Det er jo så super flot når den så ikke virker🙃 det må sgu kunne gøres bedre.

Hej Emilie,

Det lyder ikke som en god oplevelse, og det beklager vi.

Hvis opladeren ikke virker, skal den ikke afvises som en almindelig ombytning. Ved fejl på et mindre produkt kan du tage den med ind i en POWER-butik, så den kan blive vurderet, og du bør tage kvittering eller købsbevis med. Hvis den præcise vare ikke er på lager, kan butikken hjælpe med et passende alternativ.

Hvis emballagen blot er åbnet, gælder der særlige undtagelser for blandt andet Apple-produkter ved almindelig retur, men det ændrer ikke på, at en vare med fejl skal håndteres efter gældende garanti- og servicevilkår.

Hvis du vil, kan du skrive lidt mere om, hvad der konkret blev sagt i Herlev, så hjælper jeg dig med det næste bedste skridt.

Alt virkede som aftalt

Alt virkede som aftalt, plus at de hjalp mig af med den brugte hvidevare. Tilfreds kunde.

Hej Knud,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at alt virkede som aftalt, og at afhentningen af den brugte hvidevare også gik godt. Det sætter vi stor pris på.

God service og orientering om produktet

God service og orientering om produktet

Hej Annie,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik god service og en god orientering om produktet i Herlev.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Classificada 3 em 5 estrelas

Det er uigennemskueligt hvad man skal…

Det er uigennemskueligt hvad man skal købe og ender op m, med et produkt, man ikke kender

24 de junho de 2026

Hej Formand,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt, at det har været uigennemskueligt at finde frem til det rigtige produkt, og at oplevelsen har efterladt dig med noget, der ikke føltes trygt at vælge.

Vi sætter pris på, at du deler det, for det er vigtig feedback, når det skal være nemt at finde rundt og vælge rigtigt.

Classificada 2 em 5 estrelas

kør forgæves

ideen om at købe en vare og kunne få et gratis ekstra batteri er super - men håbløst at man aktivt selv skal lægge ekstra batteri i kurven inden click collect. Det er for let at misse på mobilen. Det bliver løst - krediteret og ny ordre lagt i butikken. Fedt. Super UFEDT at extrabatteriet ikke er på lager i Herlev. Ok - på lager Fisketorvet. De reserverer et - det er betalt. Kører til Fisketorvet - desværre alle ekstra batterier er udsolgt … Ja man tænker sit.

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse. Det lyder som en virkelig frustrerende oplevelse, især når reservationen af det ekstra batteri ikke holdt, efter du allerede havde kørt mellem butikkerne.

Det er godt, at butikken fandt en løsning på den første del med kreditering og ny ordre, men det ændrer ikke på, at forløbet bagefter blev alt for besværligt.

Din feedback om, at det er let at overse et ekstra produkt i kurven på mobilen, er også meget relevant. Den slags skal være mere tydeligt og enkelt.

Hvis du stadig mangler batteriet, kan du skrive, om sagen allerede er afsluttet i butik, eller om du fortsat mangler en løsning.

Classificada 4 em 5 estrelas

Power løste hurtigt og effektivt…

Power løste hurtigt og effektivt problemet og ombyttede den defekte vare med det samme.

28 de junho de 2026

Hej H.N,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at problemet blev løst hurtigt og effektivt, og at ombytningen gik så smidigt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Herlev.

Classificada 3 em 5 estrelas

Personalet havde mere travlt med at…

Personalet havde mere travlt med at tale med hinanden end med kunderne hvilket gjorde det vanskeligt at få udleveret den vare jeg havde bestilt.

Hej Noah,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, man skal have i butikken, og vi forstår godt, at det gjorde udleveringen unødigt besværlig.

Vi sætter pris på, at du deler det, og din feedback er vigtig i forhold til oplevelsen i Herlev.

Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig behandling og venligt personale

Ok assistance, dejlig køligt i butikken, venlige og hjælpsomme personaler.

Hej Britta,

Tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse i Herlev med hurtig behandling, venlig hjælp og en behagelig tur i butikken.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Super god service.

God og hurtig service.
Hader dog, når i ved salg, skal sælge el, abonnementer og andet..

Hej T. H. M,

Tak for de 5 stjerner og for den fine feedback.

Det er dejligt at høre, at du havde en god og hurtig oplevelse i Herlev.

Samtidig tager vi også din kommentar med om mersalg ved kassen. Det skal gerne føles relevant og naturligt, ikke forstyrrende.

Hej Jan,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og god service i Herlev.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ekspedienten bar en mikroovn helt ud…

Ekspedienten bar en mikroovn helt ud til bilen for mig.

Hej Dorrit,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en god oplevelse i Herlev, og at du fik en ekstra hånd med helt ud til bilen. Den slags service sætter vi stor pris på at høre om.

Sælger forsikring på løgne

Jeg skulle desværre forbi Power i Herlev for at købe en ny iPhone 17, men blev mødt af den mest uprofessionelle sælger, jeg nogensinde har oplevet.

Jeg kom ind i butikken, fordi jeg havde set online, at telefonen var på lager. En sælger fortalte mig, at han lige havde solgt den sidste, og foreslog, at jeg kunne tage til Rødovre, hvor den var på lager. Jeg gik derefter ud af butikken og lavede en klik og hent, hvor telefonen tilfældigvis var klar til afhentning 30 minutter efter. Det er da pudsigt, når en sælger lige har påstået, at han har solgt den sidste.

Men det var kun det første problem. Da jeg havde fået telefonen, spurgte jeg ind til forsikring og efter AppleCare, fordi jeg har det på min nuværende telefon. Han fortalte, at det var AppleCare, som de havde i samarbejde med Apple. Da jeg spurgte, om det var den rigtige AppleCare, kunne han ikke svare.

Hvis man undrer sig over, hvad jeg mener med rigtig AppleCare, så gør det ikke noget, for det vidste sælgeren i Power tilsyneladende heller ikke. Power sælger nemlig deres egen AppleCare gennem et tredjepartsfirma, hvilket betyder, at forsikringen ikke ligger direkte hos Apple, og at man skal købe den med, når man køber telefonen.

Vælger man i stedet Apples egen AppleCare, er den klart bedre. For det første kan du tilkøbe den op til 60 dage efter købet inde i Indstillinger, så du ikke behøver at tage stilling med det samme, når en sælger presser den ned i halsen på dig. Du har de samme dækninger som under Powers AppleCare, men derudover får du også hjælp i udlandet, hvor du kan gå ind i Apple Stores og få lavet reparationer. Udover at være en bedre forsikring er den også billigere. Powers AppleCare til en iPhone 17 over 2 år ligger på 1999 kr. (uden tyveriforsikring), mens den hos Apple ligger på 1499 kr. (uden tyveriforsikring). Som bonus kan du, efter at have haft AppleCare i 2 år fra Apple, gå over til en månedlig betaling, hvis du ønsker det.

Hej Oscar,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke en oplevelse, der lever op til forventningen, og det er beklageligt, at forløbet i Herlev både virkede uklart omkring lagerstatus og gav usikkerhed om forsikringen.

AppleCare Services hos POWER er en forsikringsløsning, der dækker blandt andet skader, væskespild og i nogle tilfælde tyveri, med prioriteret support og mulighed for reparation eller udskiftning. Den kan tegnes på vores hjemmeside eller i butik, og der findes også månedlig betaling på udvalgte produktkategorier.

Det er vigtigt, at informationen om dækning og vilkår er tydelig, så man kan træffe sit valg på et oplyst grundlag. Din feedback tager vi med videre, så forløbet kan blive gennemgået.

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte en iPhone online hjemmefra hos…

Bestilte en iPhone online hjemmefra hos POWER i Herlev. Efter cirka 30 minutter modtog jeg en besked om, at telefonen var klar til afhentning i butikken.

Jeg kørte derfor til butikken og stillede mig i kø ved kassen i cirka 10 minutter. Da det blev min tur, viste jeg beskeden om, at min ordre var klar. Medarbejderen sagde, at jeg ikke kunne hente den ved kassen, men først skulle gå til mobilafdelingen.

Der tog jeg et nummer og ventede omkring 30 minutter, fordi der var mange kunder. Da jeg endelig kom til, tastede medarbejderen blot ordren ind i computeren, konstaterede at telefonen var reserveret, og sendte mig derefter tilbage til kassen for at betale.

Derefter måtte jeg igen stå i kø ved kassen i omkring 10 minutter, før jeg endelig kunne betale og få udleveret telefonen.

Jeg spildte næsten en time på et fuldstændig unødvendigt og dårligt organiseret system. Når kunden får en besked om, at ordren er klar til afhentning, bør processen være enkel: gå til kassen, betal og modtag varen. I stedet blev jeg sendt frem og tilbage mellem to afdelinger og skulle stå i kø to gange.

Meget dårlig kundeoplevelse. POWER bør gennemgå og forbedre denne afhentningsproces, så kunderne ikke spilder deres tid på unødvendige procedurer.

Hej Piotr,

Tak for din anmeldelse og for at beskrive forløbet så tydeligt.

Det er beklageligt at høre, at afhentningen i Herlev blev så omstændelig og tog så lang tid. Når man har fået besked om, at en ordre er klar, skal oplevelsen naturligvis være mere enkel og smidig end det, du beskriver.

Din feedback er vigtig, og den giver et klart billede af, hvor processen har skabt unødig ventetid og forvirring i butikken. Det er bestemt noget, der bør ses nærmere på.

Vi håber, at du trods alt bliver glad for din nye telefon.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg skulle købe en mobiltelefon og fik…

Jeg skulle købe en mobiltelefon og fik ingen info om at hvis jeg fortrød skulle betale 700 tilbage som var givet i rabat. En rabat jeg ikke var oplyst om og finder det som bondefangeri ikke at blive oplyst om info. Kan ikke anbefales.

Hej Sanne,

Det er en rigtig ærgerlig oplevelse, når vilkår om rabat og fortrydelse ikke bliver gjort tydelige fra starten, og jeg forstår godt din frustration.

Hvis der mangler information om betingelserne for et køb, er det naturligt at opleve det som misvisende.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service med dygtig medarbejder

God service med dygtig medarbejder, som faktiske var enig i at det billigste tilbud var det bedste!

30 de maio de 2026

Hej Henning,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik god service i Herlev, og at du blev mødt af en dygtig medarbejder, som hjalp dig med at finde den løsning, der gav bedst mening.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hi Pirato,

Tusind tak for de mange tommelfingre og den flotte anmeldelse. Det er en fornøjelse at læse, og vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos POWER Herlev.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg købte et smartwatch online i den…

Jeg købte et smartwatch online i den tro, at jeg kunne bruge mit eget telefonnummer. Først efter købet fandt jeg ud af, at uret kræver producentens betalingsapp for at fungere. Jeg blev ikke informeret om dette, hverken online eller i butikken i Herlev. Tværtimod spurgte personalet, om jeg ville købe et SIM-kort, uden at vide at et almindeligt SIM-kort ikke fungerer med dette smartwatch.
Det er en meget dårlig kundeoplevelse og efter min mening vildledende markedsføring. Nu står jeg med et smartwatch til 700 kr., som jeg har åbnet udelukkende for at kontrollere produktet, men aldrig har taget i brug. Jeg kan ikke returnere det, fordi der med småt på kvitteringen står, at varer ikke tages retur, hvis emballagen er åbnet.
Jeg er meget skuffet over behandlingen og den manglende information før købet. Jeg kommer ikke til at handle hos jer igen.

17 de junho de 2026

Hej Bonde,

Tak for din anmeldelse. Det er en meget skuffende oplevelse at købe et smartwatch i den tro, at det kan bruges med eget telefonnummer, og først bagefter opdage, at det kræver producentens app for at fungere 😕💬

Det er heller ikke godt nok, hvis informationen hverken har været tydelig online eller i butikken i Herlev, og hvis vejledningen om SIM-kort har været misvisende. Din tilbagemelding om både informationen før købet og oplevelsen i butikken er sendt videre til Herlev, så forløbet kan blive gennemgået nærmere 😊

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Den slags feedback er vigtig for at forbedre både rådgivning og information fremover 🤝

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Hej Tonny,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god og relevant betjening i Herlev. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Herlev⚡

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais