POWER.dk - Herlev Opiniões 6073

TrustScore: 4 em 5

4,0

Herlev Hovedgade 17, 2730 Herlev, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte en vaskemaskine i søndags og efter måske 40 minutter fik jeg en sms om, at jeg kunne hente den. Jeg kørte til butikken og var desværre nødsaget til at holde lidt ulovligt foran butikken m... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Produktet var ikke lagt til side og jeg blev henvist til en anden butik hvor denne heller ikke var lagt til side. Resulterende i øget transport. Så vidt jeg forstod på personalet så var click and coll... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Det var en kundevenlig sælger, der stille og roligt drejede vores ønske om et Samsung fjernsyn uden egentlig forklaring på forskellen til et Cepter, som vi endte med at købe. Efterfølgende fandt vi ud... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde hjemmefra besluttet hvilken vare jeg var ude efter, blev hurtigt ekspederet af en meget kompetent medarbejder, betalte for varen og var ude af døren igen i løbet af 10 min. det kan vist ikke... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Ingen problemer med leveringen

Ingen problemer med leveringen. Undre mig at nogle af de billege tilbud på TV ikke er eksponeret i butikken, så man kunne få en info, og vurdering af produktet.

23 de abril de 2026

Hej Philip,

Tak for den fine anmeldelse og for den konkrete feedback.

Det er godt at høre, at leveringen forløb uden problemer.

Kommentaren om, at nogle af de billigere TV tilbud ikke var tydeligt eksponeret i butikken, er også værdifuld. Det gør en forskel, når produkter er nemme at finde og sammenligne, så man kan få et bedre grundlag for at vurdere dem.

Classificada 5 em 5 estrelas

De er meget hjæjpsom og sød jeg siger…

De er meget hjæjpsom og sød jeg siger tak til de ansætte vh

21 de abril de 2026

Hej Ersin,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Herlev har været så god.

Den ros bliver sat stor pris på.

Fik den hjælp som jeg hade brug for

Fik den hjælp som jeg hade brug for

25 de abril de 2026

Hej Frank,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig godt at høre, at du fik den hjælp, der var brug for.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hej Salma,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var god, og at servicen levede op til forventningerne.

Alt for lang ventetid

Selve købet gik fint, da det efter niget tid lykkes mig at fange en ekspedient. Men da jeg 2 dage efter skulle hente min skærm, måtte jeg igen vente på en ekspedient, selvom butikken var tæt på tom for kunder. Derefter skulle jeg vente i kassen for at få fjernet alarmen. Så alt i alt tog det mig 20 min. at hente en skærm jeg allerede havde betalt, så der er virkelig gode forbedringsmuligheder.

19 de abril de 2026

Hej Anne,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at selve købet gik fint, men ventetiden ved både afhentning og kassen lyder alt for lang. Det er bestemt noget, der giver plads til forbedring i butikken.

Tak fordi oplevelsen bliver beskrevet så konkret. Den slags feedback er værdifuld og peger tydeligt på, hvor oplevelsen kan blive bedre.

Classificada 3 em 5 estrelas

Perfekt service i forretningen dog…

Perfekt service i forretningen dog skulle man nok få styr på min power.dk der er tit man ikke kan logge på og gøre det nemmere at slette en konto jeg har 2 konti med samme mail men med 2 forskellige telefon nummer og man kan ikke få hjælp fra kunde service

16 de abril de 2026

Hej Kenneth,

Tak for den fine feedback om servicen i butikken. Det er vi glade for at høre.

Ved problemer med MyPOWER login kan du prøve at nulstille din adgangskode, kontrollere at e mail og adgangskode er indtastet korrekt, eller logge ind med en engangskode.

Hvis du vil lukke din MyPOWER konto, kan det gøres direkte på power.dk ved at logge ind, gå til MyPOWER eller profilikonet øverst til højre, vælge Profil og derefter finde Mine abonnementer eller Mine medlemskaber, hvor medlemskabet kan fjernes.

Hvis du vil, kan du skrive præcis hvad der sker, når du forsøger at logge ind eller slette kontoen. Så kan jeg guide dig videre ud fra det.

Classificada 5 em 5 estrelas

Sælgeren var venlig og meget…

Sælgeren var venlig og meget servicemindet.
Han vejledte os omkring vores køb og kom med gode forslag.
Produktet vi købte er rigtig godt til prisen så alt i alt en god oplevelse.

19 de abril de 2026

Hej Tekin,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Herlev var god, og at vejledningen var hjælpsom hele vejen igennem.

Ekstra skønt, at produktet også lever op til forventningerne til prisen.

Classificada 4 em 5 estrelas

God vejledning og kendskab til hvidevarer generelt

God vejledning i butik
Flinke og venlige mennesket

18 de abril de 2026

Hej Steen,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at vejledningen i butikken var god, leveringen hurtig, og at oplevelsen generelt var positiv.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Classificada 3 em 5 estrelas

Hvis det handler om selve betjeningen…

Hvis det handler om selve betjeningen under købet, var alt i orden. Men inden jeg besluttede mig for at købe, ville jeg gerne se uret tæt på. Den medarbejder, jeg bad om hjælp, sagde dog, at det var for dyrt, og derfor havde de det ikke fremme. Jeg bad derefter om at få den billigere model ud af montren, så jeg kunne prøve den, men han sagde, at det ikke var muligt, fordi han ikke måtte gøre det.

Jeg ønskede stadig at købe uret, så jeg gik til en konkurrent, nemlig Elgiganten, hvor der ikke var noget problem med at prøve uret. Jeg vendte kun tilbage til jer, fordi de ikke havde det på lager, og jeg ville købe det samme dag. Ellers ville jeg have købt det hos dem, da servicen var væsentligt bedre.

18 de abril de 2026

Hej Anna,

Tak for den ærlige feedback.

Det er godt at høre, at betjeningen under selve købet ellers var i orden. Oplevelsen inden købet lyder dog unødigt besværlig, især når du gerne ville se og prøve produktet nærmere først.

Det giver god mening, at muligheden for at prøve varen har stor betydning, før man beslutter sig. Når det ikke lykkes i butikken, påvirker det naturligt hele oplevelsen.

Tak fordi du alligevel valgte at handle hos os samme dag. Din tilbagemelding er vigtig og giver et klart billede af, hvor oplevelsen kunne have været bedre.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Classificada 5 em 5 estrelas

En rigtig behagelig og kompetent…

En rigtig behagelig og kompetent medarbejder 😃

Hej Mia,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var så behagelig, og at hjælpen blev oplevet som kompetent.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Classificada 4 em 5 estrelas

De har en god servicen men det tager rimelig lang tid få fat i medarbejder

De har en god service og når man endelig får fat i en medarbejder så går det hemmeligt hurtigt men det tager rimelig lang tid at få fat i medarbejder

Hej Silas,

Tak for den fine anmeldelse og for den ærlige feedback.

Det er godt at høre, at servicen opleves som god, og at det går hurtigt, når kontakten først er der. Samtidig er det værdifuldt at få med, at ventetiden på at få fat i en medarbejder føles for lang.

Den slags input hjælper med at pege på, hvor oplevelsen kan blive endnu bedre.

Rigtig gode

Hej Akram,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var rigtig god.

Venlig og smilende betjening

Rar, smilende og meget venlig service. Nemt at bestille og afhente.

21 de abril de 2026

Hej Bettina,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var rar, venlig og nem hele vejen fra bestilling til afhentning.

Classificada 5 em 5 estrelas

fik en skærm der var defekt som nogen…

fik en skærm der var defekt som nogen havde trådt på den ingen problemer med at få den byttet men måtte køre fra Veksø til Herlev en ekstra gang 😊

Hej Palle Jensen,

Tak for de fem stjerner og for at dele oplevelsen.

Det er godt at høre, at ombytningen gik uden problemer, selv om det selvfølgelig var en ekstra tur, du helst havde været foruden.

Vi sætter pris på den positive tilbagemelding og tager også kommentaren om den defekte skærm med videre.

Classificada 2 em 5 estrelas

Click & collect er ikke hurtigt og nemt

Jeg forstår ikke click & collect som Power gør det;
1) Bestiller på nettet
2) Skal stå i 15 minutter i TV-afdelingen og vente på at få lov at betale.
3) Skal så et andet sted hen og hent varen og venter så også der.
Samlet tager det næsten ½ time - så kunne jeg lige så godt have fundet varen selv og gået til hovedkassen.

Hej Steen

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse med Click & Collect, hvor processen har føltes unødigt besværlig og tidskrævende.

Det er helt forståeligt, at det virker frustrerende, når man både skal vente i afdeling, videre til afhentning og samlet ender med en oplevelse, der ikke føles hurtigere end bare at handle direkte i butikken. Click & Collect skal netop gøre det nemt og hurtigt – ikke omvendt.

Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med videre i arbejdet med at gøre hele afhentningsflowet mere enkelt og effektivt.

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner,

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte til clickNcollect

Bestilte til clickNcollect, fik bekræftelse og mail om at det var klar til afhentning. Og så var varene der ikke da jeg kom og hentede. Og kun opgivende ekspedienter.
Derefter spammes med mail om jeg vil give en anmeldelse. Lad mig nu være🤬

12 de abril de 2026

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse med Click & Collect, hvor du har fået besked om, at din ordre var klar, men alligevel ikke kunne få varen udleveret ved afhentning. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi forstår godt din frustration over både den manglende udlevering og den efterfølgende kommunikation, som du har oplevet som forstyrrende. Når en ordre er markeret som klar til afhentning, skal den naturligvis også kunne udleveres uden problemer.

Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med videre i arbejdet med at forbedre både lagerstyring, Click & Collect-processen og vores kundekommunikation.

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner,

Classificada 2 em 5 estrelas

Lige i denne situation får i kun 2…

Lige i denne situation får i kun 2 stjerner var lørdag d.18 april 2026 ude og ville købe køle fryseskab til pris 1600,00 kr. Prisen sad på skabet, men fik den beskid at nu kostede den 4500,00 kr.
Mener prisen på varen er den varen skal sælges for.
Venlig hilsen Verner

Hej Verner

Tak for din anmeldelse. Jeg forstår virkelig godt din frustration i den her situation – det er bestemt ikke en god oplevelse at møde op efter en vare til en pris, der er skiltet, og så få oplyst en helt anden pris. Det skaber både forvirring og skuffelse, og det beklager jeg meget.

Du har helt ret i, at tydelig og korrekt prismærkning er afgørende, og det er noget, vi skal have styr på i butikken. Din oplevelse er derfor vigtig feedback, som vi tager med videre, så vi kan undgå lignende situationer fremover.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais