POWER.dk - Herlev Opiniões 6073

TrustScore: 4 em 5

4,0

Herlev Hovedgade 17, 2730 Herlev, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte en vaskemaskine i søndags og efter måske 40 minutter fik jeg en sms om, at jeg kunne hente den. Jeg kørte til butikken og var desværre nødsaget til at holde lidt ulovligt foran butikken m... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Det var en kundevenlig sælger, der stille og roligt drejede vores ønske om et Samsung fjernsyn uden egentlig forklaring på forskellen til et Cepter, som vi endte med at købe. Efterfølgende fandt vi ud... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde hjemmefra besluttet hvilken vare jeg var ude efter, blev hurtigt ekspederet af en meget kompetent medarbejder, betalte for varen og var ude af døren igen i løbet af 10 min. det kan vist ikke... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Produktet var ikke lagt til side og jeg blev henvist til en anden butik hvor denne heller ikke var lagt til side. Resulterende i øget transport. Så vidt jeg forstod på personalet så var click and coll... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Classificada 2 em 5 estrelas

Lige i denne situation får i kun 2…

Lige i denne situation får i kun 2 stjerner var lørdag d.18 april 2026 ude og ville købe køle fryseskab til pris 1600,00 kr. Prisen sad på skabet, men fik den beskid at nu kostede den 4500,00 kr.
Mener prisen på varen er den varen skal sælges for.
Venlig hilsen Verner

20 de abril de 2026

Hej Verner

Tak for din anmeldelse. Jeg forstår virkelig godt din frustration i den her situation – det er bestemt ikke en god oplevelse at møde op efter en vare til en pris, der er skiltet, og så få oplyst en helt anden pris. Det skaber både forvirring og skuffelse, og det beklager jeg meget.

Du har helt ret i, at tydelig og korrekt prismærkning er afgørende, og det er noget, vi skal have styr på i butikken. Din oplevelse er derfor vigtig feedback, som vi tager med videre, så vi kan undgå lignende situationer fremover.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Hurtig og hjælpsom betjening

Meget hurtig, hjælpsom og kompetent betjening.
God til at vise hvordan udstyret fungerer

Hej Ole,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at betjeningen var hurtig, hjælpsom og kompetent, og at gennemgangen af udstyret gjorde det nemt at komme godt i gang.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Classificada 4 em 5 estrelas

Får altid en god betjening hos…

Får altid en god betjening hos Power😊😊😊😊😊😊
De har de bedste varer, og man får altid en god betjening. Power forever👍😊

Hej Jens,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig skønt at høre, at oplevelsen i Herlev igen og igen er god, og at både udvalg og betjening lever op til forventningerne.

Den slags feedback betyder meget.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg er blevet snydt og bedraget

Jeg er blevet snydt og bedraget. Helt vild utrolig dårlig service

19 de abril de 2026

Hej Jan,

Jeg er virkelig ked af, at du oplever at være blevet snydt og bedraget, og at du står tilbage med en følelse af så dårlig service. Det er på ingen måde sådan en kundeoplevelse vi ønsker at give, og det vil jeg gerne beklage og undskylde mange gange for.

Hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse, er du meget velkommen til at skrive til os på review@power.dk, så vi kan kigge nærmere på din sag sammen med dig.

Jacob / POWER

Hej Benny,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var god og venlig. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Dejlig venlig betjening

Bare de bedste.

19 de abril de 2026

Hej Lise-Lotte,

Tusind tak for de flotte ord.

Det glæder os meget at høre om en dejlig og venlig betjening. Den slags feedback varmer virkelig.

Classificada 3 em 5 estrelas

Det ville være dejligt

Det ville være dejligt, når man bestiller click and collect, at man ikke skal hele vejen igennem butikken for at hente og betale.

Hej Mette,

Tak for feedbacken.

Det er en rigtig god pointe, at afhentning og betaling ved Click & Collect gerne skal være så nemt og hurtigt som muligt.

Click & Collect er netop lavet for at gøre det enkelt at reservere online og hente i butikken, så den oplevelse tager vi med videre.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Classificada 1 em 5 estrelas

0 stjerner! Jeg købte en smart ring til gave. Den passede desværre ikke og ville bytte den til en større størrelse. Det kunne jeg så ikke, medmindre jeg betalte 1.500 ekstra, fordi nu var den ikke på tilbud længere. Virkelig dårlig kundeservice! Jeg lægger mine penge andre steder fremover.

18 de abril de 2026
Opinião espontânea

Hej Pia

Det er virkelig ærgerligt at læse om din oplevelse med smart ringen – især når det var en gave, og den så ikke passede. Det er bestemt ikke den slags kundeoplevelse, vi ønsker, at du skal stå tilbage med, og jeg forstår godt din frustration over prisforskellen ved ombytning, når tilbuddet ikke længere er aktivt.

Når en kampagne- eller tilbudsperiode udløber, følger ombytning og nye køb den aktuelle pris, og det kan i situationer som din ende med at føles uretfærdigt – særligt når du bare vil have en anden størrelse af præcis samme vare. Tak fordi du deler din oplevelse, den slags feedback bruger vi til at se på, hvordan vi kan gøre tingene tydeligere og bedre fremadrettet.

Mange hilsner
Muhammed
POWER Kundeservice

Dårlig kundeservice!!!

Jeg er meget utilfreds med kundeservicen. Medarbejderne virker uinteresserede, skynder sig igennem ekspeditionen og tager sig ikke tid til at lytte til kundernes spørgsmål. Tonen opleves som respektløs, og det efterlader et meget uprofessionelt indtryk.

Jeg har handlet i både hvidevare- og elektronikafdelingen, og desværre var oplevelsen lige dårlig begge steder. Det er skuffende, at serviceniveauet er så lavt på tværs af afdelinger.

14 de abril de 2026

Hej Egle

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse i både hvidevare- og elektronikafdelingen, hvor du har følt, at servicen ikke har levet op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi forstår godt din frustration over, at du har oplevet manglende tid til dialog og en tone, der har virket uengageret. God kundeservice skal være både imødekommende, respektfuld og give plads til kundens spørgsmål, og det er beklageligt, at det ikke har været tilfældet her.

Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med videre i arbejdet med at forbedre vores service på tværs af afdelinger.

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner,
Astrid/POWER

en yderst kompetent sælger

en yderst kompetent sælger - Virkelig god til at give relevant info om det nu købte produkt venlig,imødekommende - super serviceminded!!

18 de abril de 2026

Hej tina,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik relevant vejledning og en så god oplevelse i Herlev. Venlig, imødekommende og serviceminded hjælp er præcis den oplevelse, vi gerne vil give.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Købte en eltandbørste

Købte en eltandbørste, som lever op til det den lover. Nem og hurtig ekspedition.

Hej Tina,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at din eltandbørste lever op til forventningerne, og at du oplevede en nem og hurtig ekspedition. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at du er tilfreds med dit køb hos os.

Flink personale

Den gode service

11 de abril de 2026

Hej Pia,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse med vores flinke personale i Herlev. Vi sætter stor pris på din feedback om den gode service.

Det betyder meget for os, når kunder som dig tager sig tid til at dele deres positive oplevelser.

Tak fordi du valgte POWER!

Hej tusind tak

Hej

Personalet var meget venlige og hjælpsomme.

Hej Bahar,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at vores personale i Herlev var venlige og hjælpsomme. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Det betyder meget for os at vide, at vi leverede den service, du fortjener.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Super god service

Super god service

Hej sannie,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en super god oplevelse med vores service i Herlev. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service muligt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Classificada 3 em 5 estrelas

God service og fik fortalt at alt var…

God service og fik fortalt at alt var ok men jeg fik besked på at forny mit sikkerheds på min computer
da den gamle udløb 26/1-2027 da han sagde at jeg ikke have havde så mange mdr. tilbage så jeg måtte betale 2499 kr selv om den gamle først udløber i år 2027

Hej Lone,

Tak for din feedback! Det er dejligt at høre, at du oplevede god service i butikken.

Jeg kan forstå din forvirring omkring fornyelsen af din sikkerhedsløsning, når din nuværende først udløber i 2027. Det lyder som om der kan være opstået en misforståelse omkring tidspunktet for fornyelse og den pris, du blev oplyst om.

Situationer som denne kan nogle gange opstå, når der er forskellige sikkerhedsløsninger eller abonnementer i spil. Det vigtigste er, at du får den rigtige information og den bedste løsning til dine behov.

Classificada 5 em 5 estrelas

Very good and fast service

Very good and fast service, friendly staff.

Hi Olena,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores hurtige service og venlige personale i Herlev. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Classificada 4 em 5 estrelas

Ledningsfri støvsuger til en god pris 👍

Fint produkt til en god pris.

Hej grethe,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med din ledningsfri støvsuger og finder, at du har fået et fint produkt til en god pris. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at dit køb har levet op til dine forventninger.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds. Varen jeg købte ankom præcis som de havde fortalt mig, og personalet var meget respektfulde i deres håndtering af mig. Tak.

Personalets professionalisme, integritet og respektfulde behandling af kunden var eksemplarisk.

Hej Mido,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du er så tilfreds med både varen og vores personales service. Det betyder meget for os, at du oplevede professionalisme og respektfuld behandling under dit besøg i Herlev.

Vi er glade for, at leveringen gik præcis som lovet, og at vores team kunne give dig den service, du fortjener. Sådanne positive tilbagemeldinger motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste kundeservice.

Tusind tak for at du valgte POWER!

Classificada 5 em 5 estrelas

Gooood service og flink Medarbejdere…

Gooood service og flink Medarbejdere perfekt pris

Hej Wassila,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores service og medarbejdere i Herlev. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både servicen og prisen.

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din positive oplevelse!

Fantastisk service i Herlev

Det var bare en helt igennem dejlig oplevelse virkelig hjælpsom Adam til at sælge og en fra support til at forklare

Hej Bente,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores Herlev butik. Vi er glade for, at vores team kunne hjælpe dig godt. Din feedback betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais