Jeg har været kunde hos POWER i rigtig mange år, og jeg har kun haft gode oplevelser. Det professionelle og venlige personale, de konkurrencedygtige priser, det store udvalg af produkter og den h... Ver mais
A empresa respondeu
Havde tidligere tre mislykkede forsøg på at finde en Mobilholder til min bil. Kom til Power ( Herlev) og bad om vejledning. Min mobil fungere ikke med magnet. Medarbejderen fandt en holder…foreslo... Ver mais
A empresa respondeu
Forrygende god rådgivning og ekspedition i Power - Big. Følte virkelig at det handle om mig og mine behov - omkring køb af vare i tele og foto afdeling. Tak for jer - super kundeservice
A empresa respondeu
Købte en elektrisk kødhakker på tilbud som havde været åbnet inden salg. Det vise sig at der manglede 3 del (vigtige del dem der gøre at ens finger ikke ender med at blive hakket). Ved returnering int... Ver mais
Herlev Hovedgade 17, 2730, Herlev, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
det var en fin betjening bortset fra at der var 2 personer under oplæring og kun 1 lærer det er noget rod, så er der lige det at man kommer hjem med en støvsuger men under en dansk brugsanvisning det gav store problemer med at få den til at køre

Resposta da POWER.dk - Herlev
Ok, betjening men lidt hurtig skift mellem de forskellige modeller uden at forklare forskelle.

Resposta da POWER.dk - Herlev
Jeg ville ønske det var nemmere bare få et produkt… man skal tvinges igennem salg af el aftaler med mere. Og de ansatte tager ikke nej som et svar, virkelig forfærdeligt…

Resposta da POWER.dk - Herlev
Super god information, og en meget forstående sælger som virkelig hjælp mig, da jeg intet forstand har på Computer.
Super oplevelse.!
Super god kundeservice.
Venlige og hjælpsomme medarbejdere.

Resposta da POWER.dk - Herlev
Sælgeren var lige smart nok.
Og så kunne vi godt ha fået noget rabat, når vi brugte så mange penge.

Resposta da POWER.dk - Herlev
Sød ung mand, der venligt fortalte mig, at jeg stod ved den forkerte skranke.
Jeg fik købt de earplugs med ledning, der passer til mine ører, min I-phone SE og kan ligge i mine lommer
Kommer nok snart forbi og køber en I-phone med større skærm
Venligst Ibi Ahlm og god dag

Resposta da POWER.dk - Herlev
Hvis jeg kunne give mindre end 1 stjerne så havde jeg. At en vare er brudt selvom det ikke er brugt vil de ikke tage tilbage. Fik en Apple smart Watch i gave men den havde desværre ikke cellular funktionen som gøre at den kan tage imod esim, dette vidste ingen af os at Apple smart Watch 11 gps er uden esim. Først da vi åbnede pakken og indså at den ikke tog imod esim valgte vi at gå ned i butikken for at returnere den og købe den med cellular udgaven. Men nej den kunne vi ikke returnere da varen er åbnet forfanden dette lille lrte klistermærke som gøre den forskel. 3500kr lige ud af vinduet og ønsket om at få Apple Watch 11 cellular er endnu længere væk. Lrte service !!! Sidste gang jeg handler derfra. Og angående anbefaling, vil aldrig anbefale power til nogen som helst!!!
Jeg giver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Mads (fra Bornholm)😁 som arbejder i Power Herlev i hårdehvidevare afdelingen.
Han yder den bedste kundeservice, som man desværre ikke oplever så tit mere🫣Men han er meget behageligt, hjælpsom, dygtig, smilende, og bruger den tid der er behov for, så han får helt klart min bedste anbefaling og ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️
Tak for dig Mads👏👏🙌🙌
Vi ses helt sikkert igen🤗

Resposta da POWER.dk - Herlev
My son laptop stopped working but due to guarantee, power fixed that and changed all motherboard again. We are so happy. And secondly customer service is very professional and efficient. Thank you power.

Resposta da POWER.dk - Herlev
Vi har købt ting i power før. Og vi har altid været tilfredse.
Men i dag kommer jeg og skal bruge et fjernsyn og bliver mødt af Antoni.s i power i Big centeret i Herlev.
Jeg ved intet om TV. Og fik en helt formidabel service og god information på mit behov. Og en god pris på et super godt TV.
Jeg kan kun anbefale at tale med denne unge mand som udover at være en god sælger også forstå sig på sublim kundeservice og kommission til en kvinde som ved hvad hun vil have ude. Den store indsigt i alt det nye som man skal bruge i dag. Tak for vildt god service Anton. S.

Resposta da POWER.dk - Herlev
Når man bestiller sin vare på internettet, så forventer man at kunne afhente varen i jeres vareudlevering ... men sådan er det ikke (ihvertfald i Herlev/Big). Når man ankommer og skal hente sine vare så skal man igennem butikken og stå og vente sammen med alle de kunder som har spørgsmål til indkøb af en ny vare (kunder som ikke har bestilt sine varer på internettet). Dette er møj irriterende at man skal bruge tid på ... :-(
Lav jeres procedurer om !!!

Resposta da POWER.dk - Herlev
Oplevelsen var god, men 1 stjerne fordi at man bliver haglet ned med reklame l.o.r.t efterfølgende og konstant bombarderet med “husk nu at anmelde os”.

Resposta da POWER.dk - Herlev
Jeg har ikke engang lyst til at give en, en stjerne men det skal man åbenbart for at kunne anmelde.
Da vi skulle købe den kunne alt åbenbart lade sig gøre. Da vi skulle have den men så begynder problemerne at komme leverandøren glemte at hente opvaskemaskinen, der er ikke nogen der
ringe tilbage eller sende sms'er og da de så kommer ud kan de ikke installere den på grund af en eller anden ting som en VVS som mener man godt kan installere den med så mega dårlig anmeldelse herfra. Og kommer desværre aldrig tilbage til Power.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.