POWER.dk - Kolding Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Vejlevej 257C, 6000 Kolding, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget venlig medarbejder som selv opsøgte os i butikken for at spørge hvad han kunne hjælpe med. Efter vi havde forelagt ham vores ærinde tog det ham, et splitsekund at finde den rigtige varer på syst... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Dejlig hurtig leveringstid, dog ved man ikke når der står er afsendt fra lager, om det er lager i Danmark eller om varen er på vej fra syd Europa 😏 men det gik hurtigt…

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg syntes at handle i butikken var fin. Men at stå og vente i 40 min. Ved udlevering måske var der det trak lidt ned jeg skulle hente en fryseskab i power i Kolding og vi endte med at stå 9 man og ve... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Power, Kolding: Lasse J. gav god, grundig og brugbar information om varen og var samtidig super venlig og professionel. Fremover kører jeg gerne fra Horsens til Kolding, hvis jeg vil købe noget i Pow... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

32 633 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Jasmin var mega nice og forstod hvad vi…

Jasmin var mega nice og forstod hvad vi ville have🤗

Hej Ida,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at Jasmin gav jer en god oplevelse og hurtigt forstod, hvad I var på udkig efter. Den slags feedback er virkelig dejlig at få.

Godt handel og god service

Godt handel og god service

Hej mohep,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god handel og god service i Kolding.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt til at besøge butikken i…

Dejligt til at besøge butikken i Kolding. Medarbejdere er hjælpsom med glade smil

Hej Kelly,

Tusind tak for de flotte ord om butikken i Kolding.

Det er dejligt at høre, at besøget var en god oplevelse, og at du blev mødt af hjælpsomme medarbejdere med smil.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Kolding⚡

Classificada 1 em 5 estrelas

Brugt vare

Brugt vare

Jeg modtog en "slinter ny" vaskemaske som indflytnings gave fra mine forældre for 6 måneder siden. Den er så god slet ikke ny... Da vi modtog den dryppede der vand fra vandslangen, vi lagde ikke mere i det, da der lige havde været skybrud og vi tænkte derfor..
Den var i fuld indpakning med både plast og flamingo..
Nu her 6 måneder senere, da jeg skal til at tilslutte den, og lave første vaske åbner jeg for sæbeskuffen og kan se at den er fuld af gamle sæberester og stadig løs vaskepulver..
Denne vaskemaskine er ikke NY!! dette er dybt respektløs og ikke i orden når man betaler fuld pris...
Dette er ikke første gang jeg har problemer med power.. typisk

11 de junho de 2026

God og kompetent vejledning

God og kompetent vejledning, og fyldestgørende svar på spørgsmål, så jeg fik den opvaskemaskine, der passer til mit behov og mine forventninger.

9 de junho de 2026

Hej Agnete,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god og kompetent vejledning, og at svarene på dine spørgsmål gjorde det nemt at finde den opvaskemaskine, der passer til dine behov og forventninger.

Classificada 5 em 5 estrelas

En helt igennem dygtig sælger fuld af…

En helt igennem dygtig sælger fuld af godt humør.
Informationer helt i top

Hej Lars,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er en fornøjelse at læse, at du fik en så god oplevelse i Kolding, med godt humør og informationer helt i top. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Fremover Kolding, aldrig mere Horsens

Fremover kører jeg gerne fra Horsens til Kolding, hvis jeg vil købe noget i Power (havde helt afskrevet at handle i Power efter flere besøg i Horsens afdelingen)

Hej Pia,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er virkelig godt at høre, at du fik god, grundig og brugbar vejledning i Kolding, og at mødet blev oplevet som både venligt og professionelt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive det.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Kolding⚡

Classificada 2 em 5 estrelas

Utrolig lang ventetid på udlevering

Utrolig lang ventetid på udlevering
Bestilte på nettet. Nemt og hurtigt og god information om varens vej til butikken.
Gik fint med at få kvittering i butikken, men stod med mange andre kunder og ventede i meget lang tid på udlevering. Vi stod og ventede i 45 minutter. Efter 30 kom der en ekstra medarbejder, ellers havde der kun været en i udleveringen.
Og så skal i stoppe med at spille så høj musik uden for forretningen. Det er jo ikke til at holde ud at høre på, når man står der så længe.

3 de junho de 2026

Hej Heidi

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Det er godt at høre, at bestillingen på nettet forløb nemt, hurtigt, og at du fik god information undervejs. Samtidig er jeg ked af at høre, at oplevelsen ved selve udleveringen trak så meget ned.

Jeg kan godt forstå, at 45 minutters ventetid er alt for lang tid, særligt når meget af idéen med onlinebestilling er at gøre afhentningen hurtig og enkel. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg forstår også godt, at høj musik udenfor butikken kan gøre ventetiden endnu mere belastende, når man står der så længe. Din feedback omkring både bemanding ved udlevering og lydniveauet tager vi med videre internt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service vi fik Jasmin i…

Rigtig god service vi fik Jasmin i power i Kolding

Hej Arne,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de venlige ord om oplevelsen i POWER Kolding. Det er dejligt at høre, at I fik rigtig god service i butikken.

Classificada 1 em 5 estrelas

Det er da den værste butik jeg…

Det er da den værste butik jeg nogensinde har været i
De ansatte gik rundt som hovedløse høns og var ligeglad med kunderne

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at du er meget skuffet over dit besøg, og det er selvfølgelig beklageligt at høre, at du oplevede vores medarbejdere som uorganiserede og ligeglade med kunderne. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig set, hjulpet og godt taget imod, og jeg er ked af at høre, at det ikke var tilfældet under dit besøg.

Din feedback omkring serviceniveau og medarbejdernes adfærd bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var hurtig og fuld forklarings…

Det var hurtig og fuld forklarings handler

Hej Adoms,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var hurtig, og at forklaringen var grundig.

Classificada 4 em 5 estrelas

God og hjælpsom ung mand

God og hjælpsom ung mand, der hjalp med at finde hvad jeg skulle bruge. Stille og roligt og, ikke mindst, tålmodig.
Han gav mig den tid jeg skulle bruge, og gav svar på alle mine spørgsmål.

6 de junho de 2026

Hej Dorthe,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik rolig, tålmodig og hjælpsom vejledning i Kolding, og at du fik den tid og de svar, du havde brug for.

Den slags oplevelser sætter vi stor pris på at høre om.

En rigtig god oplevelse,

Hej John,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var rigtig god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det at der er service så snart man…

Det at der er service så snart man kommer ind af døren
Vi Har fået en rigtig god service og hyggelig snak 👍😊

Hej Bente,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god fra første øjeblik, og at både servicen og stemningen gjorde et positivt indtryk.

Classificada 5 em 5 estrelas

en meget servicerende medarbejder…

en meget servicerende medarbejder Youssef der hjalp min søn og jeg med køb af iphone

Hej Jesper,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I fik en god oplevelse i Kolding, og at hjælpen ved købet af iPhone gjorde en positiv forskel.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Hej oleogvera,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at oplevelsen var okay, og at det levede op til forventningerne.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vidste selv, hvad jeg skulle bruge. Varerne er nu på vej til butikken.
Plejer at fungere.

Hej Finn,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at det fungerede godt, og at varerne er på vej til butikken som forventet.

Classificada 2 em 5 estrelas

problemer med retur under tilfredsheds…

problemer med retur under tilfredsheds garantien

20 de maio de 2026

Hej Jonas

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du har oplevet problemer i forbindelse med retur under vores tilfredshedsgaranti.

Jeg kan godt forstå, at det kan være frustrerende, når en returproces ikke forløber som forventet. Det er vigtigt for os, at vores kunder oplever en enkel og tryg håndtering, når de benytter sig af vores garantier.

Jeg håber selvfølgelig, at sagen nu er blevet løst tilfredsstillende for dig. Din feedback omkring returprocessen bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Classificada 3 em 5 estrelas

Venlig vejledning men ikke kompetent

Vores tv-udbyder stopper med at sende signal til vores zaptorboks. Derfor blev det nødvendigt at købe et smart-tv. Det gamle tv var forbundet til vores stereoanlæg med en optisk-digital forbindelse. Jeg blev vejledt om tv-apps og HDMI og spurgte så om en optisk udgang på det foreslåede tv (Samsung) og fik at vide, at tv’et havde en optisk udgang. Det havde det imidlertid ikke. Power tager kun ubrudte varer retur, så det medførte en ekstra udgift til converter. Se dig derfor godt for når du handler hos Power og tjek deres vejledning inden du forlader butikken!

19 de maio de 2026

Hej FLM,

Tak for din anmeldelse og for den konkrete beskrivelse.

Det er godt at høre, at vejledningen blev oplevet som venlig. Samtidig er det klart, at oplysningerne om den optiske udgang skulle have været korrekte, så du kunne vælge den rigtige løsning fra starten.

Det giver god mening, at det har været frustrerende med en ekstra udgift til en converter.

Når man skal forbinde et TV til et stereoanlæg, er det en god idé at tjekke TV’ets specifikationer grundigt, herunder hvilke tilslutninger modellen faktisk har. På produktsiden kan man normalt se specifikationer og kompatibelt tilbehør, så det er lettere at finde den rigtige løsning.

Tak fordi du deler oplevelsen. Den slags feedback er værdifuld og hjælper med at skærpe vejledningen i butikken fremover.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hos Christian ved Power Kolding fik vi…

Hos Christian ved Power Kolding fik vi den service oplevelse og vejledning vi ikke modtog i Bilka og Elgiganten. Derfor købte vi både TV og ophæng her. Retailbranchen kunne have gavn af flere servicemedarbejdere som Christian.

6 de junho de 2026

Hej Kirstine,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse fra POWER Kolding.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik god vejledning og en serviceoplevelse, der gjorde forskellen, og at I valgte at købe både TV og ophæng hos os.

Den slags feedback sætter vi stor pris på, og det er skønt at høre, at besøget gjorde så positivt et indtryk.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais