POWER.dk - Kolding Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Vejlevej 257C, 6000 Kolding, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget venlig medarbejder som selv opsøgte os i butikken for at spørge hvad han kunne hjælpe med. Efter vi havde forelagt ham vores ærinde tog det ham, et splitsekund at finde den rigtige varer på syst... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Dejlig hurtig leveringstid, dog ved man ikke når der står er afsendt fra lager, om det er lager i Danmark eller om varen er på vej fra syd Europa 😏 men det gik hurtigt…

Classificada 5 em 5 estrelas

Power, Kolding: Lasse J. gav god, grundig og brugbar information om varen og var samtidig super venlig og professionel. Fremover kører jeg gerne fra Horsens til Kolding, hvis jeg vil købe noget i Pow... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

32 633 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Hos Christian ved Power Kolding fik vi…

Hos Christian ved Power Kolding fik vi den service oplevelse og vejledning vi ikke modtog i Bilka og Elgiganten. Derfor købte vi både TV og ophæng her. Retailbranchen kunne have gavn af flere servicemedarbejdere som Christian.

6 de junho de 2026
Opinião espontânea

Hej Kirstine,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse fra POWER Kolding.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik god vejledning og en serviceoplevelse, der gjorde forskellen, og at I valgte at købe både TV og ophæng hos os.

Den slags feedback sætter vi stor pris på, og det er skønt at høre, at besøget gjorde så positivt et indtryk.

Classificada 1 em 5 estrelas

Click og collect er katastrofal

Click og collect er katastrofal! Jeg må endnu engang erfare at click og collect er helt horribel i POWER (familiemedlemmer har fra tidligere samme erfaring). Bestilte en ren hyldevarer som så kun kunne udleveres af en enkelt medarbejder nede i tv-afdelingen (det var Apple EarPods!!!), jeg ventede 28 minutter på denne medarbejder, hvorefter ekspeditionen tog mindre end 1 minut. Jeres konkurrenter mestrer C&C disciplinen med kilometervis af overlegenhed, POWER fejler fatalt - der var masser af ledige medarbejdere men kun en enkelt der kunne udleverer i den nævnte afdeling. Fremover bliver det nethandel og helst hos konkurrenterne, POWERs setup i Kolding er en pine, og I tvinger kunder over i andre kanaler med så ringe en service!

7 de junho de 2026

Hej Fie

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse med Click & Collect i Kolding.

Jeg kan godt forstå din frustration over at vente så længe på at få udleveret dine Apple EarPods, særligt når selve udleveringen tog under et minut. Når man vælger Click & Collect, er forventningen naturligvis, at det skal være hurtigt og nemt – og det har vi tydeligvis ikke levet op til i dit tilfælde.

Jeg forstår også godt din kritik af opsætningen, når det opleves som om, at kun én medarbejder kan håndtere udleveringen, selvom andre er til stede. Det er vigtig feedback, og vi tager det alvorligt.

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at oplevelsen får dig til at overveje andre kanaler og konkurrenter fremover. Din feedback omkring vores Click & Collect-proces og bemanding bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Venlig og professionel personale lytter…

Venlig og professionel personale lytter til kundens behov og god viden om produkter

7 de junho de 2026

Hej Kell,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var venlig og professionel, og at der blev lyttet godt til behovene.

Det sætter vi stor pris på!

Hej Jette,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, høflig og kompetent. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg syntes at handle i butikken var…

Jeg syntes at handle i butikken var fin. Men at stå og vente i 40 min. Ved udlevering måske var der det trak lidt ned jeg skulle hente en fryseskab i power i Kolding og vi endte med at stå 9 man og vente på vores ting fordi der kun var en medarbejder tænker måske godt man kunne have taget en af de 5 mennesker i butikken der gik og ventede på kunder til at hjælpe ved udlevering.

2 de junho de 2026

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse og for den fine kommentar om selve handlen i butikken.

Det er samtidig ærgerligt at høre, at ventetiden ved udlevering trak oplevelsen ned. 40 minutters ventetid er selvfølgelig noget, man lægger mærke til, især når flere står og venter samtidig.

Vi sætter pris på, at du deler den konkrete oplevelse fra Kolding, for den slags feedback er vigtig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Exstrem go kundeservice jeg fik

Exstrem go kundeservice jeg fik, stor ros til sælgeren👍👍

Hej Claus,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at du fik ekstremt god kundeservice i Kolding.

Den ros sætter vi stor pris på, og det er dejligt at høre, at oplevelsen var så god.

Mangel på god service

Jeg besøgte butikken i Kolding med henblik på køb af appel smart watch og appel in-ear. Jeg ventede først 23min på før der var en ekspedient klar til at hjælpe ved elektronik afdelingen. Da jeg får hjælp og fundet alt jeg skal købe og skal vente på at få panserglas monteret på uret, venter jeg yderligere 20min, hvor jeg spørger hvor lang tid det tager, da der hang reklamer med 2 min for monteringen. Der blev jeg oplyst at de ikke var begyndt endnu, men ville starte monteringen. Jeg ventede her i 25 min før jeg fik mit ur med påmonteret panserglas med hjem og ingen undskyldning for ventetiden 🙉 Det var bestemt ikke en positiv oplevelsesrig shoppetur.

3 de junho de 2026

Hej Signe

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i Kolding.

Jeg kan godt forstå din frustration over både den lange ventetid på hjælp og den efterfølgende ventetid på montering af panserglas til dit Apple Watch. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg forstår også godt, at det må have været ekstra skuffende at se markedsføring med en monteringstid på 2 minutter, når du i praksis måtte vente markant længere – særligt uden en undskyldning undervejs.

Det er positivt, at du fik hjælp til at finde de produkter, du skulle bruge, herunder dine Apple AirPods, men jeg er ked af, at den samlede oplevelse blev præget af så meget ventetid.

Din feedback omkring ventetid, forventningsafstemning og kundeservice bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik den rigtige hjælp meget dygtig…

Jeg fik den rigtige hjælp meget dygtig personale

Hej Bent,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik den rigtige hjælp, og at oplevelsen med personalet var så god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Classificada 4 em 5 estrelas

Fin service, men tjek din bon inden du går

Fin service, men check lige din bon inden du går. Vi var ude for at købe AirPods og et usb kabel. Vi sparede penge da medarbejderen kunne tilbyde os et andet mobilabonnement der gav rabat på vores AirPods. Det vi så ikke var klar over, var at kablet blev trukket ud, ind kom et abo på Power netbeskyttelse, som vi ikke aner hvad er. Det var 30 kr dyrere end kablet. Mon Power medarbejderen tjener mere ved et abo salg end kabelsalg?

Hej Carsten,

Tak for din anmeldelse og for den fine vurdering.

Det er godt at høre, at servicen i butikken var god, men det lyder samtidig frustrerende, at der kom noget på bonen, som ikke stod klart under købet.

Hvis der er blevet lagt et abonnement på, som I ikke bevidst har sagt ja til, er det vigtigt at få det gennemgået med det samme i butikken, så bonen og købet kan blive tjekket ordentligt igennem.

Det er også en rigtig god pointe altid lige at gennemgå bonen, inden man går.

Tak fordi du deler oplevelsen. Den slags feedback er værdifuld.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

God betjening

God betjening

5 de junho de 2026

Hej Jørn,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at betjeningen levede op til forventningerne.

Super service 😊

5 de junho de 2026

Hi Maria,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Kolding var så god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Classificada 1 em 5 estrelas

Absolut forfærdelig kundeservice fra dem når de ikke informere kunderne

Jeg købte et produkt ved dem 25.7.2024 og da det gik i stykker 27.11.2025, gik jeg ind i Kolding butik for at få nogen til at komme og kigge på det… nu 3 reklamationer senere, fortæller de mig at jeg skal bruge en service rapport før jeg kan få mine penge retur, hvilket jeg kun har fået fra den sidste reklamation.!!

De har slet ikke informeret mig om det før det er for sent til at jeg kan gøre noget ved det og skal nu for 4 gang have dem ud og kigge på et produkt som tydeligvis ikke fungerer.!!

Absolut forfærdelig kundeservice fra dem når de ikke informere kunderne, om at vi skal spørge efter en service rapport fra.

4 de junho de 2026
Opinião espontânea

Hej Stine

Vi beklager meget den oplevelse, du har haft i forbindelse med din reklamationssag. Vi forstår godt, at det er frustrerende, når du oplever, at der mangler information om processen, og at du efter flere reklamationer fortsat ikke føler, at sagen er blevet løst tilfredsstillende.

Hos POWER arbejder vi hver dag på at levere god service og sikre, at vores kunder får den hjælp og vejledning, de har brug for. Derfor er vi kede af at høre, at dit forløb ikke har levet op til dine forventninger.

Vi tager din feedback til intern efterretning, så vi kan bruge den i vores løbende arbejde med at forbedre kundeoplevelsen og kommunikationen omkring reklamationssager.

Da vi desværre ikke kan finde dine kundeoplysninger ud fra denne anmeldelse, er du meget velkommen til at kontakte os på review@power.dk, hvis du ønsker en opfølgning på sagen. Husk gerne at oplyse dit Trustpilot-brugernavn samt dine kontaktoplysninger, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Vi håber, at du vil give os muligheden for at byde dig velkommen i POWER igen en anden gang.

Ønsker dig en rigtig god dag.

Zaneb/POWER

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte endnu en point ledningsfri…

Købte endnu en point ledningsfri støvsuger. Er så glad for min, så min datter fik en i fødselsdagsgave.
Fik oven i købet en gratis forsikring med på støvsugeren.

Hej Jette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at støvsugeren har været så god, at den også blev valgt som gave.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os, og vi håber, at den nye støvsuger bliver lige så populær.

Classificada 1 em 5 estrelas

I er bedt om IKKE AT kontakte mig på…

I er bedt om IKKE AT kontakte mig på sms, og så gør i det alligevel!!

Hej Sanne

Jeg er ked af at høre, at du fortsat modtager SMS’er fra os, selvom du tydeligt har bedt om ikke at blive kontaktet. Det kan jeg godt forstå er både frustrerende og utilfredsstillende.

Det er naturligvis vigtigt for os, at kunders ønsker omkring kommunikation bliver respekteret, og jeg beklager, at det ikke er sket i dit tilfælde.

Din feedback omkring håndtering af frameldinger og SMS-kommunikation bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

God oplevelse i butikken = 5 stjerner MEN

God oplevelse i butikken = 5 stjerner

MEN stop nu med at jagte for at få en trustpilot anmeldelse !!

Hej Rasmus,

Tak for anmeldelsen og for de pæne ord om oplevelsen i butikken.

Det er virkelig godt at høre, at besøget i Kolding var så positivt.

Samtidig er din pointe om anmeldelser helt fair, og den feedback tager vi med videre.

Tak fordi du gjorde opmærksom på det.

Super betjening og vejledning

Super betjening og vejledning, og så var prisen rimelig.

3 de junho de 2026

Hej Lisbeth,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du fik super betjening og god vejledning, og at prisen også var rimelig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Classificada 2 em 5 estrelas

Service ved reklamationer meget ringe

Det er altid nemt at købe noget hos Power og man får nærmest altid en god behandling. MEN hvis man har en reklamation er det næsten umuligt at følge op på den. Ringer man til kundeservice kan de ikke svare hvis man har reklameret i butikken og går man i butikken skal man have en enorm tålmodighed. Der er mange ansatte men de går bare forbi og henviser til deres support hvor der måske står en person til at hjælpe mange. Jeg har nu flere gange været i Kolding afdelingen med samme reklamation og ingen kan finde ud af om den jeg tidligere har snakket med har gjort noget og starter så forfra med at skrive ned og lover at de nok skal undersøge sagen. Men der sker ikke noget.

22 de maio de 2026

Elendig kundeservice.

Elendig kundeservice.

2 de junho de 2026

Hej Michael

Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere hos POWER, hvor vi hver dag arbejder for at give vores kunder en god, hjælpsom og professionel service.

Vi tager din feedback til intern efterretning, så butikkens ledelse kan blive opmærksom på din oplevelse og bruge den i det videre arbejde med at forbedre kundeoplevelsen.

Du meget velkommen til at kontakte os på review@power.dk, hvis du ønsker en opfølgning. Husk gerne at oplyse dit Trustpilot-brugernavn samt kontaktoplysninger.

Vi håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen i POWER igen en anden gang.

Ønsker dig en rigtig god dag.

POWER

Classificada 5 em 5 estrelas

Venligt personale og god service

Tilfreds med Power og det udvalg af produkter de har

27 de maio de 2026

Hej Steen,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen har været god, og at både servicen og udvalget har levet op til forventningerne.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Classificada 3 em 5 estrelas

Medarbejderne var flink nok og hjalp…

Medarbejderne var flink nok og hjalp mig med at finde en mobil, dog valgte jeg en 3. Model.
Jeg blev møg sur over at der ikke blev oplyst at jeg skulle betale knap 1000 kr. Ekstra for at få en beskyttelse på skærmen. Det er træls at det ikke blev oplyst.så gik sur derfra.

Hej Zenja,

Det er godt at høre, at der blev hjulpet med at finde en mobil, men det er samtidig ærgerligt, at prisen på skærmbeskyttelsen ikke blev gjort tydelig undervejs.

Når en ekstra løsning eller et ekstra produkt indgår, skal det naturligvis fremstå klart, så man ved, hvad man siger ja til.

Hvis du ønsker hjælp videre med den konkrete oplevelse, kan du skrive til kundeservice på kundeservice@power.dk eller bruge chatten her [her](https://www.power.dk/kundeservice/kontakt-os/).

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais