Meget venlig medarbejder som selv opsøgte os i butikken for at spørge hvad han kunne hjælpe med. Efter vi havde forelagt ham vores ærinde tog det ham, et splitsekund at finde den rigtige varer på syst... Ver mais
A empresa respondeu
Dejlig hurtig leveringstid, dog ved man ikke når der står er afsendt fra lager, om det er lager i Danmark eller om varen er på vej fra syd Europa 😏 men det gik hurtigt…
A empresa respondeu
Power, Kolding: Lasse J. gav god, grundig og brugbar information om varen og var samtidig super venlig og professionel. Fremover kører jeg gerne fra Horsens til Kolding, hvis jeg vil købe noget i Pow... Ver mais
Vejlevej 257C, 6000, Kolding, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Hos Christian ved Power Kolding fik vi den service oplevelse og vejledning vi ikke modtog i Bilka og Elgiganten. Derfor købte vi både TV og ophæng her. Retailbranchen kunne have gavn af flere servicemedarbejdere som Christian.

Resposta da POWER.dk - Kolding
Click og collect er katastrofal! Jeg må endnu engang erfare at click og collect er helt horribel i POWER (familiemedlemmer har fra tidligere samme erfaring). Bestilte en ren hyldevarer som så kun kunne udleveres af en enkelt medarbejder nede i tv-afdelingen (det var Apple EarPods!!!), jeg ventede 28 minutter på denne medarbejder, hvorefter ekspeditionen tog mindre end 1 minut. Jeres konkurrenter mestrer C&C disciplinen med kilometervis af overlegenhed, POWER fejler fatalt - der var masser af ledige medarbejdere men kun en enkelt der kunne udleverer i den nævnte afdeling. Fremover bliver det nethandel og helst hos konkurrenterne, POWERs setup i Kolding er en pine, og I tvinger kunder over i andre kanaler med så ringe en service!

Resposta da POWER.dk - Kolding
Venlig og professionel personale lytter til kundens behov og god viden om produkter

Resposta da POWER.dk - Kolding
Jeg syntes at handle i butikken var fin. Men at stå og vente i 40 min. Ved udlevering måske var der det trak lidt ned jeg skulle hente en fryseskab i power i Kolding og vi endte med at stå 9 man og vente på vores ting fordi der kun var en medarbejder tænker måske godt man kunne have taget en af de 5 mennesker i butikken der gik og ventede på kunder til at hjælpe ved udlevering.

Resposta da POWER.dk - Kolding
Exstrem go kundeservice jeg fik, stor ros til sælgeren👍👍

Resposta da POWER.dk - Kolding
Jeg besøgte butikken i Kolding med henblik på køb af appel smart watch og appel in-ear. Jeg ventede først 23min på før der var en ekspedient klar til at hjælpe ved elektronik afdelingen. Da jeg får hjælp og fundet alt jeg skal købe og skal vente på at få panserglas monteret på uret, venter jeg yderligere 20min, hvor jeg spørger hvor lang tid det tager, da der hang reklamer med 2 min for monteringen. Der blev jeg oplyst at de ikke var begyndt endnu, men ville starte monteringen. Jeg ventede her i 25 min før jeg fik mit ur med påmonteret panserglas med hjem og ingen undskyldning for ventetiden 🙉 Det var bestemt ikke en positiv oplevelsesrig shoppetur.

Resposta da POWER.dk - Kolding
Jeg fik den rigtige hjælp meget dygtig personale

Resposta da POWER.dk - Kolding
Fin service, men check lige din bon inden du går. Vi var ude for at købe AirPods og et usb kabel. Vi sparede penge da medarbejderen kunne tilbyde os et andet mobilabonnement der gav rabat på vores AirPods. Det vi så ikke var klar over, var at kablet blev trukket ud, ind kom et abo på Power netbeskyttelse, som vi ikke aner hvad er. Det var 30 kr dyrere end kablet. Mon Power medarbejderen tjener mere ved et abo salg end kabelsalg?

Resposta da POWER.dk - Kolding
Jeg købte et produkt ved dem 25.7.2024 og da det gik i stykker 27.11.2025, gik jeg ind i Kolding butik for at få nogen til at komme og kigge på det… nu 3 reklamationer senere, fortæller de mig at jeg skal bruge en service rapport før jeg kan få mine penge retur, hvilket jeg kun har fået fra den sidste reklamation.!!
De har slet ikke informeret mig om det før det er for sent til at jeg kan gøre noget ved det og skal nu for 4 gang have dem ud og kigge på et produkt som tydeligvis ikke fungerer.!!
Absolut forfærdelig kundeservice fra dem når de ikke informere kunderne, om at vi skal spørge efter en service rapport fra.

Resposta da POWER.dk - Kolding
Købte endnu en point ledningsfri støvsuger. Er så glad for min, så min datter fik en i fødselsdagsgave.
Fik oven i købet en gratis forsikring med på støvsugeren.

Resposta da POWER.dk - Kolding
I er bedt om IKKE AT kontakte mig på sms, og så gør i det alligevel!!

God oplevelse i butikken = 5 stjerner
MEN stop nu med at jagte for at få en trustpilot anmeldelse !!

Resposta da POWER.dk - Kolding
Super betjening og vejledning, og så var prisen rimelig.

Resposta da POWER.dk - Kolding
Det er altid nemt at købe noget hos Power og man får nærmest altid en god behandling. MEN hvis man har en reklamation er det næsten umuligt at følge op på den. Ringer man til kundeservice kan de ikke svare hvis man har reklameret i butikken og går man i butikken skal man have en enorm tålmodighed. Der er mange ansatte men de går bare forbi og henviser til deres support hvor der måske står en person til at hjælpe mange. Jeg har nu flere gange været i Kolding afdelingen med samme reklamation og ingen kan finde ud af om den jeg tidligere har snakket med har gjort noget og starter så forfra med at skrive ned og lover at de nok skal undersøge sagen. Men der sker ikke noget.
Tilfreds med Power og det udvalg af produkter de har

Resposta da POWER.dk - Kolding
Medarbejderne var flink nok og hjalp mig med at finde en mobil, dog valgte jeg en 3. Model.
Jeg blev møg sur over at der ikke blev oplyst at jeg skulle betale knap 1000 kr. Ekstra for at få en beskyttelse på skærmen. Det er træls at det ikke blev oplyst.så gik sur derfra.

Resposta da POWER.dk - Kolding
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.