Wat een ongelofelijke slechte service!! Er staat op de website dat alles binnen 3 min is geregeld. Geen enkele mail of bevestiging ontvangen. Ik bel de klantenservice en ik krijg een hele onbeleefd... Ver mais
Heel slechte communicatie met het bedrijf en klanten worden niet serieus genomen! Sinds 4 mei 2025 zijn ze bezig met het dossier na 6 maanden wordt mij verteld dat tegenpartij auto niet verzekerd!!!!... Ver mais
Overgestapt voor mijn autoverzekering, voor een inderdaad meer dan 20% (in mijn geval zelfs bijna 50%!) lagere premie. Ook voor alle andere verzekeringen heb ik gekeken of overstappen slim was, maar d... Ver mais
Zeer hulpvaardige medewerker en ook nog eens vriendelijk en in het bezit van een gezonde dosis humor en geduld. Chapeau. Kunnen ze bij ZLM heeeeel veel van leren.
Promovendum biedt verzekeringen voor hoger opgeleiden. Met extra lage premies en uitgebreide dekkingen. Persoonlijk advies nodig? Wij helpen je graag!
Postbus 362, 3300 AJ, Dordrecht, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas

Resposta da Promovendum
Informeel, soepel, positief, duidelijk en gevoel van zekerheid, vleugje humor

Resposta da Promovendum
Oplossing was duidelijk. Eea werd snel geregeld

Resposta da Promovendum
verademing als je belt en wordt ook opgenomen ipv lange muziekjes en wachten wachten als het dan ook inhoudelijk steek houdt en verder geholpen ben met een aantoonbaar ojbectief advies ben ik zeer tevreden

Resposta da Promovendum
Prettige, klantgerichte benadering. Medewerker dacht met mij mee.

Resposta da Promovendum
Medewerker was hulpvaardig en begripvol wanneer er iets niet liep zoals verwachtte.

Resposta da Promovendum
Totaal plaatje is goed. Inhoud. Service. Vriendelijk. Interactief. praktisch.

Resposta da Promovendum
Bij Promovendum neemt iemand snel de telefoon om daarna adequaat antwoord te geven op je vraag.

Resposta da Promovendum
Het was geen moeilijke vraag .
Ik kreeg wel een keurig antwoord op de vraag die ik stelde.
Kort en goed, meer hoeft niet.

Resposta da Promovendum
Wacht al meer dan 5 weken op de vaststelling van de schade en de uitslag van het waarborgfonds. Wachttijd aan de telefoon meer dan 15 minuten. Foutieve informatie in mijnpromovendum

Resposta da Promovendum
Een snel en professioneel advies van de medewerker!

Resposta da Promovendum
Prettig klantencontact, goede en snelle service bij schade en betaalbare premie

Resposta da Promovendum
Heel fijn gesprek en begrip van promovendum, er werd aangegeven mijn vraag met spoed op te pakken

Resposta da Promovendum
Fijn persoonlijk gesprek waarin er voldoende ruimte was voor mijn eigen verhaal. Er is goed meegekeken wat het beste past voor onze situatie.

Resposta da Promovendum
Ik kwam in een ongewone situatie terecht. Aan de telefoon werd het meteen begrepen en een snelle en duidelijke oplossing gevonden.

Resposta da Promovendum
Al mijn vragen snel en volledig beantwoord, dat schiet lekker op. Kan ik weer met een goede dekking de weg op.

Resposta da Promovendum
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.