Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een ongelofelijke slechte service!! Er staat op de website dat alles binnen 3 min is geregeld. Geen enkele mail of bevestiging ontvangen. Ik bel de klantenservice en ik krijg een hele onbeleefd... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Heel slechte communicatie met het bedrijf en klanten worden niet serieus genomen! Sinds 4 mei 2025 zijn ze bezig met het dossier na 6 maanden wordt mij verteld dat tegenpartij auto niet verzekerd!!!!... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Overgestapt voor mijn autoverzekering, voor een inderdaad meer dan 20% (in mijn geval zelfs bijna 50%!) lagere premie. Ook voor alle andere verzekeringen heb ik gekeken of overstappen slim was, maar d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer hulpvaardige medewerker en ook nog eens vriendelijk en in het bezit van een gezonde dosis humor en geduld. Chapeau. Kunnen ze bij ZLM heeeeel veel van leren.

Informações sobre a empresa

1. Agência de seguros

Promovendum biedt verzekeringen voor hoger opgeleiden. Met extra lage premies en uitgebreide dekkingen. Persoonlijk advies nodig? Wij helpen je graag!

Informações de contacto

3,5

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

1 mil opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Super

Zeer sympathieke en meelevende medewerker.

16 de abril de 2026

Beste Ben,

Wat mooi, dat soort gesprekken maken het verschil!

Informeel, vertrouwd, helder

Informeel, soepel, positief, duidelijk en gevoel van zekerheid, vleugje humor

15 de abril de 2026

Beste Nathalie,

Bedankt voor je mooie woorden! Klinkt alsof we precies de juiste snaar hebben en daar worden we blij van. Mocht je nog eens iets nodig hebben, dan staan we weer voor je klaar.

Maaike van Promovendum

Classificada 4 em 5 estrelas

Oplossing was duidelijk

Oplossing was duidelijk. Eea werd snel geregeld

Beste Klant,

Dat klinkt als een prettige ervaring!

Mandy van Promvovendum

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer hulpvaardige medewerker en ook nog…

Beste Willem,

Dat is een combinatie waar we zelf ook blij van worden! Bedankt voor het delen van jouw fijne ervaring.

Vriendelijk

Vriendelijk, behulpzaam en snelle reactie.

Beste Nasim,

Dat klinkt als een prettige ervaring, mooi om te zien!

Classificada 5 em 5 estrelas

verademing als je belt en wordt ook opgenomen

verademing als je belt en wordt ook opgenomen ipv lange muziekjes en wachten wachten als het dan ook inhoudelijk steek houdt en verder geholpen ben met een aantoonbaar ojbectief advies ben ik zeer tevreden

Beste Jan,

Zo’n belervaring maakt het verschil. Fijn dat alles klopte, van opnemen tot advies! Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring.

Medewerker dacht mee.

Prettige, klantgerichte benadering. Medewerker dacht met mij mee.

Beste Ad,

Fijn dat je de benadering als prettig hebt ervaren en dat er echt met je werd meegedacht, dat vinden we belangrijk!

Classificada 5 em 5 estrelas

Medewerker was hulpvaardig en begripvol…

Medewerker was hulpvaardig en begripvol wanneer er iets niet liep zoals verwachtte.

10 de abril de 2026

Beste Krause,

Wat leuk om te lezen! Fijn dat je je zo goed geholpen voelde, ook als iets even anders liep dan verwacht.

Snel en adequaat antwoord

Bij Promovendum neemt iemand snel de telefoon om daarna adequaat antwoord te geven op je vraag.

Beste Wim,

Zo maken we het graag makkelijk. Bedankt voor je fijne review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Het was geen moeilijke vraag .

Het was geen moeilijke vraag .
Ik kreeg wel een keurig antwoord op de vraag die ik stelde.
Kort en goed, meer hoeft niet.

Beste Henny,

Precies zoals het soms het fijnst is. Dank je wel voor je review!

Classificada 1 em 5 estrelas

Heel slechte communicatie met het…

Beste Sardar,

We vinden het vervelend dat je dit zo ervaart. De schadebehandelaar heeft jouw e-mail van 1 april 2026 in goede orde ontvangen en deze ligt momenteel ter verwerking. Op dit moment is de verwerkingstijd gemiddeld 10 werkdagen, met een uitloop tot maximaal 15 werkdagen. Bedankt voor je geduld!

Perfecte service

Perfecte service. Snel. Efficiënt!

Beste Matthijs,

Wat een fijne woorden, bedankt!

Classificada 1 em 5 estrelas

Wacht al meer dan 5 weken op de…

Wacht al meer dan 5 weken op de vaststelling van de schade en de uitslag van het waarborgfonds. Wachttijd aan de telefoon meer dan 15 minuten. Foutieve informatie in mijnpromovendum

Beste Jan,

Wat jammer om te lezen dat jouw ervaring niet positief is. Voor zover wij kunnen zien, klopt de informatie in je Mijn omgeving. Gisteren is er telefonisch contact geweest en is afgesproken dat je deze week een terugkoppeling ontvangt. We doen ons best om je dan duidelijkheid te geven. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, laat het ons gerust weten!

Classificada 5 em 5 estrelas

Een snel en professioneel advies van de…

Een snel en professioneel advies van de medewerker!

Beste Bjorn,

Dat klinkt als een goed gesprek! Bedankt voor het delen van jouw ervaring.

Prettig klantencontact

Prettig klantencontact, goede en snelle service bij schade en betaalbare premie

4 de abril de 2026

Beste Olaf,

Dat klinkt als een mooie combinatie. Dank je wel voor je review!

Begripvolle medewerking

Heel fijn gesprek en begrip van promovendum, er werd aangegeven mijn vraag met spoed op te pakken

2 de abril de 2026

Beste Rene,

Wat fijn dat je zo’n prettig gesprek hebt gehad en dat er echt met je is meegedacht.Dat vinden we belangrijk.

Eerlijk en persoonlijk gesprek

Fijn persoonlijk gesprek waarin er voldoende ruimte was voor mijn eigen verhaal. Er is goed meegekeken wat het beste past voor onze situatie.

Beste Stijn,

Echt even de tijd nemen en samen kijken wat past, zo hoort het!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kwam in een ongewone situatie…

Ik kwam in een ongewone situatie terecht. Aan de telefoon werd het meteen begrepen en een snelle en duidelijke oplossing gevonden.

Beste Frans,

Soms loopt het even anders dan verwacht. Gelukkig heeft onze collega je naar tevredenheid kunnen helpen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Al mijn vragen snel en volledig…

Al mijn vragen snel en volledig beantwoord, dat schiet lekker op. Kan ik weer met een goede dekking de weg op.

Beste Guido en Paulijn,

Leuk om te lezen, dat gaat inderdaad lekker zo. En nu weer met een gerust gevoel de weg op!

Mandy van Promovendum

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.