De sendte mig nogle sokker med personligt print i den forkerte størrelse ift. den jeg havde bestilt. Jeg fik egentlig hurtigt og venligt svar fra kundeservice, at jeg enten kunne få købet refunderet e... Ver mais
A empresa respondeu
Købte en kop med tekst på, varen ankom til den forventede leveringstid og var rigtig godt pakket ind. Dog synes jeg teksten på koppen er lidt utydeligt, ikke i hvad der står, men farverne derpå.... Ver mais
Jeg handler normalt aldrig hos firmaer med lav trustpilot bedømmelser, men valgte alligevel, at give det en chance og jeg har på ingen måde fortrudt. Har kun oplevet god kundeservice via deres FA... Ver mais
Jeg modtog ikke pakken til fars dag og har først modtaget den her 2 dage efter. Det kan jeg vel leve med. Jeg kan så ikke leve med, at jeg ovenikøbet modtager en helt flad papkasse med et stykke... Ver mais
Respondeu a 12% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Jeg bestilte en kop til min mor d 13/12 hvor der stod at så længe man bestilte inden d 21/12 ville koppen nå frem inden jul. Det er nu d 28/12 og koppen er først ankommet idag. Koppen er perfekt, men en smule øv at den ikke kom til tiden.
Eftersom varen ikke landet som livet på max leveringstid, som var en uge før jul og som nu ligger til afhentning til efter nytår, da butikken er lukket. Så er det ret svært at bedømme selve varen. Så det er udelukket leveringen, og den er ringe, så derfor 1 stjerne
God og hurtig betjening efter en god overskuelig oplevelse på hjemmesiden. :)
Fin og hurtig levering, selv op til jul.
Dørmåtten med navn stod til at være 50x75 men var knap 60 cm bred og mere i størrelse af en dækkeserviet. Desværre pakkede jeg den ikke ud inden jeg gav den som julegave 😳😔
Hej
Jeg bestilte min julegave den 9/12 hvornår Radbag lover levering på 3-5 arbejdsdage.
Vi har i dag den 21/12 og jeg he stadig ingen pakke.
Jeg må selv kontakte Radbag, de kontakter ikke mig.
Kundeservice vender tilbage med beskeden:
“Desværre har GLS fejlleveret din pakke til Frankrig, så den når det desværre ikke til jul. Jeg antager, at de vil opdage fejlen og den eventuelt vil dukke op.”
“Skulle pakken ikke finde vej til dig, igangsætter vi en tilbagebetaling.”
Jeg får altså ikke leveret en ny pakke, som godt kunne nå frem før jul.
Jeg får ikke refunderet pengene med det samme, så jeg kan handle ved et firma der vil kunderne det bedste og prioriterer kundeservice.
Jeg får at vide, at fragtfirmaet nok på et tidspunkt finder ud af det, og dermed at det ikke er Radbags problem.
Sikke DÅRLIG KUNDESERVICE - Eller mangel på samme!!
Der var en trykfejl i produktet. Reklamation gik super hurtigt via FB messenger med instrukser. Nyt produkt modtaget ua.
Jeg havde bestilt en masse julegaver,så det er lidt svært at bedømme dem
Men meget hurtigt levering 👍🤗
Levede fuldkommen op til mine høje forventninger, hurtig levering og generelt en god oplevelse! Her handler jeg helt sikkert igen.
Advarsel køb ikke hos dette firma de er utroværdige og du får aldrig varerne men de hæver naturligvis gerne pengene først.
Jeg bestilte den 1 dec. en større ordre med gaver til børn og voksne, der stod 3-5 dage så var tryg ved bestillingen.
Da der er gået 10 dage skriver jeg til kunde service, får ikke svar , skriver igen og igen til dem får svar at Lars i kundeservice skal tale med en overordnet ? Og vender tilbage ......hører intet . så den 16 /12 efter jeg igen har spammet for svar får jeg at vide der er sket en fejl med en Label????så pengene returneres og som kompensation får jeg 50 kr til køb hos dem og god jul...
Så skriver de ydermere at jeg kan jo bestille igen HVIS JEG TØR?
Magen til useriøst firma skal man lede længe efter, naturligvis kan der ske fejl men det skal der ikke gå,16,dage for at finde ud af og man burde kunne se ordre i systemet og ikke først kontakte overordnede og så fortælle kunden så tæt på jul at man nu står uden gaver, og det var gaver med foto så personlige gaver der skulle være brugt til bl.a. en lille piges fødselsdag...
Så korrekt jeg tør ikke bestille igen og i får ihvertfald aldrig min anbefaling.
Bestilt for 300. Skriver pakken er sendt, men intet sporringsnummer der er aktivt, og ingen kundeservice. Ligner nærmest scam.
Hurtigt og god levering og produkt virker som det skal :)
Hurtig levering, glæder mig til at se varmepuden vække glæde
Varen kom hurtigt efter køb.
Virker som den skal, og godt pakket ind 👍🏻
Rigtig flotte rammer og i god kvalitet, der skal bruges som julegave til en, der gerne vil have hængt nogle af hans gamle Beatles covers op på væggen.
Hver ekstra opmærksom når de bestiller navne gaver hos Radbag. Jeg havde bestilt to fine spejle hos Radbag med navne, med hver sit navn til to piger i julegave - jeg gør Radbag opmærksom på jeg har modtaget to spejle med samme navn, de vil ikke tage fejlen på sig, og sige det beklager vi, men siger istedet i vores system ligner det at det to spejle med samme navn, jeg sad og tjekkede omhyggeligt efter alt var stavet korrekt og lagde først en i kurven og derefter tastede det andet navn ind og lagde nr 2 spejl i kurven, desværre på ordre bekræftelsen står der ikke du har bestilt et spejl med navnet det og det - men bare navnespejl og navnespejl - jeg er så rystet når det er en julegave til to små piger, at de ikke vælger at sige selvf skal det barn ikke mangle sin julegave vi får selvf sendt Ayasofya afsted til dig hurtigst muligt - men nej, de svare da spejlet ikke kan byttes, så kan de ikke gøre noget, desuden har jeres pakke heller ikke været 4-5 dage undervejs. Jeg er dybt skuffet over man vælger at være ligeglad i sådan en situation hvor to børn skulle have ens gave og de bare siger det kan vi bestemt ikke se i vores system så ærgerligt ærgerligt - det var den kundeservice jeg fik - glædelig jul skrev de vi håber du vil handle hos os igen - tænkte bare glædelig jul i er fuldkommen ligeglad med jeg står og mangler en julegave til en lille pige nu og der kun er et spejl til kusinen, er så rystet og fortryder af hele mit hjerte jeg lagde en bestilling hos Radbag når de ikke påtager sig ansvaret når de har lavet en fejl.
Jeg bestilte en gave og fik lagt den for hurtigt i kurven og betalt, inden jeg nåede at lægge de resterende produkter, jeg også skulle købe, i kurven. Jeg tænkte ikke det var det store problem, og skrev med det samme til RadBags kundeservice. Desværre fik jeg først svar 10 timer efter med en beklagelse, at pakken allerede var sendt afsted, og at de ikke kunne nå at tilføje de resterende produkter. Nu kommer gaverne både hver for sig, samt at RadBag ikke vil betale for den ekstra porto omkostning, der medfølger, når man aflægger en til ordre. Det er simpelthen for dårligt
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.