Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Punkterede på Roskildevej og kørte straks og meget tilfældigt ind ved tanken/Rødovre Synshal Den meget flinke med medarbejder hjalp straks (en sen fredag eftermiddag) med at få lappet min bil og fyl... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Rødovre bilsyn Roskildevej 316, har jeg brugt de seneste par år, og det vil jeg sikkert blive ved med. For de er altid så flinke, og fortæller gerne mange detaljer om bilens dele. De svarer... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Bookede en tid online og ankom til synshallen, til en super sød og smilende mand som nemt og hurtigt fik bilen ind og tjekket den igennem. Jeg fik en kop kaffe imens jeg ventede og da bilen var... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Inspecção de veículos

Escrito pela empresa

RB Synshal er din lokale synshal og motorkontor

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Super service !!!

Da den firmabil jeg kører var indkaldt til syn og jeg havde tid til at få det gjort i dag, søgte jeg efter syshaller og faldt tilfældigt over RB Synshal. Jeg ringede til deres Brøndby afdeling og talte med en utrolig flink og sympatisk person.
Han fortalte mig, jeg skulle bestille tid på deres hjemmeside. Jeg gik ind på siden og så der var ledige tider som passede perfekt til mig, så jeg bestilte tid. Det var virkelig nemt!. Jeg kørte straks til stedet og den flinke medarbejder tog imod mig. Jeg fik tilbudt en dejlig kop kaffe imens han kontrolerede bilen. Han rådgav mig også om at få bilen undervognsbehandling nu, inden den blev for gammel.
Jeg fik virkelig en god service som var langt over det forventede.
Her vil jeg gerne komme igen!

18 de março de 2026

Syn af Tesla

Jeg fik synet min Tesla af en meget flink synsmand, som endda kunne give mig et godt tip til at undgå rust på bremserne da han også selv kørte Tesla. Jeg kommer gerne tilbage næste gang jeg skal syne bilen. Tak.

18 de dezembro de 2025

Meget flink synsmand i Brøndby

Meget flink synsmand i Brøndby, som sagde præcist hvad der var galt med bilen (veteranbil) ved synet. Fik lov til at tage billeder, så min mekaniker vidste præcis hvad som skulle laves til omsyn. Fik fixet bilen og tilbage til omsyn og fik så synet bilen nemt og hurtigt. Og min mekaniker fik endda ros for sit arbejde.

16 de dezembro de 2025

Nemt at booke tid

Nemt at booke tid. Og den sødeste/flinkeste synsmand jeg længe har mødt. Et sted jeg vælger igen og igen.

30 de outubro de 2025

RB Synshal - Brøndby Bilsyn

Super god service, og en rigtig god synsmand, som man kan spørge om alt vedrørende din bil. Han viser også gerne hvor mange liter brændstof, som man har tanket, og hvor mange km. bilen reelt kører på en liter ved blandet kørsel. Alt i alt en god oplevelse

13 de maio de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais