Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fedt koncept - både som køber og sælger. Jeg har haft en stand flere gange i Esbjerg og bliver altid mødt af søde, smilende og hjælpesomme medarbejdere. Butikken er lys, overskuelig og alti... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det har været en rigtig god oplevelse at have min stand i Reshoppit. Det er et fedt sted med mange forskellige muligheder for tøj, og der er virkelig noget for alle. Man kan være heldig at finde nogle... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Var i reshoppit i Svendborg i går for første gang. Dejlig oplevelse. Ordentlig butik. Mange omklædningsrum. Gode priser. Vi gjorde mange fine fund. Kan især anbefales til unge (meget str s) En times p... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg har af 2 omgange haft en stand hos Reshoppit i Esbjerg og valgte at forlænge den ene gang, fordi de kørte et tilbud på 4 ugers standleje. Overordnet set er jeg vild med konceptet og at træde ind... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa em segunda mão
  2. Loja de segunda mão
  3. Loja de roupa usada

Escrito pela empresa

LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk er et luksus-secondhand koncept med fysiske butikker i Vejle, Herning, Horsens, Odense, Svendborg, Randers, Aarhus og Esbjerg, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Reshoppit Aarhus

Reshoppit Aarhus er en super lækker butik hvor jeg har købt flere virkelig fede ting.
Det er også nemt og bekvemt at sælge sit tøj derfra. Fyld standen op med alt det tøj du ikke bruger mere, derefter kan du bare glæde dig over at pengene går ind på din konto.
Jeg har haft personelt til at se efter min stand og det har været super for mig.
I en tid hvor vi skal tænkte grønt og bæredygtigt er Reshoppit et helt fantastisk alternativt til at købe nyt tøj!

12 de março de 2025

Kære Louise,

Mange tak for din fine anmeldese af Reshoppit Århus. Vi er så glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os, og at du har haft succes med din stand.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken igen og håber på endnu mere salg for dig fremover!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super søde og imødekommende personale

Super søde og imødekommende personale , jeg har stor fornøjelse at sælge tøj på deres stande og har altid fået den hjælp og vejledning som jeg skulle bruge.

Kan kun anbefale dette koncept til andre som vil gøre noget for miljøet og tjene lidt lommepenge.

22 de fevereiro de 2025

Kære Michael,

Mange tak for din fine anmeldese. Vi håber på at se dig igen i butikken snart 😄

Classificada 5 em 5 estrelas

Reshoppit får de varmeste anbefalinger

Jeg har lige afsluttet en stand i Vejle men har både haft stande i Reshoppit Vejle, Esbjerg og Århus og må bare sige jeg ELSKER konceptet. ❤️
Har kun positivt at sige om butikkerne - venligt personale , der er pænt og det er overskueligt.
For mig er det en super nem måde at få ryddet ud i mit tøj, sko og pynteting på. Det hele er nemt at gennemskue og man prissætter selv sine varer. Man kan sidde trygt hjemme foran computeren og skrive alle sine ting ind og få printet alle mærkaterne i butikken og nemt sætte på.
De gange jeg har haft stande har jeg virkelig solgt meget og tjent gode penge. Og det eneste jeg har skulle gøre, har været at fylde lidt op løbende med tøj og ting. Ellers går de søde medarbejdere og rydder lidt op på standene hver dag - så det behøver man ikke engang. Så super nemt!
Elsker generelt også at komme i Reshoppit og se om der er et godt kup - sidst fik jeg en flot Stine Goya kjole med hjem til 299 kr! 🤩 Min datter købte også en flot og lækker Zadic Voltaire taske til 500 kr.
Så Reshoppit får virkelig de varmeste anbefalinger.

8 de março de 2025

Kære Birgitte,

TUSIND TAK for den rigtig fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback og begejstring for både butikken og vores dedikerede personale.

Vi bestræber os på at skabe en indbydende og behagelig atmosfære for alle vores kunder, og det glæder os meget at høre, at du følte dig velkommen og godt tilpas under dit besøg. Vi er stolte af vores kompetente og venlige personale, som altid stræber efter at yde den bedste service og holde butikken i tip-top stand.

Classificada 5 em 5 estrelas

Reshoppit Esbjerg kan klart anbefales-…

Reshoppit Esbjerg kan klart anbefales- godt salg for mit vedkommende. Altid hyggelige samtaler med personalet - både i butikken og i telefonen. De er altid super søde og hjælpsomme.
Tak for jer❤️

8 de março de 2025

Kære Maria,

Mange tak for din søde anmeldelse af reshoppit Esbjerg. Vi er virkelig glade for, at du har haft en god oplevelse i vores butik.Vi gør vores bedste for at skabe en venlig atmosfære, og det er fantastisk at høre, at det bliver bemærket!

Vi håber at se dig i butikken igen snart.

Fantastisk butik!

Fantastisk butik!
Personalet er altid glade og hjælpsomme når jeg er der. Jeg lykkes (næsten) altid med at finde noget deroppe.
Super koncept🤩

11 de março de 2025

Kære Alba,

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du får fundet en masse brugt guld i vores butik - der er også rigtig meget godt at finde 😍

Og TAK for de søde ord om vores personale. Vi sætter en stor ære i at yde en så god kundeservice, som overhoved muligt, så at det bliver bemærket, betyder meget for os!

Genialt koncept ♻️

Jeg slår lige et slag for et kanon godt koncept 🤩
Som kunde & standlejer der har haft stand i flere af butikkerne (bl.a. Randers & Aarhus) , giver jeg mine varmeste anbefalinger. Så fremt man selv er villig til at passe sin stand lidt efter anbefalingerne & er realistisk omkring priserne, så er min oplevelse at salget kører 🤩💸

Jeg har sidst besøgt deres fine nyeste butik i Esbjerg, hvor jeg fik et stort smil & en dejlig samtale med på vejen. Butikken var iøvrigt ryddelig og indbydende. Det synes jeg fortjener en stjerne i bogen ⭐️

11 de março de 2025

Kære Sara,

Mange tak for din rigtig fine anmeldelse! Vi er så glade for, at du har god gavn af vores koncept. Vi glæder os til igen at hilse på dig i butikken.

Så godt!

Det er et så godt koncept, og der er altid god service fra søde medarbejdere!

20 de dezembro de 2024

Kære Silja,

Mange tak for dine søde ord om vores koncept samt medarbejdere. Det sætter vi pris på.

Jeg ønsker dig en dejlig dag! ♻️

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode oplevelser i flere butikker

Har haft stande i Horsens, Vejle og Svendborg, som jeg har været yderst tilfreds med og tjent godt på 🤩
Jeg har både haft tøjstand, hyldestand og børnestande.
Super nemt booking system samt system i butikkerne!

16 de janeiro de 2025

Kære Amalie,

Hvor er det skønt, at du har fået tjent på dit brugte guld! Vi er ydermere glade for at høre, at vores bookingsystem er nemt at navigerer rundt i 😊

Jeg ønsker dig en rigtig god dag,

Classificada 5 em 5 estrelas

Mine varmeste anbefalinger til…

Mine varmeste anbefalinger til reshoppit Aarhus!

Jeg syntes reshoppit er en perfekt løsning, hvis man har tøj, som skal ud og have nyt liv. Jeg har haft en stand i Aarhus i 1,5 måned og har fået solgt 15 items. Jeg er super glad for betjeningen, de søde medarbejdere i butikken og størrelsen på butikken gør, at der er et dejligt stort udvalg💘

1 de fevereiro de 2025

Hej Nynne

Tusind tak for de fine ord om reshoppit Aarhus!

Det er virkelig fedt at høre, at du har haft glæde af vores koncept til at få ryddet ud i garderoben. Vi sætter stor pris på din feedback og begejstring for både butikken og vores dedikerede personale.

God kundeservice er noget af det vigtigste for os, så det er virkelig dejligt at høre, at du er blevet mødt af søde medarbejdere og god betjening.

Vi glæder os meget til at se dig i butikken igen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig attitude og kundeservice i Esbjerg

Jeg var fredag d.7/3 inde og besøge Reshoppit Esbjerg, da jeg har en stand og ugentlig kommer for at tjekke op på den samt rydde op. Jeg har tjekket til min stand og opdager at der endnu engang hænger noget, som ikke er min, dog står der mit stand nr på men ikke samme kundenr… jeg opdager så også at jeg stadig mangler 2 ting som heller ikke hang på min stand ugen forinden da jeg var der sidst. Jeg går så til kassen og møder en ung pige, jeg forklarer hende at blusen ikke er min, men at jeg godt kan se der står samme standnr som min. Udover det spørg jeg så “jeg mangler 2 ting som jeg ikke kan finde på min stand og kunne heller ikke se dem nogen steder da jeg var her sidst for 1 uge siden” i mellemtiden kommer butikchefen og afbryder med et “hvad er problemet?” Jeg forklarer igen pænt at jeg ik kan finde de her to ting, jeg uddyber med mærke, figur, farve og kvalitet på hvilke to ting jeg ikke kan finde. Samt siger igen at jeg blot undre mig over hvor de er… jeg bliver derefter mødt med et meget flabet og nedladende svar som at “ja det ved hun da ikke, der er jo mange af dem og den kan jo hænge over det hele” det virker meget som om det er mit problem og jeg generelt er problemet? Jeg siger så “det er ikke for at pådutte jer noget, men måske i ved om det hænger i udstillingen på et stativ” til det får jeg et svar som igen er flabet og alt andet end kundemindet… “ja du kan jo bare prøve at kigge rundt? Vi ved det jo ikke”
Jeg bliver ærligt en smule chokeret… hun kunne bare have sagt hvor de har udstilling henne og at det muligvis kunne hænge der?

Efter at have kigget rundt selv finder jeg det og hænger det hen på min stand… der møder jeg igen butikchefen som endnu engang svarer flabet og nedladende “ja vi hænger det ud for at det sælger bedre” og jeg svarer “jeg spurgte faktisk bare om I vidste hvor det var?”

Jeg må sige, at jeg aldrig har oplevet så dårlig en kundeservice? Det er super fint at produkterne bliver hængt rundt til udstilling, men jeg vil på ingen måde mødes med den indstilling og attitude når jeg kommer som kunde? Tænker lidt at havde jeg ikke lejet en stand, så havde de ikke den indtjening og ikke noget tøj at sælge af? Måske man skulle tage og imødekomme kunderne som gør at butikken løber rundt? Standlejerne er jo fundamentet i jeres koncept?

7 de março de 2025

Hej Mai

Tak for din anmeldelse!

Jeg beklager virkelig den oplevelse, du har haft i butikken. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at have i vores butikker, og det vil vi selvfølgelig tage med videre. Det er vigtigt for os at hjælpe vores kunder, så de får den bedste oplevelse, hver gang de besøger butikken - dette gælder både shoppende kunder samt standlejere. For som du jo skriver, er vores standlejere fundamentet i vores koncept, så selvfølgelig skal vi være både imødekommende og hjælpsomme!

Hvis du har yderligere spørgsmål eller oplysninger, du gerne vil dele, er du altid velkommen til at kontakte os. Din feedback er værdifuld for os, for at vi kan forbedre vores serviceoplevelse.

Du ønskes en god dag.

Jeg elsker reshoppit

Jeg elsker reshoppit, synes altid der er mange spændende ting i forskellige prisklasser, så jeg finder altid noget jeg liiiige kunne bruge 🤭 Jeg har besøgt reshoppit i Herning, Vejle og Esbjerg og er vild med alle tre butikker. I Herning er der også little reshoppit, hvor der er børnestande. Der finder jeg stort set altid noget fedt babytøj til gode priser 😍 Kan klart anbefale at shoppe disse steder 👍🏻

6 de março de 2025

Hej Cecilie

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med at shoppe i vores butikker. Og fedt at høre, at du også har fundet nogle gode fund i vores little reshoppit afdeling i Herning.

Vi kan klart anbefale dig også at besøge vores andre fem butikker, hvor der gemmer sig lige så mange spændende sager.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butikker igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en stand i Reshoppit…

Jeg har haft en stand i Reshoppit Esbjerg i 17 uger nu, og har solgt både tøj, tasker og brugsgenstande hver uge 😍 Udvalget er stort, fordi der er mange stande og det har resulteret i at jeg også selv har købt en del i butikken 👏🏽 Der er altid en hyggelig vibe i Reshoppit Esbjerg og pigerne er så søde til at hjælpe 🥰

4 de março de 2025

Hej Camilla,

TAK for din anmeldelse. Vi er glade for, at du både er glad for at sælge og købe i butikken i Esbjerg - der er nemlig rigtig meget godt at finde i butikken!

Jeg håber at du får en dejlig dag,

Altid god service og massere smil <3

Altid god service og massere smil <3
Jeg har haft en stand i en lang periode i Reshoppit i Esbjerg, og har været vildt glad for det. Der står altid nogen klar til at hjælpe i butikken, og skriver man på Instagram får man hurtigt svar.
Systemet med opfyldning fungerer rigtig godt, og butikken er pæn og ryddelig at gå rundt i.
Har solgt godt i min stand og fortsætter min leje som det ser ud nu! <33

1 de março de 2025

Hej Mia,

Tusind tak for din søde anmeldese om butikken i Esbjerg. Vi forsøger i hvert i fald altid at være til rådighed og yde en god service.

Du må have en rigtig dejlig dag,

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales, har fået stjålet flere ting.
Svar på jeres svar tilbage.
Personalet gør ikke noget ved det. Der sker ikke mere i sagen. Personalet siger bare, det var ikke så godt. Der bliver ikke passet godt nok på vores ting der er til salg.

21 de fevereiro de 2025

Hej Helen,

Det er jeg da ked af at høre. Jeg håber at du har forhørt dig ved personalet, da vi har en afdeling, der hedder "Lost and Found". Her placeres varer, hvis prismærke er faldet af, sådan at standlejerne kan claime deres forsvundne varer.

Derudover har vi videoovervågning i alle butikkerne, og er man udsat for tyveri, gør vi meget ud af at få tjekket det. Alt tyveri bliver taget meget seriøst og meldes dermed også til politiet.

Classificada 2 em 5 estrelas

Dårligt salg og mangelfuld oprydning

Jeg har haft en tøjstand over en længere periode, men jeg har solgt meget lidt og er skuffet. - for det er jo altså ikke billigt at have en tøjstand. Jeg synes selv, det er gode mærkevarer, der er på standen, de er brugt meget lidt og til vildt gode priser - men det er jo smag og behag.

Jeg oplever dog, at der mangler oprydning på standen. Når jeg kigger forbi, er der altid tøj på standen, som ikke hører til, noget hænger med vrangen ud etc. Det er træls.

5 de fevereiro de 2025

Hej Louise,

Mange tak for at give dig tid til at dele din oplevelse i reshoppit. Vi er dog kede af at høre, at det ikke er levet op til dine forventninger.

På vores hjemmeside kan du finde en guide til, hvordan vi mener, at man bedst prissætter sit tøj. Eventuelt kunne man se på dette, da der står mange gode tips og tricks, man kan benytte sig af i fremtiden.

Jeg forstår godt din frustration mht. den manglende oprydning. Vi sætter en høj standart både mht. oprydning af varer, men også mht. rengøring. Dog er det ikke altid muligt for os, at forhindre, at kunder blot hænger deres fortrudte varer ind på en tilfældig stand.

Vi forsøger vores bedste på, at holde alt opryddet og i tip top stand ved dagligt at trimme butikken.

Sofie // reshoppit

Classificada 3 em 5 estrelas

Skuffet over mit salg i Svendborg

Skuffet over mit salg i Svendborg. Fik solgt to ting til 50kr og gav 400kr for standen så det var en dårlig forretning. Tøjet var fint og meget af det nyt og der var 25% på min stand. Så tror ikke jeg prøver igen

3 de março de 2025

Hej Kunde,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger.

Vi har prøvet at forbedre vores guide til prissætning, som kan findes på vores hjemmeside. Her kan man benytte vores tips og tricks til, hvordan man bedst prissætter sine vare. Derudover står personalet også altid til rådighed, hvis man skulle have spørgsmål eller brug for sparring om, hvordan man bedst får sat gang i salget igen, hvis man synes det er gået i stå.

Jeg håber at disse tips er noget, du vil kunne bruge i fremtiden. Og så håber vi på, at se dig i butikken igen.

Jeg håber at du får en dejlig dag.

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg er skuffet over mit salg denne…

Jeg er skuffet over mit salg denne gang. Solgte 3 ting på 4 uger til en betaling af kr. 500 for en stand.
Det gider jeg ikke prøve igen.
Mit tøj var ihvertfald i orden og mærketøj.

28 de fevereiro de 2025

Hej Pernille,

Husk at du altid kan bruge personalet til at guide dig til den korrekte prissætning af dine varer, men også til sparring om, hvordan man kan sætte gang i sit salg. Jeg håber at, du vil kunne bruge det til en eventuel anden gang.

Vi håber på at se dig i butikken igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

STORT tak til rigtigt godt sponsorat!

Et stort tak til Reshoppit Esbjerg som har været med til at sponsorere præmier til vores arrangement RUS for nye sygeplejerskestuderende på UCSyd. En dag med fællesskab og sammmenhold i fokus hvor de nye studerende skal rystes sammen.

På skolen og fra SLS side går vi meget op i bæredygtighed og genanvendelighed derfor ville Reshoppit være optimale sponsorer til vores arrangement. Udover at der var gratis standleje på højkant i præmieposerne så blev der også uddelt flyers med rabatter til de andre studerende - noget der blev taget rigtigt godt imod. Sponsorater var noget alle studerende fik glæde af!

Så igen tusind tak!

14 de fevereiro de 2025

Hej Lena

Tusind tak for de meget fine ord om reshoppit Esbjerg!

Vi er glade for, at vi har kunnet være med til at støtte jeres arrangement for de nye studerende. Det betyder utroligt meget for os at støtte op om andre virksomheder, arrangementer osv., som sætter bæredygtighed på dagsordenen ligesom os selv.

Og hvor er det skønt at høre, at de studerende var glade for vores præmie og rabatter! Vi elsker at give de studerende muligheden for at benytte vores koncept, selvom de måske ikke altid har det største rådighedsbeløb.

Endnu engang tak for de fine ord! Vi ser frem til forhåbenligt at møde nogle af jeres studerende nede i butikken fremover.

Skuffet

Jeg er desværre lidt skuffet over salget på min stand på trods af 50% i 3 uger på gode mærkevare. Jeg synes man føler sig tvunget til at prøve og få noget solgt fordi leje af standen er ret dyr desværre. Jeg endte så meget at sælge nogle ting alt for billigt for at komme derfra med et ok plus til gengæld havde jeg givet mit tøj væk alt for billigt føler jeg. Så en ærgerlig følelse som sælger ved reshoppit Esbjerg. Jeg ville aldrig anbefale det til nogen hvis de har i sinde at tjene lidt penge på deres tøj. Måske skulle man overveje om placeringen på butikken er uhensigtsmæssig da der ikke er ret mange kunder i butikken.

11 de fevereiro de 2025

Kære Debbie

Jeg føler, at jeg selv personligt må svare dig på din anmeldelse af reshoppit Esbjerg.
Vi har en helt ny og fin butik på Strandbygade 18A i Esbjerg, som netop fylder ét år her i slutningen af februar.
Det koster 400 kr. for en booking á 4 uger - altså kun 100 kr. om ugen, hvilket er MEGET under markedsprisen hos ligende koncepter i Esbjerg.
Vi har kigget dit salg igennem og kan se at du i ren fortjeneste har tjent 1.734 kr på de 4 uger, når både kommission og standleje er fratrukket. Det syntes vi er en fair fortjeneste :)
Vi beklager din oplevelse og håber at du har lyst til at give det et forsøg igen en anden gang :) Så giver vi en dejlig kop kaffe :)

Camilla Kongshøft
CO founder

Gode køb over deres Instagram

Har længe fulgt med på nogle af Reshoppit's Instagram profiler, hvor der hver eneste dag bliver postet så mange flotte opslag og alt muligt, man kan følge med i. Vidste ikke man også kunne købe deres varer over Instagram, det har jeg lige fundet ud af, og det er jo helt genialt. Dem der arbejder der er grundige med at tage billeder/videoer af det man vil købe, og er virkelig glad for de ting jeg har købt derfra. De svarer hurtigt på sociale medier. Var også i Reshoppit i Esbjerg for nogle dage siden, som er en ret ny butik kunne jeg forstå. Virkelig fin butik, og gjorde nogle gode køb der også. Dog er nogle af varerne sat lidt dyre, men det er jo også en luksus secondhand shop med flere mærker i en lidt dyrere prisklasse, så på den måde får man også noget for pengene. Alt i alt god oplevelse, kan kun anbefale.

23 de janeiro de 2025

Hej Line

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Jeg er virkelig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med at shoppe tøj fra vores butikker gennem Instagram. Vi gør meget ud af at skabe inspirerende content til vores SoMe profiler, så tøjet bliver fremvist på den bedst mulige måde.

Og fedt at høre, at du har besøgt vores nyeste butik i Esbjerg - vi synes også bare butikken er SÅ fin! Dejligt at du kom hjem med nogle gode fund derfra.

Vi håber at se dig i vores butikker snart igen.

Alberte // reshoppit

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais