Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fedt koncept - både som køber og sælger. Jeg har haft en stand flere gange i Esbjerg og bliver altid mødt af søde, smilende og hjælpesomme medarbejdere. Butikken er lys, overskuelig og alti... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det har været en rigtig god oplevelse at have min stand i Reshoppit. Det er et fedt sted med mange forskellige muligheder for tøj, og der er virkelig noget for alle. Man kan være heldig at finde nogle... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Var i reshoppit i Svendborg i går for første gang. Dejlig oplevelse. Ordentlig butik. Mange omklædningsrum. Gode priser. Vi gjorde mange fine fund. Kan især anbefales til unge (meget str s) En times p... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg har af 2 omgange haft en stand hos Reshoppit i Esbjerg og valgte at forlænge den ene gang, fordi de kørte et tilbud på 4 ugers standleje. Overordnet set er jeg vild med konceptet og at træde ind... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa em segunda mão
  2. Loja de segunda mão
  3. Loja de roupa usada

Escrito pela empresa

LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk er et luksus-secondhand koncept med fysiske butikker i Vejle, Herning, Horsens, Odense, Svendborg, Randers, Aarhus og Esbjerg, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig oplevelse som sælger i Reshoppit…

Dårlig oplevelse som sælger i Reshoppit på alle parametre.

Jeg bookede online en stand hos Reshoppit, da vi sad klar til at taste tøj ind, så vi kunne komme ned at sætte en stand op.

Imidlertid bliver min bruger logget ud og blokeret umiddelbart efter betalingen. Da vi jo har sat dagen af til at fikse mærker og få sat tøjet op nede hos Reshoppit, så er det lidt stressende, at jeg (uden grund) hverken kan bruge min bruger, eller den stand som jeg har betalt for. Vi ringer derfor ned til butikken, som oplyser, at de ikke kan hjælpe os, men medarbejderen forstår godt, at vi gerne vil sætte standen op samme dag, som vi har betalt for. Medarbejderen beder os sende en mail eller en besked på Instagram, hvorefter medarbejderens chef vil vende tilbage indenfor tyve minutter.

Det gør hun imidlertid ikke - vi får først svar på min mail 2,5 dag senere - det er for det første vildt langsomt, og dernæst er det dårlig stil, når Reshoppit telefonisk oplyser, at de vender tilbage inden for tyve minutter.

Efter en rum tid virker mit login igen sent på eftermiddagen, hvor vi får gjort tøjet klar og kommer ned i butikken. Her er medarbejderne decideret flabede, ubehagelige og nedladende - og ikke spor hjælpsomme. Jeg får en stand nedenunder helt nede i hjørnet. Ift. tyveri bliver jeg oplyst, at jeg kan tilkøbe alarmer, men at jeg nok bør opjustere prisen på de relevante items med 5 kr., da tøjet og alarmerne ofte bliver stjålet (fed start - og derfor satte vi kun ganske billige items til salg i standen).

Når man booker en stand hos Reshoppit, skal man forvente dårlig service, overpris for standleje og kommission, sammenholdt med konkurrenterne (henset til begrænsningen at antallet af bøjler (30), at du skal tilkøbe alarmer, at der er en meget, meget stor risiko for tyveri, navnlig når du får en stand nedenunder).

I forbindelse med alarmer, oplyste medarbejderen, at det var en god idé at sætte prisen 5 kr. højere for de items med alarmer, fordi alarmerne jo evt. også kunne blive stjålet (hvad hjælpe de så?!).

Det bemærkes, desuden at jeg grundet den meget ubehagelige oplevelse med medarbejderne i butikken havde en skriftlig dialog med “Liv” via mail. Liv ville ringe til mig for at høre mere omkring situationerne med hendes medarbejdere. Det gjorde hun imidlertid ikke. Derfor får Reshoppit denne anmeldelse, som de haft alle muligheder for at afværge. Derfor var jeg også i meget dårligt humør, da jeg var nede at tømme min stand, både fordi flere items var forsvundet og andre skadet. Samtidigt blev jeg overvåget af en medarbejder, så jeg ikke tog noget, der ikke var mit. Det gjorde andre imidlertid ikke?!

Jeg kan kun fraråde at købe en stand hos Reshoppit.

28 de abril de 2024

Hej Linda L.

Tak for din feedback vedrørende din oplevelse hos Reshoppit. Jeg beklager oprigtigt, at din oplevelse ikke levede op til vores standarder, og at du blev skuffet over vores service.

Jeg kan kun give dig ret i, at det lyder som en meget dårlig oplevelse, og vi er chokerede over, at dette er sket, da det slet ikke er sådan, vi ønsker, at vores kunder skal opleve vores medarbejdere og vores service. Vi tager din feedback meget alvorligt og vil derfor have en meget alvorlig snak med både personalet og butikschefen for at forhindre, at dette sker igen.

Vi anbefaler altid at købe alarmer til 5 kr. og sætte prisen på tøjet op med 5 kr. for at dække denne udgift. På den måde kan du indtjene de ekstra omkostninger igen.

Med hensyn til placeringen af din stand, vil vi gerne gøre opmærksom på, at der ikke er nogen forskel på, om man har en stand oppe eller nede i kælderen. Salg afhænger udelukkende af udbud og efterspørgsel. Hvis du har noget på din stand, som en kunde ønsker at købe, vil det blive solgt, uanset placeringen.

Vi beklager endnu en gang den uheldige oplevelse og håber, at vi får mulighed for at vise dig, at vi kan gøre det bedre.

Med venlig hilsen, Nanna

Tyveri ved højlys dag

Jeg bookede en stand d. 22/3-24, men fortrød dagen efter. Jeg ønskede at fortryde, men fik at vide, at betalt standleje ikke refunderes. Standlejen var imidlertid ikke trukket, hvilket først skete d. 26/3-24.
Reshoppit gav mig medhold i, at jeg kunne nå at fortryde, og refunderede mig standlejen d. 18/4-24.
DESVÆRRE tog de pengene igen (modregnede), da de udbetalte for salg d. 1/5-24.
Om det skyldes rod i deres bogholderi eller en bevidst handling, vides ikke...........
I hvert fald er det ikke lykkes mig at få pengene for standlejen tilbage igen.............:-)

1 de maio de 2024

Resposta da reshoppit.dk

Tak for din besked og for at dele din oplevelse med os.

Som jeg har forstået det, har efterfølgende været i kontakt med vores løndame, Laila, som har oplyst dig, hvor dine penge er. Vi er glade for, at der er kommet styr på dette igen, og vi beklager de gener, som denne misforståelse har medført.

Skulle du have yderligere spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen,

Lækkert tøj, kompetent personale

Reshoppet i Svendborg er en skøn luftig og flot butik.
Jasmin som er butikschef er meget kompetent, hjælpsom og venlig. Kan kun sige godt om alt personalet de hjælper og er altid igang med service til kunderne og retter butik godt og pænt af. Jeg føler mig velkommen i butikken. Som standlejer er personalet meget hjælpsomme og man føler sig tilpas. Lækkert tøj takket være standlejrene 😀

19 de abril de 2024

Hej Line,

Det er virkelig fantastisk at høre, at du har haft en så positiv oplevelse i vores butik i Svendborg! Vi sætter stor pris på din feedback og begejstring for både butikken og vores dedikerede personale, især Jasmin, vores butikschef.

Vi bestræber os på at skabe en indbydende og behagelig atmosfære for alle vores kunder, og det glæder os meget at høre, at du følte dig velkommen og godt tilpas under dit besøg. Vi er stolte af vores kompetente og venlige personale, som altid stræber efter at yde den bedste service og holde butikken i tip-top stand.

Er der noget, vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte os. Tak igen for din positive tilbagemelding!

Classificada 1 em 5 estrelas

Yasemin som er butikschef i Svendborg…

Yasemin som er butikschef i Svendborg er meget uhøflig og flabet!

15 de abril de 2024

Hej Diana,

Det er virkelig beklageligt at høre, at du har haft en ubehagelig oplevelse med Yasemin. Vi sætter en høj standard for kundeservice og forventer, at vores personale behandler alle kunder med respekt og høflighed.

Vi vil straks tage hånd om denne klage og følge op med Yasemin for at forstå situationen bedre og sikre, at der bliver taget de nødvendige skridt for at løse eventuelle problemer. Vi ønsker at sikre, at alle vores kunder føler sig velkomne og respekteret, og vi vil gøre vores bedste for at rette op på denne situation.

Vi takker dig for at dele din oplevelse med os, og hvis der er yderligere oplysninger, du gerne vil dele, er du velkommen til at kontakte os direkte på kontor@reshoppit. Din feedback er værdifuld for os, og vi vil arbejde hårdt for at forbedre vores serviceoplevelse.

HOLD JER VÆK

Lad vær med at købe en stand i Reshoppit Vejle! Folk stjæler så vanvittigt at vandet driver. Havde en stand hvor hele 7!!!! ting blev stjålet og det eneste personalet havde at sige var at det var ærgeligt. Hold jer væk.

11 de abril de 2024

Hej Wendy

Det lyder virkelig frustrerende at have oplevet sådanne problemer med tyveri rieshoppit Vejle. Vi beklager virkelig den ubehagelige situation, du har været igennem. Desværre er tyveri desværre en udfordring, vi ser både i supermarkeder og i tekstilbranchen generelt.

Vi forstår fuldt ud, at det kan være frustrerende, og vi vil gerne hjælpe med at minimere risikoen for fremtidige episoder. Det er netop derfor, vi tilbyder alarmer til vores kunder. Det smarte trick med at sætte prisen på tøjet lidt højere for at dække omkostningerne ved alarmerne er en klog tilgang. Det sikrer ikke kun beskyttelse af dine varer, men det hjælper også med at opretholde en sikker og tryg handelsoplevelse for alle.

Vi håber, at du vil overveje at benytte dig af vores alarmer og andre sikkerhedstiltag, så du kan føle dig mere tryg med dine varer i reshoppit. Hvis der er yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe.

Classificada 1 em 5 estrelas

Rigtig god forretning - for reshoppit

Rigtig god forretning - for reshoppit. Men desværre en dårlig forretning for standlejere.
Jeg prøvede så vidt muligt, at have et meget bredt udvalg af tøj i min stand og satte priserne ret lavt. Fik kun solgt 4 ting på 4 uger, så efter standleje og komission tjente jeg ca. 100kr. Selv under påsken, hvor der var blevet opreklameret gode muligheder for salg.
Til gengæld fik jeg stjålet en læderjakke, så endte med minus. Igen, rigtig god forretning - for reshoppit. Jeg holder mig til Trendsales fremover :)

30 de março de 2024

Hej Laura,

Jeg har netop gennemgået dine booking- og salgsoplysninger, og det, du nævner, synes ikke at stemme overens med mine fund.

Jeg ser, at du har booket en stand hos os til en pris af 487,5 kr efter din studierabat. Det er virkelig glædeligt at se, at du har opnået en salgssum på 1.035 kr! Det betyder, at du ikke bare har dækket omkostningerne for standlejen, men også tjent yderligere 547,5 kr. Det er virkelig fedt!
Desuden bemærkede jeg, at din læderjakke blev solgt den 1. april 2024. Det er en ekstra bonus til din indtjening, men det betyder også, at den ikke blev stjålet, men derimod solgt videre til en anden.

Jeg vil gerne forsikre dig om, at vi er her for at støtte dig, og vi ønsker, at din oplevelse hos os skal være positiv. Hvis der er noget, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse eller hjælpe dig med eventuelle bekymringer, er du velkommen til at kontakte os.

Nanna // reshoppit

Classificada 2 em 5 estrelas

Rigtigt dårlig service fra personalets…

Rigtigt dårlig service fra personalets side! Man føler sig overhovedet ikke velkommen, personalet hilser ikke og selv er kassen er det kunden som skal sige hej først. Jeg oplevede endda at købe en trøje hos butikschefen i Aarhus som hverken smilte til mig, sagde hej eller fortalte mig beløbet (jeg betalte med kontanter).

19 de março de 2024

Hej Anna

Først og fremmest vil jeg gerne udtrykke min dybeste beklagelse over den dårlige service, du har oplevet i vores butik. Det er på ingen måde i overensstemmelse med vores standarder eller det niveau af kundeservice, vi stræber efter at levere.

Vi sætter stor pris på din ærlige feedback, da den hjælper os med at identificere områder, hvor vi kan forbedre os. Det er særdeles skuffende at høre, at du ikke følte dig velkommen og ikke blev mødt med den opmærksomhed og venlighed, som vores kunder fortjener.

Jeg vil gerne forsikre dig om, at vi tager din oplevelse meget alvorligt, og vi vil tage skridt til at adressere dette med vores personale, især butikschefen i Aarhus. Det er vores ansvar at sikre, at hver enkelt kunde bliver mødt med respekt, venlighed og professionalisme ved hvert besøg.

Vi beklager dybt den ubehagelige oplevelse, du har haft, og vi håber, at du vil give os en chance for at genvinde din tillid. Vi vil arbejde hårdt på at forbedre vores service og sikre, at fremtidige besøg hos os vil være langt mere behagelige og imødekommende.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at drøfte noget nærmere, er du mere end velkommen til at kontakte os direkte.

Mvh. Nanna // reshoppit.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk butik hvor man altid kan…

Fantastisk butik hvor man altid kan finde noget lækkert

7 de dezembro de 2023

Hej Jesper

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Vi er virkelig glade for, at du har haft en god oplevelse med at shoppe i vores butik. Vi synes også selv, at der altid er en masse lækkert i vores butikker ;)

Vi håber at se dig i butikken snart igen.

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept! Har fået solgt så meget tøj m.m. og det er kun dejligt at det kan få nyt liv😍
Jeg har haft en stand hos Reshoppit Svendborg og solgt for godt og vel 14.000,- på knap 4 måneder og samtidig fået en masse nyt med hjem.
Dejlig overskuelig butik med det sødeste personale, som altid står klar til at hjælpe❤️
Kæmpe anbefaling herfra💚♻️

11 de dezembro de 2023

Hej Sofie

Waow nogle fine ord om vores butik i Svendborg! 🤍

Jeg er virkelig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse både som standlejer og kunde.
Og sikke et salg du har haft - det er da helt fantastisk!

Reshoppit Svendborg har deres egen Trustpilot profil, så det ville betyde meget, hvis du har tid og lyst til at gentage dine meget søde ord på denne profil: https://dk.trustpilot.com/review/svendborg.reshoppit.dk

Intet salg

Haft min stand i 3 uger i Herning.
Intet salg, virkelig et dårligt sted at sælge sine ting.

Så tager jeg hellere kirrpu

15 de maio de 2023

Hej Peter

Jeg er ked af at høre, at salget på din stand i reshoppit Herning ikke har levet op til dine forventninger. Desværre kan vi ikke love vores standlejere salg - selvom vi ville ønske det ;)
Salget afhænger af mange ting, bl.a. hvilke varer man har at sælge, priserne på ens varer, samt hvilke kunder, der kigger forbi butikken i ens lejeperiode.

Vi vil dog altid gerne rådgive vores aktive standlejere i, hvad de kan gøre, for at forsøge at optimere deres salg. Til en anden gang, vil vi derfor sætte pris på, at du henvender dig til vores kompetente personale, imens du har en stand. På den måde kan vi hjælpe dig bedst muligt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Virkelig blevet et dårligt koncept med…

Virkelig blevet et dårligt koncept med årerne. Samtidig med en prisstigning på standende og øget kommission, er der nu også et krav om antal bøjler på standene hvilket jeg synes er ekstremt “uretfærdigt” at I frarøver kunden at sælge en masse og opnå en høj udbetaling. Jeg synes 30 bøjler er virkelig lidt i forhold til hvor stor en tøjstand egentlig er. 50 bøjler kan den snildt klare, uden det er for presset eller ser uoverskueligt ud. Især her i sommerperioden hvor små toppe og kjoler ikke fylder samme mængde som fx overtøj og striktrøjer.
Jeg er helt med på at reglen sikkert er lavet fordi nogle har brokket sig over overfyldte stande og manglede oprydning men det synes jeg må være op til standlejeren selv.
Derudover har jeg i min seneste og absolut også sidste standperiode fået stjålet for 1500,- hvilet svarer til 14 stykker tøj/sko på kun fire uger!!!!

15 de maio de 2023

Hej Stephanie

Jeg er meget ked at, at du går derfra med en øv oplevelse.

Reglen med 30 bøjler har altid været der men der er kommet øget fokus på det i nyere tid, da du selv nævner var meget brok omkring rod og overfyldte stande.
Vi har af erfaring over mange år fundet ud af, at du sælger langt bedre hvis din stand er pæn og ryddelig, hvilket den er med 30 bøjler samt at du kommer og passer din stand.
Reglen med 30 bøjler udelukker ikke at du kan følge med i dit salg, så når du har solgt tøj, så kan du komme ind og fylde det mængde tøj du har solgt for op igen.

Ang. tyveri anbefaler vi altid at tilkøbe alarmer til. Et smart trick er at prissætte dit tøj 5 kr. højere end hvad du ville og på den måde tjener du dine 5 kr ind igen som en alarm koster.

Håber dette har givet dig en lidt bedre forståelse af reshoppit og vores regler mm.

Mvh. Nanna // reshoppit :-D

Imødekommende

Imødekommende, venlig og overskuelig butik. Engageret og hjælpsomt personale 💚

18 de fevereiro de 2023

Hej Lene,

Tusind tak for de søde ord, de betyder meget 🤍

Mvh. Nanna, reshoppit ♻️

Godt koncept

Godt koncept. Søde personaler.

13 de fevereiro de 2023

Hej Lisbeth,

Mange tak for de venlige ord - Desværre er dette ikke vores Trustpilot profil, så det ville betyde meget hvis du ville gentage dine søde ord på denne profil : https://dk.trustpilot.com/review/vejle.reshoppit.dk

Mvh. Nanna, reshoppit ♻️

email fra reshopppit

Jeg har idag modtaget email fra Reshoppit om at de er kommet på trustpilot og belønner nuværende og tidligere standlejere med 3 dages fri standleje for en sød anmeldelse, når man har fremvist den i butikken. Finder dette som en yderst uheldigt. Gode anmeldelser kommer af sig selv når butikken gør det godt.

13 de fevereiro de 2023

Alt for dyr standleje

Fint koncept. Desværre kun reshoppit som tjener penge her. Det er alt for høje priser for standleje, selvom man har gode varer er der ingen mulighed for at få penge ud af det som standlejer.

1 de setembro de 2022

Hej Heidi,

Vi er kede af, at det har været din oplevelse - vi ser dette som langt fra sandheden og har mange standlejere som kan bakke os op.

Der er meget som kan påvirke dit salg og derfor har vi lavet en guide som hjælper dig på rette vej ang. salg af dine varer. Jeg vedhæfter guide herunder:

Jeg håber du vil læse den igennem og give reshoppit et forsøg igen🤍

Mvh. Nanna, reshoppit♻️

Dårlig service

Dårlig service. Jeg købte et produkt gennem deres Instagram profil. Jeg opdager at produktet er blevet beskrevet forkert på deres Instagram opslag da jeg henter produktet i deres fysiske butik, hvilket jeg påpeger da jeg så ikke kan bruge produktet. Ingen returret da det er genbrug, til trods for at de har lavet en fejl og beskrevet det forkert. Giver ingen mening, da man ikke har mulighed for at se produktet først (da det er gennem Instagram) men det alligevel bliver betragtet som beset, trods deres fejl beskrivelse.

1 de abril de 2022

Hej Cathrine,

Vi er super kede af du har haft den oplevelse - hvis der i fremtiden skulle ske et problem må du meget gerne skrive til vores mail: reshoppit@reshoppit.dk, da vi har større chancer for at hjælpe dig der.

Jeg håber du vil forsætte med at benytte dig af reshoppit♻️

Mvh. Nanna, reshoppit

Classificada 1 em 5 estrelas

Desværre har søsterbutikken i Odense…

Desværre har søsterbutikken i Odense ingen profil. Måske med god grund. Købte en kjole 21/7 og vaskede den. I stoffet gemte sig voldsomt store pletter i 40 cm højde af kjolen. Ubrugelig. Direkte i skraldespanden. Kørte i butikken og de tog billeder af kjolen og angav, at de var voldsomme pletter ( ca 30x30 cm) men fa jeg ikke havde kvittering så ingen returret. Jeg angiv nr på kunde nr 750, de så mit udskrift på min bank og jeg angav, beløb og tidspunkt for køb. Ingen lyst fra sælger til at give pengene tilbage. Min anbefaling er ikke at handle i reshoppit.dk i Odense - sikke en ussel adfærd, når man ved selvsyn kan se, pletter min 5 steder og de to største ca 30x30 cm. Sikke en dårlig oplevelse. Om lidt åbner en genbrugsbutik lige ved siden af, så der vil jeg aflægge besøg. Vh Connie

23 de julho de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais