Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fedt koncept - både som køber og sælger. Jeg har haft en stand flere gange i Esbjerg og bliver altid mødt af søde, smilende og hjælpesomme medarbejdere. Butikken er lys, overskuelig og alti... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det har været en rigtig god oplevelse at have min stand i Reshoppit. Det er et fedt sted med mange forskellige muligheder for tøj, og der er virkelig noget for alle. Man kan være heldig at finde nogle... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Var i reshoppit i Svendborg i går for første gang. Dejlig oplevelse. Ordentlig butik. Mange omklædningsrum. Gode priser. Vi gjorde mange fine fund. Kan især anbefales til unge (meget str s) En times p... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg har af 2 omgange haft en stand hos Reshoppit i Esbjerg og valgte at forlænge den ene gang, fordi de kørte et tilbud på 4 ugers standleje. Overordnet set er jeg vild med konceptet og at træde ind... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa em segunda mão
  2. Loja de segunda mão
  3. Loja de roupa usada

Escrito pela empresa

LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk er et luksus-secondhand koncept med fysiske butikker i Vejle, Herning, Horsens, Odense, Svendborg, Randers, Aarhus og Esbjerg, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Reshoppit Herning

Reshoppit Herning

Fin butik men de ansatte er ikke de klogeste eller dygtigste

Jeg har haft 2 stande i december og tøjet var beskidt fordi det lagde på gulvet. Det roder på alle standene med andres ting.
Jeg har fået tøj med hjem som er så ulækkery og beskidt at det ikke kan vaskes af til trods af at tøjet var helt nyt.

Super ærligt at tøjet bare kan smides ud nu

18 de dezembro de 2024

Hej Anonym

Jeg er ked af at høre, at du ikke synes, vores ansatte i Herning er kloge eller dygtige. Vi sætter en høj standard for kundeservice og forventer, at vores personale altid gør deres bedste for at hjælpe både kunder og standlejere. Vi hører kun, at personalet i Herning er super dygtige og kompetente. Men hvis du har haft en anden oplevelse, er det selvfølgelig beklageligt.

I forhold til dine egne stande, er det selvfølgelig ikke ok, at du kommer hjem med ødelagt tøj. Vi trimmer standene i butikken hver dag, for at holde butikken pæn. På travle dage, kan vi dog ikke nå hele butikken rundt - og netop derfor anbefales det også, at man selv kigger forbi ens stand 1-2 gange om ugen for at opdatere og rette til.

Det er svært for os at sikre, at ens tøj ikke falder af bøjlerne indimellem, da det kan ske, når købende kunder bladrer i tøjet. Skulle det ske, at ens tøj falder ned på jorden, er det dog selvfølgelig vores job at sørge for, at butikken er ren, så tøjet ikke blive beskadiget af at ramme jorden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Esbjerg har en super flot butik.

Esbjerg har en super flot butik.
Servicen er i top

2 de janeiro de 2025

Hej Dorte

Tusind tak for dine fine ord om vores butik i Esbjerg!

Vi gør vores bedste i alle reshoppit butikker for at yde en god service over for både kunder og standlejere, så vi er glade for at høre, at du har bemærket dette.

Vi håber på at se dig i butikken igen snart.

Alberte

Classificada 2 em 5 estrelas

Fint konceptet, men for dyrt

Kan godt lide konceptet, men det er alt for dyrt ift. hvad man kan sælge for, så det går ikke rigtig op. De burde enten gøre mere ud af at eksponere tøjet i form af markedsføring, eller tage minder for en stand, så man også får nogle penge med sig derfra.

29 de novembro de 2024

Hej Sara

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at du kan lide vores koncept. Jeg er dog ked af at høre, at du ikke har følt, at det var pengene værd at have en stand hos os.

Vi gør meget ud af at markedsføre vores standlejeres tøj på vores SoMe-profiler i alle butikkerne. Med det store antal stande vi har i vores butikker, er det dog umuligt at få markedsført en masse varer fra hver eneste stand. Netop derfor er det altid tilladt selv at markedsføre sin stand/sine varer på egen Instagram-profil, tagge os, og så resposter vi gerne.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores butikker igen, hvis ikke som standlejer, så som kunde.

Reshoppit esbjerg

Jeg har i dag været forbi reshoppit esbjerg, fordi jeg så på deres Instagram story at de havde nogen bestemte varer jeg var på udkig efter. Endte med at købe begge varer fra Instagram og mere til endda. Super fedt koncept, kommer 110% igen

14 de novembro de 2024

Hej Emma

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fik købt, hvad du kom efter. Der er virkelig mange fine varer i vores butik i Esbjerg, så jeg forstår godt, at der kom mere med hjem end først tiltænkt ;)

Dejligt at høre, at du følger med på vores Instagram - her poster vi varer fra vores butikker hver eneste dag. Alle vores otte butikker har deres egen Instagram-profil, så hop endelig ind og tjek de andre profiler ud også. Hvis man ikke bor i nærheden af butikkerne tilbyder vi heldigvis også at sende varer købt over Instagram.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butikker en anden gang!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fedt koncept for både kunder og standlejere!

Jeg vil helt sikkert anbefale Reshoppit, hvis man vil have solgt ud af ens garderobe, uden at skulle lægge for meget arbejde i det selv. Hos Reshoppit skriver man blot sine varer ind online, får dem printet i butikken, sætter tøjet op op standen, og så står butikken for resten - det er MEGA nemt!

Jeg har haft stand i Reshoppit Aarhus af flere omgange, og har været glad for det alle gange. Jeg har hver gang tjent meget mere end min standleje ind. Og så tilbyder de -25% i studierabat på standleje! Jeg har haft en blanding af mærkevarer og billigere brands som Zara, H&M og Bestseller.

Jeg er virkelig positiv over, hvor mange kunder, der altid er i de forskellige butikker, når jeg selv besøger dem. Ens stand bliver virkelig eksponeret for mange, og man slipper samtidig for at skrive frem og tilbage med interesserede, som man ofte gør på andre salgs-platforme. Alt i alt et mega fedt koncept både for shoppeglade kunder og standlejere!

12 de novembro de 2024

Hej Alberte

Det er virkelig fantastisk at høre, at du har haft en så positiv oplevelse i vores butik i Aarhus! Vi sætter stor pris på din feedback og begejstring for vores koncept.

Og hvor er det fedt at høre, at du har haft succes med dit salg! Vi er stolte af, at kunne tilbyde studerende -25% på standleje i en studieby som Aarhus, så vi er glade for, at du har bemærket dette.

Er der noget, vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte os. Tak igen for din positive tilbagemelding!

Varm anbefaling af reshoppit Aarhus

Jeg har en stand i reshoppit Aarhus, og kan varmt anbefale det! Allerede den første uge fik jeg solgt for 1.500 kr., og salget er fortsat godt☺️

Jeg kommer forbi butikken 1-2 gange om ugen for at fylde op på min stand, og lige rydde lidt op. Generelt synes jeg dog ikke, at der er behov for så meget oprydning, da personalet trimmer butikken løbende🤗

7 de novembro de 2024

Hej Sarah

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os, og at du har haft succes med salget på din stand.

Alle vores medarbejdere gør deres bedste for at holde butikken pæn og opryddet - så det er virkelig dejligt at høre, at du har bemærket det.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken igen og håber på endnu mere salg for dig fremover!

Blandet oplevelse

Har flere kritikpunkter til Reshoppit i Aarhus.
1. Uprofessionelt personale. Især én ung kvinde med mørkt hår, som ofte var der i hverdagene, kiggede aldrig op fra sin telefon når man var der, og svarede altid kortfattet og surt hvis man spurgte om det mindste. Resten af personalet er ungarbejdere og går også mere op i tiktok end kundeservice, men var egentligt søde nok.
2. Rodet og beskidt butik.
3. Krævende at have en stand. Da butikken flyder, er man nødt til at komme ca. hver 2.-3. dag for at sikre, at ens egen stand ser ordentlig ud, og ikke er fyldt med andre folks varer.
4. Tyveri. Jeg fik stjålet af mine varer, og NEJ, det er ikke på jeres “lost and found” hylde, heller ikke her 2 måneder efter.

Alt i alt en blandet oplevelse. Jeg fik egentligt solgt fint, men tvivler på, at jeg kommer igen.

25 de outubro de 2024

Hej SN

Tak for din anmeldelse!

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med at have en stand i reshoppit Aarhus.

I forhold til vores personale, er det bestemt ikke en service, vi kan stå inden for, og det vil vi tage med videre. Meget af vores arbejde og kundeservice foregår på telefonen i butikken, bl.a. i forhold til henvendelser om køb af varer samt standleje. Dette skal dog under ingen omstændigheder gå ud over vores fysiske kunder i butikken.

Vi er klar over, at der til tider kan være rodet i vores butikker, da der er SÅ meget tøj samlet på et sted. Og ofte sker det, at kunder kommer til at hænge tøj på den forkerte stand, fordi de ikke kan huske, hvor de fandt det. Det vil vi selvfølgelig forsøge at forbedre fremover, ved at fokusere endnu mere på jævnlig rengøring og oprydning.

Vi er lige så kede af det, som vores kunder, når der sker tyveri. Vi gør derfor også alt, vi kan, for at forhindre det. Vi har overvågning i hele butikken, opmærksomt personale, samt alarmer, som kan tilkøbes til ens varer.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.
Vi tager din feedback til os, og vil gøre vores bedste for at forbedre os.

Jeg kan ikke anbefale Reshoppit Aarhus

Jeg kan ikke anbefale Reshoppit Aarhus. Jeg har haft en stand i 14 dage, i kælderen. Jeg solgte 5 ting på 14 dage, til 247kr til udbetaling. Standen kostede 500kr.
Jeg har erfaring fra andre lignende butikker, hvor salget er MEGET bedre. Skuffet over denne oplevelse. Øv.

Jeg kommer ikke igen.

3 de novembro de 2024

Hej Line,

Jeg er ked af at høre, at din oplevelse i Reshoppit Århus ikke har levet op til forventningerne.

På vores hjemmeside har vi et afsnit, der hedder "Tips og tricks til et godt salg". Denne henviser jeg altid til, da der er en masse gode råd, som man kan bruge i sin standleje-periode. Vi søger for altid at holde den opdateret.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller oplysninger, du gerne vil dele, er du altid velkommen til at kontakte os. Din feedback er værdifuld for os for at kunne forbedre vores serviceoplevelse.

De bedste hilsner fra
Sofie // reshoppit

Classificada 2 em 5 estrelas

Konceptet er fint, men dyrt at være standlejer

Konceptet er fint, men det er svært at tjene særligt mange penge på det som standlejer, medmindre man sælger dyrt tøj. Jeg har lejet en stand 4 gange, fordi det er nemmere end Trendsales, Vinted, osv., men selvom man sælger for godt 1000-1500 kr på en måned, tjener man altså ikke særligt meget på det, da en stand koster næsten 700 kr., og der skal betales kommission til Reshoppit på 19%(!!!!).
Konceptet er godt, og det er nemt, men det er DYRT, og jeg har haft min sidste stand hos Reshoppit - det er ikke det værd, og jeg giver fremadrettet mit brugte tøj til velgørenhed. Det giver mere værdi for mig!

24 de outubro de 2024

Hej HK

Jeg er ked af at høre, at salget i vores butikker ikke har levet op til dine forventninger. Jeg er dog glad for at høre, at du synes om vores koncept, og at du synes, det er en nemmere måde at sælge sit brugte tøj på end på online platforme - det er netop det, vi ønsker!

I forhold til vores prisniveau, er der desværre ikke så meget, vi kan ændre på. Priserne er forskellige i de byer, vores butikker ligger i. Vores priser følger generelt et niveau, som gør, at vi kan betale vores udgifter i de forskellige byer.

Ofte kører vi dog særpriser, tilbudskampagner og konkurrencer, som giver muligheden for en billigere standleje. Herudover tilbyder vi altid -25% i studierabat ved booking af min. fire ugers standleje, da vi gerne vil give unge, studerende muligheden for at kunne sælge ud af deres garderobe til en overskuelig pris.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Classificada 1 em 5 estrelas

Lad være at bruge tid og penge på det

Jeg forsøgt at give Aarhus en chance til, men mange tøj og sko blev væk igen, det er ingen kontrol om man henter sin egen tøj fra stativerne, det er bare for dårligt. Vi får det samme svar hvergang og politiet vil intet gøre om tyveri af tøj. Bare for dårlig for sælgerne, medmindre du er en eller andet blogger der få stand om på 😅

23 de outubro de 2024

Hej Medlem

Tak for din anmeldelse!

Jeg er ked af at høre, at du har haft en skuffende oplevelse i reshoppit Aarhus. Vi gør, alt hvad vi kan for at undgå tyveri. Vi har overvågning i hele butikken, opmærksomt personale samt alarmer, som man har mulighed for at tilkøbe til alle ens varer - men desværre sker der tyveri indimellem...

Vi oplever dog ofte, at størstedelen af "forsvundne varer" blot hænger på vores Lost & Found stativ eller et andet sted i butikken. Det sker ofte, at tøj bliver hængt på en forkert stand, hvis kunderne fortryder undervejs og ikke helt kan huske, hvor de fandt det.

Desværre kan vi ikke få lov til at forsikre privatpersoners ejendele.
Men hvis vi oplever tyveri/bedrageri anmeldes det altid til politiet!

I forhold til kontrol med, om man afhenter sine egne varer, kan jeg ikke genkende, det du skriver. Når en stand skal pakkes ned, bliver alle varer altid tjekket igennem af vores personale, så vi sikrer os, at man kun kommer hjem med sine egne varer. Herudover tjekker personalet også, hvis man blot skifter et par stykker tøj ud på sin stand. Hvis du har haft en anden oplevelse, er det selvfølgelig ikke okay! Alt tøj, som forlader butikken skal tjekkes igennem.

REVIEW AS A SELLER, NOT BUYER

Nice concept, but not worth the time and effort.
I ended up with -114 kr. total after 2 months.
Reshoppit made 1690 kr. without providing anything but the stand.
You are expected to make sure the stand is clean and neat, so I did 3 trips total to make sure it looked presentable. Washed and ironed all the clothes and calculated how much profit I wanted to make.

For 41 pieces, I aimed to make 1462 kr. I sold 15 pieces total.

41 pieces value: 3520 kr.

Minus
Stand price: 1390 kr.
Comission: 668 kr. (19%)

Total
1462 kr.

THAT'S AN AVERAGE OF 35 KR. PER PIECE (not unreasonable for second hand clothing).

I lost some shoes too, so I lost even more money.

Waste of effort. Might as well have donated everything and saved hours of time.

Also it's a mess sometimes, looks like someones attic, not a tidy store. Too much choice, so little chance you sell anything.

1 de agosto de 2024

Hi Akiko Ito

Thank you for your review!

I'm sorry to hear that you didn't sell as much as you had hoped in our store, and that it wasn't worth the time an effort for you.

Regarding the mess you describe, out staff do their very best to keep the store neat and clean. But we will of course try to do even better in the future.

Best regards

Classificada 3 em 5 estrelas

En meget blandet oplevelse

Jeg har været i tre reshoppitbutikker (Horsens, Randers og Århus) jeg er stor fan af både Horsens og Randers, hvor jeg har gjort nogle geniale køb! I Horsens, som er min favorit, kan man også købe til sine børn. Priserne er generelt fair, og langt det meste tøj er i flot kvalitet. I går tog jeg så ind i reshoppit Århus med høje forventninger, men nøj hvor blev jeg skuffet! Priserne var ALT for høje (fx 99 kr for en brugt og fnulleret basis trøje fra h&m, som jeg ved koster 129 kr fra ny) 250 kr for et par meget udtrådte Nike sko, og 600 kr for en kjole med store pletter og skjolder. Flere ting var sat til salg, hvor der var huller eller tingene var gået i stykker. Fx var der et par Ganni jeans til 350 kr, hvor der stod på priskiltet, at der var et hul. “Hullet” betød, at de var flænget i stoffet i hele skridtet. Det er da for vildt, at man overhovedet må sætte den slags varer til salg. Jeg gik uden at have købt noget, og var nærmest ved at grine over elendigheden flere gange. Så vil jeg hellere tage køreturen til Horsens, hvor priserne er markant bedre og kvaliteten ligeså.

19 de setembro de 2024

Hej Maria

Jeg er glad for at høre, at du er stor fan af vores butikker i både Horsens og Randers. Jeg er dog ked af at høre, at dit besøg i reshoppit Aarhus ikke levede op til dine forventninger...

Hos reshoppit er det kunderne selv, der står for at prissætte deres varer, så der er desværre ikke så meget, vi kan gøre på det punkt. Vi gør dog meget for at vejlede vores kunder, så de får mest muligt ud af deres salg - dette vil vi forsøge at blive endnu bedre til. Tøj med store huller, pletter osv. hører selvfølgelig ikke hjemme i vores butikker. Når vi opdager det, eller bliver gjort opmærksom på det, kontakter vi altid standlejeren.

Århus - ikke det værd

Jeg købte 2 ugers standleje for 500 kr i Århus. Jeg blev placeret helt nederst i kælderen. Jeg har solgt absolut ingenting og mistet et par stykker tøj.
Jeg synes det er ærgerligt, at de siger placeringen er "tilfældigt". Så lidt sjovt at mange af instagrammere/influencers får de første stande i fronten (det kan man se ved at følge med i deres stories på instagram). Jeg synes det er ærgerligt at betale så mange penge for ingenting :)

17 de setembro de 2024

Hej Maria

Jeg er ked af at høre, at salget i reshoppit Aarhus ikke har levet op til dine forventninger. Vi indgår altid gerne i en dialog med vores aktive standlejere, omkring hvad de og vi kan gøre for at forsøge at øge deres salg. Så til en anden gang, skal du endelig henvende dig med dette undervejs i din lejeperiode.

Det er helt rigtigt, at du er blevet oplyst om, at placeringen af ens stand er tilfældig. Vores bookingsystem er automatisk og fylder op, hvor der er plads den pågældende dag. Den starter altid fra stand 1. Dette er også grunden til at flere influencers i starten havde stand i vores stueetage. En del af vores influencers, har vi nemlig haft samarbejde med siden åbningen af vores pop-up butik. Flere af dem fik derfor automatisk stand på stueetagen, da standene flyttede med over i vores nuværende butik. Efterhånden som nye influencers er kommet til og andre er stoppet, har vi både influencers med stand i stueetagen og stand i underetagen.

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Virkelig overskuelig hjemmeside og nem…

Virkelig overskuelig hjemmeside og nem opsætning. Dejlig nemt at ordne, hænge nyt op, tage noget hjem og sådan. Konceptet er ret godt, sikkerheden er super dårlig.
Mærketøj forsvinder og sælger derfor ikke rigtig, almindeligt tøj fra fx h&m sælger, men det kun 40 kr pr stk.
Super ærgerligt at tingene bliver stjålet eller forsvinder. Jeg har manglet ting i op til 4 uger nu. Det er en samlet værdi af 2-3000 kr. Jeg havde det til salg for samlet 800 kr. Har det egentlig til salg på vinted hvor jeg har været nødt til at deaktivere annoncerne længe.
Har betalt 520 kr for 4 ugers leje med studierabat, har tjent 1500 kr, men Reshoppit har taget ca 300 kroner.
Lidt ærgerligt jeg oprigtigt kun har tjent 680 kr. Og har mistet tøj til 800 kr..

Jeg gør det nok ikke igen til den pris.

12 de setembro de 2024

Resposta da reshoppit.dk

Tak for din anmeldelse og feedback.
Vi er glade for, at du fandt vores hjemmeside overskuelig, og at konceptet fungerede godt for dig i forhold til opsætning.

Vi er dog kede af at høre om dine oplevelser med forsvundne varer. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi tager sikkerhed meget seriøst.
Dog oplever vi, at størstedelen af "forsvundne varer" blot hænger på vores "Lost and found" stativ eller et andet sted i butikken. Det sker ofte, hvis kunderne fortryder undervejs og hænger det på en tilfældig stand.
Vedrørende stjålne varer, gør vi hvad vi kan for at forhindre tyveri vha. overvågning og mulighed for alarmer. Desværre kan vi ikke få lov til at forsikre privatpersoners ejendele.
Tyveri anmeldes til politiet.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller oplysninger, du gerne vil dele, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på reshoppit@reshoppit.dk. Din feedback er værdifuld for os for at kunne forbedre vores serviceoplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super venligt og smilende personale

Super venligt og smilende personale, samt rigtigt flot butik i Århus Reshoppit :)

22 de agosto de 2024

Hej Freja

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at du har haft en god oplevelse i vores butik.
Vi gør vores bedste for at skabe en venlig atmosfære, og det er fantastisk at høre, at det bliver bemærket!

Vi håber at se dig i butikken igen snart.

Mette // reshoppit

Classificada 4 em 5 estrelas

Studierabat og massere af salg!!

Kan kun anbefale at have en stand i Reshoppit Aarhus! Som studerende er der rabat, så det bliver en rigtig fin pris for én måned. Jeg har på to måneder solgt for over 10.000, ved bare at dukke op 1-2 gange i ugen med nyt tøj til standen🤌🏽
Der er massere af personale på gulvet, som bl.a. hjælper med, at finde ens tøj rundt i butikken, og sætter det tilbage til ens stand!🫶🏽

1 de setembro de 2024

Hej Nathalie

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os, og at du har haft succes med din stand.

Mette / reshoppit

Virkelig ikke nogen positivt oplevelse

Virkelig ikke nogen positivt oplevelse

Desværre ingen pæne ord at skrive her.

Vi har booket en stand som man giver 500,- for i 2 uger - og så får de 18% af salgsprisen. Helt fair det var vi indforstået med.

Men der er regl for hvor mange bøjler man må have oppe at hænge…..

Vi oplevede ofte at vi kom til tomme bøjler, men intet salg….. vi har solgt 1 ting på de 2 uger, vi har haft standen

De gange vi har skullet ned og byttet eller hente nogen ting, og sætte rabat på.
Der er ingen kontrol om hvem man er - vi ville nemt kunne have sat rabat på andres stande eller have hentet ting i skabene som ikke er ens egen. På ingen måder et sikkert sted at have sine ting.

Det virker som et useriøst sted, og medarbejderne virker ikke som om de er på arbejde, men mere som om de er på “café” med veninderne - der mangler virkelig en Voksen.

15 de agosto de 2024

Hej Julie,

Tak for din anmeldelse – vi beklager oprigtigt, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse hos os. Det er bestemt ikke den service, vi stræber efter, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Reglen om antallet af bøjler er indført for at skabe en bedre oplevelse for både kunder og standlejere.
Vi har erfaret, at færre bøjler ofte skaber bedre salg, da standen fremstår mere overskuelig og indbydende. Vi er kede af, at dette ikke har været din oplevelse.

Angående sikkerheden, så har vi en procedure for kontrol af kundenumre, når der sker ændringer på en stand, for at sikre, at kun standlejeren har adgang til ændringer. Dette gælder også når standlejer fjerner varer fra sin stand.
Dog er vi altid åbne overfor inputs til, hvordan vi kan gøre oplevelsen endnu mere tryg for vores standlejere.

Mette // reshoppit

Classificada 1 em 5 estrelas

Utroligt uhøflig betjening i butikken

Utroligt uhøflig betjening i butikken i Aarhus. Udelukkende unge piger som hverken siger hej eller farvel. De ansatte snakker privat eller sidder på deres telefon.

Derudover har jeg fået stjålet flere ting i Aarhus butikken - og desværre er personalet så ligeglade med det. Virkelig skuffende oplevelse.

17 de julho de 2024

Hej Amalie

Tak for din anmeldelse - jeg beklager den oplevelse, du har haft i butikken. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at have i vores butikker, og det vil vi tage med videre. Det er vigtigt for os at hjælpe vores kunder, så de får den bedste oplevelse.
Meget af vores arbejde og kundeservice foregår også på telefonen i butikken, bl.a. i forhold til henvendelser på varer. Dog skal dette selvfølgelig ikke gå ud over jer, der kommer ind i butikken.

Reshoppit Århus

Århus. Vær opmærksom på, at man på trods af køb af alarm (5 kroner pr. stk.) stadig kan risikere, at ens ting bliver stjålet. Det er nemt for tyve at skrive en andens vare ind som sin egen vare og deraf printe egne prismærker ud og sætte på varen. Skuffende at betale 795,- for en stand, sælge for 2000+ minus 19% i kommission, da stjålet tøj har givet en sølle indtjeneste på 300 kroner. Øv at personalet er ligeglade, og alle bare kan hapse ens tøj.

1 de julho de 2024

Hej Ida

Tak for din anmeldelse!
Jeg er ked af at høre, at du har haft en skuffende oplevelse.
Vi gør, hvad vi kan for at undgå tyveri, men desværre sker det ind imellem. Vi er bestemt ikke ligeglade - vi kan bare ikke få lov til at forsikre privatpersoners ejendele. Desværre. Vi anmelder butikstyveri samt ombytning af prismærker til politiet. Ombytning af prismærker kategoriseres som bedrageri.

Classificada 2 em 5 estrelas

Dyrt standleje og man får ikke solgt noget i Esbjerg

Jeg lejede min stand den 16/5-24, lige op mod pinse ferien og tænkte det ville give en masse salg, hvilket det så ikke gjorde og heller ikke 4 uger efter.
Jeg havde gået og overvejet det længe at købe en stand, men synes at de 500 kr var højt sat for standleje nu når de også tager 19 % kommision - men tænkte jeg ville give det et skud.
Da jeg var inde for at få hjælp til opsætning var medarbejderen ikke til specielt meget hjælp. Hun stod også og hørte lydfiler fra messenger, og stoppede først da jeg nåede helt op til kassen for at få mere hjælp.
Da jeg bad hende forklare hele konceptet var dette også meget småligt og jeg har stadig spørgsmål den dag i dag.

Jeg har ikke fået solgt for 500 kr endnu, og derfor ikke tjent nogle penge hjem, men tværtimod “mistet” tøj ved at leje en stand.
Jeg har nu de sidste dage sat yderligere 25% på min stand og håber der kan sælges mere.

Jeg vil nok hellere anbefale at sælge over nettet, har gennem årene solgt for 12 k på trendsales og det er altså bare nemmere og der tjener jeg penge og ikke mister penge.

Vil ikke anbefale at leje en stand i Esbjerg

8 de junho de 2024

Hej Mathilde

Tak for din anmeldelse - jeg beklager den oplevelse, du har haft i butikken. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at have i vores butikker. Det er vigtigt for os at hjælpe vores kunder, så de får den bedste oplevelse.

Vi forsøger så vidt muligt at prissætte vores stande, så det giver mening for både os og standlejere. Vi oplever, at mange sælger rigtig godt, men vi kan desværre ikke garantere det. Der kan være mange ting, der spiller ind, såsom udvalget af tøjet f.eks. i forhold til sæson, hvilket stand tøjet er i, om standen er velholdt og lignende.

Vi ønsker selvfølgelig at denne hjælp og vejledningen var givet til dig i butikken, og derfor vil vi også meget gerne imødekomme din klage omkring dette og forhåbentlig være behjælpelige med at svare på de spørgsmål, du stadig sidder inde med.

Send os en mail på reshoppit@reshoppit.dk - så finder vi en løsning.

Laura // reshoppit.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais