rice by rice Opiniões 167

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Der Kinderbecher ist einmal aus der Hand des Kindes gefallen, schon war er kaputt. Auf Nachfrage bei Rice haben sie ihn nicht umtauschen wollen. Wir haben dort einen großen Einkauf getätigt, wir habe... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Magnifique collection de vaisselle et de gobelets, arrivée juste à temps pour Noël. Tout est d’une grande délicatesse et d’un raffinement remarquable. Chaque pièce invite à plonger dans un unive... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Bestilte 2 krus. Super hurtig levering, og det ene krus levede op til forventningerne. Krusene var håndmalet, og derfor kan der opstå forskelligheder ud fra billedet, men syntes malingen var ret tynd... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ordrenummer: 37948 Rice.dk er en netbutik der er let at finde rundt i, og da jeg havde bestilt mine varer kom de hurtigt frem. Udenpå forsendelsen var en lille personlig hilsen, som, allere... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja

Escrito pela empresa

We want to be that little extra something that adds value to your everyday lives - we call it EVERYDAY MAGIC.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 3 em 5 estrelas

Fine produkter, men dårlig forretning

Jeg har bestilt derfra 3 gange.

Produkterne er rigtigt fine og fungere godt, derfor trækker selve produkterne det op til 3 stjerner.

Desværre har jeg alle 3 gange oplevet at bestille noget, som de ikke havde/var udsolgt og istedet for at de selv har gjort opmærksom på dette, har jeg først fundet ud af det fordi jeg selv har skrevet og spurgt.
Det burde som minimum vises når man trykker ind for at se sin ordre - istedet står der at ordren er ved at blive gjort klar.

Kundeservice har været hurtige til at svare tilbage, når jeg har skrevet. Jeg har fået en kode til gratis fragt indenfor 3 uger hver gang - hvilket er fint, men det virker ærligt talt mest af alt som et salgstrick.

3 de agosto de 2023

Ingen mulighed for returlabel

Det er håbløst at man som webshop ikke tilbyder en ordentlig måde at sende retur. Ville egentlig have byttet varer til nogle andre fra deres shop men finder et andet sted at købe noget i stedet da jeg ikke gider shops der ikke kan tilbyde en ordenlig returservice.

Det er fair nok at jeg skal betale for at returnere (især hvis jeg ikke køber andet fra shop i stedet), men bøvlet og meget dyrere at skulle oprette retur selv.

28 de julho de 2023

Super lækker butik !

Super lækker butik !
Har handlet en del i denne skønne butik. Elsker deres farverige univers. Man kan altid finde noget til sig selv, eller en gave. Jeg er vild med deres plaider og deres ovnfaste fade. Kæmpe anbefaling herfra hvis du er forbi Odense midtby - så er det et must.

7 de março de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Mega fedt produkt samt god kundeservice

Deres termo drikkedunk, holder ens kaffe/te RIGTIG godt varm! Den er næsten for god, men på den gode måde.
Desuden så var det dejligt nemt at købe via deres hjemmeside og leveringen er hurtig.

7 de março de 2023

Dårlig kundeservice..

Dårlig kundeservice..
Købte en barbord til 2600kr i butikken i Odense-i fuld emballage, aldrig åbnet. Da jeg kommer til Sjælland og åbner det,er det fyldt med ridser og fejl. Jeg kontakter butikken via mail, vedlægger billeder, og beder om et nyt bord, da det tydeligvis på være en fejl fra leverandør- dette kan kun lade dig gøre hvis jeg betaler BroBizz og benzin og henter nyt bord i butikken-at sende nyt bord var ikke en mulighed.. sindsygt dårlig kundeservice.

12 de agosto de 2022

Udsolgt varer

Bestilte d. 24.09.22 et opbevaringshus og fik desværre først en besked d. 05.10.22.

"Desværre er det hus du har bestilt udsolgt, vi har derfor annulleret din ordre samt betaling"

Det er super ærgerligt, når man ikke kan finde noget lignende og man faktisk går er venter på sin pakke.

5 de outubro de 2022

Dårligt kunde service

Dårligt kunde service. De har ikke give den rabat som stå på hjemmesiden

Og salatslynge er bare så absurd, har huller i begge holder, så man bliver nødt til at ligger det i vasken, eller kommer vand over det hele

Jeg køber ikke mere her :(

23 de setembro de 2022

børnebestik

Vi har haft en dårlig oplevelse med en gaffel købt hos RICE. En børnegaffel knækkede da vores søn spiste mad og han slugte den.

Deres svar til os, efter vi gjorde dem opmærksomme på episoden, var blot at læse nærmere på deres produktbeskrivelser. Den var ikke beregnet til børn mellem 0-3 år men derover.

Så til fremtidige købere (uanset alder) - tjek deres produktbeskrivelser inden i køber.

11 de setembro de 2022

Hej Julie,

Tak for din henvendelse. Vi er meget kede af at høre, at I har haft en uheldig oplevelse med et at vores RICE produkter. Vi gør meget ud af at oplyse omkring vores produkter, da det er vigtigt for os at vores kunder er godt informeret inden et køb. Vi ønsker altid at give vores kunder den bedste oplevelse med vores produkter. Derfor er det også oplyst på selve produktet eller på vores hjemmeside, at vores kagegafler ikke er velegnede til børn under 3 år. Til børn under 3 år anbefaler vi i stedet vores RICE-børnebestik.

Vi håber trods alt, at vi fik love til at sprede en smule hverdagsmagi hjemme hos dig.

De bedste hilsner
Team RICE

Classificada 3 em 5 estrelas

Ikke oplyst om at ikke alle varer kunne leveres

Får en ordrebekræftelse med alle varerne som jeg har bestilt. 6 tallerkner og seks krus. Da varerne kommer er der kun fem krus, jeg går ud fra at det der mangler er udsolgt. Jeg ville gerne have haft mulighed for at købe et andet krus, i stedet for det der var udsolgt. Har da ikke lyst til at bestille et krus og så skulle betale fragt for at få det leveret

24 de agosto de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Verdensklasse service og hurtig…

Verdensklasse service og hurtig levering!
Jeg bestilte en kaffekande som desværre var utæt. Jeg henvender mig og fortæller at jeg har smidt kvittering og det hele ud, men har dog ordrebekræftelse på mail.
Får svar tilbage at der bliver sendt en ny kande afsted.
Jeg har en kande derfra i forvejen som er smuk og holder kaffen varm i minimum 12 timer.

25 de julho de 2022

Dårlig oplevelse med retur

Jeg bestilte en varer og fik den hurtigt. Den passede desværre ikke der, hvor jeg havde tænkt.
Der er ikke gratis retur, så jeg betalte for at sende varen retur.
Der er nu gået 1 måned, og jeg har stadig ikke fået mine penge retur.
Når jeg mailer til dem, får jeg at vide at de har fået nyt system, så derfor tager det længere tid. Men de kan ikke svare mig på hvor længe der kommer til at gå.
Så dårlig oplevelse og ønsker ikke at handle der igen..

7 de julho de 2022

Hej Christina,

Tak for din anmeldelse!

Vi beklager meget, at din behandlingstid har taget længere tid end normalt. Vi kan forstå at du allerede er informeret om, at vi er ved at skifte IT-system, hvilket desværre har forsinket flere af vores arbejdsprocesser.

Jeg kan se du har været i dialog med vores kundeserviceafdeling, som også har oplyst at vi har behandlet din retursag. Der vil typisk gå et par bankdage før du får pengene retur på din konto.

Vi håber du har lyst til at handle hos os en anden gang 🌸

Farverige hilsner // team RICE

Classificada 1 em 5 estrelas

Afgiver en odre til et presale med 25 %…

Afgiver en odre til et presale med 25 % rabat, først 4 dage efter (hvor udsalg og rabatkode er ophørt) får jeg besked på at varede jeg har "købt" er udsolgt. De "trøster" med at jeg ved næste ofre kan få fri fragt. Ingen mulighed for at købe noget andre med samme rabat. Det syntes jeg er enormt dårlig service fra Rice og jeg vil ikke handle hos dem eller anbefale dem til nogen andre.

30 de novembro de 2020
Classificada 3 em 5 estrelas

Blandet oplevelse :) varen kom hurtig

Blandet oplevelse :) varen kom hurtig, Der var personlig Hilsen på pakken hvilket fik mig til at smile med det samme. Bestilte en hat, som er lige så smuk som på billedet men som bare ikke egner sig til et voksen hovede hvis man godt kan lige at have blodomløb i hovedet og have ørene dækket godt til om vinteren :( og da der ikke er fri retur ret ja så er pengene spildt. Så vil nok ikke bestille sådan noget igen igennem dem.
Hvordan deres andre vare er det ved jeg ikke da dette var første gang jeg købte hos dem

17 de outubro de 2019

Hej Nikka
Tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig kede af at høre om din oplevelse med RICE produkt BEANI-DOPOGR, hue med guld prikker.

Alle mål på vores produkter findes under "Detaljer" på det enkelte produkt og vi er selvfølgelig kede af at huen ikke passer dig.

I RICE webshop har du altid 30 dages fuld returret og du er meget velkommen til at returnere dit køb i tilfælde af at du fortryder købet eller ikke synes produktet lever op til dine forventninger.
Desværre tilbyder vi ikke gratis returret, hvilket også er oplyst i Handelsbetingelser i sektionen "Terms and Conditions".

Tak fordi du har taget dig tid til at udfylde en anmeldelse. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har kommentarer eller spørgsmål.
Hav en rigtig god dag.

Venlig hilsen
Mette fra RICE

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har handlet herfra et par gange nu

Jeg har handlet herfra et par gange nu, og har kun gode oplevelser. Der er hurtig levering, ofte modtager jeg tingene dagen efter eller 2 dage efter min bestilling :-)

Deres kundeservice er også god, og man får ofte små postkort, og små sager med (selv gavepapiret er flot) hvilket gør en positiv. <3

1 de fevereiro de 2019

Exceptionel kundeservice!

Jeg opdagede fejl i en forsendelse fra Rice. Mindre end et døgn efter jeg henvendte mig omkring problemet, modtog jeg de rigtige produkter og modtog en generøs kompensation.
Så dette er glimrende kundeservice ud over det sædvanlige!
Jeg vil handle her igen.

19 de dezembro de 2018
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais