Totaal onbetrouwbaar bedrijf. Rugtas is een zeer goedkope variant uit China. De tas mag terug gestuurt worden maar dit wil het bedrijf NIET!! Ze doen allerlij voorstellen maar willen geen ret... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
We hebben net een 15-daagse rondtrip door Schotland met rugzak afgerond. Top is dat je de rugzak kan huren! Je krijgt een rugzak van een heel goed merk, die voldoet aan de voorwaarden die je er zelf... Ver mais
Deze rugzak ziet er prachtig uit en de indeling van de vakken is perfect. Helaas zijn de schouderbanden niet voorzien van schuimrubber zodat de banden schuren en erg hard aanvoelen. Om deze reden jamm... Ver mais
De rugzak is netjes ontvangen en heerlijk vol met allerlei vakjes en ritsjes, dus ik kan alles er in opbergen wat ik nodig heb. Heb er een kortere tocht mee gedaan wat prima ging. De ruglengte i... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Rugzak.com
Rugzakken en tassen zijn er in ontzettend veel verschillende soorten en maten. Op onze website Rugzak.com vindt je alle rugzakken en tassen online. Je vindt er onder andere scherp geprijsde rugtassen van kwaliteitsmerken zoals Highlander, Nomad, Mi-Pac en Easy Camp.
Rugzak.com is een speciaalzaak van Mundo Recreatie.
Informações de contacto
Oostpolderweg 15A, 4413 NN, Krabbendijke, Holanda
- 085-1044334
- info@mundo-recreatie.nl
- rugzak.com
Levering en kwaliteit prima
Levering en kwaliteit prima, echter de uitvoering van de rugzak was niet conform de beschrijving. Geen zijvlakken voor drinkflessen!
Tevreden klant
Redelijk goede productinfo op de website. Snelle levering met goede communicatie erover.
een lichtgewicht portemonneetje voor om…
een lichtgewicht portemonneetje voor om je nek besteld. De volgende dag al in huis. Artikel was precies als omschreven en afgebeeld. Prima ervaring. Dank u wel!
Snelle en duidelijke afwerking
Snelle en duidelijke afwerking
Goede opvolging
Leuk aanbod
Ik heb deze rugzak besteld omdat de vorige kapot gegaan was.
Ik heb deze rugzak besteld omdat de vorige kapot gegaan is (niet echt verwonderlijk na bijna vier jaar zeer intensief gebruik!). Het was voor mij duidelijk dat ik dezelfde weer zou aanschaffen indien nog leverbaar. En dat was het geval. Bestellen was gemakkelijk en de communicatie over betaling en levering was duidelijk. Ik ben zeer tevreden over Rugzak.com: duidelijke communicatie, een goed product en ook niet onbelangrijk: een faire prijs.
De rugzak is netjes ontvangen en…
Heb er een kortere tocht mee gedaan wat prima ging.
De ruglengte is iets te groot voor mijn rug, ik ben dan ook niet zo groot, dus een ruglengte maat systeem zou handig zijn, als zo iets kan, kun je er bij aankoop rekening mee houden.
Voor de kortere tochten voldoet deze rugzak prima.
Voor langere tochten met zwaardere spullen er in weet ik nog niet, dat ga ik komende week uitproberen
Is deze gelinkt aan kralenparadijs.com?
Fijne en lichte rugzak
Fijne en lichte rugzak. En waterdicht. Snelle levering
Super service en afhandeling!
Ben tevreden met de rugzak en de…
Ben tevreden met de rugzak en de aflevering daarvan
Goede rugzak en snelle afhandeling van…
Goede rugzak en snelle afhandeling van de bestelling.
Lots of space
Lots of space, and looks great!! I've climbed mount Iztaccihuatl with it 👌
Goede rugzak en snelle levering.
Mooie stevige rugzak echt waar voor…
Mooie stevige rugzak echt waar voor je geld !!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.