Sacha Shoes Opiniões 3399

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Altijd blij met de service van Sacha! Snel verzonden, duidelijke communicatie en meestal precies die schoenen/laarzen die ik zocht!

Ich bin insgesamt sehr enttäuscht von diesem Kauf. Ein Paar der bestellten Stiefel musste ich reklamieren, weil nach nur 3-maligem Tragen ein tiefer Riss im Absatz aufgetreten ist. Der Mangel wurd... Ver mais

A empresa respondeu

Super Schuhe, perfekte Passform und das schon seit Jahren. Meine ersten »Sacha« Schuhe habe ich im Store geshoppt. Seit dem bestelle ich auch online. Der Kundenservice reagiert mega schnell und zuverl... Ver mais

Laarsjes in twee dessins gekocht. Denim en leopard. Reden: ze zijn super fashionable met strikjes op de neus, ze zitten super comfortabel door zachte afwerking aan de binnenkant en de hakhoogte is ook... Ver mais

1. Compras e moda

Escrito pela empresa

Van (enkel)laarzen tot veterschoenen, bontlaarzen, high heels, cut out boots, bikerboots, you name it! Op sacha.nl vind je altijd een passende schoen. Maak je outfit compleet met fashionable accessoires en een tas en jij bent verzekerd van een stijlvolle look. Goed om te weten is dat alle bestellingen vanaf €49,95 gratis worden bezorgd!

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

3 mil opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 93% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

commande du 24 février 2026 débité du montant et commande inexistante

J'ai fait une commande le 24 février en me connectant sur mon compte sacha, j ai été débité de la somme par sacha et aucune trace de la commande j'ai envoyé plusieurs mail car aucun autre moyen pour les joindre j ai eu 1 retour pour l'envoi de mon premier mail le 26-2-26 je devais leur donner mes coordonnées car effectivement ils ne trouvaient pas ma commande malgré le débit sur mon compte je leur ai donné mes coordonnées le 26-2-26 et depuis plus de nouvelles j ai envoyé un mail de relance tous les jours mais pas de réponse. Je trouve cela inacceptable de la part d'un service client.

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Sacha Shoes

C’est très étrange. Peut-être pourriez-vous envoyer un nouvel e-mail et contacter le service client par ce biais afin que nous puissions examiner cela avec vous !

Snelle service

Snelle service! Sacha heeft altijd fijne en goede schoenen, wel jammer dat de fysieke winkels weg zijn.

27 de fevereiro de 2026

Resposta da Sacha Shoes

Bedankt voor je review en positieve feedback!!

Site à fuir

Colis retourné en janvier message reçu de sacha ok. Le remboursement devait intervenir. Aucun remboursement depuis 2 mois et plusieurs relances. Pas de réponse aux mails. Bref à fuir absolument
Remboursement enfin reçu suite à relance sur le site sacha mais avec une adresse mail différente .. peut être juste un prb de compréhension dans les services ..

2 de janeiro de 2026

Resposta da Sacha Shoes

Il est regrettable d’entendre cela. Peut-être pourriez-vous envoyer un e-mail à notre service client afin que nous puissions examiner cela avec vous. Cela ne devrait certainement pas prendre autant de temps.

Snel in huis en uitstekende retourservice!

Het ene paar laarzen was te groot en meteen nieuwe besteld in een maat kleiner. Het retourneren ging vlot omdat de instructies duidelijk waren en er een retourticket was bijgesloten!!!

30 de janeiro de 2026

Resposta da Sacha Shoes

Fijn dit te horen bedankt!

Top service

Snelle service, netjes verpakt en mooie fijne degelijke schoenen.

10 de janeiro de 2026

Resposta da Sacha Shoes

Fijn te horen dat je tevreden bent!

Super

Eén van mijn favoriete schoenenwinkels! Altijd goede kwaliteit, zitten heel fijn en gaan lang mee.

16 de janeiro de 2026

Resposta da Sacha Shoes

Dankjewel voor de mooie woorden!

Perfect

Perfect, netjes en snel geleverd zelfs tijdens de feestdagen

31 de dezembro de 2025

Resposta da Sacha Shoes

Bedankt, we zijn heel blij dit te horen!

Diefstal

Ik heb op 12 december laarzen besteld. Deze zijn nooit aangekomen en geannukeerd vanuit Sacha. Na meerdere pogingen tot contact per mail, chat en bellen, niemand kunnen spreken. Er wordt niets van jullie gereageerd. Mijn geld is nooit terug gestort. Bestel hier niet. Dit is diefstal.

2 de janeiro de 2026

Resposta da Sacha Shoes

Het spijt ons zeer om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Onze excuses voor het uitblijven van communicatie en de vertraging in de terugbetaling. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen en vragen u vriendelijk contact met ons op te nemen via onze klantenservice mail zodat wij uw situatie kunnen nakijken.

Mooie schoenen

Mooie schoenen, goede prijs en een zeer snelle service!

23 de dezembro de 2025

Resposta da Sacha Shoes

Bedankt voor de fijne woorden!

Goede actie na 1e mindere ervaring

Na een 1e foutieve aflevering is dit door Sacha prima opgelost!

28 de dezembro de 2025

Resposta da Sacha Shoes

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat de foutieve levering uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost. We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.