Sacha Shoes Opiniões 3399

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Altijd blij met de service van Sacha! Snel verzonden, duidelijke communicatie en meestal precies die schoenen/laarzen die ik zocht!

Classificada 1 em 5 estrelas

Ich bin insgesamt sehr enttäuscht von diesem Kauf. Ein Paar der bestellten Stiefel musste ich reklamieren, weil nach nur 3-maligem Tragen ein tiefer Riss im Absatz aufgetreten ist. Der Mangel wurd... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super Schuhe, perfekte Passform und das schon seit Jahren. Meine ersten »Sacha« Schuhe habe ich im Store geshoppt. Seit dem bestelle ich auch online. Der Kundenservice reagiert mega schnell und zuverl... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Laarsjes in twee dessins gekocht. Denim en leopard. Reden: ze zijn super fashionable met strikjes op de neus, ze zitten super comfortabel door zachte afwerking aan de binnenkant en de hakhoogte is ook... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Compras e moda

Van (enkel)laarzen tot veterschoenen, bontlaarzen, high heels, cut out boots, bikerboots, you name it! Op sacha.nl vind je altijd een passende schoen. Maak je outfit compleet met fashionable accessoires en een tas en jij bent verzekerd van een stijlvolle look. Goed om te weten is dat alle bestellingen vanaf €49,95 gratis worden bezorgd!

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

3 mil opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 93% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 2 em 5 estrelas

Stom verbaasd door behulpzaamheid klantenservice

Ik ben echt stom verbaasd door de klantenservice van Sacha Shoes. Eerst werkt de gestuurde kortingscode, na aanmelding van de nieuwsbrief, niet. Vervolgens reageren ze niet op de online chat of gestuurde mails. Dus bestel ik de schoenen met de hoop dat de korting dan later verrekend kan worden als ze wel de tijd hebben gevonden om te antwoorden. Dit is echter niet mogelijk, en verder kon de klantenservice ook niet verder komen dan 'helaas kan dat niet'.
Echt teleurgesteld in de manier van communiceren en het niet kunnen meedenken in oplossingen voor je klanten. Dit had makkelijk anders aangepakt kunnen worden.

8 de julho de 2025

Resposta da Sacha Shoes

Hi Ruby, jammer te horen dat je niet tevreden bent met de hulp, wellicht kun je ons een mail sturen met je review zodat we kunnen kijken of we je op een andere manier nog tegemoet kunnen komen!

Classificada 4 em 5 estrelas

Wat een goede service

Wat een goede service
Bij de laarzen stond vermeld een maat groter te nemen omdat ze klein uitvielen....... Man man, veel te groot, dus geretourneerd en eigen maat besteld....
Die kwam binnen 2 dagen en paste....... Retourzending kreeg ik al na een dag bevestigd net zoals bevestiging dat retourbetaling onderweg is.
Kijk dat noem ik nou service!!!!!!

20 de junho de 2025

Resposta da Sacha Shoes

Hi Cynthia, Heel erg bedankt voor je beoordeling.

Classificada 3 em 5 estrelas

Perfecte schoen na eerste teleurstelling

Maat 40 besteld met korting. Helaas te groot. Daarna ook de korting kwijt. Voor “ruilen” moet je immers een nieuwe bestelling doen. Later waren de schoenen met 20% korting en toen goede maat besteld. Ze lopen en zitten perfect en goede kwaliteit. (En nee, ik heb niet de klantenservice gebeld bij de 1e bestelling) uiteindelijk tevreden.

1 de maio de 2025

Resposta da Sacha Shoes

Hi As, fijn te horen dat je uiteindelijk tevreden bent!

Luipaardprint Laarzen

omdat het super mooie laarzen zijn wel erg prijzig maar wel heel erg mooi,

22 de maio de 2025

Resposta da Sacha Shoes

Hi John, Bedankt voor je mooie beoordeling!

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie cowboylaarzen

De laarzen zien er uit zo als op het plaatje
Ze lopen erg fijn
Geen aanrader voor mensen met erg brede voeten dan zitten ze te strak

16 de maio de 2025

Resposta da Sacha Shoes

Hi Essie, super bedankt voor je compliment en tip daar help je wellicht anderen ook mee!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie rode met hartjes laarzen.

Mooie rode met hartjes laarzen. Ik had ze al vaak voorbij zien komen. Maar nu waren ze met 20% korting. En ik had het laatste paar van mijn maat.

22 de abril de 2025

Resposta da Sacha Shoes

Hi Norma, Blij dat je zo tevreden bent!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.