Altijd blij met de service van Sacha! Snel verzonden, duidelijke communicatie en meestal precies die schoenen/laarzen die ik zocht!
Leia as opiniões dos outros
Ich bin insgesamt sehr enttäuscht von diesem Kauf. Ein Paar der bestellten Stiefel musste ich reklamieren, weil nach nur 3-maligem Tragen ein tiefer Riss im Absatz aufgetreten ist. Der Mangel wurd... Ver mais
Laarsjes in twee dessins gekocht. Denim en leopard. Reden: ze zijn super fashionable met strikjes op de neus, ze zitten super comfortabel door zachte afwerking aan de binnenkant en de hakhoogte is ook... Ver mais
Informações sobre a empresa
Van (enkel)laarzen tot veterschoenen, bontlaarzen, high heels, cut out boots, bikerboots, you name it! Op sacha.nl vind je altijd een passende schoen. Maak je outfit compleet met fashionable accessoires en een tas en jij bent verzekerd van een stijlvolle look. Goed om te weten is dat alle bestellingen vanaf €49,95 gratis worden bezorgd!
Informações de contacto
Magistratenlaan 40-42, 5223 MD, ‘s-Hertogenbosch, Holanda
- 085-9028187
- klantenservice@sacha.nl
- sacha.nl
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 93% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Great post sale service in the shop
Great post sale service in the shop. Following a previous negative experience, the misunderstanding on the price has been very professionally clarified and we have received additional and unexpected services to make our experience totally satisfying. I will buy again and I strongly suggest this shop. Thank you!
Heel blij met m’n denimlaarzen
Heel blij met m’n denimlaarzen!
Had de leopard laarzen al in mijn bezit via wehkamp en dacht een maatje groter te moeten nemen, maar hoeft niet bij deze laarzen!
Dus, denimlaars in mijn “eigen” maat.
Heel fijne schoenen
Heel fijne schoenen, snelle levering, goede prijs.
Sacha laarzen
Laarzen besteld via Sacha, snel geleverd geen problemen. Tot ik het pakket open en zie dat het de verkeerde laarzen zijn, niet die ik had besteld. Vervelend maar kan gebeuren, dus retour gestuurd. Krijg ik gisteren mijn pakketje terug.. vreemd. Ik open het pakket en het zijn dus weer de verkeerde laarzen met op de leverbon geschreven dat deze laarzen niet van Sacha zijn?!?! Pardon???? Deze hebben jullie mij opgestuurd en zijn ook niet van mij??? Dus ik moet nu betalen voor laarzen die ik niet heb besteld en niet verkeerd heb geretourneerd? Te bizar voor woorden. Hier ga ik het niet bij laten!
Fijne webshop
Ik ben eigenlijk altijd heel tevreden over Sacha. Het retour beleid is logisch en gemakkelijk en de schoenen lopen uiteen van bijzonder tot alledaags, dus voor iedere vrouw wat wils!
Slechte kwaliteit en service 2.0
Laarsjes gekocht. Serieus 2 keer gedragen, dat is te zien aan de zool. Nu laat er een naad los op een niet belastende plaats. De schoenmaker kan dit niet maken, het is een fout bij het maken van de laars, zegt hij. Hij adviseert mij contact op te nemen met Sacha. Fotos gestuurd, bankafschrift gestuurd... Sacha doet niet eens moeite. Al was het maar een kortingsbon of zoiets voor een volgende aankoop, maar nee, niets. En tot slot melden ze, dat al dit contact wat we gehad hebben, niet officieel is. Dit was de oude manier van communiceren, dit is niet de officiele weg.... Waarom is dit dan klantensercive van sascha?? Schaam je
Precies op tijd dus erg blij
Snelle levering van de schoenen
Snelle levering en fijne sneakers
Sacha is super !
Het zijn super stoere laarzen en alles was goed verpakt !!
Slechte kwaliteit en service!
Slechte kwaliteit en service!
Heb winterlaarsjes besteld en deze maximaal 10 maal gedragen. Nu laat de binnenzool los aan de binnenkant bij mijn dikke teen(de binnenzool is ingezakt). Het is de plek waar sommige mensen zo'n dikke knobbel hebben. Kan er dus niet lopen. Heb ze eind 2023 gekocht en in de kast gehad tot oktober 2024(het weer was er nog niet voor het gaat hier om ugglaarsjes...laarsjes met bont en plateauzool. De klantenservice wil hier niets meedoen want de garantie is maar 6 maanden en het is mijn verantwoordelijkheid om ze te onderhouden. Ik neem toch aan dat dit een fabricagefout is en dat de zool niet goed is gelijmd? Er zit minimaal gebruikerssporen op...ze zien eruit als nieuw! Hier koop ik nooit weer en aan de reviews te zien zijn er veel meer met klachten!
Voor de prima service
Voor de prima service. Ik krijg het geld van de leopard
Strikjes terug gestort, omdat ze stuk waren in de verpakking. Dit is een geweldige service van Sacha.
Mooie laarzen
Het was een snelle bezorging, ook al had het 1 dag vertraging. Dat werd goed gecommuniceerd.
Mooie laarzen!
Super schöne Schuhe | Toller Kundenservice!!!
Super Schuhe, perfekte Passform und das schon seit Jahren. Meine ersten »Sacha« Schuhe habe ich im Store geshoppt. Seit dem bestelle ich auch online. Der Kundenservice reagiert mega schnell und zuverlässig und ist sehr kundenfreundlich!!! Heutzutage keine Selbstverständlichkeit mehr!!! Weiter so liebes Sacha-Team. Ich bin begeistert und freue mich über jede Lieferung.
Snelle levering.
The best store
Is perfect !! Is my favorite Store
The quality is top
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.