2,4

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

16 opiniões

Entreprise a fuire

Entreprise a fuire! Chaudière démontée et laissée à l'abandon 😡. Des gens incompétents!! Si je pouvais je mettrais simplement 0/5.

12 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Tevreden klant!

Ik laat het onderhoud van mijn ketel al jaren uitvoeren door Senec en ben telkens opnieuw super tevreden. Ze werken altijd correct, stipt en professioneel. Je merkt meteen dat ze weten waar ze mee bezig zijn.

Wat ik ook heel fijn vind, is dat ze niet gewoon hun werk doen en weer vertrekken. Ze nemen ook even de tijd om handige tips te geven om gas te besparen. Dankzij hun uitleg heb ik mijn instellingen wat aangepast en dat merk je echt op de energiefactuur. Altijd leuk als je ketel én je portemonnee een beetje gelukkiger worden.

Betrouwbare service, vakkennis en vriendelijke mensen. Als je iemand zoekt voor het onderhoud van je ketel, kan ik Senec absoluut aanraden. Hier blijf ik nog lang klant!

6 de março de 2026

Catastrophique

Catastrophique. Rendez-vous annulé et reporté à plusieurs mois après. Ensuite, plus aucune réponse à mes e-mails. Des amateurs !

1 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

On ne peut pas faire confiance à cette…

On ne peut pas faire confiance à cette entreprise. Après un rdv annulé et deux passages de technicien l'entretien de ma chaudière n'avait toujours pas été fait convenablement et leur rapport est faux. Je n'ai pas excepté un troisième passage d'un technicien. J'ai fait appel à une autre société qui a fait l'entretien sans aucuns soucis. Société a éviter

12 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

wat een slechte onderaannemer van ENGIE

wat een zeer slechte firma, waarom gaat ENGIE daarmee in zee? Houd zich niet aan de afspraak voor onderhoud. de telefoniste beweerd dat ze ons heeft opgebeld. Grote leugens, ontslaat die trut maar. ik zie alle gebelde telnr. Echt een schande voor Engie waarvoor je het ganse jaar betaald. De vorige firma was veel beter. ENGIE doe er iets aan!

21 de novembro de 2025

J'ai un contrat avec Senec

J'ai un contrat avec Senec. Lors de la révision annuelle de ma chaudière le technicien non seulement n'a pas fait ce qu'il devait faire mais quand il est parti l'appareil ne fonctionnait pas. Quand on a signalé le problème, l'entreprise a promis d'envoyer quelqu'un en urgence, ce qui n'a pas été fait. Ma famille et moi nous sommes retrouvés sans chauffage et sans eau chaude. Nous allons devoir appeler une autre entreprise plus sérieuse pour résoudre le problème. Je ne conseille pas de faire appel aux services de Senec.

1 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Titel: Waarschuwing voor alle klanten – laat je niet doen!

Ik schrijf deze review na een bijzonder slechte ervaring met Senec/Engie rond een wettelijk verplicht ketelonderhoud.
Mijn onderhoud werd op het laatste moment geannuleerd en zonder mijn toestemming verplaatst naar een datum die totaal niet paste. Ondanks talloze telefoontjes en bevestigingsmails kreeg ik geen technieker op de afgesproken momenten, werd ik onbeleefd behandeld aan de telefoon en ontving ik zelfs een foutieve mail dat ik mijn onderhoud zou hebben stopgezet – iets wat ik nooit heb gevraagd.

Het gevolg: weken vol stress, nutteloze telefoons, geen geldig attest voor mijn woningverkoop en ondertussen jarenlang maandelijks betaald voor een dienst die ik niet kreeg. Tot op vandaag wacht ik nog steeds op een officiële reactie of oplossing.

💡 Deze review is voor alle gedupeerde klanten:
Laat je niet doen!
👉 Dien een officiële klacht in bij Testaankoop en bij de FOD Economie.
👉 Bewaar je bewijsstukken (mails, telefoongesprekken) en kom op voor je rechten.

Het is een schande dat een bedrijf zo met zijn klanten omgaat.
Hopelijk helpt mijn ervaring anderen om sterker te staan.

11 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Niet komen opdagen op afspraak zonder enige communicatie

Afspraak gemaakt met Senec als deel van jaarlijks ketelonderhoud. Na meerdere bevestigingen dat de technieker zou langskomen is de technieker echter nooit komen opdagen. Dit zonder enige communicatie, reden of excuses vanuit Senec. Om er niet teveel woorden aan vuil te maken: indien je keuze hebt, vermijd dit bedrijf gewoon.

30 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

J'ai demandé un devis (RDV) pour…

J'ai demandé un devis (RDV) pour installer des radiateurs, cela fait depuis un mois que je n'ai toujours pas eu de réponse, j'ai perdu un mois de recherche !
Pas de réponse, rien, silence total malgré un rappel. Donc vu leur manque de sérieux, je ne ferai certainement pas appel à eux !!! Il y a Willem Techno qui m'a répondu.....

27 de maio de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Nouvelle chaudière

J’avais choisi cette entreprise pour l’installation d’un nouveau système de chauffage, pensant faire appel à un prestataire sérieux. Malheureusement, l’expérience a été décevante à plusieurs niveaux.

Lors d’une première intervention, un de leurs techniciens a posé un diagnostic précipité et erroné, ce qui a conduit à une réparation coûteuse mais inutile. Le vrai problème n’ayant pas été résolu, une nouvelle installation complète a ensuite été nécessaire.

De plus, un changement important dans la méthode de travail pendant le chantier n’a pas été répercuté sur la facture finale. Malgré ma demande claire, je n’ai reçu aucune réponse, ni même un simple accusé de réception.

Manque de compétence, de rigueur et surtout de communication. Je déconseille cette entreprise.

26 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Je mets 1 étoile car 0 n'est pas…

Je mets 1 étoile car 0 n'est pas autorisé.

Ils ont placé une nouvelle chaudière et après qu'un expert soit venu, il était bien stipulé que la chaudière n'était pas placée aux normes ni conforme.

J'ai contacté leur sous-traitant Mr Maison de MC Construct à Marche en Fammenne, qui a fait la sourde oreille.

Les malfaçons de leur travail sont inombrables, j'ai les photos et vidéos à l'appui et les emails envoyés leur demandant de venir rectifier la situation.

Ne faites surtout pas confiance à Mr Godefroid et Mr Haenen de leur sucursalle à Herstal, qui essayent de rejeter l'erreur sur moi.

Cela va me coûter presque €15,000 pour réparer les dégâts créés par des incapables.

Ils peuvent dire ce qu'ils veulent; leur assureur m'a contacté vu que leur gestion de leur travail baclé est au niveau -0.

N'allez surtout pas chez eux.

Des voleurs, des méchants, des vulgaires, des incapables, des sournois.

26 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Onvriendelijk, slechte service en geen uitleg (in het Nederlands)

Wij hebben 4 keer met Senec contact gehad in de afgelopen 6 jaren voor onderhoud van onze gasketel. De eerste twee keren ging alles goed en kregen we een vriendelijke technieker en een correct verslag. De derde keer was de ketel stuk en kregen we een Franstalige technieker die ons niet kon helpen en stukken wou bestellen zonder ons de prijs op voorhand mee te delen. De stukken zijn nooit geinstalleerd en de ketel werkte na enkele dagen plots terug zonder verdere tussenkomst van Senec. Recent kregen we voor het tweejaarlijkse onderhoud weer een zeer onvriendelijke Franstalige technieker die ons een blanco rapport wou laten ondertekenen. Hij gaf aan dat er een probleem was met de schouw omdat de wetgeving veranderd zou zijn (hoe? wanneer? kon hij niet op antwoorden). We kregen een telefoonnummer van een "contact" die ons verder zou kunnen helpen. Maar aangezien de ketel en schouw eigenlijk nog prima waren, mochten we zelf kiezen wat we ermee deden (volgens de technieker). Enkele dagen later krijgen we een verslag waar opstaat dat onze ketel is afgekeurd omwille van ?? (Franse nota die geen steek houdt) en een factuur van 330 euro. Bij vragen om verdere uitleg aan het kantoor in Wezembeek-Oppem krijgen we geen gehoor. Conclusie: je kan maar pech hebben met de technieker. Mensen die in Vlaams-Brabant wonen en geen perfect Frans spreken, raden we af om bij Senec te gaan.

14 de outubro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.