Köp inte produkter här ifrån
Köp inte produkter här ifrån. Om du får problem med produkten är kundservice otrevliga och lyssnar inte på vad man säger och att man som kund ska göra deras jobb åt dom. Köpte en Slushi maskin som var trasig, skulle få en ny satt och väntade i en månad och fick inget från dom. Samt att jag skulle skriva till dom när jag fick mail om att varan fanns att beställa igen, alltså jag skulle sitta och hålla koll på när jag fick mailet inte dom, det blev mitt jobb. Skrev efter en månad och då helt plötsligt blev allt ännu mer problem, då de fortfarande inte hade nån ville jag ha pengarna tillbaka. Då skulle jag skicka tillbaka maskinen till Frankrike helt plötsligt och sa att jag inte hade en så står kartong. De sa vi bryr oss inte skicka den bara, så gjort vad jag kunde. Då fick jag ett nytt mail jag skulle igen göra deras jobb och skriva till dom när den var framme i Frankrike och inte att dom skulle hålla koll. Och jag skrev när den var framme för 3 dagar sedan och de har inte änns svarat på mailet på 3 dagarna. Köpa inte saker från ninja är de trasiga så är det bara problem. För att vara ett så stort företag är deras kundservice så dålig, och att man som kund ska göra deras jobb åt dom.