Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Beställde paket med expressleverans och packtiden blev inte påverkad av det fick jag mejl om efter. Hade önskat att det stog när jag beställde. Skrev i alla fall ett mail tredje vardagen efter jag bes... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Supernöjd med allt jag har handlat på Shock. De svarar alltid snabbt på mail och snabb leverans. Och bra priser i jmf med andra liknande butiker.

Classificada 5 em 5 estrelas

Aldrig nått problem. Allt går smidigt. Snabb leverans. Ja, allt funkar som man vill att det ska funka helt enkelt. 10/10. Ett företag jag skulle rekommendera helt enkelt. Och även ett företag jag själ... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilt der for første og siste gang. De justerer opp frakten uten og gi beskjed. 110kr ekstra i mitt tilfelle, på brevpost. Fra 79 til 189,- En av tre varer manglet. Den var de tom for og tok lik... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Compras e moda

Informação fornecida por diversas fontes externas

Nordens största alternativa butikskedja med kläder som passar alla olika unika stilar. Rock, punk, goth, burlesk, 70’s, emo kläder osv. På Shock erbjuder vi alternativt unikt mode där vi inte bara säljer kläder, utan vill förmedla en hel livsstil. Musiken är hjärtat hos oss på Shock och det är hos oss det händer. Bli inspirerad av alla olika stilar, shoppa äkta läderjackor, kolla in Sveriges största utbud av Dr Martens, merch och oändligt med accessoarer.

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

79 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Snabb leveras!

Bra grejer, älskar shock 😍👌

9 de novembro de 2018

Tack snälla, vi älskar dig med! :D // Linnéa på Shock

Kundtjänsten är grym

Kundtjänsten är grym! Jag fick ett proffisigt bemötande och allt löste sig inom 15 min.

2 de novembro de 2018

Hej Anna-Lena! Tack snälla för dina fina ord och omdöme! :) // Linnéa på Shock

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och bra kundservice dom…

Snabb leverans och bra kundservice dom gånger man behövt svar på en fråga

9 de outubro de 2018

Resposta da Shock Store

Tack för ett fint omdöme och vad kul att du är nöjd med vår kundtjänst! :) // Linnéa på Shock

Grym webbshop!!

Roligt sortiment, snabb leverans och produkten är finare i verkligheten än på bild!

5 de outubro de 2018

Resposta da Shock Store

Hej Susanna! Vad kul att du är nöjd och tack för fint omdöme! :) // Linnéa på Shock

Classificada 2 em 5 estrelas

Tycker de tar för många dagar från de…

Tycker de tar för många dagar från de jag beställer en vara 28 augusti beställde jag och fick fakturan 2 dagar senare på mail, paket kom kom den 9 sep då hade ja 4 dagar på mig att hämta paketet och betala fakturan. Detta är dåligt tycker jag 12 dagar innan ett paket kommer fram!!

13 de setembro de 2018

Resposta da Shock Store

Hej Ulrika! Vi är så ledsna för att du fått en dålig upplevelse när du handlat hos oss. Fakturan du får utskickad går automatiskt ut så fort ditt paket skickas från vårt lager hem till dig. I detta fallet verkar det vara PostNord som vart försenade att leverera paketet, då fakturan skickats ut 2 dagar efter du gjort din beställning. Skulle detta hända igen får du gärna kontakta oss, då vi kan spåra ditt paket, kontakta PostNord och skjuta upp betalningsdatumet på fakturan :) Hoppas du blev nöjd med dina varor i alla fall! Ha det fint <3 // Susanna på Shock

Classificada 5 em 5 estrelas

Kommer definitivt handla igen!

Bra urval, bra priser och snabb leverans. Perfekt!

8 de setembro de 2018

Vad kul att du är nöjd och tack för ditt fina omdöme! :) // Linnéa på Shock

Väldigt snabb leverans

Väldigt snabb leverans! Jag beställde ett paket på fredagen och redan på måndagen hade jag fått besked om att det var bara att hämta det hos närmaste tillbud.

4 de setembro de 2018

Vad kul att du är nöjd och tack för ett fint omdöme! :) // Linnéa på Shock

Användarvänlig hemsida

Användarvänlig hemsida, snabb och enkel leverans

4 de agosto de 2018

Tack så mycket för fint omdöme! :) // Linnéa på Shock

Gillar starkt

Bra produkter till rimliga priser med snabb leverans.

3 de agosto de 2018

Tack snälla för fint omdöme! :) // Linnéa på Shock

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra!

snabbt och bra produkten var precis som på shoppen, inga överraskningar.

16 de julho de 2018

Hej Pamela, tack för fint omdöme! :) // Susanna på Shock

Älskar!

<3 Snabb leverans, trevlig personal!

4 de julho de 2018

Tack för fint omdöme! <3 // Susanna på Shock

Bra kundservice

Gjorde ett tillägg på min order och det var inget problem. Dessutom hjälpte dom till att ändra frakten till express så jag kunde få varorna i tid till då jag behövde dem.

3 de julho de 2018

Tack för fint omdöme Marcus! Kul att du är nöjd :) // Susanna på Shock

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.