Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

hendvendte meg til silverline for å feilsøking på en eldre kjøkkenvifte som sluttet å virke. ble satt i kontakt med Rasmus fra kundeservice og ble raskt enig om problemet med viften og Rasmus fikk se... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag köpte en Silverline köksfläkt SL 1201 RF Likya (med kolfilter) och är väldigt missnöjd med dess prestanda: Fläkten suger knappt in någon rök alls, trots att den borde klara av att ta bort l... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service og support. Emhætte tændte og slukkede helt tilfældigt. Ringede til supporten og fik fat i Rasmus. Han forklarede fint hvad årsagen var og sendte mig ny printplade og tastatur uden... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de eletrodomésticos

Escrito pela empresa

Silverline er et af de førende brands i verden indenfor produktion og salg af hårde hvidevarer med speciale i emfang/emhætter. Gennem årene har Silverline modtaget flere priser som German Design Preis, Red-dot, IF Design og Plus X for deres innovation og design. Silverline varetages af JG Nordic i Danmark og vi tilbyder lynhurtig levering og service i verdensklasse. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål på info@silverline.dk eller 70 10 40 14.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 76% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Fin support

Fin support

26 de fevereiro de 2026

Hej Flemming,

Tusind tak for de 5 stjerner og din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores support 🙌

Classificada 3 em 5 estrelas

Ingen kundeservice og intet ansvar! OPDATERING!

Ingen kundeservice og intet ansvar!
Blev tvunget til at købe dette usigeligt ringe produkt gennem Huscompagniet… og øv øv øv for en grim oplevelse.
Kogepladen med integreret emhætte virker ikke og har aldrig virket.
Der er 2 blus der automatisk tænder på hhv 1 og 8 uden kogepladen er i brug.
Ved forespørgsel får man en nedladende besked om at man skal rengøre kogepladen og at den ikke tåler fugt og andre uregelmæssigheder og, at man derfor skal lave mad under låg? Prøv det når du spejler æg for eksempel???
Beskeden er tydelig: VI VIL IKKE HJÆLPE DIG OG DU ER SIKKERT EN IDIOT NÅR KOGEPLADEN IKKE VIRKER!
Nu har vi efter 8 måneder med mad på grill og fra ovn givet op.
Vi smider dette ubeskriveligt ringe produkt langt, langt væk og køber nyt for egen regning.
Fy for pokker for en dårlig kundeservice til et ringe produkt!
Øv øv øv.

OPDATERING: Efter vores anmeldelse med en stjerne og store utilfredshed med produkt og service, blev vi henvist til Productmanager Alex, som i løbet af en uge kunne godkende fejlen, finde en tekniker og få teknikeren hjem til os hvor en defekt styreboks blev skiftet.
Super serviceminded tekniker der lige sikrede sig kogeplade og emhætte virkede inden han kørte - og dejligt og befriende at Alex tog os alvorligt!
Havde vi haft den oplevelse fra begyndelsen havde vi helt sendt 5 stjerner. Det var en god, professionel og hurtig løsning af opgaven.
Forløbet op til løsningen gør, at vi ender på 3 stjerner - vi har nu fået det produkt der var tiltænkt, og det virker efter hensigten.

16 de fevereiro de 2026

Hej Familien Hansen

Vi er naturligvis meget ærgerlige over at læse jeres anmeldelse. Det undrer os, hvis I har oplevet ikke at blive taget seriøst, da det bestemt ikke er den måde, vi ønsker at håndtere henvendelser på.

Ud fra jeres beskrivelse lyder det som en teknisk fejl, der bør undersøges nærmere. Vi vil meget gerne kigge sagen igennem igen og finde ud af, hvad der er gået galt i forløbet.

I er derfor meget velkomne til at kontakte vores produktmanager direkte på alex@jgnordic.com, så vi kan få alle detaljer på plads og sikre, at sagen bliver håndteret korrekt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Har en kogeplade med emhætte hvor der…

Har en kogeplade med emhætte hvor der gik en motor i stykker Efter reklamationsretten og garantien var udløbet, men da de ikke havde oplevet denne fejl før laver de den uden beregning.
Det er SUPER GOD SERVICE

16 de fevereiro de 2026

Hej Flemming

Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord 🙏

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse. Selvom reklamationsret og garanti var udløbet, vurderede vi i denne situation, at det var den rigtige løsning at hjælpe dig videre – og vi er rigtig glade for, at du oplevede det som god service.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, det betyder meget for os.

Classificada 1 em 5 estrelas

Reklamations retten gælder ikke hos Silverline

Vores kogeplade gik i stykker indenfor 1,5 år. Selve kogepladen revnede under almindeligt brug, men det kunne ifølge Silverline ikke ske. Vi måtte have brugt den forkert eller tabt noget. Reklamations retten er åbenbart ikke gældende hos Silverline.

Tak for tilliden. I har mistet en kundekreds i vores familie.

12 de dezembro de 2025

Hej Mads,

Vi forstår, at det er en ærgerlig situation, når en kogeplade revner. Sagen har været gennemgået og vurderet i samarbejde med producenten, som foretager den tekniske vurdering ved glasbrud.

Ved denne type skader vurderes det blandt andet, om der kan være tale om ydre påvirkning eller spændingsbrud, da glas ikke revner uden en bagvedliggende årsag. I dette tilfælde blev skaden desværre ikke vurderet som en reklamationsberettiget fabrikationsfejl.

Vi har naturligvis behandlet sagen efter gældende regler og producentens retningslinjer.

Classificada 1 em 5 estrelas

Emhætte var egentlig ok men kogepladen…

Emhætte var egentlig ok men kogepladen fra Silverline var noget værre bras

27 de janeiro de 2026

Hej Trine

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at kogepladen fra Silverline ikke lever op til dine forventninger, det skal den naturligvis gøre.

Vi vil meget gerne høre nærmere om, hvad der konkret er gået galt, så vi kan finde en løsning for dig. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på telefon 70 10 40 14 eller mail service@jgnordic.com, så kigger vi på sagen med det samme.

Vi sætter pris på din feedback og håber, vi får mulighed for at rette op på oplevelsen.

Virkelig god service

Virkelig god service, et firma man kan stole på.

17 de fevereiro de 2025

Hej Henrik

Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord 🙏

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever os som et firma, man kan stole på. Vi gør os umage hver dag for at levere god service og ordentlig rådgivning, så det er skønt at få den anerkendelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik meget god service fra Silverline

Fik meget god service fra Silverline, og de købte reservedele, ankom 2 dage senere. Kan varmt anbefale Silverline.

4 de fevereiro de 2026

Hej Kjeld

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anbefaling 🙏

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede god service, og at reservedelene nåede hurtigt frem. Vi gør os umage for at sikre både hurtig levering og ordentlig support, så det er skønt at høre, når det fungerer, som det skal.

Classificada 2 em 5 estrelas

Køber en emhætte og så er “skorstenen”…

Køber en emhætte og så er “skorstenen” der til for lille og skråner vildt ud i den ene side fordi der ikke er plads til ledningen.

De siger de aldrig har hørt om det før men må så erkende at det er korrekt så de sender mig en ny skorsten.

Den er så lige kæmpe stor og kan slet ikke skrues fast på emhætten og montør måtte save af skyggelister.

Nu har vi en skorsten med emhætte og ikke en stilfuld emhætte med skorsten.

Grotesk at de kan lave så alvorlige produktionsfejl og lade kunden sidde tilbage med en øjebæ.

14 de janeiro de 2026

Fantastisk service af Rasmus

Fantastisk service af Rasmus. Sendte mig nyt printkort til emhætte. Tilbød hvis jeg havde problemer at han vil hjælpe med montering på FaceTime. Verdensklasse 👍

5 de janeiro de 2026

Hej Ronny

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner, det betyder virkelig meget for os 🙏

Det glæder os at høre, at du fik en god oplevelse, og at Rasmus kunne hjælpe både med printkortet og tilbød support på FaceTime. Vi gør os umage for at yde den service, vi selv ville ønske at få – så det er fantastisk at høre, når det lykkes.

Skrammel

Skrammel - står med en hundedyr død emhætte kun ca. 6 år gammel. Efter hvad jeg kan læse fra andre, er det åbenbart meget normalt og at man så skal kontakte dem og bruge 1300 kr. på et nyt print. Hold jer fra det 🤬

17 de dezembro de 2025

Hej Thomas 👋
Tak for din anmeldelse, vi forstår godt frustrationen, når en emhætte stopper med at virke 😔

Vores produkter leveres med 4 års garanti, og ud fra det du beskriver, lyder det til, at emhætten desværre er ca. 6 år gammel og dermed uden for garantiperioden.

Når et produkt er uden for garanti, tilbyder vi stadig service og reservedele mod betaling, så det i mange tilfælde kan repareres frem for at blive udskiftet helt 🔧

Hvis du ønsker, at vi kigger nærmere på din sag og gennemgår mulighederne sammen med dig, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

JG Nordic / Silverline teamet

Classificada 5 em 5 estrelas

Silverline gjorde det helt perfekt

Silverline gjorde det helt perfekt, da min eksterne emhætte­motor drillede. Jeg fik en ekstraordinær service og en ny motor leveret i rekordfart. Tusind tak for hjælpen!

12 de dezembro de 2025

Hej Erkan 👋
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder os rigtig meget at høre, at vi kunne hjælpe hurtigt, da din eksterne emhætte­motor drillede, og at du oplevede en ekstraordinær service 🚀🔧
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, det betyder meget for os!

JG Nordic / Silverline teamet

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og hurtigt svar

God service og hurtigt svar.
Information hele vejen igennem,
Super dejligt.

5 de dezembro de 2025

Hej Annemarie 👋
Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder os rigtig meget, at du oplevede god service, hurtigt svar og løbende information hele vejen igennem 🙌✨
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os 💙

Classificada 1 em 5 estrelas

En dårlig kogeplade som var har…

En dårlig kogeplade som var har fortrudt købet af mange gange

2 de dezembro de 2025

Hej Sanne 👋
Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse, vi er kede af at høre, at du har været utilfreds med din kogeplade 😔
Vi kan se, at der allerede har været en servicesag hos dig, og vi håber, at det har hjulpet med at løse problemet 🔧
Hvis der stadig er noget, der ikke fungerer som det skal, vil vi meget gerne hjælpe dig videre, du er altid velkommen til at kontakte os direkte på service@jgnordic.com eller +45 70 10 40 14 📞💙

JGNordic teamet

Fantastisk service

26 de novembro de 2025

Hej Nick!

Tusind tak for de 5 stjerner! Vi er rigtig glade for, at du oplevede fantastisk service hos os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Sag om defekte lamper udenfor reklamationsret endte godt!

Vi havde nogle lamper i en emhætte, der var gået i stykker. Dog viser det sig at erstatning ikke er en del af reklamationsretten (ikke noget forhandleren havde informeret om). Efter henvendelse til silverline, får vi svar tilbage fra Rasmus, der til trods for vi ikke har reklamationsret op lamperne, tilbyder os at sende nogle nye lamper - SE! dét er god service!

20 de novembro de 2025

Kære Mia,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!
Vi er virkelig glade for at høre, at sagen om de defekte lamper endte godt, selvom de lå uden for reklamationsretten.

Vi stræber altid efter at give den bedst mulige service – også når sagen ligger i gråzoner, så det betyder meget at høre, at Rasmus’ hjælp gjorde en positiv forskel.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for yderligere hjælp.

Dårlig kogeplade med emfang

Købt kogeplade med emhætte. Dels fungerer emhætten dårligt, særligt ifht at det ikke har været et billigt produkt. Dels koger den meget ujævnt, hvilket forhandleren fuldt ud anerkender. Men jg Nordic selv siger at sådan fungerer det bare. Discount produkt.

12 de novembro de 2025

Hej Sisse,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at kogepladen og emhætten ikke lever op til dine forventninger.

Vi forstår frustrationen omkring den pulserende varme. Denne funktion er dog en del af produktets design og ikke et tegn på en fejl, noget min kollega Rasmus også har gennemgået med dig. Vi ønsker naturligvis, at du får den bedst mulige oplevelse med dit produkt, og vi står altid klar til at hjælpe med både vejledning eller, hvis der er noget, der kan optimere brugen.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker en gennemgang af funktionerne, er du meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan finde den bedste løsning for dig.

proffessionel

Venlig, professionel og kompetent problemløsning. Hurtig ekspedition af reservedel.
Sten mange tak og en godt efterår / jul til jer
BH
Lars Christiansen

27 de outubro de 2025

Hej Lars,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for os.

Vi er glade for at høre, at du oplevede en venlig og professionel service, og at vi fik løst problemet hurtigt med den nødvendige reservedel. Jeg sender helt sikkert din hilsen videre til Sten, det vil han sætte stor pris på.

Glædelig jul til dig også! 🎄
SILVERLINE Danmark

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais