Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte en Unito Smart nov - 2025 FANTASTISK PRODUKT!!!!Efter flere versioner af Quooker ville jeg prøve noget andet. En Unito 6 i 1 blev det til - før fik jeg drukket ALT for lidt vand, nu får jeg c... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Deres kWh lever langtfra op til det oplyste, dårligt køb

A empresa respondeu

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de utensílios de cozinha

Escrito pela empresa

UNITO Smart vandsystemer er de første køkkenvandhaner indbygget med intelligent IoT-løsning. Med UNITO Smart kan du få 100°C kogende vand, 3°C isvand, filtreret vand, brusvand, mixvand og helt almindeligt postevand, alt i én og samme vandhane. Smart vandsystemerne understøttes af en funktionel app. Appen giver dig mulighed for at indstille børnelås, timere, justere vandtemperaturen eller brusmængde, købe udskiftningsfiltre, ringe efter service og mange andre fede funktioner.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

mere end 5* herfra

Købte en Unito Smart nov - 2025
FANTASTISK PRODUKT!!!!Efter flere versioner af Quooker ville jeg prøve noget andet. En Unito 6 i 1 blev det til - før fik jeg drukket ALT for lidt vand, nu får jeg ca 2 liter dejligt danskvand daglidt, og så er det indbyggede filter bare GENIALT til vores hårde vand.
App´en styrer for vildt, og er virkelig nem at anvende.
Jeg monterede selv ( og er på ingen måde håndværker ) men det lykkedes fint. Her ca 6 måneder efter er jeg MEGA glad for valget, og sender de varmeste anbefalinger herfra.

14 de novembro de 2025

Super service af Rasmus

Vil gerne give UNITO og specielt deres sælger Rasmus en kæmpe anbefaling her fra, vores beholder var i stykker og jeg ringer så ind til deres kundeservice og får så fat på Rasmus og magen til service skal virkelig lede længe efter han var bare glad positiv og forstående overfor vores problematik og stille sig ikke undrende på noget tidspunkt, som han sagde det skulle bare fikses. Rasmus vælger så og personligt og komme ud og kigge på vores produkt selv om vi boede et godt stykke væk fra hvor de har kontor, er virkelig meget imponeret over servicen allerede bare der, han konstatere så ude på adressen at den skal skiftes og hjælper så både med og finde en ny og holder os opdateret i processen hele vejen og kommer så også ud igen og montere den nye, vi er målløse og glade og så taknemlig på samme tid. Kæmpe anbefaling her fra. Og håber chefen giver ham en jule bonus for den service han/de levere er for det første mere end vi havde forstilles os og det ser man sjælden andre steder kæmpe 5 stjerner her fra. Og ikke sidste gang jeg køber ved dem.

2 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vanvittig god og hurtig kundeservice

Vanvittig god og hurtig kundeservice.
Vi har ikke kunnet få vores nye vandhane med brus og kogende vand, til at fungere.
Jeg skrev til kundeservice, og en Rasmus kom ud og hjalp med opsætningen samme dag.

30 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har tidligere haft en Quooker og…

Jeg har tidligere haft en Quooker og…
Jeg har tidligere haft en Quooker og havde ikke hørt om Unito før. Efter jeg fik den testet og præsenteret, måtte jeg prøve. Jeg må indrømme at jeg er utrolig positiv overrasket over Unito. Aldrig har det været så behageligt at have alle funktioner et sted. Utrolig brugervenlig. Vigtigst af alt, er kogende vand funktionen- så fantastisk at kunne tage kogende vand, uden at bekymre sig om at det "prutter/hoster" kogende vand ud ligesom en Quooker.

Ligeledes har der hele vejen igennem rådgivningen, været en fantastisk service og hjælp!

Jeg vil til en hver til anbefale Unito Smart.

12 de fevereiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

God, hurtig og kompetent service.

9 de abril de 2025

Kære Steen,

Mange tak for din anmeldelse – vi er glade for, at du oplevede god og kompetent service. Det betyder meget for os!

Må du have en fantastisk dag.🌟

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service ! Super system !

Vi installerede et Unito Infinity Smart Water System i februar 2025. Systemet var nemt at installere og det er nemt at anvende. Jeg kontaktede dog firmaet med et par spørgsmål, og de tilbød at lade deres tekniker Rasmus, komme forbi, da han var i området. Rasmus gav os en grundig instruktion i brug af den smarte vandhane og den medfølgende APP.
Vi er meget glade for den uovertrufne service, og glæder os til mange år med afkalket kogende, koldt og brusende vand.

12 de fevereiro de 2025

Kære Thorleif,

Mange tak for din positive anmeldelse!

Vi er glade for, at installationen gik nemt – og at Rasmus kunne hjælpe med en grundig gennemgang, så I får det fulde udbytte af jeres Infinity. Vi håber, det fortsat bliver en fornøjelse i mange år frem! 🫡

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service før og efter køb

Vi har købt model Lava. Super service både før og efter købet. Da vi har jordvarmeanlæg og langt mellem anlæg og køkken, var det oplagt at vælge en model med mix-vand. Nu har vi foruden kogende vand også almindelig varmt vand med det samme. Det sparer en masse “tomgangs” vand på den almindelige varmtvandslinje. Kan kun give min bedste anbefaling.

4 de fevereiro de 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse!

Det lyder som en rigtig god løsning med mix-vand, især med jeres opsætning – og vi er glade for, at det sparer både tid og vand i hverdagen. Vi sætter stor pris på din anbefaling! 🤗

Må du have en fantastisk dag! 🌟

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan ikke sige andet end

Jeg kan ikke sige andet end, at dette produkt og samt deres kundeservice virkelig har overgået mine forventninger! Produktet er af utrolig høj kvalitet og lever fuldstændig op til beskrivelsen. Det er tydeligt, at der er blevet lagt tid og omtanke i design og funktionalitet, og det har gjort en kæmpe forskel for mig i daglig brug.

Kundeservicen fortjener også en stor ros. Fra start til slut har jeg følt mig i gode hænder. Mit spørgsmål blev besvaret hurtigt og professionelt, og medarbejderne var både venlige og imødekommende. De gik endda det ekstra skridt for at sikre, at jeg var fuldstændig tilfreds med mit køb.

Jeg vil uden tvivl anbefale både produktet og virksomheden til andre og vil helt sikkert handle her igen i fremtiden! Det har været en sand fornøjelse.

En særlig tak til Rasmus som udviser en helt særlige kundeservice oplevelse

22 de janeiro de 2025

Kære Tina,

Wow – tusind tak for de flotte ord!

Det betyder virkelig meget, at både produktet og vores kundeservice har overgået dine forventninger. Vi er glade for, at du føler dig godt behandlet hele vejen igennem, og din ros til Rasmus bliver naturligvis givet videre.🤩

Du ønskes en rigtig dejlig dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har købt en TOPAS 21U med kogende…

Vi har købt en TOPAS 21U med kogende vand og er blevet virkelig glade for den. Vi ved faktisk ikke, hvordan vi har kunne undvære den indtil i dag, fordi den virkelig har gjort vores hverdag SÅ meget nemmere. Vi har hele vejen igennem fået en rigtig god service og imponeret over den hurtige levering. Armaturet er meget nemt at betjene og er børnesikret, hvilket giver os tryghed da vi har små børn. Vi er vilde med at det kogende vand ikke sprutter når det kommer ud, så man ikke brænder hænderne.
Unito får de bedste anbefalinger herfra og skulle vi på et tidspunkt bytte vores kogende vandhane ud med en større model som kan det mere, vil vi vælge Unito igen.

26 de setembro de 2024

Kære Ngup,

Tusind tak for din varme og detaljerede anmeldelse!

Det er fantastisk at høre, hvordan jeres TOPAS 21U har gjort hverdagen nemmere. Vi er virkelig glade for, at I føler jer trygge med produktet og tilfredse med vores service. 🤗

Vi glæder os allerede til at hjælpe jer igen, hvis I på et tidspunkt opgraderer! 🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig og god service

Super hurtig og god service. Ubetinget den bedst service jeg nogensinde har oplevet. De kom lynhurtigt hjem til os, for at fixe problemet. Rasmus og kollegaer har redet vores dag.

26 de setembro de 2024

Kære Trine,

Tak for de flotte ord – og hvor er det skønt at høre, at vi kunne redde jeres dag! 🌟

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både hurtigheden og servicen. Det er netop den slags oplevelser, vi stræber efter at give alle vores kunder.

Vi sætter stor pris på din anmeldelse, og ønsker dig en rigtig dejlig dag. 🌞

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kogende vandhane og fremragende service

Vi har fået installeret en kogende vandhane, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Den gør hverdagen meget nemmere..- ingen ventetid på kogende vand til kaffe, te eller madlavning. Installationen gik glat..- og vi følte os godt informeret hele vejen igennem. Virkelig god og professionel rådgivning. Alt blev leveret som lovet.

Vi kan varmt anbefale både produktet og firmaet bag. En femstjernet oplevelse hele vejen igennem!

3 de junho de 2024

Kære Ersin,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 🌟

Det glæder os rigtig meget at høre, at I er så tilfredse med både produktet og forløbet. Vi er glade for, at installation og rådgivning har levet op til jeres forventninger. 😊

Tak for tilliden og de varme anbefalinger!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har byttet vores quooker emd en…

Vi har byttet vores quooker emd en Unito 5-1 og er positivt overraskede.
Den har flere funktioner såsom isvand og filtreret vand og ikke mindst brusvand.
Tak for god service !

18 de julho de 2024

Hej med dig,

Mange tak for din fine anmeldelse!

Det er så super fedt at høre, at i har været overraskede over vores vandsystem!😀 Vi håber inderligt, at i forbliver glade for den, og ønsker jer en masse gode år med jeres UNITO vandhane.😊

Du ønskes en god dag!

Super fantastisk servicemedarbejder

Super fantastisk servicemedarbejder
Hurtig og effektiv service, da man ringede til hotline. Der stod en servicemedarbejder 1,5 rime efter og løste vores problem. En meget servicemindede medarbejder som hedder Rasmus. Kan kun give ham de bedste anbefalinger herfra. Super medarbejder de har der. 👍😀

26 de abril de 2024

Hej Pia,

Tusind tak for din positive anmeldelse, og de 5-stjerner!

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kollega Rasmus! Vi stræber efter at yde en service i topklasse, samt efter glade og tilfredse kunder - derfor varmer det at læse en anmeldelse, som din. 😊

Må du have en god dag!

Superlækkert produkt

Superlækkert produkt, har snart haft vores Unito 6-1 i 3 måneder og har aldirg haft en eneste problem med den. Alt den funktion den bruges hjemme ved os. Nemt at gøre rent stil fuld design. Kan anbefalde produkten

27 de abril de 2024

Hej Sevda,

Mange tak for din fine anmeldelse, og de 5-stjerner!⭐

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med din Smart vandhane fra UNITO! Det er nemlig meget vigtigt for os, at vores kunder er helt og særdeles tilfredse med vores produkter. Derfor sætter vi stor pris på, at du vil dele din positive oplevelse med os.😄

Må du have en fantastisk dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har købt et UnitoSmart system som…

Jeg har købt et UnitoSmart system som jeg er mega glad for. Jeg er positiv overrasket over at kogende vand ikke sprøjter, som jeg har set hos andre mærker og, det betyder nemlig meget da mine børn også ofte bruger kogende vand..
Deres service er i top👍🏼

26 de abril de 2024

Hej Serpil,

Tusind tak for din anmeldelse, og de 5-stjerner! 😁

Vi er utrolig glade for din positive anmeldelse af både vores produkt og vores service. Det er så skønt at høre, at du er tilfreds med dit UNITO Smart produkt! Vi bestræber os på at yde en service i topklasse, og derfor varmer det at få en anmeldelse, som din.😄

Må du have en super dejlig dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

UNITO CLASSIC 3-1 - Top kvalitet produkt !

Jeg har været en lykkelig ejer af en UNITO CLASSIC 3-1, som vi har haft i snart 2 år.
Hvis man har nogen spørgsmål, har de været hurtig til at svare og vejlede meget professionelt.
Kan klart anbefales.

18 de abril de 2024

Hej Recep,

Mange tak for din anmeldelse og de 5-stjerner! 😄

Hvor er det dog bare dejligt at høre, at du er glad for dit UNITO produkt. De rosende ord om vores produkt og service varmer hjertet, og er i den gang værdsat! Vi bestræber os på at være serviceminded, og vil altid gøre vores bedste for at hjælpe og vejlede. 😊

Vi sætter stor pris på din feedback, og håber, at du fortsat forbliver glad for din vandhane. 😁

Må du have en god dag!

Super godt produkt

Super godt produkt. Valget stod mellem cooker og denne UNITO. Vi valgte at gå videre med denne unito'en frem quookeren da de så vidt jeg ved begge produceret i Holland.

VVS'eren som installerede den hos mig var havde kendskab til quokeren også. Han imponeret over alle de funktioner denne maskine havde fremfor en quookers løsning.

Jeg personligt er imponeret over den app som følger med denne maskine hvor mange indstillings muligheder der er på maskinen som man kan indstille.

Alt i alt super fin maskine.

11 de abril de 2024

Hej Cafe,

Tusind tak for din positive anmeldelse og de 5-stjerner!

Det er super fedt at høre, at du har valgt vores produkt fremfor andet - og har været tilfreds med den! 😃 De mange funktioner og app-betjeningen er jo netop det, der gør produktet unikt. Derfor er det dejligt at vide, at der bliver sat pris på det!👌

Vi takker dig endnu engang for den hensigtsmæssige anmeldelse, og håber du får mange gode år med din UNITO vandhane. 😄

Må du have en fantastisk dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har førhen haft en Cooker og hver…

Jeg har førhen haft en Cooker og hver gang jeg skulle fylde en gryde op med kogende vand, fik jeg kogende vand på mine hænder, fordi det sprøjtede for meget..😒
Nu har jeg fået en Infinity Vandhane fra Unito og får kogende vand, danskvand, filtreret vand, almindelig kold og varm vand fra samme hane. Kogende vand sprøjter slet ikke og det er så lækkert med brus vand og filtreret vand. ☺
Jeg vil helt klart anbefale Unito Infinity modellen. Jeg synes den er nem at bruge, og de forskellige farver og funktioner giver rigtig god mening. Desuden har den en app der medfølger, og her kan jeg selv styre hvordan indstillingerne skal være. Det er altså bare total luksus!👌👌
Jeg var ikke helt sikker på hvilken hane overflade vil passe bedst i mit køkken, men heldigvis kunne man tage en smut forbi deres showroom i Ikast. Så fedt. 😃 😃

7 de abril de 2024

Hej Lena,

Mange gange tak for de rosende ord og de 5-stjerner!

Hold da op, sikke en flot anmeldelse.😮 Hvor er det dog bare fedt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores produkt. Dine pæne ord varmer helt om hjertet, og vi er meget begejstrede over, at du er mere end tilfreds med dit UNITO vandsystem.

Tak fordi du vil dele din oplevelse med os, og endnu en gang tak for den varme anbefaling! 😄

Må du have en fantastisk dag.

Asta / UNITO

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais