Silvo.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kanon service 👍 Har bestilt flere gange og modtaget super flotte smykker hver gang. Senest havde dog sneget sig en lille fejl ind, i form af en forkert farve øreringe. Sendte en mail og få min e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej :-) Jeg er så tilfreds købte en halskæde fra min niece til hendes mor i mors dags gave så flot og god service glemte at skrive om i ville ligge halskæden i den gaveæske jeg købte med det have i g... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ekstraordinær god service! Jeg modtog en varer der desværre ikke virkede, jeg skrev hurtigt til dem og 2 dage senere lå en fejlfri smykke æske hos mig. Og det er enda her midt i juletiden hvor der er... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har af flere omgang handlede på Silvo. Alle vare har været super god kvalitet, til en meget fornuftig pris. Kundeservicen er ovenikøbet helt i top, samt giver meget hurtig repsons. Kan helt k... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria

Escrito pela empresa

Vi tror på at flotte smykker ikke behøver koste tusindvis af kroner og at god service er en selvfølge. Via direkte import fra blandt andet Kina kan vi tilbyde fantastiske ting til en meget lav pris.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Nem og overskuelig hjemmeside samt…

Nem og overskuelig hjemmeside samt hurtig levering, rigtige flotte smykker, ikke sidste gang jeg handler hos Silvo.dk

4 de dezembro de 2021

Dejlig anmeldelse :-D
1000 tak.
God weekend

Hej alle!

Hej alle!

Jeg kan kun anbefale at handle ved Silvo.dk. Jeg bestilte en - lille - æske til en diamantring på Silvo.dk´s hjemmeside. Der er tale om hurtig levering med posten, og æsken er perfekt til ringen.

Jeg vil gerne benytte chancen til at skrive "tak" til Silvo.dk for den fine æske, hurtig levering og de smukke farver, som æsken holdes i.

Jeg vil handle ved Silvo.dk igen en anden gang. Glædelig december 2021.

2 de dezembro de 2021

Resposta da Silvo.dk

Wauv! Tak for den helt fantastiske anmeldelse. Det er vi vildt glade for.
Håber både ring og æske faldt i god jord :-D
God weekend

Som det skal være

Bestilte aftenen før og modtog dagen efter. Fantastisk service!

10 de novembro de 2021

Resposta da Silvo.dk

Fantastisk at høre. Tak for anmeldelsen!
Vh

Classificada 3 em 5 estrelas

Hurtig service.

8 de novembro de 2021

Hej Gitte
Tak for at du tog dig tid til at anmelde og dejligt at vi har hurtig service, men er lidt ked af du kun har givet 3 stjerner og håber derfor du har lyst til at give en lidt mere uddybende anmeldelse. Enten her eller på info@silvo.dk
Vi vil rigtig gerne hjælpe hvis der er noget vi kan gøre bedre.
Vh

Fuldt ud tilfreds

Fuldt ud tilfreds, nemt at bestille, masser af muligheder, hurtig ekspedition og levering.

6 de outubro de 2021

Hej Mormor?
Tak for den dejlige anmeldelse. God dag

hurtig levering

hurtig levering, og meget flotte smykker

25 de setembro de 2021

Resposta da Silvo.dk

Præcis som det skal være. Tak for anmeldelsen

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds med jeres firma…

Jeg er meget tilfreds med jeres firma Hurtig ekspedition og fine varer Mangler bare nogle størrer størrelser i nogle af modellerne

6 de setembro de 2021

Tak Jette :-)
Du er altid velkommen at sende en mail på info@silvo.dk og ønske det du savner. Uanset om det er specifikke størrelser eller forslag til designs. Vi får til tider specialfremstillet ekstra størrelser af det mest populære.
Vh Lars, Silvo.dk

Hej Ann Birgitte
Dejligt. Det er jeg rigtig glad for at høre :-D
God dag
Lars, Silvo.dk

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais