Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Everything was perfect. My wheel arrived without a hitch, and it's perfect! The Conspit 300GT is really an excellent add-on to my setup! I recommend this site without hesitation! Happy driving!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bought a Pimax Crystal Super to send to Spain because i wanted full EU warranty and price was more competitive than Amazon. Everything went well, the same day i made the order they were shipping the p... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

J'ai déjà commander 2 ou 3 fois chez Simwear, et vraiment aucuns problèmes jusque maintenant et j'espère que ça va durer. Très bon service, rapide et le service client est très réactif, ça change, alo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Je recommande Simwear pour la qualité de son service client. Commande d'un casque VR livré hyper rapidement. J'ai décidé de faire un retour du produit pour diverses raisons après que l'on ait ou... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de peças sobressalentes e componentes electrónicas
  2. Loja de hobbies
  3. Loja de jogos de vídeo

At Simwear, we don’t just sell equipment – we provide a complete simracing experience. Visit our exclusive experience center in Belgium to test the latest gear firsthand before you buy, and feel confident in your purchase. You can even pick up your gear directly at our center (even on Sunday!), where you’ll have the chance to meet fellow simracers, share a drink, and become part of our vibrant simracing community. What sets us apart is our personalized service in your own language – whether it's English, French, or Dutch – ensuring you receive tailored advice every step of the way. And it doesn’t stop there: our after-sales support is second to none. From setup assistance to troubleshooting, our dedicated team is here to ensure your simracing setup performs at its best, long after your purchase. Choose Simwear for a seamless shopping experience, a welcoming community, and expert support.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

128 opiniões

Snelle verzending

Snelle verzending, duidelijke website. De fysieke winkel is gelegen in een simcenter wat ook leuk is om eens te bezoeken

7 de novembro de 2025

Resposta da Simwear.eu

Bedankt voor je positieve review!

Great shop

Great shop.
I had an waranty issue. They where very helpful. I had a replacement cable, it solved the issue.
They helped me after worktime, reached the company.
5/5

25 de setembro de 2025

Resposta da Simwear.eu

Thank you for your kind review!
We’re really glad we could help you quickly and get everything sorted, even outside regular hours. Your satisfaction means a lot to us — thanks for the 5/5 and for choosing Simwear!

Classificada 5 em 5 estrelas

Persoonlijke expert aanpak ongeëvenaard!

Ik wou een systeem samenstellen en had toch met al wat kennis een aantal beslisingen gemaakt. Ik moest meerdere sim rigs configureren en bestellen. De expertise van simwear, samen met het mee na denken specifieke compatibiliteits problemen en oplossingen daarvoor werd heel erg geapprecieerd.
Daarnaast hebben ze zelfs een aantal producten die ze normaal niet verkopen besteld zodat ik maar via 1 winkel al m'n aankopen kon doen. De eigenaar is zelfs het materiaal persoonlijk komen leveren gezien het zo een grote bestelling was van de eerder duurdere componenten.

22 de outubro de 2025

Resposta da Simwear.eu

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review!
We proberen altijd mee te denken en oplossingen te vinden — fijn dat dat gewaardeerd wordt!
Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!

Classificada 5 em 5 estrelas

Support in complex hardware purchase

I wanted to buy a 3rd party wheel to use in a Fanatec base. It's not easy to do.
However, Simwear were incredibly helpful in defining what hardware I would need, and super quick in answering my questions.
Recommend!

20 de outubro de 2025

Resposta da Simwear.eu

Thanks a lot for your review! We appreciate your recommendation and hope to see you again soon.

Classificada 5 em 5 estrelas

Altijd correcte prijzen en…

Altijd correcte prijzen en levertermijnen bij Simwear! Niet alleen dat maar de gezelligheid van Digitraqz om al het nodige te kunnen testen en vergelijken is echt tof!

Jehebt tegenwoordig zoveel dat ze je aanbieden om te kunnen simrace dat je ook nog een professionele en eerlijke uitleg kan gebruiken! Bij Simwear heb ik altijd al een correcte uitleg gekregen! En vaak met minder buiten gegaan dan ik wou gewoon omdat ik een correct advies kreeg! Daarom kom ik ook graag terug! ;-)

2 de outubro de 2025

Resposta da Simwear.eu

Wat een fantastische review, bedankt daarvoor! We zijn blij te horen dat je onze eerlijke uitleg en aanpak waardeert — dat is precies wat we willen bieden: professioneel advies zonder verkooppraatjes. En ja, bij Digitraqz alles kunnen testen en vergelijken maakt het extra leuk! Dankjewel voor je vertrouwen en je fijne woorden — altijd welkom terug!

Geweldige winkel en eigenaars

Geweldige winkel en eigenaars. Zaken kunnen getest worden voor aankoop. Bestelde items kunnen snel opgehaald worden. Discord channel beschikbaar.
Winkel groeit steeds verder uit met nieuwe producten. Ben dus ook benieuwd voor de toekomst.

31 de outubro de 2025

Resposta da Simwear.eu

Bedankt voor je geweldige feedback! We vinden het super dat je onze service en aanpak waardeert — testen voor aankoop en snelle afhaling zijn inderdaad dingen waar we trots op zijn. Leuk ook dat je actief bent op onze Discord! We blijven verder groeien en vernieuwen, dus we hopen je snel terug te zien om de nieuwe producten te ontdekken.

TOP ZAAK !

Goede service , tof personeel !

Zeker een aanrader voor mensen die materiaal zoeken voor simracing.
Top kwaliteit en goede service!

2 de novembro de 2025

Resposta da Simwear.eu

Bedankt voor je fijne review! We doen ons best om elke simracer topkwaliteit en persoonlijk advies te bieden. Bedankt voor de aanbeveling en graag tot de volgende keer!

SUPERSERVICE!

Ik koop altijd alles van simracen spullen op SIMWEAR.EU en ga het dag erna afhalen bij DIGITRAQZ.Ik krijg dan nog eens de juiste info voor alles aan te sluiten zonder problemen.ze zijn altijd supervriendelijk en behulpzaamZEKER EN VAST EEN AANRADER!

2 de novembro de 2025

Resposta da Simwear.eu

Bedankt voor je fantastische review! 🙏 We doen er alles aan om onze klanten goed te informeren en te helpen, dus jouw woorden betekenen veel voor ons. Dank je wel voor je vertrouwen en tot snel weer!

Geweldig bedrijf!

ik heb 2 keer een order geplaatst bij simstore.eu, een keer een gt neo die de volgende dag netjes bezorgd werd en 1 x een pedalen set van simagic (deze heb ik zelf opgehaald), beide keren werd ik uitstekend goed geholpen!
ik raad het zeker aan om hier te bestellen!

13 de outubro de 2025

Resposta da Simwear.eu

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in ons! We waarderen je aanbeveling enorm en hopen je binnenkort weer te mogen helpen bij een volgende upgrade!

Top service

Top service. Goed contact ook via whatsapp. Heel blij mee ook al zitten ze in België, hier kunnen Nederlandse verkoop punten nog wat van leren.

1 de outubro de 2025

Resposta da Simwear.eu

Bedankt voor je geweldige review! 🙏 Super om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en communicatie. We vinden het belangrijk dat alles snel en persoonlijk verloopt — ook over de grens! 🇧🇪🇳🇱 Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!

Très professionnel

Le sérieux et la sympathie sont bien présents ici, plus que satisfait à chaque commande. Les questions ne restent jamais sans réponses
Superbe équipe, ne changez rien 👏🏽👏🏽

2 de outubro de 2025

Resposta da Simwear.eu

Merci infiniment pour ce superbe retour! . Votre confiance et vos encouragements nous motivent à continuer sur cette voie. À très bientôt pour vos prochains achats simracing!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn vorige wheelbase was kapot gegaan…

Mijn vorige wheelbase was kapot gegaan en meteen werd er samen met mij gekeken of reparatie mogelijk was. Toen dat niet direct lukte, kreeg ik zonder gedoe een nieuwe wheelbase mee. De communicatie was snel, duidelijk en erg vriendelijk. Wat ik vooral waardeer, is dat er echt met mij werd meegedacht en dat de oplossing direct geregeld werd. Dit is service op het allerhoogste niveau sneller en beter kan gewoon niet. Ik ben ontzettend tevreden en kan deze shop van harte aanbevelen!

27 de setembro de 2025

Resposta da Simwear.eu

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review! 🙏 We vinden het erg fijn om te horen dat je tevreden bent. Heel veel plezier met je setup, en bedankt voor je warme aanbeveling!

Fantastic shop

Fantastic shop! I came in undecided about what to buy, and Manu took the time to explain everything thoroughly and let me test different bases and wheels. They’re truly professional and really take the time for you. If I could give more than 5 stars, I would—absolutely excellent!

16 de setembro de 2025

Resposta da Simwear.eu

Thank you so much for your wonderful feedback! We truly appreciate your kind words and your 5+ stars! 🙌 Enjoy your setup and see you again soon! 🏁

Prima webshop

Prima webshop zou zo nog een keer bestellen. Heb een Conspit 300 GT stuur hier besteld, werd gelijk de volgende dag al geleverd. Er was een klein quality control issue met het stuur, snel en adequaat opgelost.

2 de setembro de 2025

Resposta da Simwear.eu

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent — we kijken ernaar uit je weer terug te zien bij Simwear!

Beste service ooit

De beste klantenservice die je kunt vinden. Ik had een probleem met mijn bestelling (door de bezorgdienst) en dit werd zo netjes en snel opgelost dat ik niets minder dan 5 sterren kan geven.

29 de agosto de 2025

Resposta da Simwear.eu

Bedankt voor je geweldige review! ⭐⭐⭐⭐⭐ Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop. Dank voor je vertrouwen en tot de volgende keer bij Simwear!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had problemen met mijn pedalen

Ik had problemen met mijn pedalen, dit werd snel en goed opgelost. Verder werd er snel en duidelijk gecommuniceerd.

1 de setembro de 2025

Resposta da Simwear.eu

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie en snelle after-service. We staan altijd klaar om te helpen. Tot de volgende keer bij Simwear!

SAV très réactif

Suite à un problème avec une lentille sur un Pimax Crystal Light, le SAV a été extremement rapide pour m'envoyer un nouveau jeu de lentilles (envoi quelques heures après ma réclamation), ce qui a résolu mon problème. Tous les achats que j'ai fait jusqu'à maintenant sur ce site se sont tous très passés, et l'envoi est à chaque fois très rapide.

21 de agosto de 2025

Resposta da Simwear.eu

Merci beaucoup pour votre retour détaillé! Nous sommes ravis que le remplacement des lentilles pour votre Pimax Crystal Light ait pu se faire aussi rapidement et que tout soit rentré dans l’ordre. C’est un vrai plaisir de savoir que chacun de vos achats chez nous s’est bien déroulé. Merci pour votre confiance et à très bientôt chez Simwear!

E’ sempre un piacere comprare da loro

E’ sempre un piacere comprare da loro
Super disponibili e ottimi prezzi
Grazie

18 de agosto de 2025

Resposta da Simwear.eu

Grazie mille per la sua recensione! 😊 Siamo felici che apprezzi la nostra disponibilità e i nostri prezzi. È sempre un piacere avere clienti come lei. A presto da Simwear! 🏁🛒

Classificada 5 em 5 estrelas

Sincèrement je recommande leur services…

Sincèrement je recommande leur services super efficace j’ai eu un problème avec mon casque VR pimax j’ai demandé la garantie sans discussion et sans difficulté ils m’ont envoyé un nouveau casque sans perte de temps et j’ai renvoyé le lien défectueux en garantie chez eux donc sincèrement merci infiniment !! Mamar ste SIMVRXP

20 de agosto de 2025

Resposta da Simwear.eu

Merci beaucoup pour votre retour chaleureux! Nous sommes ravis d’avoir pu vous aider rapidement avec votre casque Pimax. La satisfaction de nos clients est essentielle pour nous. Encore merci pour votre confiance,

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.