Fantastische customer service. Ze zoeken contact met je op, benaderen je en bespreken de verzend mogelijkheden. Kijk uit naar mijn aankoop. Bedankt!
Leia as opiniões dos outros
Een pakket bezorgd gekregen welke niet van mij is, dat was te lezen aan de pakbon die erin zat. Gebeld, niet bereikbaar, WhatsApp ij de ochtend,kreeg ik in de avond pas een bericht met dat ik... Ver mais
Had hier een leuke corset besteld in het wit, in 2 dagen binnen gekregen en ze hebben me goed geadviseerd! Dankjewel toppers. Ook geweldige acties met hun lives op TikTok!! Helemaal fan. Vaste klant e... Ver mais
Niks anders als positieve dingen te zeggen over dit bedrijf/webshop. De 2 eigenaresses zijn super lief, vriendelijk en ook heel eerlijk over de maten en hoe iets staat. Niet alleen de 2 meiden zijn ge... Ver mais
Informações sobre a empresa
From Two Sisters, To Another
Informações de contacto
De flier, 6605ZR, Wijchen, Holanda
- 0639288890
- sistershipnl@gmail.com
- sistership.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 88% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Slechte tot geen communicatie mogelijk.
Communicatie is echt heel bagger. Kunt ze alleen appen, waarna je dagen wacht op reactie.

Resposta da Sistership
Had hier een leuke corset besteld in…
Had hier een leuke corset besteld in het wit, in 2 dagen binnen gekregen en ze hebben me goed geadviseerd! Dankjewel toppers. Ook geweldige acties met hun lives op TikTok!! Helemaal fan. Vaste klant erbij.

Een jurkje online besteld
Een jurkje online besteld. Netjes te woord gestaan via app want er was vanuit mijn kant iets mis gegaan met bestellen. Ze hebben het jurkje heel snel op de post gedaan zodat ik er snel van kon genieten! Toen het jurkje binnen kwam was die nog mooier als op de foto! Helemaal blij mee dus! Dankjewel meiden zeker een aanrader!

Resposta da Sistership
Shein jurken en geen geld terug
Alle jurken ook gevonden op shein voor 1/4 van de prijs. Naast elkaar gehouden en precies zelfde kwaliteit. Alles terug gestuurd. 2 weken later nog steeds niet me geld terug!!

Geen reactie op mail
Ik heb op 24 juni een bestelling geplaatst met een pre-order. Op 30 juni heb ik een e-mail gestuurd met de vraag naar de verwachte levertijd, maar helaas heb ik nog geen reactie ontvangen. Ik hoop dat er alsnog contact met mij wordt opgenomen. Alvast bedankt

Resposta da Sistership
Ik heb tijdens een hele leuke live een…
Ik heb tijdens een hele leuke live een mooie body besteld. Tijdens de live werd meerdere keren benadrukt dat je, zodra je een product claimt, dit ook direct moet afrekenen. Dat heb ik dan ook netjes gedaan op 24 juni.
Omdat ik op 30 juni nog niets had gehoord, heb ik een berichtje gestuurd. Op 1 juli kreeg ik als reactie dat het momenteel erg druk was en dat de stunt niet de eerste prioriteit had, maar dat ze hun best zouden doen om mijn bestelling op de post te doen.
Eerlijk gezegd verbaasde deze reactie mij. Tijdens de live wordt er veel nadruk gelegd op het feit dat klanten direct moeten betalen wanneer ze iets claimen. Dat heb ik gedaan, maar vervolgens krijg ik te horen dat mijn bestelling geen prioriteit heeft. Dat voelt niet erg klantvriendelijk en komt voor mij niet overeen met de verwachtingen die tijdens de live worden gewekt.

Zeer snelle levering
Zeer snelle levering. Bloomie jurkje is echt prachtig. Valt soepel en stof voelt heerlijk aan. Erg leuke webshop ook🌸🩷

Resposta da Sistership
Een super leuke camille dress besteld
Een super leuke camille dress besteld. Was snel binnen. Leuke webshop ook. 👌🌸💐

Mooie kleding
Sistership.nl heeft prachtige kleding op de site. Net even wat anders en mooie kwaliteit. Goede service en reageren direct.

Zeer ruim aanbod
Zeer ruim aanbod. Vriendelijke dames, zij leggen alles goed uit qua maten in hun lives. Ook via whatsapp kan je vragen stellen en helpen ze je verder. Snelle levering en vlotte uitleg voor eventuele retours. Aanrader!

Super mooie kleding
Super mooie kleding , hele lieve meiden ! En word altijd top geholpen! Ik ben fan

Resposta da Sistership
Ik heb nu meerdere keren hier besteld
Ik heb nu meerdere keren hier besteld. Gewoon op de site en tijdens de stunts die ze wel een houden op hun tiktok live. Allemaal mega leuke items voor een redelijke prijs. Vaak net wat apartere items dan de meeste webshops. Zeer behulpzaam ook tijdens de live wanneer je vragen of advies nodig hebt. Bestel je voor wen bepaalde tijd heb je het ook nog de volgende dag in huis. Dus zeker aan te raden om hier te bestellen.

Super mooi jurkje
Super mooi jurkje! Net zoals op de afbeeldingen op de site.
Het jurkje was mooi verpakt en snel geleverd.
Super blij mee!

You’re doing amazing
Zo’n fijn bedrijf met fantastische meiden! Vaak een nieuwe collectie (echt waar, ik wil alles! Zo mooi allemaal) en als ik vragen heb over de maat, of hoe het item valt. Krijg ik snel reactie terug en altijd super vriendelijk. Pakketje word ook snel en mooi verpakt geleverd! Zo blij mee dat ik dit bedrijfje heb ontdekt! Ga zo door meiden, jullie doen het fantastisch!

Retour binnen 14 dagen gemeld
Retour binnen 14 dagen gemeld. Daarna opgestuurd met de post. Ze claimen dat je retour binnen 14 dagen bij hun binnen te zijn om het nog te kunnen accepteren. Totaal idioot! Dit is volkomen afhankelijk van de postbezorging en lijkt bijna op klanten pesten!
Daarbij is het ook niet volgens het wettelijke herroepingsrecht waarbij je je retour binnen 14 gemeld moet hebben. Daarna heeft klant nog 14 dagen de tijd om het daadwerkelijk te retourneren.
Super slechte service!!!! Bestel hier NIET!

Resposta da Sistership
Leuke ervaring gehad met de meiden in…
Leuke ervaring gehad met de meiden in de live. Goede service en fantastische items! Bij een probleem zijn ze direct van goede wil en helpen je heel goed .ik kom zeker terug.
Keep going ladys 🌺⚘️

Oplichters
Oplichters, koop hier niet
Nergens staat expliciet aangegeven dat sale items niet geretourneerd mogen worden, dit is misleidend en valt onder oplichting.

Resposta da Sistership
Ik had last minute een outfit nodig, zij hebben dit zo snel mogelijk opgestuurd en hij was optijd binnen! goede service gehad en mooie outfit.

Broek
Update:
Een voorstel om op eigen kosten een scheur te laten maken, welke verder naast een naad zit, is natuurlijk geen oplossing.
Jullie zijn een walgelijk bedrijf en ben bezig met de rechtsbijstand. Dit is een ondeugdelijk product.
Een broek van bijna €60,- mag echt wel langer mee gaan dan 2!! Wasbeurten.
Jullie denken totaal niet mee. Ik heb zelf jaren bij webshops gewerkt. Daar werd op zijn minst de helft van de betaling teruggestort, ter compensatie. Omdat je je naam hoog wilt houden, klant koning is en je niet KAN bewijzen dat de klant fout zit. Zelfs dat had ik karig gevonden, omdat ik oprecht niks fout heb gedaan met de broek, maar dan neem je beide je verlies.
Jullie zijn echt walgelijk.
Ik had een broek besteld, welke echt ontzettend leuk is. Echter is deze na 2 dragen al stuk en weigeren zij mee te denken in een oplossing.
Moest ook naar 3 mail adressen mailen, eer ik op 1 van de mails een reactie kreeg.
Ze zeggen dat een broek die een paar keer gedragen is en scheurt, niet in aanmerking komt voor een oplossing. Ik heb hier werkelijk niks geks mee gedaan, waardoor deze broek had kunnen scheuren.
Ik heb ze nog eenmaal de kans gegeven om dit op te lossen, voor ik mijn rechtsbijstandverzekering ga inschakelen. Ook deze kans nemen zij niet. Dus de rechtsbijstand wordt ingeschakeld.
Ze zeggen, breng maar naar de kleermaker. Niet eens op hun kosten. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken.
Ik laat het hier in ieder geval niet bij zitten en hoop dat dit bedrijf failliet gaat. Zo vreselijk slecht.
En dat voor een broek van bijna €60,-. Schandalig!
Zal ook iedereen en op social media duidelijk aangeven dat ze hier niet moeten bestellen.
1 ster is nog teveel…

Superleuke collecties
Stellen nooit teleur hebben altijd leuke collecties. Super leuken meiden en altijd gezellige lives. Als er wat is met een item lossen ze het altijd netjes op.