Sistership Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastische customer service. Ze zoeken contact met je op, benaderen je en bespreken de verzend mogelijkheden. Kijk uit naar mijn aankoop. Bedankt!

Classificada 2 em 5 estrelas

Een pakket bezorgd gekregen welke niet van mij is, dat was te lezen aan de pakbon die erin zat. Gebeld, niet bereikbaar, WhatsApp ij de ochtend,kreeg ik in de avond pas een bericht met dat ik... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Had hier een leuke corset besteld in het wit, in 2 dagen binnen gekregen en ze hebben me goed geadviseerd! Dankjewel toppers. Ook geweldige acties met hun lives op TikTok!! Helemaal fan. Vaste klant e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Niks anders als positieve dingen te zeggen over dit bedrijf/webshop. De 2 eigenaresses zijn super lief, vriendelijk en ook heel eerlijk over de maten en hoe iets staat. Niet alleen de 2 meiden zijn ge... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa

From Two Sisters, To Another

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

199 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 88% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

63 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb 20 maart een bestelling gedaan…

Ik heb 20 maart een bestelling gedaan maar SISTERSHIP appte mij dezelfde dag dat ze de goede maat niet meer op voorraad hadden. Ze boden mij een kleinere maat aan maar jullie begrijpen dat ik dat niet pas. Ik vroeg het nog in een andere kleur maar dat hadden ze ook niet op voorraad.
Nou dat kan allemaal gebeuren maar ik had wat jullie begrijpen al mijn 219,70 betaald.
Omdat zij niet konden leveren wat ik wilde had ik gezegd stort dan mijn geld maar terug en dat zouden ze doen.
Ik ben nu al 3 weken bezig om mijn geld terug te krijgen. Hopeloos.
Ze hebben mij een deel terug betaald maar ik moet nog steeds 134,80 krijgen.
Nu zeggen ze dat ze daar geen retour van hebben . Nee dat kan ook niet want jullie hebben mij nooit iets gestuurd.
Vind dit zo dom ober komen .
Ik heb bewijs van app contact
Nu hoop ik dat ze het snel oplossen dan zal ik dat ook vermelden maar tot op heden wacht ik nog steeds op m’n geld
Had een bestelling gedaan maar zij konden daar niet aan voldoen voor iets dus nooit iets gekregen.
Dan is het toch een makkie om meteen het juiste bedrag te retourneren of ben ik daar te slim voor 🤔

10 de abril de 2025

Hi Miranda,

Inmiddels hebben we telefonisch contact gehad en is alles naar tevredenheid afgehandeld. Er was sprake van een misverstand en we hebben elkaar daarin verkeerd begrepen.
Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Slechte klantenservice

Eerst was mijn pakket kwijt. Daarna iets retour gestuurd na weken mailen nog geen reactie op twee keer mailen toe schandalig ik bestel hier nooit iets meer!!!! Moet gewoon betalen terwijl ik het retour heb gestuurd

31 de janeiro de 2025

Beste Nina,

Wat jammer om te horen dat je deze ervaring met ons hebt gehad. Helaas lag het buiten onze macht dat het pakket zoek is geraakt.
Wat betreft de retourzending: deze betrof een sale item, en hierover hebben we contact met je opgenomen via e-mail. Vandaar dat de verwerking iets langer duurde dan gebruikelijk.

Mocht je hier nog vragen over hebben, dan staan we natuurlijk voor je klaar.

Classificada 5 em 5 estrelas

mijn nummer 1 shop waar ik gegarandeerd altijd slaag!

Rosan en Maureen weten wat jij als vrouw nodig hebt om goed voor de dag te komen! Voor zowel jeugd als ahum volwassenen (ik ben 39) hebben ze een geweldige ( zowel zakelijk als privé ) wisselende collectie. Ze geven je het perfecte maat advies mee zodat je kunt stralen in je nieuwe outfit. Ook staat eerlijkheid en service gericht zijn hoog in het vaandel! Ik ben niet de slankste, en ze geven ook gewoon het advies voor jouw wat wel of niet bij je figuur past.

Hi,

Bedankt voor je review. Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze collecties en service. We vinden het super belangrijk dat iedereen zich zelfverzekerd voelt in wat je draagt. Eerlijk advies en persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk, dus het doet ons goed om te horen dat je dat zo waardeert.

Mijn echte favoriet!!

Mijn echte favoriet!!! Altijd super mooie en goede kwaliteit kleding. Ook deze meiden zijn super en werken hard om altijd een mooie collectie aan te kunnen bieden voor iedereen! Ook erg fijn om een live bij te wonen zodat je alles aan kan zien. En daarbij ook fijne maat adviezen kan krijgen! Sommige kunnen vallen over een wat langer retour termijn maar vergeet niet dat deze meiden een super goed en druk lopend bedrijf hebben, en daar echt veel tijd in kan zitten!!! Ze doen t wel ff he?! En altijd word alles gewoon netjes opgelost. Soms vraagt het gewoon even wat geduld. Niks mis mee!!

Hi Manon,
Bedankt voor je review. We zijn erg blij dat je de kwaliteit van onze kleding waardeert en dat je het live shoppen en maatadvies zo fijn vindt. We doen ons uiterste best om iedereen goed van dienst te zijn, en we zijn blij dat je dat ook zo ervaart! We waarderen je geduld en begrip enorm. Alles gebeurt met de beste intenties en we proberen altijd het beste voor onze klanten te doen. Bedankt voor je support!

Lieve meiden

Lieve meiden, helpen je altijd graag als je vragen hebt. En denken daarom ook altijd mee. Ze zijn echt eerlijk, als een product niet bij je lengte of maat past zeggen ze ook gewoon eerlijk dat ze het niet zouden doen ipv alleenmaar te denken om het te verkopen.
Altijd snelle verzending! ❤️

Hi Sterre,

Bedankt voor je leuke review. We doen altijd ons best om je te helpen en echt mee te denken, dus het is fijn om te weten dat je dat zo ervaart. Ook leuk om te horen dat de verzending altijd snel verloopt!

Zeer betrouwbare webshop

Zeer betrouwbare webshop! De 2 zussen zijn het perfecte voorbeeld om een goede webshop te runnen! Zeer tevreden over de kwaliteit van de kledij. Rosan en Maureen geven je het perfecte maadadvies mee zodat je kunt stralen in je nieuwe outfit.

Hi Kato,

Bedankt voor je leuke review! We zijn zo blij om te horen dat je tevreden bent met zowel de kwaliteit van onze producten als onze adviezen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Verkeerd artikel van andere klant en klantenservice niet te bereiken

Ik heb op 19 maart 1 artikel besteld. Dit was mijn eerste keer bij deze webshop en ik had gelijk een extra dag eerder besteld om zeker te zijn dat ik het had voor ik naar het buitenland vertrok. Ik kreeg het gisteren, 20 maart aan en moest vaststellen dat er een compleet ander artikel was geleverd en de factuur op iemands anders adres/naam stond. Onze voornaam was misschien gelijk, echter de rest kon niet verschillender zijn. Je raad het al, mijn verzendlabel op deze persoon haar bestelling gekleed en omgekeerd waarschijnlijk ook. Je wilt contact met ze opnemen via telefoon... ze nemen niet op. Volgens de chat zou er een medewerker online zijn. Je berichten worden gelezen, maar je krijgt 0 respons. Ik heb aangeven dat ik dit graag opgelost had voor ik vertrok, maar het is duidelijk dat ze hier geen belang aan hechten gezien het uitblijven van respons op elke manier ik ze heb proberen te bereiken en altijd een boodschap heb achtergelaten. Uiteraard ga ik niet betalen voor dit artikel en mogen ze de kosten van retour op hun nemen. Sterker nog, ik verwacht een verzendlabel. Ik ga mijn kostbare tijd er niet meer verder aan verspillen. Jammer, jullie konden er een nieuwe klany bij hebben...

20 de março de 2025

Hi Shana,

Bedankt voor je review! We willen je graag laten weten dat je bestelling inderdaad per ongeluk is verwisseld met een andere bestelling met dezelfde naam. We hebben dit inmiddels opgelost en je tegemoet gekomen.

Als je nog vragen hebt of als we je verder kunnen helpen, laat het ons dan weten. We helpen je graag!

Classificada 1 em 5 estrelas

Het is opvallend dat de dames van…

Het is opvallend dat de dames van SISTERSHIP duidelijk meer tijd lijken te investeren in hun uiterlijke verschijning dan in het onderhouden van een adequate klantenservice. Als dezelfde zorg naar de communicatie zou gaan, zou men ten minste kunnen verwachten dat er een vloeiend contact ontstaat via e-mail.

Na het lezen van de reviews, die bij mij de indruk wekten dat sommige wellicht door vrienden van het bedrijf waren geschreven, besloot ik hen toch een kans te geven. Helaas bleek dit een verkeerde keuze.

Mijn bestelling zou op 28 februari zijn afgerond, en ik maakte hen attent op mijn zorgen over de eerdere negatieve ervaringen van klanten, in de hoop op een positieve uitkomst. Ik vroeg ook om een trackingnummer zodra de bestelling verzonden zou zijn, want die bleef uit. Wat blijkt? Op 5 maart ontvang ik enkel een standaardbericht dat het geld is teruggestort – zonder enige uitleg of reactie. Dit lijkt niet alleen onprofessioneel, maar ook erg onpersoonlijk.

Het is typisch voor een bedrijf om pas te reageren wanneer er kritiek openbaar wordt geuit en dan volgen de gebruikelijke excuses over drukte en misverstanden, maar dit voelt niet als een oprechte poging tot verbetering.

Het is duidelijk dat SISTERSHIP haar intrinsieke motivatie om een kwalitatief hoogstaande onderneming te runnen, geheel mist. De klantenservice is simpelweg onacceptabel voor een “merk” dat zichzelf in deze markt wil profileren. Ik kan dan ook iedereen die waarde hecht aan echte klantgerichtheid en service alleen maar adviseren om elders te winkelen. De kleding is tenslotte ook op andere, respectabelere platforms te verkrijgen.

5 de março de 2025

Hi Sanne,

Bedankt voor je review. We vinden het jammer dat je ervaring met Sistership niet positief is geweest en dat je je niet gehoord hebt gevoeld. Dit is absoluut niet hoe we willen dat onze klanten zich voelen.

Het lijkt erop dat er inderdaad iets misging met de communicatie rondom je bestelling, waarvoor onze excuses. We willen niet onpersoonlijk overkomen, en we zullen zeker kijken naar hoe we dit in de toekomst beter kunnen aanpakken.

Wat betreft de terugbetaling, dat had inderdaad beter moeten worden uitgelegd. We hadden je geprobeerd te bellen en zijn daarna vergeten een voicemail achter te laten of een appje te sturen.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons dan zeker weten.

Top webshop

Heel fijn geholpen door de meiden van Sistership! Al een aantal keer bij hun besteld en ben elke keer weer heel tevreden. Ze leveren heel snel en de kwaliteit van hun kleding is echt top. Zeker een aanrader deze webshop!!

12 de fevereiro de 2025

Hi Zara,

Bedankt voor je review. We vinden het erg fijn om te horen dat je blij bent met zowel de verzending als de kleding zelf!

Als je ooit nog iets nodig hebt, staan we natuurlijk voor je klaar! Hopelijks tot ziens bij Sistership. ♥

Liefs, Sistership

In een woord ge wel dig

In een woord ge wel dig ! Keer op keer goede klantvriendelijke service! De eigenaressen helpen je graag met wat bij jou past❤️ de collectie word bijna wekelijks vernieuwd en hierdoor is er altijd wat te vinden voor wat je nodig hebt. Prijs kwaliteit is ook echt top in verhouding! Raad deze webshop iedereen aan!

24 de fevereiro de 2025

Hi Ils,

Bedankt voor het delen van je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en collecties!

Liefs, Sistership

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik zocht een leuk jurkje voor mijn…

Ik zocht een leuk jurkje voor mijn vriendin voor haar verjaardag. Ben erg goed geholpen door deze twee dames met hun adviezen. Mijn vriendin was super blij met het cadeau! Dankjewel!

19 de fevereiro de 2025

Hi Jonny,

Bedankt voor het delen van je review. Mega leuk om te horen dat we je hebben kunnen helpen en ze blij was met het cadeau!

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk, mooie prijs en veel keus! Ze denken goed met je mee en nemen de tijd voor je. Zeer tevreden! Aanrader dus!

24 de fevereiro de 2025

Hi Nienke,

Bedankt voor het delen van je review. Fijn om te horen dat je deze ervaring met ons hebt en tevreden bent over onze service!

Slechte service

Bestelling gedaan . Dan sturen ze na 2 dagen dat item niet aanwezig is en dat ze de bestelling gingen annuleren. Meermaals contact opgenomen via bellen via whatsapp, Facebook bericht, e-mail ,… geen antwoord. Dit is geen service . Nu nog altijd niet geannuleerd en klarna niks laten weten. Ik heb wel een klacht neergelegd bij klarna . Hoelang gaat het duren voor ze hier de bestelling annuleren ??? Is de eerste keer dat ik zo slechte service ondervindt bij online bestellen

20 de fevereiro de 2025

Hi Lies,

Op het moment dat we voor het eerst contact met je hebben gehad, hadden we je bestelling gelijk geannuleerd. Omdat wij via een systeem werken, duurt de terugbetaling 1 tot 2 werkdagen. Dit hebben wij je ook laten weten.

We begrijpen dat het vervelend kan zijn om te wachten, en we doen ons best om alles zo snel mogelijk voor je te regelen. Als je nog verdere vragen hebt of ergens mee zit, staan we natuurlijk voor je klaar!

Love Sistership ♥

Ik schrijf eigenlijk vrijwel nooit een review, maar omdat ik hier een aantal negatieve dingen lees wil ik mijn ervaringen delen. De twee eigenaresses zijn echt lief en behulpzaam, of dit nou is via een live op hun TikTok of per e-mail!

Ik shop hier zelf met grote regelmaat en zou Sistership daarom 100% aanbevelen! Ook wel is iets geretourneerd en dit lag niet aan het product, maar meer aan hoe het mij stond. Retourformulier ontving ik vrijwel direct na het aanvragen en wordt altijd netjes afgehandeld.

Ik zou zeggen keep up the good work! ♥

17 de fevereiro de 2025

Hi Bo,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met Sistership. Super leuk om te lezen dat je zo positief over ons bent! Dit soort berichtjes maken onze dag ♥ Als je ooit nog iets nodig hebt, staan we natuurlijk voor je klaar!

Slechte retour regelgeving

Ik heb op 16-01-25 een bestelling geplaatst, helaas was deze niet goed. Toen meteen dezelfde dag een retour aangemaakt welke ik ook meteen heb verstuurd. Nu een maand later nog steeds niks gehoord over deze retour, geen geld terug of terugkoppeling dat deze goed is ontvangen, terwijl de T&T aangeeft dat deze op 20-01-25 al is ontvangen. Super slecht vind ik dat!!

16 de janeiro de 2025

Hi Gerliese,

Wat jammer dat je deze ervaring met ons hebt. Onze excuses dat het retourproces van je pakket langer heeft moeten duren. Je retour was bij onze buren afgeleverd, vandaar dat we het niet eerder hadden gevonden. Toen je contact met ons opnam, hebben we direct je retour voortgezet en het bedrag teruggestort.

Onze excuses voor het ongemak. We staan klaar om je verder te helpen als je nog vragen hebt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Helaas net zoals velen hier al…

Helaas net zoals velen hier al schreven.
Krijg ik ook geen contact met ze..
Allerlei manieren geprobeerd: mail, whatsapp en instagram maar krijg geen reactie of alleen ‘is nog niet verzonden’ zonder reden.

Ik heb 31 januari een bestelling geplaatst en nog niks ontvangen, ook geen mail van verzending.
Jammer om deze ervaring te hebben met sistership, terwijl het op instagram allemaal zo leuk eruit ziet.

10 de fevereiro de 2025

Hi Nova,

Wat jammer om te horen dat je deze ervaring met ons hebt. Onze oprechte excuses voor de mindere communicatie. Het product dat je besteld had, was een pre-order, vandaar dat de verzendtijd wat langer duurde en wellicht niet helemaal duidelijk werd vermeld.
We willen je laten weten dat je pakket inmiddels bezorgd is. :)

I did an purchase on 15-16 januari

I did an purchase on 15-16 januari, and it took 8 days to be POSTED. Even shein who export products from China can post and deliver something faster. On their website they promise to deliver the next day if you buy until an specific time. I didn't, so I understood could take 2 days or so to be delivered. But it took 9 days to be delivered. And I got very scared to be scammed after I readed all the bad experiences here. I tried to reach contact and the answer was not even professional, the approach is far way to be concerned with the customer. An short answer like " it was posted today" without even explanation why it took so many days to be posted, not even an apology for the delay. And then when I got my package, only 1 product was packed nice, the other one wasn't even on plastic to protect. So I wouldn't recommend this store and I won't buy again. You can find other stores with the same products, and even more famous that can deliver more respect and commitment with their customers.

24 de janeiro de 2025

hi Nathalia,

How sorry to hear you've had this experience. We understand that it is frustrating that your order took longer to arrive than you are used to from us. We apologise for the inconvenience; your package did indeed take 7 days, which is outside our usual delivery time. We have since been in touch to resolve this with you.

However, I would also like to return to your message regarding contact. you indicate that we would not respond when you sought contact, but we received your message on WhatsApp and then responded as quickly as possible.

If you have any further questions I would be happy to hear from you via our whatsapp!

Love,

Een bestelling gedaan op 11-1

Inmiddels goed contact gehad!
Mvg, Mariska

18 de janeiro de 2025

Hi Mariska,

De reden dat jouw order niet binnen 1/2 werkdagen binnen was, was omdat je een pre order besteld hebt. Dit staat ook duidelijk op onze site vermeld en uitgelegd :)

Dit hadden we je inmiddels ook al via whatsapp laten weten.

Mocht je nog andere vragen hebben kun je een whatsapp of mailtje sturen!

Classificada 1 em 5 estrelas

Gelukkig lees ik bij meerdere dat het…

Gelukkig lees ik bij meerdere dat het heel erg lang duurt voordat je je geld terug hebt. Er wordt wel verwacht dat wij netjes betalen, maar moeten vervolgens nu al twee weken wachten op ons eigen geld. Eerst werd er gezegd maandag, vervolgens woensdag weer contact opgenomen om vervolgens nog geen geld terug te hebben.

17 de janeiro de 2025

Beste Nadine,

Wat vervelend dat je deze ervaring met ons hebt. We hebben 14 dagen de tijd om een retour te verwerken, wat we ook gedaan hebben. Vervolgens kan het 1/2 werkdagen duren bij het tussensysteem voordat het is verwerkt.

Het is inmiddels opgelost. Mocht je nog vragen hebben mag je altijd contact met ons opnemen via 0622027437.

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling NIET binnen gekregen!

Product dat ik 27 november heb besteld nooit gekregen en het is nu al 11 januari. Contact met ze gezocht maar geen reactie terwijl ik zie dat het wel is gelezen. Erg jammer. Ik schrijf normaal nooit reviews maar door deze ervaring toch aan begonnen…

11 de janeiro de 2025

Beste Abigail,

Wat jammer om te horen dat je deze ervaring met ons hebt gehad. Mag ik vragen via welk kanaal je contact met ons hebt opgenomen? We hebben net gekeken en kunnen geen e-mails of WhatsApp-berichten van je vinden.

Daarnaast willen we je laten weten dat je bestelling helaas nooit goed is doorgevoerd omdat de betaling was mislukt. Dit is de reden waarom je pakket niet is aangekomen. We hebben je zojuist geprobeerd te bellen om de situatie verder toe te lichten.

Liefs