Fantastische customer service. Ze zoeken contact met je op, benaderen je en bespreken de verzend mogelijkheden. Kijk uit naar mijn aankoop. Bedankt!
Leia as opiniões dos outros
Een pakket bezorgd gekregen welke niet van mij is, dat was te lezen aan de pakbon die erin zat. Gebeld, niet bereikbaar, WhatsApp ij de ochtend,kreeg ik in de avond pas een bericht met dat ik... Ver mais
Had hier een leuke corset besteld in het wit, in 2 dagen binnen gekregen en ze hebben me goed geadviseerd! Dankjewel toppers. Ook geweldige acties met hun lives op TikTok!! Helemaal fan. Vaste klant e... Ver mais
Niks anders als positieve dingen te zeggen over dit bedrijf/webshop. De 2 eigenaresses zijn super lief, vriendelijk en ook heel eerlijk over de maten en hoe iets staat. Niet alleen de 2 meiden zijn ge... Ver mais
Informações sobre a empresa
From Two Sisters, To Another
Informações de contacto
De flier, 6605ZR, Wijchen, Holanda
- 0639288890
- sistershipnl@gmail.com
- sistership.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 88% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Man bezahlt den Versand und bei Retoure auch den Rückversand
Wir haben für meine Tochter Boots bei Sistership NL bestellt. Der Preis inklusive Versandkosten betrug 73,90€, (64,95€ ohne Versandkosten)
Die Stiefel waren echter China Schrott, der sich nach 5 Kilometer Gehen in seine Bestandteile auflöst. Wir haben eine Retoure beantragt und bekommen nur 56€ zurück. Das heißt, der Versand wird einem sowohl beim Kauf als auch bei der Retoure in Rechnung gestellt. Auch wenn diese Praxis mittlerweile gesetzlich erlaubt ist, so ist diese dennoch nicht sehr kundenfreundlich. Das kenne ich von vielen anderen Onlineshops anders und besser.
Zusammen mit der minderwertigen Qualität der Ware von mir nur 1 Stern.

Resposta da Sistership
Zoals zovelen hier ook vooral een…
Zoals zovelen hier ook vooral een slechte ervaring met het retourneren. Ik had 1x verkeerd item een een te kleine broek besteld. Sistership biedt aan om de retourkosten op zich te nemen, en als ik een nieuwe bestelling plaats betaal ik nogmaals verzendkosten. Vrij vreemd, gezien zij een verkeerd artikel sturen. Enfin, ik stuur op 2 december alles retour. Ik kan zien dat het op 6 december bij ze is aangekomen. Vandaag 23 december en nog steeds geen geld terug. Meerdere malen contact. Ik heb wel altijd een reactie gekregen. Jammer, ze houden zich gewoon niet aan hun eigen termijnen vermeld op de website.

Prima
Leuke kleding, leuke livestreams op Tiktok altijd. Echter mijn retour ging niet vlekkeloos, maar super netjes opgelost!

Resposta da Sistership
Leuke meiden,alleen retourneren duurt…
Leuke meiden,alleen retourneren duurt veel ste lang en is een drama,helaas na 3 weken nog steeds me geld niet terug en reageren ze niet meer via de app. Jammer

Resposta da Sistership
Verzending prima, retour sturen drama
Verzending ging prima en snel, maar het retour sturen is een drama.
Je ontvangt snel je retour sticker, maar het verwerken ervan slaat nergens op. 2 weken na ontvangen van het pakketje nog geen geld terug. Na contact waarin wordt beloofd dat het vandaag nog wordt geregeld, is het nog steeds niet opgelost.
Contact verloopt dan ook moeizaam.

The Best
Wauw de prachtige Laarsjes zijn super snel binnengekomen! Zo blij mee!✨💗

Supper fijne webshop sistership
Wat een fijne webshop
Supper leuke kleding en ook fijn dat ze producten laten zie via de live en ook fijne hulp als je vragen er over hebt of ergens tussen twijfelt tussen je maat
Echt top webshop

Webshop
Hele mooie kleding en een goede kwaliteit de verkoopsters zijn allebei heel erg aardig en helpen je graag

Resposta da Sistership
Als allereerste wil ik zeggen dat ik…
Als allereerste wil ik zeggen dat ik super blij ben met deze webshop altijd de leukste spullen en kleding de meiden zijn ook super leuke meiden zou deze webshop zeker aanrader als je met mooie kleding wilt lopen🛍️😍🩷

Resposta da Sistership
Leuke webshop met super leuke meiden
Super leuke meiden en een hele leuke webshop met mooie kleding van kwaliteit! Je krijgt je pakketjes altijd super snel binnen en het is altijd gezellig de TikTok lives te bekijken voor de nieuwe collectie. Echt een aanrader!

Wauw! Fantastische websop!
Wat een fantastische webshop! Ze hebben echt de leukste kleding op tiktok, zo uniek en zo verslavend om naar te kijken (en te bestellen). Ook de klantenservice is top, ze reageren heel snel op mails en op chatberichten! Ik zou zeker een kijkje nemen op hun website en bestellen! Ga zo door!

geweldige site
Super lieve meiden, altijd heel vriendelijk en helpen je heel goed voor het juiste maat advies. De klanten servies is ook top reageren altijd heel snel. En de kwaliteit van de kleding is top en ook hele mooie kleding. Nooit problemen gehad met hun.

Resposta da Sistership
Top meiden denken altijd met je mee…
Top meiden denken altijd met je mee zijn vriendelijk top

Leuke webwinkel!
Leuke site! Mooie kleding!
En een super lieve meid die mij geholpen heeft met een zoekgeraakt pakketje!

REVIEW SISTERSHIP
Sistership is een leuke / moderne kleding webshop met de wekelijkse nieuwe collectie. Ook op Tiktok in de live waarbij de zussen vriendelijk advies geven en kleding aan doen om te laten zien en vragen te beantwoorden. Ze zijn stijlvolle meiden 😊 ben ook altijd tevreden met de pakketjes die ik ervan ontvang!

Altijd mega leuk collectie
Altijd mega leuk collectie
Super snelle verzending en de service is op en top geregeld! Een echte aanrader om hier te bestellen

Super leuke lieve meiden!💕
Onwijs leuke meiden, je wordt goed geholpen tijdens de lives voor al je vragen. Hebben leuke kleding van ook goede kwaliteit! Love it 💕💕

Resposta da Sistership
Altijd tevreden met mijn mooie kleding…
Altijd tevreden met mijn mooie kleding van Sistership !!
Goede kwaliteit en super lieve meiden !!

Resposta da Sistership
Snelle bezorging/super lieve dames die…
Snelle bezorging/super lieve dames die je helpen met van alles 🩷 en pakket super leuk ingepakt.

Resposta da Sistership
Ik zou Sistership zeker aanraden want…
Ik zou Sistership zeker aanraden want ze verkopen leuke en betaalbare kleding voor elke gelegenheid! Of je nu op zoek bent naar casual outfits of iets voor een speciale gelegenheid, de selectie is divers en trendy. Daarnaast zijn de twee zussen die de webshop runnen lief, vriendelijk en behulpzaam. Ze staan altijd klaar voor (maat)advies, geven tips en denken graag met je mee. Hun sociale media is ook een feestje om te volgen! Ze posten regelmatig outfits, styling tips en andere leuke content, wat een goede toevoeging is voor wie graag wat inspiratie opdoet. Sistership is wat mij betreft een aanrader voor wie op zoek is naar stijlvolle, betaalbare mode en een persoonlijk benadering bij het shoppen!