Skadedjursbutiken Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Vi har haft stora problem med spindlar på vårt sommarställe. Vi provade spraymedel Pestis Protect mot myror som skulle verka direkt i 8 till 12 veckor. Vi sprayade vid alla lampor ute och runt fönste... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är imponerad av malfällan. Jag kunde tidigare se någon enstaka mal och ville bli av dessa. När jag la ut fällorna så efter några timmar hade jag hur många som helst fast klistrade i fällorna. Utöv... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Köpt saker mot möss som tagit sig in på vårt landställe. Bra pris och sakerna kom snabbt. Nu hoppas jag vi slipper möss inne. Jättenöjd med skadedjursbutiken. Bra att man kan beställa på nätet och f... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Bedömningen gäller lavendelpåsar, som inte köptes som ett antimalmedel, men för doftens skull. Vackra påsar, bra pris och leverans. Effekten mot mal kan jag inte uttala mig om, men doften är minimal... Ver mais

Informações sobre a empresa

Här hittar du effektiva produkter mot skadedjur och ohyra. Hos oss får du: Snabba leveranser ✅ Frakt för 39 kr ✅ 30 dagars öppet köp.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

256 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

108 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Har beställt från skadedjursbutiken ett…

Har beställt från skadedjursbutiken ett flertal ggr både för privat bruk och företag.

Jag kan verkligen rekommendera dom pga tre saker, bra produkter, snabba leveranser och en superbra service.

Jag har har bara behövt kontakta deras service en enda gång och jag blev positivt överraskad över den snabba hantering och hur dom löste problemet.

Absolut en återkommande kund.

8 de dezembro de 2025

Hej Per,

Stort tack för din fina recension och för att du återkommer till oss – det betyder verkligen mycket.

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med både produkterna, leveranserna och servicen. Extra kul att höra att vår kundservice kunde hjälpa dig snabbt när du behövde det.

Tack igen för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka!

Classificada 5 em 5 estrelas

Toppenställe för hjälp mot diverse problem av möss och små kryp

Jättebra service och mycket bra produkter vid hjälp av små kryp och möss mm. Återkommer hit så fort jag behöver hjälp med det. Eller förebyggande hjälp.Snabb och säker leverans.Rekommenderas varmt .

1 de dezembro de 2025

Hej Susanne,

Stort tack för din fina recension.

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både våra produkter, servicen och leveransen. Precis som du skriver är det ofta lika viktigt att arbeta förebyggande, så extra roligt att höra att du återkommer till oss när behov uppstår.

Tack igen för rekommendationen och varmt välkommen tillbaka!

Nöjd kund!

Tror jag fick hem det två dagar efter att jag la beställningen så super nöjd över det! Bra service och bra beskrivning på hur man använder produkterna på hemsidan 10/10!

28 de novembro de 2025

Hej Zeynab,

Stort tack för din fina recension.

Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med både leveranstiden, servicen och våra produktbeskrivningar på hemsidan. Vi försöker alltid göra informationen så tydlig som möjligt så att det ska vara enkelt att använda produkterna.

Tack igen för ditt omdöme och varmt välkommen tillbaka!

Mycket nöjd

Mycket nöjd. Det jag köpte var super effektivt. Har handlat innan och vart lika nöjd.

9 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Bra produkter och snabb leverans

Köpte 3-pack Owltra elektrisk musfälla och lockbete. Gick ett par timmar bara så gick den första musen i fällan. Enkel att tömma och ladda igen. Snabb leverans.

19 de novembro de 2025