Slaapwel Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden over mijn aankoop! De levering verliep vlot en alles werd correct en netjes geleverd. De kwaliteit is uitstekend en alles was in orde. Zeker een aanrader.

Classificada 5 em 5 estrelas

Op 27 juni brachten wij een bezoek aan de winkel in Aalst om op zoek te gaan naar een nieuwe matras. We hebben eerst ongeveer tien minuten rustig kunnen rondkijken voordat een verkoopster ons vrien... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Op 04/07/2024 online boxspring gekocht/betaald.Op 05/07/2024 opgebeld door Slaapwel om datum af te spreken voor levering+plaatsen (dit op 18/07/2024) Levering en geplaats door 2 vriendelijke gasten,... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de camas
  2. Loja de mobília para quartos
  3. Loja de armários
  4. Loja de colchões

Slaapwel Aalst biedt een uitgebreid assortiment aan slaapproducten, waaronder matrassen, boxsprings, bedden, bedbodems, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel. Met merken zoals Beka, Lattoflex, Swissflex, Tempur, Revor, Simmons, Beautyrest, Pullman, Aya of Sweden, Tréca Paris, Sleepeezee,... bieden we het beste dat er verkrijgbaar is aan op onze website en in onze showroom. Bij slaapwel kan u terecht voor slaapadvies op maat.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

475 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

10 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Vriendelijke bezorgers

Vriendelijke bezorgers , netjes beleefd ! Matras keurig afgeleverd!

22 de agosto de 2023

Resposta da Slaapwel

Fijn om te horen. Dankjewel om uw ervaring met ons te delen.

Prima op tijd

22 de agosto de 2023

Resposta da Slaapwel

Fijn om te horen! Dankjewel voor uw ervaring met ons te delen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Matras vlot geleverd

Matras vlot geleverd. Mededeling van tijdstip werd niet gedaan. Hierdoor ben je wel een beetje geblokkeerd gedurende de dag. Gelukkig was het niet de laatste levering zodat ik achteraf nog wat tijd had.

17 de agosto de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

We zijn heel goed geholpen bij het…

We zijn heel goed geholpen bij het kiezen van ons bed. Omdat ik brede schouders heb en een slecht rug wou ik een ondersteunende matras. De verkoper raadde mij Swissflex aan. Na het beantwoorden van een paar vragen heb ik de juiste matras en lattenbodem gekozen die perfect aansluit aan mijn lichaam. Nog geen dag spijt gehad van mijn keuze een echte aanrader.

4 de julho de 2023

Top!

Goede uitleg gekregen in de winkel. Binnen 4 weken geleverd en geplaatst. Monteurs waren heel vlot en vriendelijk. Top!

28 de abril de 2023

Resposta da Slaapwel

Fijn om te horen. Dankjewel voor uw ervaring met ons te delen.

Topservice

Vandaag werden onze bedden geleverd! Ondanks alle voorzichtigheid was er toch een defect (niet zichtbaar) aan het bed! Even contact opgenomen en toch een zeer mooie tegemoetkoming gekregen! We hadden de bedden al een klein jaar geleden aangekocht maar door vertraagde verbouwingswerken hebben we de bedden 9 maand moeten laten staan! Dit was geen enkel probleem! Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteit van de bedden en de goede service! Een aanrader!

13 de abril de 2023

Resposta da Slaapwel

Fijn om te horen! Dankjewel voor uw ervaring met ons te delen.

Hulpzaam en informatief.

Hulpzaam, informatief, en niet opdringerig. Ondanks het redelijk druk was in de winkel kregen we in afwachting een lekkere koffie en nam de verkoper ruim de tijd. Geen seconde getwijfeld om de matrassengigant dan te belonen met onze bestelling. By the way, het is een plezier om terug uitgeslapen wakker te worden

8 de abril de 2023

Resposta da Slaapwel

Fijn om te horen. Dankjewel voor uw ervaring met ons te delen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionele uitleg en afhandeling.

Zeer goede uitleg gekregen in de winkel voor het overgaan tot de aankoop van matrassen. Alles correct verlopen. Vlotte levering. Een echte aanrader.

3 de março de 2023

Resposta da Slaapwel

Fijn om te horen. Bedankt voor uw ervaring met ons te delen.

Zeer vriendelijke plaatsers

Zeer vriendelijke plaatsers
Snelle werkers
Heb wel even het verkoopspunt moeten contacteren om het tijdstip van levering te kennen. De info kwam onmiddellijk.
Alsnog eind van de namiddag geleverd. We moesten geen hotelkamer boeken ,-)

23 de fevereiro de 2023

Resposta da Slaapwel

Fijn om te horen! Bedankt voor uw review.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.