Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag 03-04-2026 is ons bed en matrassen geleverd. Dit is zeer professioneel gebeurd door twee zeer vriendelijke en bekwame mannen. Alles zeer netjes gebeurd wij zijn zeer tevreden.

Classificada 2 em 5 estrelas

Zeer vriendelijke ontvangst! Hebben op 31/07/24 2-persoonsmatras gekocht voor ongev. 1000€... Na 1 één jaar volledig doorgezakt..geen steun meer met rugpijn tot gevolg.Terug (vriendelijk) contact... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Alle medewerkers zijn steeds bereid om je bij te staan met raad en daad zonder te pushen. Ze kennen hun producten en zullen advies geven rekening houdend met jouw persoonlijk situatie. Heel mooie en v... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de camas
  2. Loja de roupas de cama
  3. Loja de mobília para quartos
  4. Loja de artigos para cama, mesa e banho
  5. Loja de colchões

Op 1 januari 2016 schudde Sleeplife® de slaapwereld wakker. Als gloednieuwe slaapspecialist gooiden we met 16 beddenwinkels, 30 zelfstandige professionals en een team van meer dan 100 ervaren werknemers meteen ons volle gewicht in de schaal. Je vindt bij ons slaapcomfort en bedtextiel in een kader dat tegelijk erg professioneel én persoonlijk is. Een succesformule, zo blijkt. Ondertussen telt Sleeplife® al 21 beddenwinkels en groeiden we in een sneltempo uit tot een toonaangevende slaapspecialist in Vlaanderen. Als bekroning werd Sleeplife® in 2022 voor een tweede keer door de consument verkozen tot Beste Winkelketen van België in de categorie ‘slapen’.

Informações de contacto

3,2

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

47 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag 03-04-2026 is ons bed en…

Vandaag 03-04-2026 is ons bed en matrassen geleverd.
Alles zeer netjes gebeurd wij zijn zeer tevreden.

3 de abril de 2026

Resposta da Sleeplife

Goedemorgen, dank u voor deze mooie review. Steeds fijn te lezen wanneer onze klanten tevreden zijn.

Ondergeschikte kwaliteit

Ik kocht een dons van 90% om mijn oud van 70% te vervangen. Ik zou super tevreden zijn maar helaas is het weggesmeten geld. Ik moet mijn oud gebruiken om terug te slapen want is anders te koud.

13 de março de 2026

Resposta da Sleeplife

beste, we betreuren uw negatieve ervaring en hebben dit intern doorgegeven. Mvg Team Sleeplife

Classificada 1 em 5 estrelas

Een kleine maand geleden een…

Een kleine maand geleden een hoofdkussen aangekocht in de winkel, met persoonlijk advies, en de garantie dat dit zeker de correcte keuze zal zijn, blijkt na 3 nachten niet het gehoopte resultaat! Kan helaas niet omgeruild worden omwille van hygiënische redenen, was het antwoord. Terwijl de meeste matrassen winkels een 30-dagen garantie geven, niet content, wij nemen deze terug. Bedankt Sleeplife Zedelgem.

4 de março de 2026

Resposta da Sleeplife

Beste, wij betreuren uw negatieve ervaring en zullen dit intern ook doorgeven aan betrokken dienst.

Classificada 2 em 5 estrelas

Januari/februari 2025 gingen we naar…

Januari/februari 2025 gingen we naar Sleeplife Geel. Zeer vriendelijk ontvangst. Er werd mee gekeken welke matras bij ons profiel en prijsklasse paste. Snelle levering, goede service. Helaas is de matras van ondermaatse kwaliteit. Na enkele weken hadden we al kuilen in de matrassen. Opnieuw contact opgenomen met de winkel. De verantwoordelijke van de winkel was vriendelijk maar haar leidinggevende was absoluut niet vriendelijk. Hij reageerde eerst wekenlang niet op onze mails, daarna gingen we opnieuw naar de winkel, kregen we hem aan de telefoon en zette hij ons neer als aanstellers. We bezorgden foto's, wezen hem op de voorwaarden dat we de matras wilden retourneren omdat we bang waren dat een vernieuwing van de kern hetzelfde probleem zou geven. Maar hij zei dat retourneren niet toegestaan was (stond wel in de voorwaarden) We hebben de kern laten vervangen omdat we het gevoel hadden geen andere keuze te hebben. Het is iets beter, maar om de 3 a 4 weken moet ik de matras omdraaien omdat er opnieuw kuilen vormen en ik 's nachts rugpijn krijg. Als ik de matras omdraai is het weer even beter. We hebben niet opnieuw contact opgenomen omdat we vermoedelijk weer dezelfde reactie krijgen. Maar ik zou zeker niet aanraden om je geld te investeren in een Sleeplife matras. Onze vorige matras van Ikea was veel beter en heeft nooit kuilvorming gehad.

17 de março de 2025

Resposta da Sleeplife

Beste we betreuren uw negatieve ervaring en zullen dit zeker intern doorgeven met de vraag u hierover verder te contacteren.

Zalig slapen dankzij Sleeplife

Zeer fijn ontvangen bij Sleeplife. Ik kreeg echt het gevoel dat de verkoper luisterde naar mijn klachten en wensen. Hij vroeg meteen om mijn slaap-DNA op te meten en wauw wat een ervaring is dit! Samen gingen we op zoek naar de perfecte matras en kreeg ik de kans om verschillende types te testen in de winkel. Ook de levering verliep vlot en zelfs mijn oude matras werd gratis meegenomen. Sinds mijn nieuwe matras slaap ik heerlijk en ik heb nog nooit zo een goede matras gehad! Top service!

17 de janeiro de 2026

Resposta da Sleeplife

Goedemorgen Margaux, dank je voor deze fijne review.
Steeds fijn te lezen wanneer onze klanten tevreden zijn.

We wensen jou een zalige nachtrust toe.

Sleeplife Lier

Zeer vriendelijk onthaal, veel kunnen uitproberen en vlot een bestelling van een nieuwe matras geplaatst. Bijzonder prettige levering en nu heerlijk slapen. Niets te klagen, 5 verdiende sterren!

29 de novembro de 2025

Resposta da Sleeplife

Goedemorgen Henk, dank je voor deze mooie review. Steeds fijn te lezen wanneer onze klanten tevreden zijn. We wensen jou een zalige nachtrust toe.
Mvg Team Sleeplife

Classificada 1 em 5 estrelas

in het begin was alles goed zoals…

in het begin was alles goed zoals altijd maar na nog geen 4 jaar was alles stuk en moesten we 12000euro betalen geen aanrader dus ga naar sleepworld veel betere garantie is technogel genen brol

10 de novembro de 2025

Resposta da Sleeplife

Beste, het spijt ons te lezen dat u niet tevreden bent. Zou het mogelijk zijn ons via mail naar info@phenixretail.be, te laten weten wat er juist is gebeurd, daar we onze service hoog in het vaandel dragen. Zodoende kunnen we dit zeker verder intern bekijken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag levering gehad van nieuwe…

Vandaag levering gehad van nieuwe matrassen. Was een verkeerde maat ( 2 x 90 cm in plaats van 2 X80 cm).
Op de bestelbon stond echter 2 x 90 cm. Onze fout is op een correcte wijze recht gezet door het personeel van Sleeplife Wilrijk. PERFECTE OPLOSSING GEMAAKT DOOR CHLOË. Nogmaals bedankt aan CHLOË voor de soepele oplossing.

27 de outubro de 2025

Resposta da Sleeplife

Goedemorgen, dank je voor deze mooie review. Steeds fijn te lezen wanneer onze klanten tevreden zijn. We dragen onze service hoog in het vaandel en dan is het fijn te lezen dat onze klanten dit ook zo ervaren. Alvast een zalige nachtrust gewenst.

Classificada 1 em 5 estrelas

slechte service als bed niet voldoet

Ik kocht een boxspring bij Sleeplife in Turnhout. Men beloofde mij een oplossing indien het bed niet goed zou zijn. Al vanaf het eerste gebruik van de boxspring stond ik elke dag op met hevige rugpijn, en sliep ik ook zeer slecht. Vooraf hadden ze testen moeten doen om te bepalen welke matras ik nodig had, vertelden ze me achteraf, maar die hebben ze niet gedaan. Men heeft een andere vulling geprobeerd, mits betaling verzendkosten (?!), en op mijn aandringen heb ik ook een topper meegekregen om te testen. Maar er was geen verbetering. Ze raadden mij aan eens langs te gaan bij de dokter ... Daarom ben ik terug overgeschakeld naar een "gewone" matras van De Kraker in Turnhout, dezelfde als er in mijn vorige bed. En vanaf de eerste dag heb ik veel beter geslapen en de rugpijn was direct sterk verminderd en na een week terug verdwenen. Nu zit ik met een zo goed als nieuwe matras, nieuwprijs €1899, die men niet wil terug nemen. Dit was een zeer dure miskoop.
Hoofdzetel Sleeplife reageert op deze recensie dat ze de klacht intern doorsturen naar Sleeplife Turnhout, om de imagoschade wat te beperken. Maar daar blijft het bij, Sleeplife Turnhout had eerder al aangegeven dat ze niets meer konden doen, die hebben mij dus ook niet meer gecontacteerd. Ik had beter een Emma matras gekocht, daar heb je tot 100 dagen herroepingsrecht. Al ben ik ook tevreden van de matras van De Kraker, rugpijn is volledig verdwenen.
Sleeplife legt nu de "schuld" bij mij, de omruiling zou ruim buiten de voorgeschreven periode van 2 maanden liggen. Ik bestelde het bed inderdaad 8 maanden geleden, bij aanvang van de renovatiewerken in mijn appartement. Doordat deze werken vertraging opliepen, kon het bed pas eind april geleverd worden. Na 3 weken erop geslapen te hebben, het lichaam moet kunnen wennen aan de matras, ben ik terug gegaan naar Sleeplife Turnhout. Men beloofde mij een andere vulling, mits betaling van de verzendingskosten. De verzending nam enkele weken in beslag. Na de plaatsing van deze vulling heb ik deze opnieuw 3 weken getest, en daarna heb ik opnieuw gemeld dat ik nog steeds rugpijn had bij het slapen op de matras van Sleeplife. Aanvankelijk wou men niets meer voor mij wou doen, maar na lang aandringen heb ik een topper mogen proberen, uiteindelijk ook maar een noodoplossing, zonder succes. In tussentijd heb ik telkens op het logeerbed geslapen, om mijn lichaam wat te laten bekomen. Door het uitproberen van de twee vullingen, het wachten op de tweede vulling, het testen van de topper en de verlofperiode van degene die mij de matras verkocht, is dit inderdaad een lang traject geworden, maar geen 8 maanden, het traject begint bij de levering van de matras, zou je toch denken. Eind april + 8 maanden is eind 2025, de eerste review is geschreven half augustus. Een matras waar zelfs maar één nacht op slapen is, is niet meer 100% hygiënisch, zich daarachter gaan verschuilen vind ik zielig, ze hebben de matras niet eens gezien. Er is 2x 21 dagen = 42 dagen op geslapen, om het lichaam te laten wennen. Bij Emma Matras kan je tot 100 dagen proefslapen, en vind men geen oplossing, wordt de matras volledig terugbetaald. Men verwacht wel dat er zorgvuldig mee wordt omgesprongen. Dat noem ik pas service ! De garantie van Sleeplife beperkt tot slechts één omruiling, en indien de tweede vulling niet voldoet is het einde verhaal voor een matras van bijna €1900.

21 de agosto de 2025

Beste,

We begrijpen dat het vervelend is wanneer u ondanks een omruiling nog niet het gewenste slaapcomfort ervaart. Bij Sleeplife nemen we slaapkwaliteit en klanttevredenheid zeer ernstig – daarom bieden we ook onze Goed Slapen Garantie, waarmee u destijds gebruik hebt kunnen maken van een eenmalige omruiling van de kern.
We willen u er wel op wijzen dat deze garantie éénmalig en binnen een vooraf bepaalde periode (2 maanden) geldt. In uw geval is de omruiling ruim buiten deze periode gebeurd (na 8 maanden). Deze kern kunnen we, na 8 maanden, natuurlijk niet meer gebruiken owv hygiënische redenen. Wij rekenen voor deze wissel een kleine logistieke bijdrage, de kern zelf is volledig gratis.
U vraagt nu om de aangepaste matras volledig opnieuw terug te nemen en volledig terug te betalen.
U heeft ook nog een topper mogen testen om het comfort aan te passen maar dit was geen oplossing voor u.
We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, maar we vertrouwen erop dat u begrijpt dat wij binnen de grenzen van onze garantievoorwaarden moeten handelen en na een traject van 8 maanden, dit ook willen afsluiten.

Zeer vriendelijke ontvangst!Maar.....

Zeer vriendelijke ontvangst!
Hebben op 31/07/24 2-persoonsmatras gekocht voor ongev. 1000€...
Na 1 één jaar volledig doorgezakt..geen steun meer met rugpijn tot gevolg.Terug (vriendelijk) contact gehad, moesten de matras op de grond leggen, dan borstelsteel diagonaal op de "putten" leggen, en dan ging de producent oordeel vellen...(niet gedaan,als vervangmatras zelfde kwaliteit is..)
Conclusie: goedkoop = miskoop.

31 de julho de 2024

Resposta da Sleeplife

Beste, het spijt ons dat uw ervaring niet naar wens is, is het mogelijk ons per mail even uw klant gegevens door te geven zodoende we dit intern zeker kunnen bekijken.

Classificada 5 em 5 estrelas

In september naar Sleeplife Aalst voor…

In september naar Sleeplife Aalst voor info over een nieuwe matras/lattenbodem of boxspring. Perfecte uitleg, zonder pushen, gekregen van de dame. Nieuwe matras, lattenbodem en hoofdkussens geleverd in oktober. Zalig slapen sindsdien. De investering meer dan waard !

28 de setembro de 2024

Resposta da Sleeplife

Dank je voor deze mooie review! Steeds fijn te lezen wanneer onze klanten tevreden zijn. Dit motiveert ons steeds weer. ;-)
We wensen je een fijn nachtrust toe
Mvg Team Sleeplife

Classificada 5 em 5 estrelas

Eindelijk weer uitgerust wakker worden

Sedert wij bij Sleeplife Kruisem ons Ergosleep-bed gekocht hebben is onze nachtrust veel gebeterd.
Ook zijn we er goed ontvangen geweest met de professionele uitleg.

28 de outubro de 2024

Resposta da Sleeplife

Dank je voor deze mooie review. fijn te lezen wanneer onze klanten tevreden zijn. We wensen jullie een zalige nachtrust toe.

Wow eindelijk goed slapen

Bedankt Sleeplife voor de topservice !
We slapen als rozen in onze nieuwe Sleeplife Boxspring.

26 de setembro de 2024

Resposta da Sleeplife

Beste dank je voor deze mooie review! Steeds fijn te lezen wanneer onze klanten tevreden zijn, dit motiveert ons steeds weer!
Slaaplekker ;-)
mvg

Kussen besteld online Sleeplife Merksem

Kussen besteld online Sleeplife Merksem

Alles goed geleverd.

Bedankt!

2 de setembro de 2024

Resposta da Sleeplife

Beste, dank je voor deze review. Steeds fijn te lezen wanneer onze klanten tevreden zijn. We wensen jou een fijne nachtrust toe. Mvg Team Sleeplife

Super 🤩

Merci our mon lit 🛌 impeccable merci ☺️ un rêve dans les étoiles ⭐️

5 de maio de 2024

Resposta da Sleeplife

Avec plaisir, nous vous souhaitons que de beau rêves ;-)

Classificada 4 em 5 estrelas

Sleeplife Merksem fijn winkelen

We gingen kijken voor een bed niet zeker of we voor een boxspring of een lattenbodem zouden gaan.
De dame in Merksem nam echt de tijd om ons de verschillen uit te leggen en op basis van onze noden, vragen en budget een aangepast voorstel uit te werken.
Dit alles zonder druk en vriendelijk.
We hebben uiteindelijk onze keuze kunnen maken en kijken nu al uit naar ons bed binnenkort! Dank je team Merksem!

27 de abril de 2024

Resposta da Sleeplife

Dank je voor de fijne review.

Classificada 1 em 5 estrelas

Negatieve revieuws blijven niet…

Negatieve revieuws blijven niet behouden of zichtbaar
Ik vind mijn eigen revieuw niet eens terug
Zo kunt je uw score zelf beïnvloeden?
Wat is dan de waarde van deze meldingen

31 de março de 2024

Resposta da Sleeplife

Beste, wij kunnen technisch gezien zelf geen reviews verwijderen, enkel Trustpilote kan dit. Wij hechten veel belang aan alle reviews daar deze ons steeds helpen om onze diensten te verbeteren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Correcte en zeer snelle afhandeling van…

Correcte en zeer snelle afhandeling van een kussen dat ik wou retourneren. Goede klantenservice.

21 de março de 2024

Resposta da Sleeplife

Dank je voor deze fijne review. We trachten steeds onze service hoog in het vaandel te dragen. We wensen je een fijne nachtrust toe en steeds welkom om onze winkel opnieuw te bezoeken.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dure prijs niet waard! Teleurgesteld in kwaliteit en klantenservice

Wij zijn zeer teleurgesteld na de aankoop van een nieuw bed bij Sleeplife. Niet alleen bleken de dag van de levering onze twee matrassen niet voorradig en werden wij hier niet van verwittigd, maar ook de kwaliteit van het bed blijkt nu na 3 maanden tegen te vallen. De matrassen vertonen meteen kuilen en de stiksels van de boxspring komen al los aan de naden. Erg jammer voor een bed dat al gauw enkele duizenden euro’s kost.

Ook op vlak van service zijn wij erg teleurgesteld. Toen wij onze bezorgdheden uitten over het ontbreken van onze matrassen op de dag van de levering (wij verhuisden die dag en hadden ons oud bed dus verkocht) konden wij op bijzonder weinig steun en begrip rekenen van de verkopers, terwijl de fout natuurlijk bij Sleeplife lag. Na lang aandringen kwam dan een te verwaarlozen “oplossing” uit de bus: de private opblaasmatras van de verkoopster… Voor een bed van duizenden euro’s verwacht je toch iets meer respect als klant. Uiteindelijk hebben wij 10 dagen moeten overbruggen voor de nieuwe matrassen opdaagden.

Van zodra de factuur hier betaald is blijk je als klant weinig waard. Ook nadien, nadat we onze teleurstelling en geleden schade bleven aankaarten, bleven de verkopers onze vragen ontwijken en kregen we nadien via email het deksel op de neus. Sleeplife heeft nooit verantwoordelijkheid genomen voor hun eigen fouten, en verwijtte ons dan maar dat het onze eigen schuld was dat we ons oud bed niet hadden meeverhuisd…

Wij hadden bewust gekozen voor Sleeplife omdat we 1) kwaliteit en 2) service en klantvriendelijkheid erg belangrijk vonden. Helaas blijkt geen van beiden belangrijk voor Sleeplife en hebben we nu erg veel spijt van onze (erg dure!) aankoop.

18 de março de 2024

Resposta da Sleeplife

Beste we betreuren dat u een negatieve ervaring heeft gehad en de levering niet naar verwachtingen gebeurde. Uw review werd doorgestuurd naar betrokken dienst om zo alsnog te bekijken wat we hieraan kunnen doen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie winkel en top service…

Mooie winkel en top service…
Ik ben met mijn partner in Genk geweest en het ontvangst was erg vriendelijk. We kregen de ruimte om eerst rustig rond te kijken maar werden wel meteen vriendelijk ontvangen met goedendag. Na een tijdje werd er ons aangeboden om uitleg te krijgen aan de hand van onze noden. Dit was vriendelijk en professioneel. Er werd ook echt de tijd genomen voor ons.
Alvast een fijne ervaring en aanrader
We komen terug
Fam Vanbeuren

6 de janeiro de 2024

Resposta da Sleeplife

Bedankt Bart, fijn dat je de tijd genomen hebt om deze leuke review achter te laten. Leuk te lezen dat je een positieve ervaring hebt gehad in onze winkel. We wensen jou nog een zalige nachtrust toe.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.