Bestelling geplaatst 27 juli - geen reactie meer - mailadres bestaat niet meer, via messenger geen reactie.34.95 euro armer. Laatste keer bestelling geplaatst zonder Trustpilot te raadplegen...
Leia as opiniões dos outros
Super slecht!! Enkel de 5 sterren reviews komen tevoorschijn. Bestellingen worden niet geleverd gewoon pure oplichterij! Enkel maar excuses dat ze achterstaan met de e-mails en schuift vervolgens de s... Ver mais
Totaal waardeloos!! In eerste instantie komen Alleen de goede reviews tevoorschijn dus dan maar zo, maar KOOP NIET, HET ZIJN OPLICHTERS! Zodra je mailt over annuleren reageren is helemaal nergens me... Ver mais
Update : I eventually received my order on the 20th of December, after harassing them of mail and DM. Thanks again Sophie from Instagram for helping me ! I ordered on the 13th of October for 90€,... Ver mais
Informações sobre a empresa
Rustige kleuren, premium kwaliteit en een subtiele vrolijke smiley waar je spontaan een glimlach van op je gezicht krijgt: dat zijn onze Smiling Socks. De sokken zijn ontworpen voor iedereen die graag van het leven geniet en die stijl en kwaliteit belangrijk vindt.
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Contact met bedrijf onmogelijk!
Opzich sokken snel besteld en ook mogen ontvangen. Ik wil alleen de bestelling retourneren maar contact met het bedrijf is niet mogelijk!
E-mail die vermeld staat werkt niet en op het contactformulier heb ik al 3x geen reactie gehad.
Heb alle kleuren besteld kreeg tien…
Heb alle kleuren besteld kreeg tien paar wit, kan niet reageren. ik ben er klaar mee ik ga ze overal negatief maken. respectloos.
Fijne, zachte sokken
Fijne, zachte sokken. Mooie hoogte en ze zakken niet af! Ook mooie kleuren. Perfect om het hele jaar door te dragen.
Smiling socks.
Ooit rechtstreeks via link facebook smiling sicks besteld en nooit ontvangen.Via bol com echter goede service en na 3 dagen netjes afgeleverd. Vind de korte sokjes leuke kleurtjes. Ze kruipen niet in je schoenen. Ik vind ze ook wat speels daar er een grappig gezichtje boven de schoen uitsteekt. Tovert een glimlach op je gezicht.
Geen sokken geleverd en contact met bedrijf onmogelijk
Op 7 mei bij dit bedrijf sokken besteld, ondanks dat op de website staat 'voor 22:00 besteld de volgende werkdag binnen' hebben we tot op heden (15 mei) niets weten te ontvangen.
Op de website staat geen telefoonnummer, op berichten via Social Media wordt niet gereageerd, en als je een mail stuurt naar het adres op de website (hetzelfde adres wat hier ook in sommige reviews staat) komt de mail terug als niet af te leveren omdat het mailadres niet bestaat.
Niet bestellen dus, bedrijf is niet betrouwbaar en levert niet, dus oplichting.
De sokken zijn erg mooi afgewerkt en…
De sokken zijn erg mooi afgewerkt en zitten prettig.
Heel leuk cadeautje van mijn lieve man
Heel leuk cadeautje van mijn lieve man. <3
Geen levering en geen reactie klantendienst
Nog steeds geen sokken ontvangen en klantendienst laat niets meer van zich horen. Mijn geld ben ik dus kwijt!
Fijne sokken en snel geleverd
Zeer snelle levering, goede kwaliteit en ze zitten gewoon fijn!
Tevreden klant
Zojuist alweer mijn tweede bestelling van Smiling Socks binnen gekregen! Vorig seizoen had ik een multi-pack van 10 hoge sokken besteld en nu 10 lage sokken. De sokken blijven kwalitatief erg goed (ook na vaak wassen + in de droger). Krijg daarnaast vaak complimentjes van mensen dat ze mijn sokken zo leuk vinden (draag ze boven mijn schoenen uit).
Eenvoudig te kopen via bol.com
Sokken besteld via bol.com. snelle levering. Thuis gelijk een paar aangetrokken, zitten erg comfortabel
Goede staat ontvangen
Goede staat ontvangen, goeie kwaliteit, snelle levering.
Zitten heerlijk
Zitten heerlijk, zakken niet af. Blijven goed, nadeel keer wassen
Tevreden
Zoals beloofd voor 22:00 besteld volgende dag in huis. Ontzettend leuke printjes en de sokken lijken kwalitatief goed. Merk wel dat de 'one size fits all' bij de lange sokken alsnog een beetje strak om mijn enkel zitten met een maatje 38. Kan me voorstellen dat als je grotere voeten hebt het echt niet lekker zit. Verder super tevreden al schrik ik wel een beetje nu ik alle reviews lees.
Nog steeds geen contact..
Op 6-4-2023 heb ik hier een slechte review achter gelaten. Op 12-4 kreeg ik gelukkig een reactie. Om het op te lossen, heb ik contactgegevens nodig, want de contactgegevens op de website werken niet. Dit heb ik op 14-4 middels een 2e slechte review opgevraagd. 2 dagen later krijg ik exact dezelfde reactie als op m’n 1e review. Willen jullie dit echt oplossen of is het doel alleen maar om op alle klachten te reageren met een reactie waar de klant niets mee kan?
Aanrader
Goede hulp, snelle service, goed materiaal, goede verpakking. Aanrader.
Top sokken
De Sokken kwamen erg snel aan en zitten als gegoten! Zien er super leuk uit en ga binnenkort nog meer halen, echt een aanrader!
Perfecte sokken
Perfecte sokken. Zitten erg lekker en grappige plaatjes achterop
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.