Goedendag ik zelf heb een Oximeter gekocht en ging prima. Mijn zus heeft er 1 gekocht en gezien op een site van de consumentenbond een nepsite bleek achteraf en was niet tevreden dus retour. S... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Sem histórico de convites para avaliação
Na 3 maanden nog steeds geen geld terug gekregen
Ik had een saturatie meter besteld , maar deze retour gestuurd omdat het te lang duurde voor ik heb kreeg en ik er urgent een nodig had, Snapbuy regeerde heel begrijpend. Maar nu 3 maanden na retour sturen saturatiemeter nog steeds geld niet terug gehad, ondanks bevestiging dat zij de saturatiemeter al retour ontvangen hebben. Op mailtjes krijg je een standaard antwoord. Hopeloos,
Goedendag oplichting?!? ik zelf heb een Oximeter…
Goedendag ik zelf heb een Oximeter gekocht en ging prima.
Sinds maart wacht zij op het bedrag van de retour gezonden Oximeter.
Wordt dmv email aan het lijntje gehouden alle papieren en bewijsstukken heeft mijn zus en ook in bezit van Snapbuy.
Snapbuy komt elke x bij navraag waar het retourbedrag blijft met het lapidare excuus ja problemen intern vragen om 14 dagen tijd.
Dit al sinds april en na weer afgewacht te hebben uiteindelijk weer gebeld en gemaild 5 mei en 13 juli mij dunkt genoeg geduld betoont
Graag zou mijn zus haar geld terug gestort willen zien!!!!!
Dit ruikt toch zeer zwaar naar oplichting!!
Het bedrijf leverd niet wat je besteld…
Het bedrijf leverd niet wat je besteld ( of soms helemaal niet) geld kwijt en geen product. M.a.w. NIET KOPEN bij deze oplichters
Beamer gekocht via Snapbuy
Beamer gekocht via Snapbuy. Ze hebben het over enorme lumen, geschikt voor buiten: vergeet het maar! Dramatisch licht opbrengst tenzij het binnen donker is. Daarnaast denk je op consumentenbond de review te lezen maar dit is een betaalde nepadvertentie die consumentenbond imiteert en toevallig deze beamer uit de test als winnaar laat komen. Trap er niet in!
Dit bedrijf verdient nier eens 1 ster
Dit bedrijf verdient nier eens 1 ster. Wat een slechte service. Product besteld dat binnen een week geleverd zou worden. Ik heb er 3 weken op moeten wachten. Vervolgens is de kwaliteit niet goed en wil ik dit retourneren, maar is niet meer mogelijk, omdat dit product binnen 2 weken van aankoop geretourneerd moest worden. Onmogelijk dus! Met de klantenservice meerdere malen contact gehad via mail, maar geen reactie van de klantenservice op het moment dat ik aangeef dat ik het product wil retourneren en mijn geld terug wil. Echt een slechte website en klantenservice! Niets kopen!
Nep site!
Waardeloze rot site. Smartwatch besteld na lang wachten ontvangen. Waardeloze zooi. Kan niet terug sturen want nu schijnen mijn gegevens niet te kloppen. Mails gestuurd geen reactie. NOOIT iets BESTELLEN!!!!!!
Oplichters
Oplichters. Product teruggestuurd vanwege belabberde kwaliteit (goedkope Chinese troep !). Kosten terugzending €13,00. Ik wacht nu al 4 maanden op terugbetaling. In juni werd gezegd dat ik binnen 30 dagen mijn geld zou terugkrijgen. Maar niets ontvangen en nu krijg ik geen enkele reactie meer op mijn mails.
OPLICHTERS!
Betrug!!!
Betrug!!!
Wir haben eine Vibrationsplatte für über € 300 gekauft.
Die Vibrationsplatte war ihr Geld nicht wert!!!
Haben daher vom Widerrufsrecht Gebrauch gemacht und nach mehrmaliger Aufforderung (man hat angeblich lange prüfen müssen, ob wir zur Rücksendung berechtigt wären 🤔😳) sogar ein Rücksendeetikett erhalten.
Vibrationsplatte zurückgeschickt, Eingangsbestätigung erhalten, aber trotz mehrfacher Aufforderung das Geld nicht erhalten.
Werde jetzt Anzeige erstatten!
Op 29 april ‘26 True Wireless in-ear…
Op 29 april ‘26 True Wireless in-ear hoofdtelefoon gekocht. Na ruim 14 geleverd. Helaas de oortjes laden niet goed op en vallen na 5 a 10 min uit. Gemaild dat ze niet goed werken ze zouden contact op nemen met de leverancier. Na verschillende mails en beloftes nog steeds niks gehoord. Geld kwijt en geen werkende oortjes. Inmiddels is het 4/7.
KOOP ER NIKS. ZE ZIJN HEEEEEL SLECHT.
Ze doen helemaal niks voor de klanten.
Tablet gekocht met zeer slechte accu
We hebben hier een tablet gekocht met 6000 ah accu. Deze loopt constant leeg ook bij geen gebruik ervan. Tevens extra garantie aan gekocht. De klantenservice laat maar op zich wachten en mailen dat ze het probleem voorleggen. Na 4 maanden zijn we zoveel mailtjes verder en nog geen stap verder. Ze zouden een retourbon sturen maar ook hier wachten we al 2 weken op. Nu eerlijk gezegd durf ik hem zelfs niet meer op te sturen. Helaas achteraf gezien geen keurmerk en trustpilot reviews vervalst. Koop hier niets. Het geld in de sloot gooien.
De bestelde en betaalde robotstofzuiger…
De bestelde en betaalde robotstofzuiger werd niet geleverd. De track en trace code was bij DHL niet bekend. Het gaat dus om een stelletje vuile oplichters!
GEEN ZAKEN MEE DOEN!!!
Scheerapparaat
Onlangs een scheerapparaat gekocht van
€. 75 maar dat doet het niet. Klacht ingediend maar er wordt niet gereageerd.
Ik vind het een zeer slecht bedrijf, ik adviseer iedereen om niets te kopen.
In 2025 scheerapparaat gekocht, rommel
In 2025 scheerapparaat gekocht, beste uit de test?? Allemaal leugens!!
Maakt veel lawaai, zeer stroef, kortom rommel. Niet kopen daar!!
Snapbuy zijn oplichters
Ik bestelde een beamer, en kwam erachter dat de zogezegde “objectieve”consumentenpagina rechtstreeks aan het bedrijf is gelinkt (een soort verdoken advertentie). Ik annuleerde meteen de bestelling, nog voor ze verzonden werd.
Intussen blijven ze volhouden dat het toestel toch zal verzonden worden en dat ik (uiteraard betalend) moet retourneren.
Doe nooit zaken met dit bedrijf. To be continued.
jammer niet geleverd<
jammer niet geleverd< ,aar Muhammad is oplichten niet haram:
Het is belangrijk om direct duidelijk te maken dat oplichten in de islam strict haram (verboden) is. De islam hecht enorme waarde aan eerlijkheid, rechtvaardigheid en betrouwbaarheid in de omgang met anderen.Hieronder vind je de belangrijkste islamitische richtlijnen en bronnen over dit onderwerp:Wat de Koran zegtRechtvaardigheid in handel: De Koran beveelt moslims expliciet om eerlijk te wegen en te meten.Verbod op onrecht: Het consumeren van de rijkdom van anderen door middel van valsheid of bedrog is ten strengste verboden (Surah Al-Baqarah, 2:188).Wat de Profeet (vrede zij met hem) zeiDe bekende regel: In een bekende overlevering (hadith) zei de Profeet Mohammed: "Wie bedriegt, hoort niet bij mij" (Sahih Muslim).Transparantie: Bij het verkopen of handelen moeten eventuele gebreken aan een product eerlijk worden gemeld. Het verbergen hiervan is een vorm van bedrog.De gevolgen van oplichtenSlechte daden: Geld dat met oplichten wordt verdiend, wordt beschouwd als haram bezit.Geestelijke impact: De islam leert dat haram geld de zegeningen (barakah) uit iemands leven en bezit haalt.Onrecht rechtzetten: Als iemand een ander heeft opgelicht, is berouw (tawbah) pas compleet als de schade aan het slachtoffer is vergoed of als het slachtoffer de dader heeft vergeven, dus er is nog hoop !!!
Ik zit vanaf 25 mei te wachten op het…
Ik zit vanaf 25 mei te wachten op het bestelde product en wordt met mooie mails aan het lijntje gehouden. Geld teruggevraagd!
Beamer besteld
Beamer besteld. Levering stond op 5 dagen, na 10 dagen toch ontvangen. Ziet er goed uit, makkelijk te bedienen. Ruimte moet niet te licht zijn.
Een bloed en hart daturatiemeter…
Een bloed en hart saturatiemeter gekocht.
De Chinese troep valt na 2 maanden uit elkaar. €40,- naar de bliksem
ADVIES
MIJD DE WEBSITE EN KOOP ER NIKS
Smartwatch gekocht
Smartwatch gekocht, deze na 1 maand al kapot. Wacht nu al 1 maand op een retour label. Klantenservice is zeer slecht. Koop hier niets!
Hier nooit kopen
Een smartwatch gekocht. Zou binnen 5 werkdagen bezorgd worden. Niet ontvangen na ruim een week. Contact gezocht en aangegeven dat ik de bestelling niet meer wilde ontvangen. Allemaal smoesjes dat het zo druk was. Maar de levering kon niet meer gestopt worden. pas na 4 weken het horloge ontvangen. goedkope troep. Ik wil het retourzenden en mijn geld terugkrijgen. Maar nu zitten er dure verzendkosten aan vast.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.