Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Goedendag ik zelf heb een Oximeter gekocht en ging prima. Mijn zus heeft er 1 gekocht en gezien op een site van de consumentenbond een nepsite bleek achteraf en was niet tevreden dus retour. S... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik had een saturatie meter besteld , maar deze retour gestuurd omdat het te lang duurde voor ik heb kreeg en ik er urgent een nodig had, Snapbuy regeerde heel begrijpend. Maar nu 3 maanden na retour s... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Beamer gekocht via Snapbuy. Ze hebben het over enorme lumen, geschikt voor buiten: vergeet het maar! Dramatisch licht opbrengst tenzij het binnen donker is. Daarnaast denk je op consumentenbond de rev... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Oplichters. Product teruggestuurd vanwege belabberde kwaliteit (goedkope Chinese troep !). Kosten terugzending €13,00. Ik wacht nu al 4 maanden op terugbetaling. In juni werd gezegd dat ik binnen 30... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,2

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

277 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

1,2

Todas as opiniões

169 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

oordopjes gekocht en betaald maar niets ontvangen

Draadloze oordopjes gekocht en vooraf betaald. Na 3 tot 4 week nog niets ontvangen. Ze reageren niet op mail, soms krijg je wel een bericht met een verhaal dat geen enkel verband houdt met het gestuurde bericht. Hier niets kopen, in ieder geval niet vooruit betalen,
Heb begrepen uit reviews dat dit bij hen veel voorkomt, betaald en geen spullen. Lanting

15 de maio de 2026

Dievenbende

Het is onbegrijpelijk dat deze dievenbende al jarenlang ongestoord zijn gang kan gaan. Hoe is het toch mogelijk dat hier nog steeds niet is ingegrepen?

10 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Scheerapparaat zogezegd aan 50% maar…

Scheerapparaat zogezegd aan 50% maar dubbel zo duur als op Amazon.
Beloofde prestaties kloppen helemaal niet. Van de 99 minuten scheertijd komt niets van in huis. Na 4 of 5 scheerbeurten van een 5 minuten moet je aan de stekker. Bovendien zeer agressieve scheerkoppen. Tot zover het goed van slechte kwaliteit.
En die kwaliteit wordt doorgetrokken door support@snapbuy. Eerst beloftes, nadien afspraak om leverancier aan te spreken en na zes weken helemaal geen antwoord meer om herhaalde vragen en herinneringen.
Website om absoluut te mijden.

4 de abril de 2026

Oplichters
Mijn bloedrukmeter teruggestuurd maar nooit mijn geld terug ontvangen.
Diefstal

20 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Stofzuiger geretourneerd, maar geen geld terug

Een handstofzuiger besteld. Bleek helemaal niets te zijn. Na 2 weken e-mails over en weer gestuurd te hebben omdat ik deze wilde retourneren, wat heel moeizaam ging, eindelijk kunnen retourneren (naar Duitsland; moest zelf de verzendkosten betalen). Ik ben bang dat ik echter mijn geld niet terug krijg, want ik krijg helemaal geen reactie meer van Snapbuy op mijn vraag wanneer ik mijn geld terug krijg. Gelukkig had ik via credit card betaald, dus heb nu ICS ingeschakeld om mijn geld te storneren.

1 de junho de 2026

Robotstofzuiger gekocht

Robotstofzuiger gekocht. Werkte een paar maanden naar behoren. Maar: het is nu eind mei en sinds begin maart doet het ding het niet meer. Als ik de klantenservice bel, is het nummer buiten gebruik. En op mails komt alleen terug "we vragen het aan onze technische dienst". Die mensen denken kennelijk erg langzaam na, want ik wacht al dik 2 maanden op antwoord. Ondertussen ook een "in gebreke stelling" verstuurd. Die hebben ze genegeerd. Helaas, helaas. Snapbuy raad ik iedereen af.

Had ik de reviews maar voor mijn aanschaf gelezen.....

30 de maio de 2026

Eerlijk zijn een goed product leveren

Eerlijk zijn een goed product leveren
Stap er niet in. Ook ik ben belazerd.
Ze zeggen dat het opgelost wordt, maar er gebeurt niets
Slechte stofzuiger, integenstelling tot wst ze aangeven.
NIETS KOPEN

28 de maio de 2026

Scam

Scam. First they showed the wrong item on my order. I sent my 1st email to correct the order, they didn't respond.
I then received an automatic email stating the order is delayed by an additional 8 days. I sent my 2nd email 4 days later to correct the order.
Day 5 I called the phone number on the order confirmation and it's not in service. Now I'm working with PayPal to get a refund.
UPDATE 10 June 2026.
They never responded to my multiple notices that they ordered the wrong color. I did receive the item, in an undesired color. Wasted $119.00.

21 de maio de 2026

Dropshipping oplichting

Dropshipping bedrijf uit Duitsland met een onmogelijk retourbeleid. Het door hun opgegeven retouradres is volgens DHL onjuist. Daar gaan mijn centjes.. €140 voor een TEMU luchtreiniger.

30 de abril de 2026

Stofzuiger besteld

Stofzuiger besteld. Dom dom, ik had eerst de recensies moeten lezen. Ze reageren niet op mails en geen stofzuiger te zien. Nooit meer via Snapbuy!!. 200 euro weg. Voortaan bij gerenommeerde winkel kopen. Dit was eens maar nooit meer

20 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

1 mei een nachtcamera besteld na…

1 mei een nachtcamera besteld na behoorlijk wat mailtjes heen en weer nog niks gehad nu antwoorden ze niet meer als ik er iets over vraag oplichters zijn het dus niks kopen daar of bestellen ook krijg je je geld niet terug bijna 139,90 armer geworden

18 de maio de 2026

Oplichters eerste klas

Oplichters eerste klas. Zodra ze je geld hebben laten ze niks meer horen. Heb beamer besteld voor €170 maar ik krijg een hele goedkope namaak uit China van €20 die helemaal niks lijkt wat geadverteerd werd. Dit zijn echt vuile dieven

17 de maio de 2026

Lieve lezer,
Ik heb al eerder gewaarschuwd voor dit oplichtersbedrijf. De rotzooi die Snapbu.nl verkoopt is van Chineese makelij en wordt geproduceerd voor een Duits bedrijf, die wellicht ik elk land een verkoper heeft weten te strikken, om haar oplichtingspraktijken te bezigen. Ik heb daar de fluisterstille stofzuiger gekocht. Elke keer opnieuw erger in me dood aan dat die herrieschopper. Horen en zien vergaat, en je moet met gehoorbeschermers werken. Nogmaals "MENSEN BLIJF VAN DIE ROMMEL AF".

12 de março de 2026

Oplichters

Oplichters, oortjes besteld ook binnengekregen maar het opladen werkte niet. Als ik ze probeer te retourneren dan krijg ik de melding dat ze niet te retourneren zijn. Contact met de helpdesk krijg je iedere keer hetzelfde standaard antwoord waar je niets aan hebt.

11 de maio de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.