Ik had een saturatie meter besteld , maar deze retour gestuurd omdat het te lang duurde voor ik heb kreeg en ik er urgent een nodig had, Snapbuy regeerde heel begrijpend. Maar nu 3 maanden na retour s... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Goedendag ik zelf heb een Oximeter gekocht en ging prima. Mijn zus heeft er 1 gekocht en gezien op een site van de consumentenbond een nepsite bleek achteraf en was niet tevreden dus retour. S... Ver mais
snapbuy is een grote oplichtersbende. Dit is echt niet de eerste keer dat ik een review schrijf over dit smerige bedrijf. Mijn doelstelling is om zoveel mogelijk mensen te bereiken en te waarschuwen.... Ver mais
Beamer gekocht via Snapbuy. Ze hebben het over enorme lumen, geschikt voor buiten: vergeet het maar! Dramatisch licht opbrengst tenzij het binnen donker is. Daarnaast denk je op consumentenbond de rev... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
WARNING!
I ordered a tablet on Saturday, January 24, 2026, paying in advance, of course, and still have not received it. I should have read the reviews of this company before I ordered. An expensive lesson learned. Do NOT order from this company. I am going to try to get my $179.90 back. I repeat: DO NOT ORDER FROM THIS COMPANY. IT'S A SCAM!
Iets besteld nooit gekregen geld weg
niets geleverd
niets geleverd! Wel betaald ! Zijn OPLICHTÉRS
Aangemeld bij nietbezorgd.nl
Dus hier maar afwachten wat de oplichters van SNAPBUY hierop reageren
Bestelling duurde lang, slechte kwaliteit
Bestelling duurde lang, stofzuiger lijkt wel een speelgoed apparaat. Slecht materiaal. Maak veel herrie, zuigt slecht. Stinkt bij gebruik
Reviews kloppen van geen meter. Kortom een erg dure miskoop van 200 €
Niets kopen!
Niets kopen! Bedrijf is niet bereikbaar bij problemen. Ik bel en mail al weken maar geen reactie. Heb een robotstofzuiger gekocht en deze werkt niet naar behoren.
Ik heb bij snapbuy een scheerapparaat…
Ik heb bij snapbuy een scheerapparaat besteld. Werd zonder waarschuwing aangeboden aan huis maar ik was niet thuis. Kreeg toen een mail dat ik het scheerapparaat in Rijssen moest ophalen. Dat is een halfuur rijden heen en een halfuur terug. Ook stond er geen adres waar ik het scheerapparaat in Rijssen moest ophalen. Vele keren snapbuy gehaald dat ik het niet ontvangen heb en mijn geld teruggestort wil hebben. Iedere keer kreeg ik van snapbuy dat ik het scheerapparaat moest terug sturen en ik heb vele keten gehaald dat ik het scheerapparaat niet kon terugsturen omdat het nooit heb ontvangen. Ik vind snapboy een stelletje dieven. Mensen die er werken sukkels en proberen mij op tochten. Wat een kxt bedrijf. Mensen bestel nooit wat bij snapboy. Het zijn dieven en oplichters. Bram Schouten
Ik wacht al sinds 31 december 2025 op…kan ze blijkbaar ook weinig schelen waarom zou t ook het trucje consumenten site werkt uitsluitend en ik ben overduidelijk niet de enige !!
Ik wacht al sinds 31 december 2025 op mijn bestelling , nog steeds niets ontvangen .. op geen enkele mail wordt geantwoord . Ook in het consumenten website trucje getrapt dus 😥 als het Chinese troep zal zijn ALS ik het alsnog ontvangen zal had ik dus beter bij temu zelf kunnen bestellen 😑 die zijn sneller sws .. de reviews die ze ontvangen
Pakket niet ontvangen en DHL nummer… C 1895449730 DE
Pakket niet ontvangen en DHL nummer niet op te vragen Het zou 19 december bezorgt zijn/worden . ik was thuis maar niks gekregen
Troep uit China waar de winst op gemaakt wordt.
Dit bedrijf heeft duidelijke connecties met 2025 Consumentenproductrapport.nl. Hier komen al hun producten als beste uit de test. Ga je bestellen dan kan je een eeuwigheid wachten op je bestelling en als je bestelling binnen is blijkt het een goedkoop product uit China te zijn. Kortom: oplichters die snel geld willen verdienen. KIJK UIT.
Scheerapparaat
Scheerapparaat.
1x gebruikt..huiduitslag..geprobeerd terug te sturen maar geen reactie. Ook geen retour adres. Kon wel 20%korting krijgen .
Koop er niets allemaal chinese troep.
Niet te vertrouwen (ook Trustpilot niet)
Heel raar, want voordat ik een bestelling deed heb ik hier bij Trustpilot gecheckt en kwam het bedrijf er top uit! (Dat was 3-1-26) Dus idd een bestelling geplaatst.
En er kennelijk ook ingestonken, hoor niets meer en nog niets ontvangen.
Hoe kan het dat Trustpilot eerst zulke goede recensies gaf en nu ineens zo slecht?
Is ook Trustpilot al niet te vertrouwen?
Ik denk het!
Mensen TRAP ER NIET IN!!
Het kan eerlijker!
Het kan eerlijker!
Ik dacht ook dat de Consumentenbond de tablet van Snapby als beste had getest. Na aankoop viel de kwaliteit tegen, vooral het geluidsvolume was onder de maat. Om die reden teruggestuurd. Na enig aandringen werd het aankoopbedrag enkele weken later teruggeboekt. Wel goede en snelle communicatie over de terugbetaling.
Zeer slecht retourbeleid
Zeer slecht retourbeleid, ik heb al meerdere keren (in de afgelopen 10 dagen!) de gegevens aangevraagd om mijn bestelling retour te zenden en tot op heden nog geen gegevens ontvangen. Meerder mails gestuurd in de afgelopen dagen, ook los van het contactformulier en er gebeurt niks. Zeer slechte service en beleid. Er wordt nergens op gereageerd, behalve met automatische mails.
Heb 7 weken moeten wachten op mijn…
Heb 7 weken moeten wachten op mijn bestelling, ook was de communicatie van jullie kant niet optimaal.
Nadat ik heb gezegd dat ik in contact ging met nietbezorgd.nl is er wat meer schot in de zaak gekomen.
Voor mij was dit de eerste maar ook de laatste keer op Snapbuy.
Moeilijk contact te leggen
Moeilijk contact te leggen. Stofzuiger na 3 weken al stuk. Niet te bereiken.
Hoezo premium klantenservice!!!!
Door fout op webpagina van Snapbuy verkeerde kleur besteld op 28-11-2025 om 11:32 uur.
Gelijk om 11:34 uur, na ontvangst van bevestigging van bestelling, contactformulier verstuurd en diverse mailberichten verzonden, met het verzoek de kleur aan te passen.
Krijg op 22-12-2025 (bijna maand na bestelling) onderstaand bericht:
"Bedankt voor je bericht.
Onze excuses voor de vertraagde reactie.
Zoals ik in ons systeem kan zien, is je pakket al op 04.12. bij je afgeleverd.
Het spijt ons oprecht dat we de door jou gewenste kleur niet tijdig hebben kunnen aanpassen, omdat je bericht helaas in onze spammap terecht is gekomen."
Dus; Mijn reactie op eigen contact formulier op 28-11-2025 om 11:34 uur. (2 minuten na de bevestigging van mijn bestelling)
Ga mij nu niet vertellen dat jullie eigen contactformulier altijd in de spammap komt.
Dat geldt ook voor al mijn mailtjes verzonden binnen 10 minuten na de bestelling.
Hoezo Premium klantenservice als jullie eigen contact formulier in de spammap komt.
Eenmaal maar nooit meer Snapbuy!!!!!!
RvdL
gewoon de bestelling niet geleverd…
gewoon de bestelling niet geleverd nooit bestellen oplichters ook geen reactie op klachten
Zeer slechte ervaring.
Zeer slechte ervaring.
Na het bestellen van een saturatiemeter heb ik niets ontvangen. Meerdere keren contact gezocht per e-mail, zonder enige reactie. De bestelling daarna officieel geannuleerd, maar tot op heden geen terugbetaling en geen enkele vorm van communicatie. Dit bedrijf komt afspraken niet na en is onbetrouwbaar. Absoluut af te raden.
Doe het niet!!
Een zuurstofmeter besteld, naar aanleiding van een artikel dat deze meter het beste uit de test kwam, dit bleek nep te zijn.
Dus trap er niet in!
Bij bol.com was de zuurstofmeter €20 goedkoper.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.