Ik had een saturatie meter besteld , maar deze retour gestuurd omdat het te lang duurde voor ik heb kreeg en ik er urgent een nodig had, Snapbuy regeerde heel begrijpend. Maar nu 3 maanden na retour s... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Goedendag ik zelf heb een Oximeter gekocht en ging prima. Mijn zus heeft er 1 gekocht en gezien op een site van de consumentenbond een nepsite bleek achteraf en was niet tevreden dus retour. S... Ver mais
snapbuy is een grote oplichtersbende. Dit is echt niet de eerste keer dat ik een review schrijf over dit smerige bedrijf. Mijn doelstelling is om zoveel mogelijk mensen te bereiken en te waarschuwen.... Ver mais
Beamer gekocht via Snapbuy. Ze hebben het over enorme lumen, geschikt voor buiten: vergeet het maar! Dramatisch licht opbrengst tenzij het binnen donker is. Daarnaast denk je op consumentenbond de rev... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
Mijn excuses voor een eerdere review
Mijn excuses voor een eerdere review. Ik was te snel met de eerste review. Heb het bestelde artikel toch nog redelijk op tijd ontvangen. Dankjewel, Anneke van der Zon.
Nog slechter dan slecht.Amaanden…
Nog slechter dan slecht.Al maanden bezig om mijn geld 149 euro terug te krijgen.
Op het moment aan de telefoon wacht al een kwartier .
Waardeloos bedrijf.
Bestel op 28 november nog niets gezien.
Bestel op 28 november nog niets gezien.
Gebeld al paar dagen wordt gewoon bandje afgespeeld gemaild al 20 keer geen antwoord.
Niets bestellen bedrijf bestaat niet.
Nu 10 januari en nog niets gezien.
Nu 20 februari 2026 en lukt niet om met hun in contact te komen.
Mailen krijg je standaard mail terug.
Bellen krijg je een bandje tevoren dat het wachten lang kan duren.
Heb het geprobeerd maar steeds meer als half uur in de wacht.
Geld kwijt.
Oplichters
Artikel besteld omdat zij deden voorkomen dat dit artikel als beste getest uit de test kwam. Kwam erop tijd achter dat dit niet waar is, maar kon nergens mijn recht op herroeping kwijt. Het mailadres support snapbuy.org bestaat namelijk niet. Ik kreeg mijn mail net zo snel weer terug. Ook de link waarmee ik het artikel retour kon melden werkte niet. Koop hier niets!!!!!
Scheerapparaat besteld
Scheerapparaat besteld en was niet tevreden. Contact met hun en ze legden mij uit hoe en met welke info ik het terug kon sturen.
Zo gedaan. Het geld zou 7 dagen later zeker op mijn rekening staan!
Niet terug gekregen!
Bellen is niet mogelijk en de mails worden niet beantwoord.
Oplichters! Niets kopen daar!
Vorige week mijn geld alsnog terug gekregen. Dus wel blij hiermee 👍
Pure misleiding en oplichting
Deze website is misleidend en lijkt erg veel op de website van de consumentenbond heb een scheerapparaat besteld wat als beste getest zou zijn, bij levering was het chinese troep om terug te zenden moest mijn verzoek goedgekeurd wordenna tientallen verzoeken krijg je steeds hetzelfde antwoord en kom je geen stap verder. het is pure oplichting nooit iets bestellendaar
Het bedrijf Snapbuy is een oplichter
Het bedrijf Snapbuy is een oplichter. De producten worden niet verzonden en het is heel erg jammer dat de Consumentenproductrapport.nl reclame maakt voor dit bedrijf.
Dat is echt oplichter verkoop nagemaakt…
Dat is echt oplichter verkoop nagemaakt product met zelfde uitzicht dat opletten niet kopen bij deze oplichters
Bloeddrukmeter van Snapbuy van inferieure kwaliteit
Bloeddrukmeter besteld bij Snapbuy. Ik had niet goed gekeken. Als beste getest door de consumentenbond dacht ik gelezen te hebben Achteraf heb ik niet goed gelezen, het was consumentenpanel. Vandaag dat ding ontvangen. Het is een goedkoop krakkemikkig Chinees ding. Bepaald geen beste uit een test. Niet bestellen is mijn advies.
Stofzuiger besteld
Stofzuiger besteld. Dacht ook dat het een beste robot stofzuiger was door de consumentenonderzoek. Maar had niet goed gekeken. Maar het ergste is wel. Niet geleverd en volgens hun wel.
The item I purchased came in a…
The item I purchased came in a previously opened box that was duct taped shut. There were items missing from their cut outs in the packaging. After several attempts to contact for a refund I’ve yet to hear back. Do not buy from this site.
Snapbuy appears to be a total scam
Snapbuy appears to be a total scam. Order placed 6 weeks ago. Never received. Customer service is a hoax.
Een ster is nog teveel
Een ster is nog teveel. Besteld product zou nog altijd onderweg zijn. Geld teruggevraagd, maar je krijgt een korting van 20% aangeboden en dan mag je het product houden🤣🤣🤣, maar het is nooit geleverd😡😡😡!
Geen contact te krijgen met klantenservice
Geen contact te krijgen met de klantenservice. Product wel ontvangen, maar snel stuk. Op de site staat een heel andere trustpilot, heb hierdoor een wijze les geleerd. Nooit meer SnapBuy!
Een nachtmerrie van een bedrijf... Oplichterij.
Draadloze handstofzuiger gekocht bij snapbuy op 10-10-2025. Stofzuiger Laadde niet op, retour aangevraagd. Dat kon als ik zelf de retour kosten betaalde van 21 euro, de handstofzuiger kostte 89,90 euro.
Na een week werd het zelfde pakket weer terug geleverd met de zelfde handstofzuiger in de dezelfde defecte staat, puur oplichterij!!
Oplichting
Oplichting, trap er niet in. Geen contact met dit bedrijf te krijgen. Wanneer je een retour stuurt kun je fluiten naar je geld!
Zeer slecht
Zeer slecht. Ik wacht al vanaf juli op mijn retourlabel. Nog steeds niets ontvangen na tig keer gemaild te hebben. Het reikt naar oplichting. Mensen bestel niets bij snapbuy, je bent je geld kwijt.
Ze negeren je compleet
Ze negeren je compleet. Ik heb mijn bestelling geannuleerd, maar dat maakt niet uit. Ze sturen het gewoon op. Retour sturen heeft geen zin. Je krijgt je geld toch niet terug. Dit zijn oplichters.
Ik heb op 24 oktober bericht gekregen…
Ik heb op 24 oktober bericht gekregen dat de retour van mijn stofzuiger binnen is.
Binnen 2 tot 3 dagen zou ik het betaalde bedrag teruggestort krijgen.
Ondanks meerder mailtjes..........die niet meer beantwoord worden ..........de telefoon wordt niet beantwoord.......heb ik nog steeds mijn geld niet terug. € 279,90. Dat is toch een serieus bedrag !
Mijn Bloeddrukmeter toch nog ontvangen…
Mijn Bloeddrukmeter toch nog ontvangen ,ik had dat niet meer verwacht ,maar ….lang gewacht en toch …..!
En hij werkt prima ! Dus ik neem mijn vorige revieuw terug .
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.