Ik had een saturatie meter besteld , maar deze retour gestuurd omdat het te lang duurde voor ik heb kreeg en ik er urgent een nodig had, Snapbuy regeerde heel begrijpend. Maar nu 3 maanden na retour s... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Goedendag ik zelf heb een Oximeter gekocht en ging prima. Mijn zus heeft er 1 gekocht en gezien op een site van de consumentenbond een nepsite bleek achteraf en was niet tevreden dus retour. S... Ver mais
snapbuy is een grote oplichtersbende. Dit is echt niet de eerste keer dat ik een review schrijf over dit smerige bedrijf. Mijn doelstelling is om zoveel mogelijk mensen te bereiken en te waarschuwen.... Ver mais
Beamer gekocht via Snapbuy. Ze hebben het over enorme lumen, geschikt voor buiten: vergeet het maar! Dramatisch licht opbrengst tenzij het binnen donker is. Daarnaast denk je op consumentenbond de rev... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
Oplichters
Koop niet bij dit bedrijf want je krijgt het produkt niet geleverd.
Didn't received my order
I ordered an electric shaver, but I didn't received anything.
Op 12 oktober een wildcamera bij…
Op 12 oktober een wildcamera bij snapbuy besteld. Vlgs snapbuy is de camera geleverd. Meerdere malen het contactformulier gebruikt en verstuurd aan de nederlandse als duitse vestiging . Hierop is nooit gereageerd. Het duitse als nederlandse telefoonnummer is niet aangesloten.
Conclusie klantenservice snapbuy werkt niet.
Slechte service
Slechte service. Reageren niet op klachten. Telefonisch niet bereikbaar en na retour zenden defect product krijg je je geld niet terug
Ik heb een Philips scheerapparaat gekocht die na twee maanden niet meer oplaadde.
Ik heb een Philips scheerapparaat gekocht dat na twee maanden niet meer oplaadt. Bij de aankoop ging alle communicatie snel en bovendien in het Nederlands. Toen ik de vraag stelde of het apparaat ter reparatie of vervanging retour gestuurd kon worden, kreeg ik een automatisch standaard bericht in het duits met de mogelijkheid om te retourneren of geld (20%) vergoed te krijgen. Ik wilde retourneren maar dat bleek toch niet mogelijk. Ik heb wel 6 verschillende e-mails verstuurd in het duits maar steevast kreeg ik het standaard antwoord. Ook heb ik gebeld maar er kwam geen contact...
Uiteindelijk heb ik die 20% geclaimd en die stond dezelfde dag nog op mijn rekening.
Deze site is wat mij betreft, een totale scam!!!
Product wordt niet geleverd
Product wordt niet geleverd, mails worden niet beantwoord en de telefoon wordt niet opgenomen. Lijkt op oplichting.
Een vacuum stofzuiger besteld van 89…
Een vacuum stofzuiger besteld van 89 euro. Hij werd na 5 dagen geleverd, echter hij was dead on arrival. maw hij werkte niet.
Eerst naar hun email adres meerdere mailtje verzonden, geen reactie.
Via de website een retuourzending aangemeld, kreeg bevestigingsmail, maar het retour adres moet ik nog steeds krijgen... Kreeg wel te zien dat ik de retourkosten via DHL moet betalen....
Daarna dagelijks gebeld maar geen contact Ze zijn tot 15:00 uur bereikbaar, maar waarschijnlijk hebben ze een andere klok...
Tot nu toe vergeefs contact weten te leggen, ze schijnen op vakantie te zijn volgens de voicemail...
Wordt vervolgd....
Zeer goed retour beleid
Na alle negatieve reviews hier een zeer positieve, ik had een tablet besteld en heb bij nader inzien een retour aangevraagd. Meteen na mijn aanvraag kreeg ik een retour label met verdere instructies. Heb hem vervolgens teruggestuurd en kreeg enkele dagen later een bericht dat hij aangekomen was en dat het geld teruggestort wordt . Ik kan dit bedrijf aanbevelen. Bedankt voor de snelle afwikkeling.
TRAP ER NIET IN !!!
Ik had een robotstofzuiger besteld, van 446,85 voor 299,90. Bleek geen merknaam te hebben, alleen de vermelding: "made in China".
Er werd ook geen factuur geleverd. De stofzuiger was na weken stuk. Je kunt ze niet bellen, dus heb ik een mail gestuurd, waarop geen reactie; waarna nog meer mails, maar geen reactie. 300 euro kwijt. Het is een boevennest! Trap er niet in!
Een stofzuiger
Een stofzuiger , draadloos op accu besteld en vandaag besteld de eerst volgende werkdag in huis.
Na een uur een bericht gedaan dat ik van mijn bestelling afzie en dat ik graag mijn geld retour ziet komen.
Geen reactie , bedankt voor uw bestelling ,helaas is de levertijd langer dan verwacht , dus weer een bericht gestuurd, maar weer geen reactie en weer een berichtje ,helaas duurd het wat langer met uw bestelling.
Ga nu naar juridisch loket en mijn ING bank om stappen te ondernemen. Oplichterij noem ik dit , maar heb ik binnen 1 week nog geen geld terug komt het verhaal op facebook
Annuleren
Heb mijn bestelling, robotstuifzuiger van €300, geannuleerd. Twee dagen later was het geld teruggestort naar mij.
Willen alleen verkopen daarna zijn ze niet thuis. Mijn scheerapparaat ging na drie…
Mijn scheerapparaat ging na drie maanden stuk. Snapbuy reageert totaal niet op verzoeken mails enz. Zelfs op een incasso bureau reageren ze niet. Uitermate slecht bedrijf
Product na 2 dagen netjes ontvangen
Ik had de dashcam besteld en toen mijn zoon de reviews liet zien verschoot ik toch wel.
Echter kan ik die meningen niet delen, zondag besteld en vandaag netjes via dhl avond bezorging ontvangen
2e product niet geleverd
Helaas de reviews te laat gelezen! Had 2 luchtreinigers gekocht (1 ca. 150 euro p/st.)en maar 1 geleverd. Contact gehad en ze zouden er 1 nasturen. Nu 1,5 week later nog niets ontvangen en ook geen reactie meer via de klantenservice. Ook heel apart dat ze geen Google Bedrijfsprofiel hebben.. Via Google kun je hierdoor geen review achterlaten.. Dat zegt eigenlijk genoeg toch!? Dus... koop hier niet!
ZAKKENROLLERS
Lees alle (!) onderstaande reviews en je weet met wie je te maken hebt. Mijn ervaring met deze schurken voegt daar niets nieuws aan toe, dus laat maar.
Diefstal is strafbaar, zakkenrollerij ook. Maar online mensen misleiden en oplichten, dat blijkt allemaal te mogen. Wanneer wordt eens begonnen met dit soort praktijken aan te pakken?
ze reageren niet op je mail!
ze reageren niet op je mail!! echt schandalig
dus niet bij dit bedrijf bestellen!! niet doen
oplichters zijn het!
aangifte is gedaan !
Obviously this company is a fraud
Obviously this company is a fraud. So avoid it. They also have very good imitation websites of consumer reports in diffferent languages. That always is a very dangerous sign. They are extremely dishones. So dont be fooled.
Koop hier niet
Koop hier niet, weten niet te reageren op retourzending. 5x verzocht de retourgegevens te zenden, NIET DUS.
Sturen hierop niet relevante mail, HEEL BEWUST. Weten zich niet aan Europese regels te houden, OOK BEWUST.
Geen retour mogelijk
Ik heb een smartwatch besteld en ontvangen maar dat product voldeed niet aan de omschrijving. Om het te retourneren moet je dan een retourticket aanvragen en dat heb ik nooit ontvangen. Bovendien krijg je op iedere mail die je stuurt een standaard antwoord.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.