Jag har gjort många affärer med Söstrene Grene, både i fysisk butik och via webbshop. Jag har alltid varit mycket nöjd med både mina inköp och med företagets service. Varorna är omsorgsfullt inslagna... Ver mais
A empresa respondeu
Snabb leverans Köpte mattor 120x50 cm Jättefina mattor om det inte vore för lukten Efter att ha hängt o vädrat i tre veckor är lukten lika stark Efter tvätt med ättiksköljning finns ff lukten a... Ver mais
A empresa respondeu
Le Design est très sympa et c'est un plaisir de flâner dans ces boutiques surtout si on cherche un petit cadeau quelconque. Deux bémols 1) Leur site indique les articles disponibles en magasins mais à... Ver mais
A empresa respondeu
OMG ABSOLUTELY LOVE THIS SHOP. FROM THE MOMENT YOU WALK INSIDE IT GIVES YOU SO MUCH INSPIRATION. THE PRICES ARE VERY REASONABLE TO. THE BACKGROUND MUSIC IS VERY RELAXED MAKING THE WHOLE EXPERIENC... Ver mais
Åboulevarden 21, 8000, Aarhus C, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 90% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Dårlig service
Købte den 10/7 et stafelli til 184 kr i butikken i Ballerup.Det skulle være en fødselsdagsgave, som vi afleverede den 27/7. Det viste sig,at modtager havde fået et mage til, købt i Søstrene Grene. Vi henvendte os i butikken den 28/7 kl 10.15 og bad om at få beløbet retur. Ekspeditricen så lynhurtigt på bonen og oplyste at det kunne ikke lade sig gøre fordi der kun er 14 dages returret og det fremgår af bonen. Vi foreslog så at vi måske kunne købe andre varer for pengene eller et tilgodehavende bevis. Men hun var fuldstændig afvisende og fremførte at sådan er reglerne. Hun gik væk fra os og sagde at hun ikke ville tale med os mere. Vi havde absolut ikke forventet sådan en rigid behandling. Kunne forstå hvis det havde været en vare der var særligt bestilt til os. Men det er en vare som butikken altid har på lager.

Resposta da Søstrene Grene
Så nöjd över mitt köp, alla varor motsvarade förväntningarna.
Fint paketerat och levererat, kommer definitivt handla igen ❤️

Resposta da Søstrene Grene
Jeg kjøpte 2 flotte kurvhyller til min entrè i olivengrønn. Kjøpte også et par små firkantede sivkurver til hyllene, og en ampel til en grønn plante. Veldig enkel måte å oppgradere et lite rom på.
Jeg er super fornøyd, det ble så lunt og hyggelig!

Resposta da Søstrene Grene
Rent “Falling Down”: kom til butikken på Ro’s Torv i Roskilde kl 16:58 og skulle have 3 rammer som jeg vidste hvor lå, men fik at vide de lukkede kl 17 så det kunne jeg ikke. Tager nok toppen af hvad jeg har prøvet af dårlig betjening….

Resposta da Søstrene Grene
Qualité des produits, gamme étendue, coloris doux et harmonieux, prix compétitifs

Resposta da Søstrene Grene
Købte en rigtig fin vægreol online. Pakken ankom hurtigt … men 2 af hylderne var flækket og kunne ikke skrues ordentligt fast. Efter reklamation sendte de hurtigt 2 nye hylder … som desværre strandede på GLS depot, fordi pakken var sendt uden label. Pakken blev fundet, og jeg fik hylderne leveret med 2 ugers forsinkelse. Nu hænger reolen så på væggen …. hylderne er så skæve, at det kan ses med det blotte øje. Når jeg prøver at stramme skruerne … kører de bare rundt. Varens kvalitet stemmer ikke overens med prisen …. er SÅ skuffet

Resposta da Søstrene Grene
I had a very uncomfortable experience at Søstrene Grene in the O2. As a Black woman, I felt like I was being singled out by the manager I’m assuming- looked a lot older than the rest of the workers- Middle Eastern with black curly hair. She stared at me throughout my visit, then went behind the tills and appeared to whisper to other staff while repeatedly giving me dirty looks. Whether intentional or not, her behaviour made me feel unwelcome and uncomfortable. I hope the store takes customer experience and inclusivity seriously so that others don't leave feeling the way I did.

Resposta da Søstrene Grene
What made my experience great is that the items were even better than I'd anticipated. I am very happy with my purchases and very cost effective as well.

Resposta da Søstrene Grene
Articles de qualité et livraison rapide

Resposta da Søstrene Grene
Great quality goods and easy to use website and ordering process.
Delivery does take a little while due to overseas location and orders needing to clear uk customs, however, as long as you’re aware of this the wait is worth it for the well packaged great products you will receive.

Resposta da Søstrene Grene
Ik heb op 3 juli 2026 een bestelling gedaan met een standaardlevering (1 - 3 werkdagen). Op 7 juli 2026 heb ik per mail contact opgenomen, omdat ik in Mijn DHL zag dat de pakketen vertraging oplopen in verband met adresgegevens onjuist. De bestelling is opgesplitst in twee pakketten. Het antwoord was dat ze op dit moment niks konden doen en ik over 4-5 werkdagen weer contact op kon nemen zodat er een case bij DHL aangemeld kon worden. Op 13 juli 2026 heb ik weer per mail contact opgenomen, omdat ik een melding kreeg in mijn DHL dat pakket 1 retour gestuurd werd naar Søstrene Grene vanwege onjuiste adresgegevens. Het andere pakket staat nog in onderzoek bij DHL. Tot mijn verbazing was het antwoord dat Søstrene Grene niks voor mij kan betekenen. Het aanmaken van een case, waar zij het eerder over hadden, was niet mogelijk. Op de vraag wanneer ik mij bestelling kan verwachten of dat ze überhaupt een indicatie kunnen geven, werd aangeven dat dit niet gezegd kan worden. Ook heb ik gevraagd of het mogelijk is dat mijn bestelling nogmaals verstuurd kon worden naar mij of het filiaal in Groningen, maar ook dit is niet mogelijk. Een oplossing wordt niet geboden. Al met al vind ik het een waardeloze communicatie & service en is dit eenmalig dat ik hier een bestelling plaats. Krijg het gevoel dat ik opgelicht wordt. Iets wat ik totaal niet had verwacht, omdat het ook filialen heeft in Nederland.
Misschien nog goed om aan te vullen; ik heb mijn bestelling niet gekocht in het dichtstbijzijnde filiaal, omdat het daar niet op voorraad is.

Produits sympas.
Emballage qualitatif contre la casse.
Délai de livraison rapide

Resposta da Søstrene Grene
Niestety moje doświadczenie z reklamacją w tym sklepie było bardzo rozczarowujące. Kupiłam dziecięcą latarkę z projektorem za ok. 17 zł. Nie oczekiwałam perfekcyjnej jakości obrazu w tej cenie, ale projektor wyświetlał obraz tak rozmyty, że praktycznie nie dało się z niego korzystać. Próbowałam regulować ostrość, jednak nie przyniosło to żadnego efektu.
Zgłosiłam reklamację z nadzieją na spokojne rozwiązanie sprawy. Zamiast tego spotkałam się z lekceważącym podejściem. Pracownice wielokrotnie wchodziły mi w słowo i tłumaczyły, że „to tylko produkt z Chin” oraz „czego pani oczekuje za 17 zł”. Uważam, że niezależnie od ceny każdy produkt powinien spełniać swoją podstawową funkcję, a klient powinien zostać potraktowany z szacunkiem.
Próbowałam nawet zaproponować wymianę na inny, tańszy produkt, ale nie było chęci znalezienia rozwiązania. Pracownice sprawdzały inną latarkę, twierdząc, że obraz jest wyraźny, co nie miało związku z egzemplarzem, który reklamowałam.
Ostatecznie, po interwencji menadżerki, otrzymałam zwrot pieniędzy, jednak sposób, w jaki zostałam potraktowana, pozostawił bardzo złe wrażenie. Zabrakło empatii, kultury i profesjonalnej obsługi. Jedyną osobą, która zachowała się życzliwie, była kasjerka przy kasie – uśmiechnęła się i przeprosiła za zaistniałą sytuację. Dziękuję jej za to.
Reklamacje pokazują prawdziwy poziom obsługi klienta. Niestety w moim przypadku był on bardzo niski.

Resposta da Søstrene Grene
Er super glad for butikkerne, men webshop skuffer mig. Bestilte varer jeg skulle bruge til gave som jeg ikke kunne finde i butik så var nødt til at bestille.
Her 8 dage efter er den ikke engang afsendt fra Aarhus endnu.
Ingen besked fra afsender omkring forsinkelse før jeg selv henvender mig hvor den bliver af.
Modtager af gaven skulle have haft den idag men det kan så ikke lade sig gøre.
Meget skuffende webshop service

Resposta da Søstrene Grene
Bei Søstrene Grene bekomme ich immer tolle Artikel zum wirklich fairen Preis. Die Qualität überzeugt mich und ich kaufe gerne hier ein. Ich empfehle den Laden weiter.

Resposta da Søstrene Grene
Très contente de mon achat
Emballage très bien soigné pour le transport
Expédition le lendemain
Au top

Resposta da Søstrene Grene
Topp Ware, Superpreise für diese Qualität schnelle Lieferung und ausgesprochen freundliche Mitarbeiter

Resposta da Søstrene Grene
Skønne bambus lampeskærme og hurtig levering, Tak🫰

Resposta da Søstrene Grene
De website vermeldt een levertijd van 1 tot 3 werkdagen, maar ik heb mijn bestelling afgelopen donderdag geplaatst en het is inmiddels dinsdag. DHL geeft nog steeds aan"Zending nog niet ontvangen of verwerkt", wat erop wijst dat het pakket nog niet eens is overgedragen..
Ik heb deze bestelling uiterlijk woensdag nodig, maar dat lijkt inmiddels onmogelijk. Daarnaast is het erg frustrerend dat er geen telefoonnummer op de website staat om contact op te nemen over de vertraging.

Resposta da Søstrene Grene
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.