Soundliving.dk Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig oplevelse med 2.0 - 3.0 og nu også ANC modellen. Sidste køb var 6/8-26 og der har allerede været mange gange med problemer. Det oplader som vinden blæser og flere gange kobler det ikke... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Virker umiddelbart som et rigtig fint produkt. Men som med så meget andet, viser det sig jo først på den lange bane. Krydser for lang holdbarhed og levetid og ikke endnu et brug-og-smidvæk-produkt🤞

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig ekspedition. Jeg havde problemer med opladning af de ene AirPod og forespurgte om råd til udbedring af problemet. Omgående modtog jeg svar med anmodning om at fremsende billeder, hvilket je... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vidste godt at Soundliving laver fede, virkelig brugbare og gode produkter. Men jeg har aldrig prøvet over ear, så da jeg købte et wave over ears, var jeg overrasket over hvor hurtigt jeg vænne... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Hi-fi
  2. também em
  3. Loja de dispositivos electrónicos

Sobre Soundliving.dk

Escrito pela empresa

Soundliving #BringYourVibes: Hos Soundliving bestræber vi på at levere lyd produkter med ’high value for money’ så du altid kunne stole på et brand, som leverer topkvalitet, design og innovation. Produkterne er bæredygtige og stilrene, så de passer til den måde som du udtrykker dig på.

Lynhurtig Levering Vores Leveringstid lyder på 1-3 hverdage. Vi leverer med GLS & Postnord. Når varen er afsendt fra vores lager får du en mail fra os med pakkenummer, hvormed du kan spore din pakke. Afhenter du ikke din bestilling indenfor den anførte afhentningsfrist (typisk 10 dage), returneres pakken til os. Ved genforsendelse opkræves et nyt forsendelsesgebyr på kr. 38,-. Dette gælder også hvis du ikke har modtaget advisering. Det er ifølge posten kundens ansvar at holde øje med en pakke de venter.

30 dages returret & Sikker betaling Hos Soundliving står vi 100% inde for vores produkter hvilket også betyder, at vi har udvidet den almindelige 14 dages returret til 30 dage. Det betyder, at når du har bestilt en vare kan du altså med ro beslutte om det er et produkt du vil beholde og tage i brug. Ydermere, har vi flere betalingsmuligheder og du kan bl.a. betale via Mobilepay, Kort eller afbetaling fra Anyday. Vi har en sikker indløsningsaftale med NETS så dine kort oplysninger altid er i sikre hænder.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 92% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

225 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fremragende service

Hurtig ekspedition.
Omgående modtog jeg svar med anmodning om at fremsende billeder, hvilket jeg gjorde og i løbet af en halv time modtog jeg meddelelse om at der ville blive afsendt et nyt sæt til mig. Flot service, hurtig og seriøs leverandør.

17 de agosto de 2026

Hej Gitte

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord! ⭐🙌

Det er vi utrolig glade for at høre. Selvom det selvfølgelig er ærgerligt, når teknikken driller med opladningen, gør vi altid vores bedste for at finde en hurtig og smertefri løsning, så du hurtigt kan lytte videre 🎧⚡

Rigtig god fornøjelse med dit nye sæt, og tøv endelig ikke med at række ud, hvis vi kan hjælpe med noget en anden gang! ☀️

De bedste hilsner,

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice, og jeg er glad for mine Wave!

11 de agosto de 2026

Hej Anette

Tusind tak for den dejlige anmeldelse!

Hvor er det skønt at høre, at du både har haft en god oplevelse med vores kundeservice og er rigtig glad for dine WAVE-hovedtelefoner.

Rigtig god fornøjelse med musikken!

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan kun give dem min allerbedste…

Kan kun give dem min allerbedste anbefaling. Købte en varer som desværre drillede lidt, allerede 24 timer efter første kontakt til kundeservice var der afsendt en ny.
Super hurtig og behagelig virksomhed at handle med 😊👍

3 de agosto de 2026

Hej Lonni,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de pæne ord! 😊

Selvom det altid er ærgerligt, når et produkt driller, er vi utrolig glade for at høre, at du oplevede en hurtig og god hjælp fra vores kundeservice. Det betyder meget for os, at vores kunder hurtigt kommer videre med en god oplevelse.

Rigtig god fornøjelse med det nye produkt!

Classificada 1 em 5 estrelas

Hvorfor kan man ikke købe reservedele til WAVE?

Jeg har som udgangspunkt haft en rigtig fin oplevelse med Soundliving. Vi har købt 2 WAVE-hovedtelefoner, som har fungeret rigtig godt.

Men efter 2 års konstant brug af vores autistiske datter er ørepuderne nu gået i stykker, hvilket giver mening efter så meget brug.

Derfor ville jeg gerne købe et nyt sæt ørepuder. Det kan man heldigvis købe til jeres billigere SOUL-model, så jeg tænkte, at det måtte være en simpel reservedel at få fat i til WAVE også.

Men da jeg ringer til jer, får jeg at vide, at ørepuder kun kan købes til SOUL-modellen. 🤯

Det giver simpelthen ikke mening for mig, at jeg skal købe et helt nyt sæt hovedtelefoner, når det udelukkende er ørepuderne, der er gået i stykker, særligt når vi er rigtig glade for WAVE.

Jeg håber virkelig, I vil overveje at få reservedele til WAVE på sortimentet. Det ville både være en kæmpe fordel for os kunder, der er glade for produktet, og samtidig give mulighed for at forlænge levetiden på et ellers velfungerende produkt frem for at skulle købe nyt.

Derfor bliver det desværre en lidt træls anmeldelse fra mig. Ikke fordi WAVE-hovedtelefonerne ikke fungerer, men fordi jeg synes, det er rigtig ærgerligt, at man ikke kan købe så simpel en reservedel som nye ørepuder til en dyrere model.

18 de agosto de 2026

Resposta da Soundliving.dk

Tusind tak for din grundige og meget konstruktive anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at jeres datter har haft så stor glæde og gavn af vores WAVE-hovedtelefoner i to år – men vi forstår samtidig 100% din frustration over ikke at kunne købe nye ørepuder til netop den model.

Du har fuldstændig ret: Det giver langt bedre mening – både for pengepungen og for miljøet – at kunne udskifte en sliddel frem for at kassere et par hovedtelefoner, der ellers fungerer upåklageligt.

Vi har taget dit input direkte med videre til vores produkt- og indkøbsteam, så vi kan undersøge muligheden for at få ekstra ørepuder til Wave-modellen ind på lageret fremover.

64199 Vi er glade for den

64199 Vi er glade for den. Jeg oplever dog problemer med at få den til at fange min iPad. Og mobil.

14 de agosto de 2026

Hej Gitte

Mange tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at I overordnet er glade for produktet.

Vi vil meget gerne hjælpe jer med at få Bluetooth-forbindelsen til at spille optimalt med både iPad og mobil.

Prøv gerne følgende trin:

Glem enheden: Gå ind i Bluetooth-indstillingerne på både mobil og iPad, find produktet og vælg "Glem denne enhed" / "Afbryd parring".

Slå Bluetooth fra og til: Slå Bluetooth fra på begge enheder og tænd det igen.

Nulstil: Sæt produktet i parringstilstand (eller lav en hurtig nulstilling ifølge manualen).

Forbind én ad gangen: Sørg for kun at have Bluetooth tændt på den enhed, du ønsker at parre med først, så de to enheder ikke "kæmper" om forbindelsen.

Hvis det fortsat driller, må du endelig skrive til os på info@soundliving.dk

Godt sted at handle

God pris og hurtig levering

12 de agosto de 2026

Hej John,

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både prisen og den hurtige levering.

Rigtig god fornøjelse med dit køb!

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig oplevelse hos soundliving.

Dårlig oplevelse hos soundliving
De hade t
Hovedtelefoner og Earbuds på tilbud
Så jeg troet jeg købte nogle Hovedtelefoner og Earbuds på tilbud
Men det var bare lyv da jeg hade betalt og der stadigvæk i kassen stod som tilbudsvare betalte jeg og da jeg fik en E mail var Earbuds til FULD PRIS øøøh nårh😏 det ville jeg godt nok ikke så jeg skrev en E mail til soundliving og fik ikke en dyt ud af dette😏 så ringet jeg soundliving op og de var ikke særlig samarbejde villige så ville de undersøge det forstår hvad der var sket jeg siger det er okay i mellemtiden ja så for jeg endnu en E mail om nu har de sendt mine produkter øøøh vi er midt i en sag og de sender mine produkter øøøhh nårh😏 nej det forstår jeg slet ikke, så nu har jeg fået nok jeg har brugt OVER 2 TIMER på dem😡😏 og det ender med jeg siger jeg så vil sende alle produkter tilbage Hovedtelefoner og Earbuds det har jeg nu gjort og venter nu på de for pakken og de overføre mine penge tilbage... ingen anbefaling her fra mig.

5 de agosto de 2026

Hej Medina

Mange tak for din feedback. Vi beklager oprigtigt forløbet, prisfejlen og den dårlige oplevelse med vores kundeservice – sådan skal det naturligvis ikke være.

Grundet vores automatiske pakkesystem blev ordren desværre afsendt, før vi nåede at stoppe den. Så snart vi modtager din returpakke, refunderer vi det fulde beløb med det samme.

Ordre nr 62438.

Ordre nr 62438.
Jeg købte et sæt earbuds. Jeg har haft dem i en måned og nu er de gået i stykker. Den højre vil ikke lade op i etuiet med mindre at den ligger på en helt bestemt måde og nu skratter den ene så jeg ikke kan høre musik på den.
Der stod på nettet at de var bedst i test, men de er virkelig dårlige, jeg er meget skuffet over dem

27 de julho de 2026

Resposta da Soundliving.dk

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er utrolig kede af at høre om din oplevelse! Det skal du overhovedet ikke stå model til – hverken opladningen eller lyden skal drille efter blot en måned, og det lyder helt sikkert som om, der er opstået en defekt i dit sæt.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få det løst hurtigst muligt, så du enten kan få ombyttet sættet eller få fundet en god løsning. Vil du ikke sende os en e-mail på info@soundliving.dk med dit ordrenummer? Så tager vores kundeservice hånd om sagen med det samme.

Tak fordi du gør us opmærksom på det, og vi beklager mange gange ulejligheden!

Classificada 2 em 5 estrelas

Levede ikke op til forventningerne

Alt i alt er det nogen rigtige fine høretelefoner - men til prisen og den måde de er blevet markedsført på, så blev jeg dybt skuffet. De føles ikke særlig kvalitets agtig (måske en arrogant holdning) - men fair nok, pris og kvalitet hænger sammen.
Synes dog ikke noise cancelling virker overhovedet, samt ingen påvisning på batteriniveauet? - der er heller ikke ret brugervenlige knapper på dem, så man skal have dem af for enten at slukke, skrue op eller ned. Mine ryger ihvertfald retur, så giver jeg gerne 1000kr mere for et par AirPods☺️

17 de julho de 2026

Resposta da Soundliving.dk

Mange tak fordi du tager dig tid til at give os din ærlige feedback.

Det er vi selvfølgelig rigtig kede af at høre! Det er absolut ikke meningen, at du skal sidde tilbage med en følelse af skuffelse – hverken i forhold til kvaliteten, betjeningen eller støjreduktionen. Vores produkter skal leve op til det, vi lover.

Det er helt fair, at de ikke var det rette match for dig, og vi er glade for, at du benytter dig af returretten, så du kan finde det helt rigtige par. Vi tager dine input om knapper og batteriindikator med videre til vores produktteam.

Du skal have tak for handlen for denne gang, og vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit næste par høretelefoner!

Havde problemer med mine 6 mdr

Havde problemer med mine 6 mdr. gamle earbuds. Efter lidt skriven frem og tilbage med Rasmus, fik jeg tilsendt et par helt nye uden omkostninger! Vanvittig god og hurtig service. Jeg takker mange gange!!

15 de julho de 2026

Resposta da Soundliving.dk

Hvor er det fantastisk at læse – tusind tak for den skønne anmeldelse! ⭐

Vi ved, hvor træls det er, når grejet driller, så det glæder os utroligt meget, at Rasmus hurtigt kunne hjælpe dig videre med et nyt par uden bøvl. Vi har straks givet rosen videre til Rasmus!

Rigtig god fornøjelse med de nye earbuds!

Classificada 5 em 5 estrelas

Skønne produkter og hurtig levering

Skønne produkter og hurtig levering. Det er anden gang jeg køber hos Soundliving.

20 de julho de 2026

Resposta da Soundliving.dk

Det er den største ros for os, når vores kunder vender tilbage – så af hjertet tak fordi du vælger Soundliving igen! Vi er super glade for at høre, at du stadig er vild med produkterne og vores levering.

Rigtig god fornøjelse med dit nye køb!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering. Varen er som forventet.

23 de julho de 2026

Resposta da Soundliving.dk

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner!

Vi lever af tilfredse kunder, så det glæder os meget at høre, at alt forløb hurtigt og som forventet.

Hav en fantastisk dag! 🤍🤍

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte Wave og in ear solar om…

Bestilte Wave og in ear solar om fredagen, hentede dem lørdag.
In ear er afprøvet og bestemt godkendt. Wave er en gave, men mon ikke de virker lige så godt som de øvrige Soundliving produkter.

18 de julho de 2026

Resposta da Soundliving.dk

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner!

Hvor er det skønt at høre, at leveringen gik så hurtigt, og at dine nye in-ears allerede faldt i god jord. Vi håber meget, at modtageren af Wave bliver mindst lige så glad for sin gave!

Rigtig god fornøjelse med lyden 🤍🤍

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god betjening og hurtig respons.

Super god betjening og hurtig respons.

10 de julho de 2026

Hej Hanne

Tusinde mange tak for din anmeldelse og de rosende ord. Vi er glade for, at du er tilfreds med betjeningen og vores hurtige respons.

God sommer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god lyd i høretelefoner

15 de julho de 2026

Hej Lone

Tak for din anmeldelse 🤍🤍🤍🤍🤍

Classificada 1 em 5 estrelas

Earbuds der efter 8 måneder holder op…

Earbuds der efter 8 måneder holder op med at virke bliver uden bøvl erstattet af et nyt par som slet ikke virker. De nye kan ikke Connect til telefonen. Er SÅ træt af det.

24 de julho de 2026

Resposta da Soundliving.dk

Hej - vi er kede af hvis du oplevede flere problemer med dit produkt. Skriv gerne til os på info@soundliving.dk så hjælper vi med en løsning 🤍🤍

Fuldstændig fantastisk kundeservice

Fuldstændig fantastisk kundeservice. Venlig og meget professionel betjening igennem telefonisk kontakt. Kæmpe tommelfinger opad!!

14 de julho de 2026

Hej Jakob

Tak for de 5 stjerner 🤍🤍🤍🤍🤍

Classificada 5 em 5 estrelas

Har købt tilbuddet med head phones og…

Har købt tilbuddet med head phones og in ears. Begge produkter og super god lyd kvalitet og virkelig lang batterilevetid. God pasform både over og i øret.
Genialt at in ears kan oplades i solen. Er meget tilfreds med mit køb - kan ikke anbefale nok

10 de julho de 2026

Hej Marie

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi ønsker dig en skøn sommer!

Fantastisk

Købte i januar et par høretelefoner som var virkelig gode. De har har så her i juli måned gået itu. Var i god og konstruktiv kontakt med kundeservice, hvor vi i fællesskab forsøgte at løse problemet- det lykkedes desværre ikke. Dagen efter blev jeg bedt om at sende mail og billeder af høretelefonerne med beskrivelse af problemet og selvsamme dag sender de mig et par nye endda i bedre kvalitet høretelefoner.
Det må jeg sige er prima service.

21 de julho de 2026

Hej Dorthe

Vi er glade for, at du kan lide vores service.

Mange tak for de rosende ord og vi håber du er glad for dit nye par. Rigtig god sommer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Er super glade for min opgradering

Er super glade for min opgrade. Soundliving wave pro! Flot og enkelt. Og er glad for giveawayen - earbuds solar. Glæder mig til at bruge dem!

Fra Vanz

20 de julho de 2026

Hejsa - mange tak for de 5 stjerner 🤍🤍🤍🤍🤍

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais