Vorig jaar gebeld voor reparatieverzoek. We kregen te horen dat we moesten mailen ivm doorstart. Gedaan en kregen automatische mail waarin stond dat er extreme lange wachttijden waren. In de winterper... Ver mais
Ik heb een heel goed gevoel gekregen bij Stella fietsen in beverwijk . Verkoper Aad is een hele enthousiaste man die veel weet te vertellen over de fietsen ,hij wil je niks aansmeren maar heeft goed... Ver mais
Het verkoop team in Nunspeet is erg klantgericht. Luistert goed naar je wensen en komt met een eerlijk advies. Wij hebben voor de tweede keer 2 Stella fietsen gekocht in het volste vertrouwen dat deze... Ver mais
Na vele problemen en ritten voor reparaties binnen de eerste 4 weken na aanschaf zag ik het niet meer zitten en was mijn blijdschap geheel verdwenen en omgeslagen naar ergenis en boosheid. Mijn vertro... Ver mais
Op zoek naar een betaalbare elektrische fiets? Stella Fietsen is dé e-bike specialist van Nederland! ✓Garantie tot 5 jaar ✓Klantbeoordeling 8.9!
Parallelweg 43, 1948NK, Beverwijk, Holanda
Respondeu a 46% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana

Resposta da Stella Fietsen
Fijn dat je direct met de monteur een afspraak kunt maken als je Stella opbelt!
Een heel verschil met voorheen, toen je eindeloos naar het liedje van "nine million bicycles in Beijing" moest luisteren voordat je met de telefoniste in contact kwam.
Ik had een afspraak voor het repareren van mijn rem, maar kreeg tevens van de monteur het advies om mijn achterband te laten vervangen omdat hij bijna op/te glad was. Vooral gezien de aankomende regen/vorst periode.
Voor mijn eigen veiligheid dus beter.
Omdat de reparatie langer had geduurd dan gepland was werd er een coulance op de rekening toegepast.
Geweldig in deze toch al dure tijd!
Dikke pluim voor de monteurs van Stella Heerhugowaard.
Mevr. J. Hermans

Resposta da Stella Fietsen
Ik ben diep teleurgesteld in Stella en de service die ik heb ontvangen sinds de overname door Stella Next. Waar ik voorheen altijd zeer tevreden was met de vestiging in Houten, is de dienstverlening nu helaas totaal onprofessioneel en klantonvriendelijk.
Aankoop en eerste problemen
In mei 2024 kocht ik een Stella Dolce Transporter (maat S). Binnen enkele weken na aankoop viel de fietslamp er al af. Niet lang daarna begonnen ook de stangen van het voorrek los te hangen, waardoor de mand tijdens het fietsen naar beneden klapperde. Ik heb dit meerdere keren zelf proberen op te lossen met schroeven en tie-wraps, omdat ik vooral in de zomer fiets en het probleem eerst nog overzienbaar leek. Maar bij een fiets van deze prijsklasse mag je zulke gebreken helemaal niet verwachten.
Klacht ingediend – onverwachte kosten
Op 28 september 2025 heb ik mijn klacht officieel gemeld bij Stella. Ik werd gebeld door de werkplaats in Houten om een afspraak te maken, met het doel de lamp en het voorrek te repareren. Tijdens dit gesprek én in de e-mailbevestiging is met geen woord gerept over kosten.
Toen ik op 5 november 2025 bij de werkplaats kwam, kreeg ik tot mijn verbazing bij de balie te horen dat ik €85 moest betalen voor de reparatie terwijl het een manko was aan kwaliteit van de fiets. Dit was totaal onverwacht en vooraf niet gecommuniceerd. Als ik dit had geweten, had ik ervoor gekozen om het zelf te doen of naar een lokale fietsenmaker te gaan. Maar ik moest het bedrag direct betalen om mijn fiets mee te krijgen. Dit voelde als een vorm van betalen onder dwang.
Het verhaal van de medewerker was: “Dit is nieuw beleid sinds de overname door Stella Next.”
Dat beleid mocht blijkbaar pas achteraf verteld worden.
Nieuwe ernstige storing kort daarna
Enkele dagen later, op 11 november 2025, was mijn fiets opnieuw compleet defect:
Geen enkele trapondersteuning meer
De fiets trapt extreem zwaar
Walk-modus werkte niet
Display en verlichting doen het nog wel
Kortom: een e-bike die niet meer functioneert als e-bike.
Ik heb alle kabels gecontroleerd, de accu opnieuw geplaatst — geen resultaat.
Ik heb toen om 14:58 uur contact opgenomen met Stella en werd doorverbonden met de werkplaats (gesproken met medewerker Benno). Na een test gaf hij aan dat waarschijnlijk het display/computertje vervangen moet worden en dat ik opnieuw moet langskomen.
Vandaag opnieuw teleurstelling – 14 november
Omdat het defect is ontstaan door de monteur bij de reparatie op 5 november, heb ik vandaag gebeld om te vragen of ik deze keer wel kosteloos geholpen zou worden.
Het antwoord: nee, ik moet weer arbeidskosten betalen.
Vorige keer was dit al €1,5 euro per monuut, nu weten ze niet eens hoeveel het zal worden. En reparatie aan huis — wat voorheen altijd mogelijk was — wordt nu niet meer gedaan “sinds de overname”.
Waarom dit onacceptabel is
Mijn fiets heeft slechts 1.025 kilometer gereden in anderhalf jaar tijd en is als nieuw— extreem weinig voor een e-bike
Binnen een jaar meerdere defecten, wat absoluut niet past bij de verwachtingen bij deze aankoopprijs
Gebrek aan transparantie over kosten
Slechte kwaliteit, slechte communicatie, slechte service
Problemen die niet door mijn fout zijn ontstaan, maar ik moet er wel voor betalen
Complete gebrek aan verantwoordelijkheid of klantgerichtheid
Ik was jarenlang een zeer tevreden klant(voor de overname had ik ook een Stella fiets) ben altijd goed geholpen door het team in Houten en dit was precies de reden dat ik opnieuw koos voor Stella. Maar nu voel ik me totaal niet serieus genomen. Er wordt niet meegedacht, geen excuses, geen oplossing, alleen kosten doorberekenen voor hun eigen fouten.
Conclusie
Ik kan Stella helaas niet langer aanbevelen. Zowel het product als de service zijn zwaar onder de maat. Als dit niet netjes wordt opgelost, zal ik juridische stappen ondernemen, want een product moet voldoen aan redelijke verwachtingen en dat is hier absoluut niet het geval.
Koop hier geen fiets als je kwaliteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid belangrijk vindt. Sinds de overname is alles achteruit gegaan.

Resposta da Stella Fietsen
Ik schrijf deze review namens mijn vriendin, die inmiddels emotioneel kapot en totaal gefrustreerd is door de manier waarop Stella haar behandelt. Sinds de overname door Stella Next is de service dramatisch verslechterd en wordt er geen enkele verantwoordelijkheid meer genomen.
In mei 2024 kocht zij een Stella Dolce Transporter. Binnen korte tijd: lamp eraf, voorrek los en nu — na een bezoek aan de werkplaats — complete uitval van de elektrische ondersteuning. De fiets heeft slechts 1.025 km gereden en is praktisch nieuw. Toch moest zij op 5 november 2025 onverwacht €85 betalen, zonder dat dit vooraf was gecommuniceerd. Dat is in strijd met de informatieplicht volgens het consumentenrecht.
Enkele dagen na deze betaalde reparatie viel de e-bike volledig uit. Vandaag, 14 november, belde zij om te vragen of herstel kosteloos zou zijn, aangezien de storing door Stella zelf is veroorzaakt. Antwoord: nee, opnieuw arbeidskosten, waarvan het bedrag niet eens vooraf bekend is — terwijl dit wettelijk verplicht is (transparantieplicht). Reparatie aan huis, wat jarenlang standaard was, “kan niet meer sinds de overname”.
Waarom dit juridisch onhoudbaar en menselijk onacceptabel is
Product voldoet niet aan de wettelijke conformiteitseis (art. 7:17 BW)
Gebreken bij extreem laag gebruik
Niet vooraf informeren over kosten = strijd met consumentenwet
Defect door handelen van Stella zelf, maar klant moet toch betalen
Geen enkele vorm van verantwoordelijkheid, empathie of oplossingsgerichtheid
Mijn vriendin heeft jarenlang vertrouwen gehad in Stella, maar is nu verdrietig en teleurgesteld. Ze voelt zich in de steek gelaten en misleid. Dit is geen service, dit is klanten financieel onder druk zetten.
Conclusie
Koop hier geen fiets.
Slechte kwaliteit. Geen transparantie. Geen respect voor klanten.
Wij overwegen juridische stappen, want dit is onacceptabel

Resposta da Stella Fietsen
Prettig contact, vriendelijk en netjes, snelle service door de verkoper en door Sandro Aprile

Resposta da Stella Fietsen
Eerlijk advies, over positieve zaken maar ook over de mindere zaken. Als iets niet goed is dan wordt dit dan ook zo benoemd. Dan weet je waar je aan toe bent.
Goede snelle service, jammer dat er geen winkel meer in de buurt is. Dit is gekomen door het failissement en de herstart/doorstart.
Toch kan je online of telefonische je vragen stellen.

Resposta da Stella Fietsen
Het valt me zeer tegen fiets is nog geen anderhalf jaar oud en een half jaar geleden een nieuwe controller moeten laten plaatsen maar nee geen garantie meer door faillissement 250 euro kwijt voor een nieuwe en wat denk je nu weer stuk wat een slechte kwaliteit ik had beter al die reparaties in een betere fiets kunnen stoppen want ja al die Stella onderdelen pffff… maar door faillissement kan ik overal naar fluiten.

Resposta da Stella Fietsen
Mijn accu kwam steeds los van de fiets. Dit is gerepareerd gedurende ruim een uur. Het was kosteloos, gewoon service werd er gezegd. Top!
Coert

Resposta da Stella Fietsen
Al ongeveer 4 jaar geleden een fiets gekocht bij Stella. Al vrij snel kwamen er problemen met de fiets en terugkerende problemen met de ondersteuning die het niet meer deed. Door een ongeluk is de gehele fiets kapot gegaan, maar door ze verzekering aangegeven dat dit geen nieuwe wordt en het gewoon gerepareerd wordt. 3 maanden later, weer probleem met de fiets. Weer naar Stella, waar ze het contactspray niet hebben laten opdrogen waardoor het contact draadje is doorgebrand, 2 dagen later. Vervolgens een afspraak gemaakt, deze werd geannuleerd want Stella ging failliet. Sindsdien na een half jaar eindelijk contact gekregen en toen na 2 weken weer fiets kapot. Sindsdien meerdere keren gemaild, maar nooit meer een reactie gehad. We krijgen stella niet meer te pakken telefonisch en heb nu al bijna een jaar geen fiets. Of te wel een groot drama waarin we Stella niet meer te pakken krijgen. Slechte service sinds het opnieuw is opgestart.

Resposta da Stella Fietsen
accu stuk net na garantie termijn, geen enkele coulance.
nooit weer stella
Dat het niet volledig vergoed word door garantie begrijp ik maar een korting uit coulance was fijn geweest.

Accu fiets na 2 jaar en 2 maand stuk helaas pindakaas 550 euro

Resposta da Stella Fietsen
Ik ging er eerst van uit dat jullie niet meer bestonden, en heb op internet gegoogeld en zag dat de winkel nog bestond. Mijn fiets had ik al 8,5 jaar in mijn bezit en moet zeggen dat deze fiets zeer goed is bevallen.
Doordat hij was omgevallen door jeugdige jongens is hij stuk gegaan, en trapte door en de display was stuk.
Heb het toen proberen het te laten repareren maar zag de nieuwe fietsen in de winkel staan en was verkocht op de fiets die ik nu heb. Ik hoop dat ik hier net zoveel plezier hiervan heb zoals de oude fiets, maar daar ben ik niet bang voor.

Resposta da Stella Fietsen
Accu was kapot na 1 jaar en 3 maanden gebruik. Stella kwam netjes tegemoet en ik heb een nieuwe accu meegekregen, doordat het nog onder de garantie viel.

Resposta da Stella Fietsen
Fijn geholpen door Mark. Hij neemt alle tijd voor je. We zijn blij met onze nieuwe fietsen.

Resposta da Stella Fietsen
Bij Stella Fietsen Schiedam geweest. Wat een toppers! Roland en Marcel helpen en denken mee. Kan alleen maar aan iedereen aanraden daarheen te gaan! *****!

Resposta da Stella Fietsen
Vorig jaar oktober mijn nieuwe Stella ebike ontvangen. Helemaal blij. Snel daarna ging Stella failliet. Balen, want bij ons in de buurt ligt slecht 1 service winkel. Na doorstart werd deze servicewinkel weer geopend, erg fijn. Mijn fiets gebracht voor 1ste onderhoudsbeurt. Wat blijkt...garantie en service van voor het faillissement zijn niet meer van toepassing na doorstart. Bedrijf heet nu Stella next in Beverwijk. Totaal verrast, dit is nooit gecommuniceerd met klanten, ook nergens terug te lezen. Discussie in zaak, persoon in kwestie begon te schreeuwen, hij was aangenomen als fietsenmaker en hoefde, naar eigen zeggen onze" stront" niet aan te horen. , nam geen enkele verantwoordelijkheid. Mail gestuurd over voorval naar klantenservice. Ze hebben gebeld met desbetreffende winkel en daarmee was het voor hun klaar . 1 ster is voor de service van Stella next eigenlijk nog te veel
In de winkel super geholpen maar als je problemen krijgt duurt het een eeuwigheid. Mij scherm ging stuk, geen probleem komen we de fiets ophalen, repareren en terug brengen onder garantie. Ik dacht dat is goede service ! Komt de fiets terug met een rekening van 69 euro voor het ophalen en brengen. Had wel even vermeld mogen worden maar hij werd uiteindelijk wel gecrediteerd .Na twee weken gebruik wederom scherm kapot, na vier mails en klachten indienen verder ben ik een keer gebeld, ik bel u met een uur terug … ze moet nog bellen na drie weken. Weer mailen en Viane site klacht gemeld. Totaal geen reactie.
Bij verkoop kan alles maar zodra je fiets iets mankeert is er geen garantie meer omdat ze failliet zijn.

16 oktober 2025
Het zadel van mijn 6 jaar oude Stella fiets was afgebroken. Gelukkig was ik gestopt toen ik voelde dat het zadel bewoog. Heb een mail gestuurd naar Stella en kreeg al de volgende dag reactie dat mijn email was doorgestuurd naar de werkplaats in Schiedam. Wel met de mededeling dat het door drukte mogelijk 2 weken kon duren voordat ik gebeld werd. Maar tot mijn grote verrassing werd ik nog dezelfde dag gebeld. Ik kon naar de werkplaats komen en kreeg een andere zadel.
Dat is topservice!! met dank aan Roy.
Noortje

Resposta da Stella Fietsen
Kundige vriendelijke verkopers. Denken mee en proberen je niet wat aan te praten

Resposta da Stella Fietsen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.