Stella Fietsen Opiniões 17 566

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Vorig jaar gebeld voor reparatieverzoek. We kregen te horen dat we moesten mailen ivm doorstart. Gedaan en kregen automatische mail waarin stond dat er extreme lange wachttijden waren. In de winterper... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb een heel goed gevoel gekregen bij Stella fietsen in beverwijk . Verkoper Aad is een hele enthousiaste man die veel weet te vertellen over de fietsen ,hij wil je niks aansmeren maar heeft goed... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het verkoop team in Nunspeet is erg klantgericht. Luistert goed naar je wensen en komt met een eerlijk advies. Wij hebben voor de tweede keer 2 Stella fietsen gekocht in het volste vertrouwen dat deze... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na vele problemen en ritten voor reparaties binnen de eerste 4 weken na aanschaf zag ik het niet meer zitten en was mijn blijdschap geheel verdwenen en omgeslagen naar ergenis en boosheid. Mijn vertro... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bicicletas

Op zoek naar een betaalbare elektrische fiets? Stella Fietsen is dé e-bike specialist van Nederland! ✓Garantie tot 5 jaar ✓Klantbeoordeling 8.9!

Informações de contacto

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

18 mil opiniões

Respondeu a 46% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kwam onverwachts langs voor mijn bad…

Ik kwam onverwachts langs voor mijn bad op te pompen omdat het mijzelf niet lukte, ze hielpen mij zonder problemen en waren erg vriendelijk. Onlangs moest ook mij fiets voor onderhoud en hadden ze de standaard gratis vervangen.

10 de janeiro de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u onverwachts langs kon komen en dat we u zonder problemen hebben kunnen helpen en natuurlijk met een vriendelijke glimlach.

Ook goed om te horen dat uw fiets tijdens het onderhoud netjes is nagekeken en dat de standaard kosteloos is vervangen.

Dank voor uw vertrouwen in Stella. Mocht u in de toekomst weer hulp nodig hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar.

Classificada 1 em 5 estrelas

DO NOT BUY A BIKE FROM STELLA.

DO NOT BUY A BIKE FROM STELLA.

I bought my bike from Stella a little less than 2 years ago. I has broken multiple times. 3 times majorly that I havent been able to ride it. The most recent time it won't turn on after sitting in my storage unit.

Customer service is no existence. If you depend on your bike daily like I do, then go with another brand. You will be waiting weeks to have your bike fixed.

3 de janeiro de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Thank you for sharing your experience with us. We’re truly sorry to read that you’ve had multiple issues with your bike and that it has let you down again, especially if you depend on it for daily use. We fully understand how frustrating and disruptive this must be.

It’s disappointing to hear that you feel unsupported by customer service. That is certainly not the experience we aim to provide, and we regret that this has been your perception. From your review, it’s unfortunately not clear which point of contact you have been in touch with. It is possible that older Stella contact details were used, but we cannot be certain based on the information available here on Trustpilot.

We would very much like the opportunity to review your situation in more detail and see how we can help. We kindly ask you to contact us via klantenservice@stellanext.nl
, which is our current customer support email address. If you include a brief description of the issues, along with your contact details (postcode + housenummer and telephone number) and the location where you were previously assisted, we will be happy to look into this for you.

Thank you for taking the time to share your feedback. It helps us understand where improvements are needed.

Stellar

Drie jaar geleden een transport fiets gekocht en die kon 120 kilo aan, over een heuvel heen. Fietst nog steeds prettig 3 jaar later. Accu gaat goed mee. Mijn vorige elofiets als hield bij lage accu er opeens mee op, deze spreid het meer uit zodat het zelfs laag iets langer meegaat, wat nuttig is.

1 de janeiro de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat uw transportfiets, drie jaar na aankoop, nog steeds prettig fietst en goed presteert, zelfs met een zware belasting en over heuvelachtig terrein.

Ook goed om te lezen dat u tevreden bent over de accuprestaties en dat deze gelijkmatig vermogen blijft leveren, zelfs bij een lagere accustand. Dat is inderdaad een groot voordeel in het dagelijks gebruik.

Wij zijn blij dat u zo tevreden bent en wensen u nog heel veel fijne en veilige kilometers toe. Mocht u ons in de toekomst nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede en snelle service van de jongens…

Goede en snelle service van de jongens uit Heerhugowaard. Daniel was met een half uurtje klaar met het vervangen van een rotatie sensor. Fijn!

23 de dezembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat mooi om te horen dat u zo goed en snel bent geholpen door het team in Heerhugowaard en dat Daniel het probleem met de rotatiesensor vlot heeft kunnen verhelpen.

Uw compliment geven we uiteraard aan Daniel door, daar wordt hij zeker blij van en het maakt zijn dag helemaal goed. Dank voor het delen van uw ervaring!

Mocht u in de toekomst weer service of hulp nodig hebben, dan staan we natuurlijk graag voor u klaar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Inmiddels onze 6e fiets gekocht bij…

Inmiddels onze 6e fiets gekocht bij Stella. Bij het filiaal in Heerhugowaard wordt je enthousiast en eerlijk geholpen bij je keuze. Het zijn toppers daar!

20 de dezembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat bijzonder om te lezen dat u inmiddels al uw zesde fiets bij Stella heeft gekocht. Dat vertrouwen waarderen we enorm.

Ook geweldig om te horen dat u bij ons filiaal in Heerhugowaard enthousiast en eerlijk bent geholpen bij het maken van uw keuze. Uw complimenten geven we uiteraard graag door aan het team daar; zij zullen dat zeker waarderen.

Dank voor uw loyaliteit aan Stella. Wij wensen u opnieuw veel veilige en plezierige kilometers toe en staan uiteraard voor u klaar als u ons in de toekomst nodig heeft.

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfect geholpen door daniel en daan

18 de dezembro de 2025

Beste Justin,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u perfect bent geholpen door Daniel en Daan. Uw complimenten geven we graag aan hen door.

Mocht u ons in de toekomst weer nodig hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar.

Perfect geholpen door Arien

Perfect geholpen door Arien. Nwe display na goede info 👍

17 de dezembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat goed om te horen dat u perfect bent geholpen door Arien en dat u na duidelijke uitleg een nieuw display heeft gekregen. Fijn dat alles naar wens is verlopen 👍

Uw compliment geven we graag aan Arien door. Dat doet hem veel plezier. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of service nodig hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar.

Goed en snel geholpen!

17 de dezembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u goed en snel bent geholpen. Daar doen we het voor.

Mocht u ons in de toekomst weer nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Top geholpen door Remco HHW.

Top geholpen bij Stella HHW. Gebeld over mijn koplamp ik kon meteen langs komen wat een fijne service. En deze service was nog gratis ook, wat een topper die Remco.

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u zo snel en prettig bent geholpen bij Stella. Goed om te horen dat u direct langs kon komen en dat het probleem met de koplamp meteen is verholpen, en zelfs kosteloos.

Uw complimenten aan Remco geven we uiteraard graag aan hem door. Dat zal hij zeker waarderen!

Dank voor uw vertrouwen in Stella. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of service nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

Top geholpen door Wim

Top geholpen door Wim, Niels en Remco! Ook als je zonder afspraak binnen komt. Proberen altijd te helpen!

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat mooi om te lezen dat u zo goed bent geholpen door Wim, Niels en Remco, ook zonder afspraak. We doen ons uiterste best om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen, dus het is prettig om te horen dat dit wordt gewaardeerd.

Uw complimenten geven we met plezier aan onze collega’s door, dat hen ook veel plezier. Dank voor het vertrouwen in Stella, en mocht u ons in de toekomst weer nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

Een onderhoudsbeurt met bandenpakket

Een onderhoudsbeurt inclusief bandenpakket en wintercoating laten doen. Ik kon mijn e-bike in de ochtend brengen en begin van de middag weer ophalen. Alles was keurig gedaan en ook goed nagekeken. Er mankeerde wel wat aan, dat hebben ze ook gerepareerd en vervangen. Mijn fiets weer netjes en schoon, klaar om er de winter mee door te kunnen.

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te lezen dat de onderhoudsbeurt, inclusief het bandenpakket en de wintercoating, volledig naar wens is uitgevoerd. Goed om te horen dat u uw e-bike snel weer kon ophalen en dat alles zorgvuldig is nagekeken.

Mooi ook dat eventuele aandachtspunten direct zijn verholpen en dat u uw fiets schoon en in goede staat terug heeft gekregen , helemaal klaar voor de winter.

Nooit meer!

Nooit meer!. Stella en de ANWB-verzekering die zij aanraden hebben mij compleet in de steek gelaten. Mijn e-bike van €2.000 werd gestolen uit mijn werkplek. Ik heb camerabeelden, de sleutel en alle gevraagde documenten aangeleverd, en toch kreeg ik geen enkele vergoeding.
Hun excuus? Er zou zogenaamd geen “duidelijk bewijs” zijn van hoe het slot is opengebroken, en ze gaven mij de schuld omdat ik nog maar één sleutel had omdat de tweede kwijt was. Dat voelde als niets meer dan een smoes om niet te hoeven uitkeren.
Geen ondersteuning, geen verantwoordelijkheid, geen eerlijkheid. Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in zowel Stella als ANWB volledig vernietigd. Potentiële klanten moeten

14 de novembro de 2025

Beste meneer Abbar,

Wat vervelend om te lezen dat u deze situatie zo heeft ervaren. We begrijpen heel goed hoe ingrijpend het is wanneer uw e-bike wordt gestolen en dat het extra teleurstellend is wanneer een verzekeringsclaim vervolgens wordt afgewezen. Dat is voor niemand een prettige uitkomst.

We vinden het belangrijk om hierbij wel enige duidelijkheid te geven. De verzekering waar u naar verwijst loopt via de ANWB en niet via Stella zelf. Zowel u als wij zijn hierbij gebonden aan de polisvoorwaarden die vooraf zijn afgesproken. In deze voorwaarden staat expliciet vermeld dat bij diefstal beide originele sleutels moeten kunnen worden overlegd. Wanneer hier niet aan voldaan wordt, kan de verzekeraar helaas besluiten niet tot uitkering over te gaan.

Dat neemt niet weg dat we het oprecht jammer vinden dat u hierdoor geen vergoeding heeft ontvangen. Ook voor ons is dit een teleurstellende situatie, maar wij hebben hierin geen beslissingsbevoegdheid en kunnen niet afwijken van de voorwaarden van de verzekeraar.

Mocht u nog vragen hebben of behoefte hebben aan toelichting, dan denken we uiteraard graag met u mee waar mogelijk. We danken u in ieder geval dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alle geduld bij aankoop en aflevering

Alle geduld bij aankoop en aflevering. Gaan goed in op vragen en eventuele zorgen. Hiervoor de complimenten aan, ik zal ze bij naam noemen, de verkopers Mark en Henk. En complimenten voor de mensen van de werkplaats. Ook is er een goede wisselwerking tussen werkplaats en verkopers. Dat is duidelijk. Prima service en alle vertrouwen in het product. Had hiervoor ook een Stella en daar ook goede ervaringen mee.

14 de outubro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te lezen dat u zowel bij de aankoop als bij de aflevering met zoveel geduld en aandacht bent geholpen. We nemen graag de tijd om vragen en eventuele zorgen goed te bespreken, dus het is mooi om te horen dat dit zo is ervaren.

Uw complimenten aan Mark en Henk geven we met veel plezier aan hen door. Dat doet hun veel plezier. Net als aan onze collega’s van de werkplaats. Ook uw opmerking over de goede samenwerking tussen verkoop en werkplaats waarderen we enorm. Dat is precies waar we naar streven.

Het vertrouwen dat u uitspreekt in onze service en onze fietsen, en het feit dat u opnieuw voor Stella heeft gekozen, betekent veel voor ons. Dank daarvoor!

Wij wensen u weer veel veilige en fijne kilometers toe. Mocht u in de toekomst iets nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Stella super fiets super personeel

Voor de tweede keer bezocht ik Stella in Schiedam, winkel zag er netjes en schoon uit.
Personeel super vriendelijk en behulpzaam.
Verkoper toen hij hoorde dat ik niet zelf fiets op kon halen ivm gezondheid besloot hij mijn fiets thuis af te leveren.

6 de dezembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u voor de tweede keer zo’n positieve ervaring heeft gehad bij onze vestiging in Schiedam. Goed om te lezen dat u de winkel als netjes en schoon heeft ervaren en dat ons team u vriendelijk en behulpzaam heeft geholpen.

Extra mooi vinden we het om te horen dat onze verkoper met u heeft meegedacht en ervoor heeft gezorgd dat de fiets bij u thuis werd afgeleverd vanwege uw gezondheid. Dat soort persoonlijke service vinden wij heel belangrijk. Wij zullen dit aan de meneer doorgeven, dat doet hem ook veel plezier.

Dank voor uw vertrouwen in Stella. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe en staan uiteraard voor u klaar mocht u ons in de toekomst nodig hebben.

Aankoop nieuwe fiets

Geweldig geholpen bij een winterbeurt voor de fiets.
En al kijken een nieuwe fiets gekocht.
Eerlijke informatie. Dat is fijn.
Super inruilprijs en extra korting.
Complimenten. Ik ben er erg blij mee
Voor mij blijft Stella de hoogste kwaliteit leveren kwa fietsen.

10 de dezembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij de winterbeurt én dat dit zelfs heeft geleid tot de aanschaf van een nieuwe fiets.

We vinden het belangrijk om altijd eerlijke en duidelijke informatie te geven, en het is mooi om terug te lezen dat u dat zo waardeert. Ook dat de inruilprijs en extra korting naar wens waren, doet ons goed.

Uw compliment over de kwaliteit van onze fietsen betekent veel voor ons, daar werken we iedere dag hard aan.

Wij wensen u ontzettend veel veilige en plezierige kilometers toe op uw nieuwe fiets. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of service nodig hebben, dan staan we natuurlijk graag voor u klaar.

Really good bikes

Really good bikes!
The staff in Nijmegen is very very helpful and friendly, I recommend :)

4 de dezembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Thank you so much for your kind words! Great to hear that you’re enjoying our bikes and that our team in Nijmegen was able to help you in such a friendly and supportive way. We truly appreciate your recommendation, it means a lot to us!

If you ever need any assistance, advice, or service in the future, we’re always happy to help.

Kind regards,

Henk

Henk, Peter en Allesandro hebben me super vriendelijk geholpen! Goed advies en uiteindelijk verkoop van nog een fiets! Een aanrader om naar deze winkel te gaan voor een reparatie of aankoop!

1 de dezembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Wat geweldig om te lezen dat Henk, Peter en Allesandro u zo vriendelijk hebben geholpen! We geven uw complimenten met veel plezier aan hen door dat zal hen zeker goed doen.

Fijn dat het advies helder en prettig was, en dat dit zelfs heeft geleid tot de aankoop van een extra fiets. Dat vertrouwen waarderen we enorm.

Ook dank voor uw mooie aanbeveling voor onze winkel; dat betekent veel voor ons.

Mocht u in de toekomst langskomen voor service, reparatie of advies, dan staan we uiteraard weer voor u klaar.

Prima service...

Vandaag mijn Vicenza weggebracht voor z'n 1ste onderhoudsbeurt,fiets was eerder een keer gevallen handvat kapot, voorband was beschadigd...beiden zijn gratis vervangen, dit vindt ik heel netjes.Mijn fiets kreeg ook een gratis winterbeurt.

28 de novembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat de eerste onderhoudsbeurt van uw Vicenza naar wens is verlopen. We vinden het belangrijk dat u zorgeloos kunt blijven fietsen, en daarom helpen we graag wanneer er schade is ontstaan helemaal mooi dat u de vervanging van het handvat en de voorband als netjes heeft ervaren.

Ook goed om te horen dat de gratis winterbeurt gewaardeerd wordt. Zo blijft uw fiets in topconditie, ook in de koudere maanden.

Mocht u in de toekomst vragen hebben of ergens ondersteuning bij nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

Nieuwe Fietst Je werd uitsteken geholpen

Je werd uitsteken geholpen

15 de novembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij de aanschaf van uw nieuwe fiets. Daar doen we het voor! 🚲✨

We geven uw compliment graag door aan onze collega’s.

Mocht u nog vragen hebben of in de toekomst ondersteuning nodig hebben, dan staan we uiteraard altijd voor u klaar.

Classificada 4 em 5 estrelas

We hebben al meerdere keren een fiets…

We hebben al meerdere keren een fiets gekocht.

15 de novembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie al meerdere keren een fiets bij ons hebben gekocht. Dat vertrouwen waarderen we enorm! 💙

We doen ons best om zowel onze producten als onze service betrouwbaar en prettig te houden, en het is mooi om terug te krijgen dat dit gewaardeerd wordt.

Mocht er in de toekomst iets zijn waar we bij kunnen helpen van vragen tot service of onderhoud dan staan we altijd voor jullie klaar.

Team Stella

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.