Vorig jaar gebeld voor reparatieverzoek. We kregen te horen dat we moesten mailen ivm doorstart. Gedaan en kregen automatische mail waarin stond dat er extreme lange wachttijden waren. In de winterper... Ver mais
Ik heb een heel goed gevoel gekregen bij Stella fietsen in beverwijk . Verkoper Aad is een hele enthousiaste man die veel weet te vertellen over de fietsen ,hij wil je niks aansmeren maar heeft goed... Ver mais
Het verkoop team in Nunspeet is erg klantgericht. Luistert goed naar je wensen en komt met een eerlijk advies. Wij hebben voor de tweede keer 2 Stella fietsen gekocht in het volste vertrouwen dat deze... Ver mais
Na vele problemen en ritten voor reparaties binnen de eerste 4 weken na aanschaf zag ik het niet meer zitten en was mijn blijdschap geheel verdwenen en omgeslagen naar ergenis en boosheid. Mijn vertro... Ver mais
Op zoek naar een betaalbare elektrische fiets? Stella Fietsen is dé e-bike specialist van Nederland! ✓Garantie tot 5 jaar ✓Klantbeoordeling 8.9!
Parallelweg 43, 1948NK, Beverwijk, Holanda
Respondeu a 46% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Ik kwam onverwachts langs voor mijn bad op te pompen omdat het mijzelf niet lukte, ze hielpen mij zonder problemen en waren erg vriendelijk. Onlangs moest ook mij fiets voor onderhoud en hadden ze de standaard gratis vervangen.

Resposta da Stella Fietsen
DO NOT BUY A BIKE FROM STELLA.
I bought my bike from Stella a little less than 2 years ago. I has broken multiple times. 3 times majorly that I havent been able to ride it. The most recent time it won't turn on after sitting in my storage unit.
Customer service is no existence. If you depend on your bike daily like I do, then go with another brand. You will be waiting weeks to have your bike fixed.

Resposta da Stella Fietsen
Drie jaar geleden een transport fiets gekocht en die kon 120 kilo aan, over een heuvel heen. Fietst nog steeds prettig 3 jaar later. Accu gaat goed mee. Mijn vorige elofiets als hield bij lage accu er opeens mee op, deze spreid het meer uit zodat het zelfs laag iets langer meegaat, wat nuttig is.

Resposta da Stella Fietsen
Goede en snelle service van de jongens uit Heerhugowaard. Daniel was met een half uurtje klaar met het vervangen van een rotatie sensor. Fijn!

Resposta da Stella Fietsen
Inmiddels onze 6e fiets gekocht bij Stella. Bij het filiaal in Heerhugowaard wordt je enthousiast en eerlijk geholpen bij je keuze. Het zijn toppers daar!

Perfect geholpen door Arien. Nwe display na goede info 👍

Resposta da Stella Fietsen
Top geholpen bij Stella HHW. Gebeld over mijn koplamp ik kon meteen langs komen wat een fijne service. En deze service was nog gratis ook, wat een topper die Remco.

Resposta da Stella Fietsen
Top geholpen door Wim, Niels en Remco! Ook als je zonder afspraak binnen komt. Proberen altijd te helpen!

Resposta da Stella Fietsen
Een onderhoudsbeurt inclusief bandenpakket en wintercoating laten doen. Ik kon mijn e-bike in de ochtend brengen en begin van de middag weer ophalen. Alles was keurig gedaan en ook goed nagekeken. Er mankeerde wel wat aan, dat hebben ze ook gerepareerd en vervangen. Mijn fiets weer netjes en schoon, klaar om er de winter mee door te kunnen.

Resposta da Stella Fietsen
Nooit meer!. Stella en de ANWB-verzekering die zij aanraden hebben mij compleet in de steek gelaten. Mijn e-bike van €2.000 werd gestolen uit mijn werkplek. Ik heb camerabeelden, de sleutel en alle gevraagde documenten aangeleverd, en toch kreeg ik geen enkele vergoeding.
Hun excuus? Er zou zogenaamd geen “duidelijk bewijs” zijn van hoe het slot is opengebroken, en ze gaven mij de schuld omdat ik nog maar één sleutel had omdat de tweede kwijt was. Dat voelde als niets meer dan een smoes om niet te hoeven uitkeren.
Geen ondersteuning, geen verantwoordelijkheid, geen eerlijkheid. Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in zowel Stella als ANWB volledig vernietigd. Potentiële klanten moeten

Resposta da Stella Fietsen
Alle geduld bij aankoop en aflevering. Gaan goed in op vragen en eventuele zorgen. Hiervoor de complimenten aan, ik zal ze bij naam noemen, de verkopers Mark en Henk. En complimenten voor de mensen van de werkplaats. Ook is er een goede wisselwerking tussen werkplaats en verkopers. Dat is duidelijk. Prima service en alle vertrouwen in het product. Had hiervoor ook een Stella en daar ook goede ervaringen mee.

Resposta da Stella Fietsen
Voor de tweede keer bezocht ik Stella in Schiedam, winkel zag er netjes en schoon uit.
Personeel super vriendelijk en behulpzaam.
Verkoper toen hij hoorde dat ik niet zelf fiets op kon halen ivm gezondheid besloot hij mijn fiets thuis af te leveren.

Resposta da Stella Fietsen
Geweldig geholpen bij een winterbeurt voor de fiets.
En al kijken een nieuwe fiets gekocht.
Eerlijke informatie. Dat is fijn.
Super inruilprijs en extra korting.
Complimenten. Ik ben er erg blij mee
Voor mij blijft Stella de hoogste kwaliteit leveren kwa fietsen.

Really good bikes!
The staff in Nijmegen is very very helpful and friendly, I recommend :)

Resposta da Stella Fietsen
Henk, Peter en Allesandro hebben me super vriendelijk geholpen! Goed advies en uiteindelijk verkoop van nog een fiets! Een aanrader om naar deze winkel te gaan voor een reparatie of aankoop!

Resposta da Stella Fietsen
Vandaag mijn Vicenza weggebracht voor z'n 1ste onderhoudsbeurt,fiets was eerder een keer gevallen handvat kapot, voorband was beschadigd...beiden zijn gratis vervangen, dit vindt ik heel netjes.Mijn fiets kreeg ook een gratis winterbeurt.

Je werd uitsteken geholpen

Resposta da Stella Fietsen
We hebben al meerdere keren een fiets gekocht.

Resposta da Stella Fietsen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.