Thomas Cook Nederland Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Boek hier nooit, dit is Oplichting! Wij hebben een brief ontvangen en daarop een telefoontje in het engels met een vreemd verhaal. Thomas Cook zou failliet gaan en of we onze boeking wilde overzetten... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een paar dagen voor we op vakantie gingen kregen we verontrustend bericht of onze vakantie wel door zou gaan ivm faillissement FTI. Mark en zijn team (shout out naar Natalia) hebben alles op alles gez... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben een mooie reis gehad naar Marokko voor een scherpe prijs. Het zoeken en boeken van de vlucht, transfer en hotel verliep vlot. We hebben problemen ervaren bij het online inchecken voor de... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens
  2. Agregador de viagens

Wij willen voor jou de ideale vakantie realiseren. En we begrijpen als geen ander dat dat voor iedereen anders is. Daarom heb je bij ons de mogelijkheid om je hele reis zelf samen te stellen. Je kiest je bestemming en hotel, en vanaf daar heb jij de touwtjes in handen. Vluchten, kamertypes, transfer, huurauto of verzekeringen: het is geheel aan jou. Geen uren zoeken naar de beste deal, maar in een paar kliks het volledige overzicht. Dit hebben wij allemaal in onze innovatieve boekingstool gegoten, zodat jij zo snel mogelijk kunt beginnen met aftellen. Alles voor een onvergetelijke ervaring!

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

193 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Michiel van de klantenservice van…

Michiel van de klantenservice van Thomas Cook Nederland heeft ons werkelijk fantastisch geholpen door ons door het hele proces van speciale assistentie te loodsen voor Dusseldorf Airport. Ook complimenten aan Marc Verbunt voor zijn aandeel.

14 de julho de 2022

Klantvriendelijkheid

De transfers en de bijbehorende kosten waren niet duidelijk bij het online boeken; wel of niet inbegrepen vanuit de accomodatie. Na ontvangst van de reisdocumenten gebeld met klantenservice. De uiterst vriendelijke en enthousiaste medewerker Michiel heeft direct contact opgenomen met de accomodatie om eea uit te zoeken. Binnen 30 minuten krijg ik een belletje terug met het antwoord. Probleem opgelost. Top service!

28 de junho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb het aangedurfd om een vakantie…

Ik heb het aangedurfd om een vakantie te boeken via ThomasCook. Alles verliep soepel en snel en bovendien waren ze de goedkoopste. Kan het iedereen aanraden. Makkelijke site en zeer overzichtelijk.

15 de junho de 2022
Classificada 3 em 5 estrelas

ik heb net geboekt via mijn account in cashhier.nl

ik heb net geboekt via mijn account in cashhier.nl waarin thomascook een koppeling ( advertentie ) heeft geplaats in cashhier.nl , daarom kreeg ik email toegestuurd ( als lid van cashhier.nl ) over de mogelijkheid vakantie te boeken bij U/Thomscook ). zodra ik met vakantie ben geweest kan ik verdere waardering geven , in mijn gevoel het zal wel top gaan verlopen ( nu ben ik voor de 1e keer met ThomasCook gaan. ).
En ik ga nog een boeking doen via mijn account in cashhier.nl . Omdat we op een andere datum terug gaan, daarom moet ik 2 keer boeken.
mvg.
Th. Darma

7 de junho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

We hadden een top meivakantie met het hele gezin!

We zochten al een tijdje naar een vakantie voor ons gezin met twee kinderen. Thomas Cook maakte het makkelijk om te zoeken binnen ons budget dat we voor ogen hadden. In de meivakantie een weekje weg voor minder dan 2500 EURO voor ons 4, we dachten niet dat het zou lukken aangezien we van veel vrienden hoorden dat er bijna geen hotels meer te vinden waren. Op de website van Thomas Cook vonden we veel meer vakanties dan we gehoopt hadden en ook nog eens binnen ons budget! De mobiele website was erg snel en gemakkelijk. Vroeger belde we altijd voor advies of we gingen we naar een reisbureau, maar deze keer goed geholpen door een vriendelijke dame op de chat. Het was supersnel geregeld, bedankt Thomas Cook!

25 de maio de 2022

Vakantie d.d. mei 2022

Voor de eerste keer een vakantie geboekt bij Thomas Cook. De reisorganisatie vliegt sinds kort weer in Nederland. Na heel lang de prijzen in de gaten gehouden te hebben kwam ik bij Thomas Cook uit. In eerste instantie maakte ik me nogal zorgen om de slechte reviews. Toch besloten om te boeken bij deze organisatie vanwege het gigantische prijsverschil.

Vanwege een annulering van een vlucht (Corendon) de klantenservice maar even gebeld. In 1 woord fantastisch! Dimitry en Ellie hebben mij voortreffelijk geholpen.

Manyyyy thanks Ellie and Dimitry. You guys ROCK !

14 de maio de 2022