De marstek accu had ik eerst elders besteld maar wat blijkt bijna iedereen die hem aanbied zijn dozen schuivers hebben de laagste prijs maar 0 voorraad bij bestellen zeggen ze 5 dagen en de dag... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Eind februari 2026 heb ik een Indevolt‑batterij van 6 kWh besteld. Per ongeluk had ik de verkeerde bestelling geplaatst, maar Thuisbatterij.nl heeft dit snel en keurig opgelost. Dat geeft vertrouwen... Ver mais
Alles klopt, afspraken worden nagekomen, het apparaat werkt zoals ik hoopte, maar niet direct verwachtte. Het overschot zonne-energie wordt opgeslagen, als er stroom moet worden ingekocht ontlaadt de... Ver mais
Prima batterij, makkelijk bestellen, robot op website denkt goed mee. Goede communicatie bij vertraging. Helpdesk telefonisch bereikbaar is ook fijn. Wel een opmerking: betaalmethoden zijn onvindbaa... Ver mais
Informações sobre a empresa
Thuisbatterij.nl is gespecialiseerd in het advies over en de verkoop van thuisbatterijen. Wij maken energieopslag toegankelijk dankzij scherpe prijzen en eerlijk advies. Al honderden mensen hebben wij naar tevredenheid van een thuisbatterij voorzien. Ben jij de volgende? Vanuit ons hoofdkantoor in Den Hoorn, in het groene Midden-Delfland (Zuid-Holland), helpen wij consumenten en bedrijven om slim om te gaan met energie. Met eerlijke informatie, een ruim productaanbod en advies dat echt bij je past. Of je nu aan het oriënteren bent of klaar om te bestellen: wij staan voor je klaar met kennis, kwaliteit en service.
Informações de contacto
Hooipolderweg 20, 2635 CZ, Den Hoorn, Holanda
- 085 333 2988
- info@thuisbatterij.nl
- thuisbatterij.nl
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Website met veel informatie
Voor thuisbatterij.nl gekozen (Marstek Venus E 3.0) vanwege de uitgebreide informatie op de website. Snelle en correcte levering. Een vraag die ik had werd snel maar wel niet voldoende beantwoord.

Resposta da Thuisbatterij.nl
Ik heb een aantal thuisbatterijen…
Ik heb een aantal thuisbatterijen besteld en werd vooraf duidelijk geïnformeerd dat niet alles direct op voorraad was. Toen de levering door stakingen in de logistieke keten extra vertraging opliep, werd ik daar keurig en tijdig over ingelicht.
De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De AI‑chatfunctie werkt prettig en beantwoordt de meeste vragen goed, waardoor persoonlijk contact in mijn geval niet nodig was (al zit de chat er soms een beetje naast).
De daadwerkelijke levering liet helaas wat te wensen over, maar dit lag volledig aan het vervoersbedrijf Transmission en buiten de invloed van Thuisbatterij.nl. Zij hebben er alles aan gedaan om het logistieke proces zo soepel mogelijk te laten verlopen en hielden mij goed op de hoogte.
Al met al ben ik zeer tevreden over de service en communicatie van Thuisbatterij.nl.

Snel en professioneel
Op alle vragen wordt snel en professioneel gereageerd. Bestellingen worden snel afgehandeld en de prijs is ook nog eens goed. Prima dus!

Alles klopt
Alles klopt, afspraken worden nagekomen, het apparaat werkt zoals ik hoopte, maar niet direct verwachtte. Het overschot zonne-energie wordt opgeslagen, als er stroom moet worden ingekocht ontlaadt de batterij.
1 puntje: De batterij ontlaadt tot 12%, niet dieper. Dat kan ik mij voorstellen, maar dat lijkt me wel iets om te benoemen op de site.

Alles zoals aangegeven
Alles zoals aangegeven. Ook levering goed. Beste prijs voor product die ik kon vinden in NL. Geen verassingen is met grote batterij wel fijn :).
Twee maal hier gekocht.

Goed bezorgd
Goed bezorgd. Werkt uitstekend. Vragen worden serieus genomen en goed beantwoord. Tenslotte is Marstek helemaal gesloten en geruisloos waardoor deze overal geplaatst kan worden. Fantastisch.

Klantenservice en Levering snel
Bij thuisbatterij.nl een plug in batterij gekocht en verschillende keren om inlichtingen gevraagd en advies bij installeren. Zeek goed geholpen en geduldig. De batterij werkt nu uitstekend door de oplossingen die thuisbatterij direct mee kwamen. En niet lang moeten wachten om iemand aan de telefoon te krijgen. 👍👍👍👍👍

Resposta da Thuisbatterij.nl
Grote pluim voor advies, levering en ondersteuning.
Ongelofelijk snel geleverd, binnen 2 dagen in huis.
Daarbij goede en snelle support binnen 2min. antwoordd op mijn vragen.
GEWELDIG. CHAPEAU.

2x Marstek Venus E 3.0 en CT003
Circa drie weken geleden heb ik twee Marstek Venus E 3.0 batterijen en een CT003 besteld. Ik plaatste de bestelling in het weekend en al op dinsdag werd alles geleverd. De producten kwamen op een kleine pallet en netjes verpakt.
Op de website van Thuisbatterij.nl staat een duidelijke handleiding, aangevuld met meerdere video’s waarin wordt uitgelegd hoe je de app, de CT003 en de batterijen installeert. De installatie verliep soepel en tot nu toe werkt alles probleemloos.
De reden dat ik voor Thuisbatterij.nl heb gekozen, is dat hun website er verzorgd uitziet, ze duidelijke video’s en handleidingen aanbieden en ik – op basis van andere reviews – het vertrouwen heb dat ik bij eventuele problemen op goede support kan rekenen.
Ik heb de batterijen nog maar kort in gebruik, dus ik kan er nog niet heel veel over zeggen, maar tot nu toe werkt alles naar behoren en ben ik tevreden.

Snelle levering.
Snelle levering.
Ik had een probleem met het installeren.
Snelle professionele support.Bleek mijn fout.
Tot nu toe werkt alles tot grote tevredenheid.

Marstek Venus E V3 gekocht
Marstek Venus E V3 gekocht. Goede prijs en snelle en nette levering. Bij vragen is Thuisbatterij.nl goed bereikbaar en zijn we welwillend mee te denken met een oplossing. Ik zou hier zo weer bestellen.

Zeker een aanrader
Goede online ondersteuning bij extra vragen. Snelle levering. Duidelijke en eerlijke info. Ook de video's zijn duidelijk en eerlijk. Erg tevreden.

Resposta da Thuisbatterij.nl
Een firma die echt helpt bij vragen!
Voor aanschaf had ik een aantal vragen, zelden heb ik zo snel duidelijke antwoorden gekregen!!!!
Na aankoop van 2 batterijen hulp gevraagd bij de registreren, weer per omgaande antwoord. Een vet compliment voor zo'n service gerichte firma, waar nog echte mensen antwoorden i.p.v. chatbots.
Een echte aanrader!

Resposta da Thuisbatterij.nl
Gekozen voor thuisbatterij (marstek…
Gekozen voor thuisbatterij (marstek venus) op basis van wat utube filmpjes en de prijs/kWh, de kwaliteit van de batterij zal ik moeten ervaren tot op heden werkt het goed. Stabilisatie bij wisselend vermogen kan soms tot 10-15 sec. Duren maar uiteindelijk houdt de batterij redelijk ‘0’ op de meter. Een vraag werd door thuisbatterij en via de hulp functie in de app. snel beantwoord.

Thuisbatterij was snel geleverd
Thuisbatterij was snel geleverd, op zijn plaats gezet en meteen aan het werk gezet. Doet uitstekend en goed intestellen

Resposta da Thuisbatterij.nl
Ik heb een Marstek Venus E V3 gekocht…
Ik heb een Marstek Venus E V3 gekocht en werd snel geleverd, het instaleren steld niets voor "stekker in stopcontact WiFi, Bluetooth, en P1 meter koppelen" en je bent klaar.

Resposta da Thuisbatterij.nl
Goede service vooraf en achteraf. Top.
Voordat ik de batterij wilde bestellen had ik nog een paar vragen die meteen beantwoord werden.
Ook de levering ging sneller dan verwacht en zoals beloofd werd de accu tot aan de voordeur bezorgd.

Resposta da Thuisbatterij.nl
Waarschijnlijk te weinig capaciteit!
Bij Thuisbatterij.nl eind januari een Indevolt powerflex batterij besteld met CT meter, totaal 6kWh.
Geheel aangesloten op eigen groep en doet z’n werk zeer goed! Uiteraard moet wel de zon schijnen, maar ik heb in februari 2025 65kWh teruggeleverd, afgelopen maand was dit 7,5kWh!
Hierin zit 2,75 kWh van de zonnige dag op 25 feb: even na 15:00 was de accu al vol!
Als dit al in februari gebeurd, overweeg ik sterk om nog een accu module aan te schaffen. Even maart afwachten.
Al met al zeer tevreden!

Supersnelle levering
Supersnelle levering. Probleemloos in werking gesteld. Bijkomende vraag van mij telefonisch tot mijn volle tevredenheid beantwoord.
Firma aanbevolen bij mijn vrienden.
Super

De levering was op tijd.
De levering was op tijd.
We kregen hem niet goed geistalleerd. En met hulp van de helpdesk werkt het nu prefect.

Resposta da Thuisbatterij.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.