Thy Clean Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Da de ikke ville svare på min mail skrev jeg at jeg annullerede min ordre , det ignorere man også og sender varen alligevel samt hæver beløbet fra kontoen, hvad sker der lige .Lad værre med at handle... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Har lige købt en gulv måtter, må sige jeg nok var lidt skeptisk, men efter jeg har modtaget den, er den hver en krone værd 🙂👍 Vi har en hund der fælder voldsomt, det er ingen problem og støvsuge... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

En ordre med udfordringer viser hurtigt hvor kunde-minded sælger er og her kan karakteren til personalet hos Polisan / Thy-Clean ikke blive ret meget højere! At Danske Fragtmænd i den forgangne u... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de equipamento de segurança

Escrito pela empresa

Danskejet og e-mærket webshop.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 71% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

51 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Har bestilt den 2-4-23 og derefter ikke…

Har bestilt den 2-4-23 og derefter ikke hørt noget?
Så blir da i tvivl om virksomheden er åben?
Mit Ordrenr: 30762

Så opdatere jeg lige til 5
God dag

2 de abril de 2023

Hej Daniel,

Vi bekræfter at have modtaget din bestilling 02.04.2023
Bekræfter ligeledes først at have afsendt 17.04.2023
Det er selvfølgelig ikke en okay leveringstid. Men nogle af de bestilte varer var udsolgte og først på vej til lager fra vores leverandør.

Vi har forsøgt at ringe dig op for at orientere dig om forsinkelsen, men uden at komme igennem. Beskeden om forsinkelsen og om hvornår varerne blev sendt er derfor indtalt på din telefonsvarer.

Stor ros til Thy Clean og Vibeke

Stor ros til Thy Clean og Vibeke. Købte i går et Komplet rentvandsanlæg til vinduespudsning - Unger DIUK1. Fik den bedste vejledning og hjælp i forbindelse med mit køb. Fik allerede anlægget dagen efter med fragtmand og systemet virker fantastisk godt - en nem både at rengøre vinduerne på, og giver hermed min bedste anbefaling til firmaet og ikke mindst til produktet. Hilsen Jan Kohls

15 de março de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Varerne fejlede intet

Varerne fejlede intet, men har sendt dem to mails uden nogen form for reaktion og det er rigeligt til, at jeg ikke handler sådan et sted igen (da varen efter flere dage stadig ikke var sendt). Amatøragtigt.

13 de dezembro de 2022

Hej Thomas,

Godt varerne lever op til forventningerne. Det er da en god start.

Mange af vores bestillinger op til jul, har været tiltænkt som julegaver. Disse er blevet ekspederet før dem som ikke har været til julegaver. Det har betydet at enkelte kunder har oplevet lidt ekstra leveringstid.

I dit tilfælde er du blevet berørt således:
Fredag 09.12.22 burde varerne være sendt.
Mandag 12.12.2022 blev de sendt.

Eftersom transportør også havde ekstra meget at køre med i disse dage, bliver din forsendelse også her yderligere 1 dag forsinket, således du først modtog onsdag 14.12.2022.

Mandag 12.12.2022 rykker du så for leveringsdato via e-mail.
Tirsdag 13.12.2022 rykker du for svar på din e-mail afsendt dagen inden.

Eftersom du samme dag du rykkede for leveringsdato, modtager en advisering fra GLS om at varerne er på vej, prioriterede vi ikke at besvare din e-mail.
Det er også derfor din opfølgende e-mail dagen efter heller ikke blev besvaret.

Classificada 5 em 5 estrelas

Har købt og modtaget en herlig moppe…

Har købt og modtaget en herlig moppe med 2 betræk, hvor det ene viste sig at være lidt for kort! Efter super behagelig samtale, er et nyt betræk omgående blevet ekspederet min vej - faktisk næsten inden telefonsamtalen var afsluttet!
Kan kun anbefale Thy Clean på det varmeste!

7 de setembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Fik i første omgang en.mindre transportskade og en forkert størrelse vare tilsendt.
Blev ringet op og fik en god snak med en medarbejder, der fortalte, at de ville sende de rigtige varer - kom dagen efter.
Faktisk rigtig godt de ringer op i stedet for bare at sende en mail.

4 de junho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte nogle varer søndag aften…

Jeg bestilte nogle varer søndag aften D. 7 november.
Og allerede tirsdag D. 9 november har jeg varene jeg har bestilt. Det synes jeg er super god service.

Oven i min bestilling, har de givet mig en ekstra håndsprit, og nogle desinficerende servietter.

Frygtede at pakken ikke nåede at komme, men det gjorde den, og nu er jeg klar til en Corona venlig fest på lørdag :)

9 de novembro de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Samme vare nr.

Trods genbestillig af samme vare nr. får man en anden var tilsendt.

6 de fevereiro de 2021

Hej Pernille,

Tak for dit indlæg. Udfra kun et fornavn og at du ikke skriver hvad du har købt, kan vi desværre ikke spore din ordre i vores system. Svaret vi giver bliver derfor meget generelt.

Omkring varenumre kan vi sige: Hvis en vare udgår, men erstattes af en med lignende egenskaber, er det ikke unormalt at den nye vare "overtager" varenummeret fra den udgåede. Fx hvis et rengøringsmiddel fra producenten får nyt handelsnavn eller på anden måde bliver opdateret. Det kan være det som er sket i dit tilfælde?

Hvis du ikke er tilfreds med den vare du har fået, kan du blot kontakte os med henblik på returnering og tilbagebetaling.

Modtog varer mandag

Modtog varer mandag , finder ud af de er forkerte , reklamerer med det samme , modtager de rigtige varer tirsdag morgen , Fantastisk service .

2 de fevereiro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Løfter hatten. Bedre online handel service fås ikke.

Jeg videregiver hermed mine bedste anbefalinger til Thy Clean efter jeg havde lavet en online "fejlbestilling" af en pk. latex handsker som jeg troede jeg havde bestilt i anden farve, end dem jeg modtog få dage efter levering.

Jeg var ikke bevidst om, at fejlen var min så skrev til Thy Clean som retfærdighedsvis gjorde mig opmærksom på, at fejlen var på min egen side. Trods fejlen var på min side valgte Thy Clean at eftersende mig den oprindeligt ønskede bestilte vare uden beregning. Det kan man kalde service, og handle online i fuld tryghed, og jeg løfter hatten.

Jeg videregiver hermed Thy Clean mine bedste anbefalinger.
Mvh.
Claus/Vejle

30 de novembro de 2020
Classificada 2 em 5 estrelas

Utætte flasker - Her får i lige min E-mail…

Her får i lige min E-mail korrespondance med Thy Clean - bedøm selv!
Sendt: 29. april 2020 12:30
Til: 'Thy Clean - en del af MJP Invest ApS'
Emne: SV: - Håndsprit

Hej Thy Clean.
Jeg har nu modtaget de to flasker med håndsprit.

Der er blot det problem at i sætter skruelåg på flaskerne, som ikke passer til flaskerne.

Det resulter i at der løber sprit ud af flaskerne, i sær af den ene flaske. Ca. ½ - 1/1 deciliter.

I havde heldigvis kommet en ekstra frostpose udenom flaskerne, men der rendte alligevel sprit ud af posen så pap kassen var våd i bunden.
Det er ikke smart da spritten jo er særdeles brandfarligt.
Venlig hilsen - Allan
Svar:
Tak for jeres mail. Jeg har nu indskærpet overfor lagerpersonalet, at de skal tjekke om lågene er spændt.

Jens Chr. Dissing

30 de abril de 2020

Hej Allan,
Vi kan ikke identificere dig i vores system kun ud fra et fornavn.
Vi er selvfølgelig meget interesseret i at du en anden gang er tryg ved at handle i vores webshop.
Hvis du lige kontakter os med dit ordrenummer, eftersender vi nogle nye varer til dig uden beregning. (ring gerne direkte til mig)

Din henvendelse er behandlet af Joachim tlf. 29602230.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais