Super lækker hjemmeside med mange gode tilbud. Bredt udvalg af kvalitetsvarer. Det er altid let at finde både gaver og egne forbrugsvarer.
A empresa respondeu
Jeg har købt en del ting hos "Gavetanken" og er meget glad og tilfreds med det købte. Denne gang har jeg købt viskestykker. Farven på foto`et svarer ikke helt overens med det fysiske produkt... D... Ver mais
A empresa respondeu
Julen blev reddet ♥️ Alle gaverne var i hus - troede jeg..! Men desværre fik en kedelig besked fra en anden webshop, at de alligevel ikke kunne levere mine varer. Heldigvis kunne Amalie f... Ver mais
A empresa respondeu
Ungerne ønskede sig sengetøj fra Georg Jensen - men argh næsten 2000 kr for 2 sæt i forretningerne. Men hos Gavetanken fik jeg 4 sæt for lidt over 1.500 kr. Hvad der er sparet - er tjent, så mor'h... Ver mais
A empresa respondeu
Har blandt andet Medlemsshop for Ældre Sagens medlemmer - hvor der kan købes mærkevarer med store rabatter!. Vi er aktivt begyndt at invitere vores kunder til Trustpilot primo april 2024, hvor vores kunder fra de seneste måneder inviteres til at bedømme os. www.gavetanken.dk
Grønningen 4, 4130, Viby Sj., Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
It is great, high prof. I will buy again. My background is about 50 years in marketing/selling (nat.and internat)
Torben K. Simonsen, Skærbæk 7000 Frcia

Resposta da Gavetanken ApS
Tryg og positiv oplevelse at handle med virksomheden og lynhurtig levering (under et døgn!)

Resposta da Gavetanken ApS
Jeg syntes ikke Horsens afd lavernok
Vi plejer at være på endags ture og 4til 5 dags ture

Resposta da Gavetanken ApS
Personlig betjening, når varen er i restordre - der er styr på det

Resposta da Gavetanken ApS
Det er kvalitets varer til en meget rimelig pris. Hurtig og nem levering. Ved telefon opkald meget hjælpsomme

Resposta da Gavetanken ApS
Købte en eltandbørste og en flosser mrk Ordo.
Tandbørsten okay, men flosseren desværre umuligt at bruge. Får en vandstråle i hele ansigtet, og spejlet skal rengøres for vand efter hver eneste brug.
Har ikke sendt retur, da tandbørsten er taget i brug,- og vel okay.

Resposta da Gavetanken ApS
Hurtig levering og kvalitetsprodukter til fordelagtige priser

Resposta da Gavetanken ApS
Fantastiske tilbud og mange af slagsen -
Nemt at bestille og lynhurtig levering -
En sand fornøjelse at handle her TAK

Resposta da Gavetanken ApS
Supergod pris på Damask sengetøj. Jeg glæder mig til at give det til mit ældste barnebarn, der flytter på kollegium nu. At I har fået det i ny fire nuancer gør, at der er noget det passer til enhver😊

Resposta da Gavetanken ApS
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.