Leia as opiniões dos outros
Wij hebben de TinyPlay walkie talkies gekocht voor onze kinderen en ze zijn echt een groot succes! Ze zijn licht, compact en perfect voor kleine kinderhanden. Zelfs onze jongste had meteen door ho... Ver mais
Deze kindercamera is echt een hit! Hij is speciaal gemaakt voor kleine handjes, super makkelijk te gebruiken en kan tegen een stootje. Wat hem extra leuk maakt: kinderen kunnen hun foto’s direct... Ver mais
Heb de Tinyplay Giga (rainbow) besteld voor mijn nichtje voor de kerst. Heb een flinke zoektocht geopend, maar dit leek me de beste keuze voor haar. Goede prijs/kwaliteit verhouding, batterij gaat lan... Ver mais
Informações sobre a empresa
Voor ouders die meer dan alleen een scherm willen voor hun kinderen. Bij TinyPlay zetten we ons dagelijks in met het doel om de beste, leukste en meest kindvriendelijke tablets te ontwikkelen voor kinderen en ouders. Onze tablets zijn betrouwbaar, veilig én betaalbaar, zowel bij aanschaf als in gebruik. Inmiddels zijn er enorm veel blije kinderen en tevreden ouders die dagelijks genieten van onze producten. Onze kindertablets zijn speciaal ontworpen met het oog op educatie en vermaak, zonder onnodige afleiding. Dus geen toegang tot social media, maar wel vol met leerzame apps, creatieve spellen en veilige internetopties. We willen dat kinderen op een verantwoorde manier plezier hebben met hun tablet, zonder dat het ten koste gaat van hun tijd om buiten te spelen of om creatief bezig te zijn. Samen maken we schermtijd leuk, leerzaam én verantwoord!
Informações de contacto
Kraaijenberg 9153, 6601PM, Wijchen, Holanda
- +31657443544
- klantenservice@tinyplay.nl
- tinyplay.nl
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
De tablet van mijn zoontje ging opeens niet meer aan ( tablet was 18 maanden oud) na contact met tinyplay kon ik de tablet opsturen,de laadpoort zou kapot zijn en kon tegen betaling gemaakt worden. Echter bleek na een paar dagen niet het geval te zijn en boden ze een nieuwe tablet aan . Top service dus!
Gekocht voor klein zoon ,
Gekocht voor klein zoon ,
Hij was er direct verliefd op .
Eerste rolletje was er dadelijk door zoveel fotos gemaakt.
Super leuke walkie talkies voor kinderen
Wij hebben de TinyPlay walkie talkies gekocht voor onze kinderen en ze zijn echt een groot succes! Ze zijn licht, compact en perfect voor kleine kinderhanden. Zelfs onze jongste had meteen door hoe ze werken.
Het bereik is verrassend goed zowel binnen als buiten (tuin, speeltuin of camping) werkt het prima. Het geluid is duidelijk en zonder storingen. Ook fijn: ze zijn stevig genoeg om tegen een stootje te kunnen, wat met kinderen natuurlijk geen overbodige luxe is.
Goede snelle service!
De 3d pen van tinyplay is erg fijn...
De 3d pen van tinyplay is erg fijn alles in 1 doos om mee te beginnen als starter. Even opladen en ze kan als 8 jarige zelf alles doen. Eerst vullen en dan starten in het voorbeeldboekje om zo 1 van de mooie creaties te maken. Handig van die vingertopjes die erbij zitten. 1 nadeel hij moet aan de lader blijven anders doet hij het niet. Verder een top product.
Geweldig product met veel extra's!
Geweldig product met veel extra's! Product de volgende dag in huis. Onze kinderen zijn er uren zoet mee!
De perfecte combinatie van speelplezier, uitdaging en educatief!
Een wereld waarin het ‘speelgoed aanbod’ werkelijk een doolhof lijkt, zocht ik voor onze 5-jarige kleuter zowel speelplezier, dan wel educatief als uitdagend. Mijn oog viel op kindercameras, maar hoe ga je daar precies de juiste keus in maken. Mijn voorwaarden waren met name gericht op: direct printable foto’s, scherpe kwaliteit, usb oplaadbaar, kindproof design, SD-kaart inbegrepen en eventueel nog leuke extra’s als spelletjes en muziek luisteren. Online vele sites afgespeurd met de ‘voorwaarden’ voor ogen en kwam al snel uit op de camera van TinyPlay. Deze voldoet aan alle ‘eisen’ en dat maakte dat we hem bestelden voor onze kleuter. Na ontvangst de gebruiksaanwijzing doorgenomen en binnen 10 min wist ons zoontje al zijn weg in de programmering, maakte hij foto’s, video’s en wist hij ook al zijn weg in de spelletjes. Kortom een groot succes! Foto’s worden van familieleden gemaakt, buiten in de natuur, maar ook van zichzelf foto’s voor in vriendenboekjes van klasgenootjes (echt handig gezien die snel, simpel en goedkoper dan pasfoto’s toegevoegd kunnen worden). Je kan de fotokwaliteit aanpassen qua scherpte, ook heel tof. Ik kan geen enkel nadeel bedenken aan dit ‘speelgoed’. Een super aankoop waar heel veel speelplezier mee te behalen valt!
kindvriendelijke walkie-talkie met video
Deze kindvriendelijke walkie-talkie met scherm werkt goed en doet precies wat je ervan mag verwachten. Het scherm is duidelijk en makkelijk af te lezen, wat het gebruik extra handig maakt. Het geluid is helder en de verbinding is stabiel. Het beeld is scherp genoeg. De bediening is eenvoudig en alles functioneert naar behoren. Zeker een goede keuze voor wie een betrouwbare walkie-talkie zoekt.
Mijn kinderen ervaren veel speelplezier vooral omdat je elkaar kunt zien dat maakt het wat leuker. Zeker geschikt voor binnen & buiten. Stimuleerd de kinderen meer samen te spelen. Wat ook superfijn is het beschermhoesje die erbij zit. Die je niet apart bij hoef te kopen.
Horloge Tinyplay
Mijn zoontje vind het horloge van Tinyplay fantastisch hij is er uren mee zoet! Hij kan er zoveel verschillende dingen mee doen dat hij hem niet meer af wilt doen
Smartwatch voor kinderen
We kochten de smartwatch voor kinderen als cadeautje voor onze dochter van 4. Ze was helemaal in de wolken. Ze speelt er nog zo goed als elke dag spelletjes op en neemt er echt superveel foto's mee. Ze draagt het bijna altijd naar schooltijd en in het weekend of de vakantie. Ondertussen begint ze ook al een beetje het uur te lezen. Dat is dus mooi meegenomen!
Onwijs leuk bedrijf
Onwijs leuk bedrijf! En super goede producten! Erg blij mee!
De mensen achter het bedrijf zijn ook super vriendelijk! 🤗
Ik zou er zeker blijven bestellen!
TinyPlay kindercamera
Deze kindercamera is echt een hit!
Wat hem extra leuk maakt: kinderen kunnen hun foto’s direct uitprinten.
Zo worden herinneringen meteen tastbaar en blijven ze spelenderwijs bezig met ontdekken en creativiteit
Echt een aanrader voor nieuwsgierige, creatieve kids
Super goede service
Super goede service, al mijn vragen werden beantwoord. Leuke camera voor kinderen met goede printjes van de gemaakte foto’s. Is groot succes!
Slechte service!
29 april 2 tablets besteld voor de kinderen, 1 van deze tablets kon begin januari niet meer opgeladen worden. Contact gezocht met tinyplay ik kreeg te horen dat ik hem maar moest opsturen en de verzendkosten waren voor eigen rekening.. dan zouden ze gaan beoordelen of de oplaadpoort beschadigd was, ik heb hier meteen maar even foto’s van gestuurd gezien er lichte gebruiksporen zichtbaar waren rondom de usb-c aansluiting. Hierop kwam meteen een reactie dat het beschadigd was en dat reparatie 45 euro zou gaan kosten. Ik heb aangegeven dat het toch normaal was en dat ik niet wist dat je een tablet dus niet op zou mogen laden ofzo. Ik kreeg terug dat ze zich aan de garantie voorwaarden moesten houden.. erg slechte service ik bestel hier nooit weer iets!
Wij hebben deze kindercamera gekocht…
Wij hebben deze kindercamera gekocht voor ons zoontje van 4, die het súperleuk vindt om mama te zien fotograferen en dat nu zelf ook graag wil doen. Deze camera is echt een hele toegankelijke manier voor kinderen om kennis te maken met fotografie. Hij is makkelijk te bedienen en eigenlijk spreekt het gebruik helemaal voor zich.
Wat hij vooral leuk vindt, is dat hij de foto’s meteen kan printen. Zo ziet hij direct wat hij heeft vastgelegd. De foto’s kun je in grijswaarden afdrukken of met een gestippeld effect, wat ook weer een grappig resultaat geeft.
Voor de prijs-kwaliteitverhouding is dit echt een prima camera. Je krijgt er zelfs leuke stiften bij om zelf de foto’s wat kleur te geven, wat het nog aantrekkelijker maakt voor kinderen. Ons zoontje is er in elk geval helemaal weg van 😊
We hebben de foto’s nog niet via de kaart op de computer bekeken, dus daar kan ik nog niets over zeggen. Zelfde voor de spelletjes en muziek opties. Maar voor het directe gebruik en het plezier dat hij eraan beleeft: top aankoop!
Vragen worden snel beantwoord via de app, prima service. De kindercamera met print functie viel ook goed in de smaak bij mijn dochter. De spelletjes vindt ze ook leuk. De foto's zijn prima, maar lang niet zo scherp als op de verpakking, ook niet als je de settings aanpast. Leuk voor kinderen tot een jaar of 7.
Onzettend mooie camera die super simpel…
Onzettend mooie camera die super simpel in gebruik is en dus perfect voor onze kleintjes! Zelfs m’n dochtertje van bijna 1,5 vind hem geweldig!
Leuke en creatieve 3D-pen
Leuke en creatieve 3D-pen
Een echte aanwinst voor creatieve kinderen! Makkelijk in gebruik en superleuk om samen creaties te maken. Hier thuis elke dag een succes. Zeker een aanrader!
Ontzettend leuke camera
Ontzettend leuke camera! Onze zoon is er super blij mee. Het is nog leuker dat de foto's gelijk afgedrukt worden en wij zo een mooi fotoboekje voor hem kunnen maken met zijn eigen gemaakte foto's.
Super fijne 3d pennen
Super fijne 3d pennen.
Er zitten geweldige benodigdheden bij. Zeker aan te raden!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.