Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De tablet van mijn zoontje ging opeens niet meer aan ( tablet was 18 maanden oud) na contact met tinyplay kon ik de tablet opsturen,de laadpoort zou kapot zijn en kon tegen betaling gemaakt worden.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben de TinyPlay walkie talkies gekocht voor onze kinderen en ze zijn echt een groot succes! Ze zijn licht, compact en perfect voor kleine kinderhanden. Zelfs onze jongste had meteen door ho... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Deze kindercamera is echt een hit! Hij is speciaal gemaakt voor kleine handjes, super makkelijk te gebruiken en kan tegen een stootje. Wat hem extra leuk maakt: kinderen kunnen hun foto’s direct... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de brinquedos

Voor ouders die meer dan alleen een scherm willen voor hun kinderen. Bij TinyPlay zetten we ons dagelijks in met het doel om de beste, leukste en meest kindvriendelijke tablets te ontwikkelen voor kinderen en ouders. Onze tablets zijn betrouwbaar, veilig én betaalbaar, zowel bij aanschaf als in gebruik. Inmiddels zijn er enorm veel blije kinderen en tevreden ouders die dagelijks genieten van onze producten. Onze kindertablets zijn speciaal ontworpen met het oog op educatie en vermaak, zonder onnodige afleiding. Dus geen toegang tot social media, maar wel vol met leerzame apps, creatieve spellen en veilige internetopties. We willen dat kinderen op een verantwoorde manier plezier hebben met hun tablet, zonder dat het ten koste gaat van hun tijd om buiten te spelen of om creatief bezig te zijn. Samen maken we schermtijd leuk, leerzaam én verantwoord!

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

101 opiniões

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Tablet

Met een mooie korting een derde tablet gekocht.

5 de janeiro de 2025

Resposta da Tinyplay

Hoi Sanne, enorm bedankt voor het vertrouwen en heel veel plezier met de tablets!

Classificada 5 em 5 estrelas

Dit is een geweldige tablet

Dit is een geweldige tablet! Mijn zoon met autisme heeft er heel veel baat bij. Het werkt snel en naar behoren. Het installeren gaat heel soepel em is hartstikke duidelijk.Ook is de klantenservice snel en super vriendelijk.

23 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Heb de Tinyplay Giga (rainbow) besteld…

Heb de Tinyplay Giga (rainbow) besteld voor mijn nichtje voor de kerst. Heb een flinke zoektocht geopend, maar dit leek me de beste keuze voor haar. Goede prijs/kwaliteit verhouding, batterij gaat lang mee, super leuk design met regenboogkleurtjes en hij kan duidelijk tegen een stootje 😅. En ondanks drukte ivm feestdagen netjes de volgende dag in huis. Ben positief verrast!

9 de janeiro de 2025

Mooie tabblad

Mooie tabblad. De regenboog hoes vind mijn dochtertje geweldig.
Super snel bezorgd.
In eerste instantie dacht ik dat de lens beschadigd was, omdat het bijna niet te zien is. Joyce heeft ons super geholpen ook al was het mijn schuld.

30 de dezembro de 2024

Zeer tevreden

Heel fijn product waarmee je als ouder veel controle hebt over de schermtijd van je kind!

3 de janeiro de 2025

Fijne tablet

Een aantal weken geleden besteld, werd super snel geleverd. M’n zoontje is er erg blij mee :) Makkelijk in gebruik, doet gewoon wat een kindertablet moet doen.

4 de janeiro de 2025

Snelle levering en goede 10-inch tablet

Tablet was snel geleverd ondanks Sinterklaas drukte. Inmiddels hebben we de tablet (10-inch) een maand in gebruik en het voldoet aan verwachtingen vooral dat je toezicht hebt als ouder. We hebben ook de autohouder erbij besteld, nog maar 1 keer gebruikt, maar doet wat het moet doen.

6 de dezembro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Prima prijs/kwaliteit

Prima producten voor de prijs. Het zijn natuurlijk niet de krachtigste tablets aangezien het kindertablets zijn maar ondanks dat kunnen ze apps en video's goed handelen. De tips zijn voor digibete goed en leuk. Zelf word ik wel een beetje gek van te veel mailtjes dus die ga ik uitzetten.

We zijn in ieder geval tevreden.

4 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer fijne en kindvriendelijke…

Zeer fijne en kindvriendelijke kindertablet. Deze als kerstcadeau gedaan, ze waren er erg blij mee. Makkelijk te besturen, de kinderen konden er vrij snel zelf mee omgaan. Zeker een aanrader!

26 de dezembro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Prima

Het is een fijne tablet makkelijk in gebruik.
Ook fijn dat je alles vanaf je telefoon kunt bedienen via de family link.
Het enige nadeel is dat de batterij snel leeg gaat en het hoesje niet optimaal aansluit.

29 de novembro de 2024

Resposta da Tinyplay

Goedemiddag! Bedankt voor de review. Ik lees dat de batterij snel leeg gaat. Dit is sterk afhankelijk van het gebruik. Als je contact met ons opneemt kunnen we je voorzien van handige tips om de accuduur te verlengen. We horen graag van u!

Joyce

Goed product

Snelle levering en goede aftersales met o.a. tips en tricks om verantwoord om te gaan met schermtijd

8 de dezembro de 2024

Resposta da Tinyplay

Dag Johan, bedankt voor je feedback! Mocht je nog informatie missen of aanvullende tips hebben, stuur ons dan een e-mail!

Joyce

Zeer positief

Omze ervaring met TinyPlay is zeer positief. Levering was zoals afgesproken en de klantenservice is uiterst behulpzaam en snel met reageren.

16 de novembro de 2024

Top tablet

top bedrijf goede kwaliteit / prijs verhouding en klantvriendelijke klantenservice

28 de novembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.