Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Helaas een verkeerde laadkabel mee gekregen bij mijn bestelling, maar toen ik daarvoor belde hebben ze binnen het uur nog een ander opgestuurd.. foutjes kunnen gebeuren maar ze lossen het keurig en sn... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Betreft Team Corally synchro4. Super tevreden over medewerkers en bedrijf als geheel. Had zelf al vooronderzoek gedaan om een team corally synchro 4 te gaan kopen. Tijdens fysieke aanko... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Nou als beginnende persoon Ben ik echt geschokt hoe ik ben geholpen bij toprc totaal niet vriendelijk en mocht alles zelf uit zoeken voor advies en nieuwkomer in de hobby raad ik hun zeker niet aan.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

RC auto was bij andere zaak goedkoper. TOPRC heeft hun prijs aangepast en teveel betaalde netjes teug gestort. Keurige afhandeling snelle reactie per email. Al vaker bij hun besteld en zal niet de laa... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de material para maquetes

Informação fornecida por diversas fontes externas

TopRC is de grootste Modelsport winkel van Nederland & Belgie. Met bijna 1000m2 beleveren wij een grote groep liefhebbers van radiografisch bestuurbare auto's, drones, vliegtuigen, boten, en helicopters. Door het op voorraad hebben van vele artikelen zijn de levertijden van onze producten zeer kort, en kunnen wij snelle service bieden. Ook voor deskundige informatie, of reparatie kun je altijd bij ons terecht. Na het veelvoudig testen van onze producten, kunnen wij je garanderen dat TopRC een schitterend assortiment heeft van zowel bekende, als minder bekende merken, met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Onze medewerkers zijn zeer klantvriendelijk, en staan altijd voor je klaar. Kom dus gerust een langs bij TopRC.

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

5 mil opiniões

Respondeu a 49% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte dienstverlening en totaal gebrek aan communicatie

Mijn ervaring met deze webshop is ronduit teleurstellend en onprofessioneel.
Na het plaatsen en correct betalen van een bestelling bleef elke levering uit. Wat volgde was een aaneenschakeling van loze beloftes: eerst werd een levering “binnen 3 tot 7 dagen” aangekondigd, daarna werden feestdagen en zogezegde weersomstandigheden als excuus aangehaald. Geen van deze toezeggingen werd nagekomen.
Telkens moest ik zélf opnieuw contact opnemen om enige informatie te krijgen. Uiteindelijk bleef elke reactie volledig uit. Geen levering, geen duidelijke uitleg, geen oplossing. Dit overstijgt ruimschoots wat men nog als een vergissing of tijdelijke vertraging kan beschouwen.
Wat vooral stoort, is het volledige gebrek aan klantenservice:
geen proactieve communicatie
geen correcte opvolging
geen respect voor de klant
en geen verantwoordelijkheid voor gemaakte beloftes
In dezelfde periode ontving ik probleemloos bestellingen uit Nederland en Duitsland, wat de aangehaalde excuses des te ongeloofwaardiger maakt.
Wie hier bestelt, neemt blijkbaar het risico om betaald te hebben zonder zekerheid op levering of zelfs antwoord. Dit is geen manier van werken die past bij een betrouwbare webshop.
Ik kan deze winkel absoluut niet aanbevelen en raad andere klanten aan om uiterst voorzichtig te zijn.

Update / annex bij mijn eerdere review – diep triest en onprofessioneel
Na het plaatsen van mijn eerdere, volledig feitelijke negatieve review, heb ik vandaag telefonisch contact opgenomen met de webshop om – nog steeds correct en rustig – te informeren naar een concrete leveringstermijn.
Het antwoord dat ik kreeg, is onthutsend en zegt alles over de mentaliteit van deze onderneming:
“U hebt een negatieve review geplaatst en daarom gaan wij uw bestelling annuleren.”
Dit betekent concreet dat kritiek van een betalende klant niet wordt aangegrepen om een probleem op te lossen, maar wordt bestraft door eenzijdige annulatie van de bestelling. Niet wegens onbeschikbaarheid, niet wegens overmacht, maar louter als represaille.
Dit gedrag is:
kinderachtig,
onprofessioneel,
en fundamenteel onverenigbaar met wat men van een correcte webshop mag verwachten.
Een negatieve review ontstaat niet in een vacuüm. Ze is het gevolg van structurele communicatieproblemen, niet-nagekomen beloftes en het volledig stilvallen van klantenservice. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen, kiest men hier voor escalatie en intimidatie van de klant.
Dat een onderneming kritiek probeert te smoren door bestellingen te annuleren, is diep triest en zegt meer over hun interne werking dan eender welke review ooit zou kunnen doen.
Deze update bevestigt helaas volledig mijn eerdere beoordeling:
wie hier bestelt, loopt niet alleen risico op vertraging of stilzwijgen, maar ook op represailles zodra men zich als klant kritisch uitlaat.

20 de dezembro de 2025

Resposta da TopRC.nl

Het spijt ons dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren. Wij vinden het belangrijk om hier enkele zaken te verduidelijken, zodat ook andere lezers een volledig en correct beeld krijgen.

Wij hebben meerdere keren duidelijk aangegeven dat de door u bestelde items niet afkomstig zijn van onze gebruikelijke leverancier, omdat deze producten niet langer worden geproduceerd en regulier verkrijgbaar zijn. Om u toch te kunnen helpen, hebben wij bewust gekozen om via een alternatieve leverancier te leveren. Daarbij is ook steeds aangegeven dat de levertijd hierdoor langer en minder voorspelbaar is dan normaal.

Wij begrijpen dat dit voor u teleurstellend was en erkennen dat de levertijd langer heeft geduurd dan gewenst. Tegelijkertijd willen wij benadrukken dat wij geen bindende leverdatum kunnen en mogen toezeggen wanneer een leverancier hier geen zekerheid over kan geven.

Wat betreft de annulering van uw bestelling:
Deze is niet uitgevoerd als represaille voor een negatieve review. Op de dag van annulering ontvingen wij van u een e-mail waarin u dreigde met juridische stappen en aangaf uitsluitend akkoord te gaan met óf een bindende levertijd (die wij niet kunnen garanderen), óf directe terugbetaling.

Omdat wij op die manier geen prettige of werkbare relatie meer zagen ontstaan, hebben wij ervoor gekozen om uw bestelling te annuleren en het volledige bedrag terug te storten. Dit is gedaan om het dossier correct af te sluiten en verdere escalatie te voorkomen.

Wij respecteren het recht van iedere klant om een mening te uiten, maar behouden ook het recht om te beslissen met wie wij zaken willen doen, zeker wanneer communicatie escaleert naar dreigementen.

Wij betreuren dat dit traject zo is verlopen en wensen u desondanks het beste toe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ben vandaag bij toprc geweest.

Ben vandaag bij toprc geweest.
Aardige mensen en goed geholpen.
Bedankt voor de mooie deal.
Een aanrader voor mensen die er nog nooit geweest zijn.
Bedankt Toprc ik kom zeker terug bij jullie.

17 de janeiro de 2026

Weigeren garantie na 1 week normaal gebruik

Accu van een RC-auto is bij normaal gebruik defect geraakt. Auto reed nog, tijdig gestopt en accu direct geladen, maar laadde niet meer op. Garantie werd afgewezen met als reden “te diep ontladen door gebruiker”, terwijl het model geen duidelijke accubeveiliging of waarschuwing heeft. Uiteindelijk alleen aanbod gekregen om een nieuwe accu te kopen. Ik koop hier nooit meer wat waardeloze zaak.

Krijg onderstaande bijdehante antwoorden als ik om een nieuwe accu vraag.

Kun je ergens zo’n accu kopen voor dat geld dan? Er is zeker wat misgegaan bij je, dat geeft de spanning toch aan.

Dat is goed. Dan kunnen we het nogmaals uitleggen, hopelijk begrijp je het dan

Hoi Alberto Smit,

Dank je voor je review. Jammer dat je dit zo hebt ervaren.

Ter verduidelijking: de spanningsmeting waarover is gesproken, is door jouzelf uitgevoerd. Op basis van die meting en de toestand van de accu is vastgesteld dat deze te ver ontladen is geraakt. Bij LiPo-accu’s veroorzaakt dit onherstelbare schade.

Het betreffende model is wél voorzien van accubeveiliging. Deze beveiliging ondersteunt het gebruik, maar kan niet volledig voorkomen dat een accu te diep ontladen raakt, bijvoorbeeld bij doorrijden nadat het vermogen merkbaar afneemt. Daarom blijft tijdig stoppen essentieel.

Diepontlading valt buiten de garantievoorwaarden, omdat dit geen productiefout is maar gebruiksschade. Om toch mee te denken hebben wij een vervangende accu aangeboden tegen een gereduceerd tarief.

Met vrienderlijke groet,

Classificada 3 em 5 estrelas

TopRC

Me rc auto reageerde niet naar behoren dus nam ik contact op .Ik kreeg snel hulp aangeboden en een Upgrade voor me rc auto , een fijn en behulpzame ervaring met toprc ,

nadat ik de upgrade zelf niet kon plaatsen heb ik de auto opgestuurd , nu zijn we al wat weken verder en hoop dat ik me auto deze maand nog terug krijg en dat me kagama werkt naar behoren.
word vervolgd

16 de janeiro de 2026

Top service

Zeer uitgebreid assortiment met een goede voorraad en vriendelijk personeel.

Er wordt uitgebreid de tijd genomen om je vragen te beantwoorden en te helpen zoeken naar wat je nodig hebt. Ook na je aankoop staan ze hier altijd klaar om je te helpen mocht er iets toch niet in orde blijken te zijn.
Top service!

12 de janeiro de 2026

Accu defect na 3 keer opladen

Accu defect na 3 keer opladen. Klantenservice geeft aan dat ik pech heb en dat ik helaas zelf een nieuwe mag gaan aanschaffen. Waardeloos!

Update: Lees vooral ook de reactie van dit bedrijf hieronder en zie dat zo tamelijk arrogant zijn als het gaat om hun "service". Als er iets stuk gaat kan het met geen mogelijkheid een defect product zijn. Nee het moet komen door verkeerd gebruik.

1 de janeiro de 2026

Hi Eduard,

Het is jammer dat u dit zo ervaart. Wij hebben juist geprobeerd met u mee te denken. Uit de door u zelf aangeleverde metingen blijkt echter dat de accu te diep ontladen is geweest. Dit is helaas geen productiefout, maar het gevolg van gebruik of opslag, en valt daarom buiten de garantievoorwaarden van de fabrikant.

LiPo-accu’s zijn hier erg gevoelig voor; bij te diepe ontlading raken ze onherstelbaar beschadigd. Om die reden hebben wij ook aangegeven dat de accu vervangen zal moeten worden door een nieuwe. Dat is uiteraard vervelend, maar geen kwestie van “eigen schuld aanwijzen”, wel van een technische constatering op basis van meetgegevens.

We vinden het jammer dat u ons hierdoor als waardeloos bestempelt, zeker gezien uw eerdere positieve ervaring. Mocht u alsnog advies willen over correct gebruik en onderhoud van accu’s om herhaling te voorkomen, dan helpen wij daar graag bij.

Mvg,

Jammer

Heeel veel klanten.
Te weinig personeel.
Geen kennis van Billing Boats.
Teleurstellend. Had hoge verwachtingen, maar reis van 1,5 uur ga ik niet meer ondernemen.

Resposta da TopRC.nl

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te lezen dat uw bezoek niet aan uw verwachtingen heeft voldaan, zeker gezien de reistijd die u heeft genomen.

Op drukke momenten kan het inderdaad voorkomen dat het langer duurt voordat iedere klant persoonlijk en uitgebreid geholpen kan worden. Dat is geen excuus, maar wel een aandachtspunt waar wij continu aan werken door onze planning, bezetting en kennis te blijven verbeteren.

Wat betreft Billing Boats: wij begrijpen uw teleurstelling en nemen uw feedback hierover serieus. Het is voor ons belangrijk dat klanten kunnen rekenen op deskundig advies, zeker bij specialistische merken en modellen.

Wij vinden het jammer dat uw ervaring u heeft doen besluiten niet opnieuw langs te komen, maar danken u wel voor uw eerlijke terugkoppeling. Deze helpt ons om onze service verder te verbeteren.

Bestelling opgehaald

Afgelopen vrijdag mijn bestelling opgehaald bij TopRC in Uden.
Had bij hun een aantal weken geleden 3 stuks RC vliegtuigen besteld en vrijdag was de bestelling compleet om te kunnen worden opgehaald.
Eenmaal aangekomen in de winkel was het best wel druk met klanten maar omdat het mijn vrije dag was had ik tijd genoeg dus was geen haast mee gemoeid.

Daar in de winkel eens flink de tijd genomen om rustig rond te kijken naar de vele mooie RC modellen die staan opgesteld.
Het is werkelijk een snoepwinkel maar dan op RC gebied.
Ondanks dat het erg druk was met veel andere klanten is het personeel van de winkel echt super geduldig en behulpzaam.
Ik kan niet anders zeggen een hele dikke pluim voor het personeel van TopRC want beter dan dit kunnen klanten niet geholpen worden.

Nadat ik klaar was met mijn bestelde RC vliegtuigen betaald te hebben en in ontvangst mocht nemen de spullen in de wagen gelegd en ben daarna nog even terug gegaan de winkel in om weer verder te kijken wat ze allemaal hadden aan RC modellen.
Het is teveel om op te noemen en wat een mooie RC modellen staan daar om naar te kijken en zelfs te kunnen aanraken.
Ik ben na verloop van tijd maar weggegaan want anders zou de verleiding te groot zijn om er nog een RC model bij te halen.
Dit weekend maar genieten met het bouwen en instellen van mijn aangekochte RC vliegtuigen en onder de winterse weersomstandigheden buiten is dat absoluut geen straf.
Hoop van het voorjaar weer terug te keren naar de winkel van TopRC in Uden om dan eens te kijken naar een mooie RC auto want daar hebben ze ook heel veel keuze in.
Modellen van verschillende merken en in verschillende formaten.
Het ene model nog mooier en sneller dan de andere.
Ik ben zeer content met grote variatie van RC modellen wat TopRC te bieden heeft en die combinatie van een groot aanbod en het bijzonder aardige en behulpzame personeel doet mij telkens weer terugkomen in Uden.
Vr gr

Classificada 4 em 5 estrelas

Wij waren net voor nieuwjaar in de…

Wij waren net voor nieuwjaar in de winkel en het was natuurlijk behoorlijk druk! Voor de kassa een lange rij ... ik miste deskundig personeel in de winkel die vragen over producten konden beantwoorden, twee keer personeel aangesproken en er werd simpel gezegd dat ik maar aan moest sluiten bij de rij voor de kassa om advies/vraag beantwoord te krijgen.
Dat zou echt een verbeterpunt zijn in jullie winkel .
Verder ben ik en mijn zoon erg tevreden over onze aankoop.
Groetjes rowen en ronny kerstens

31 de dezembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.