Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har brukt Tørn i mange år og bare hatt god erfaring med de. Rikt utvalg og gode priser på mange produkter. Jeg har utelukkende opplevd fantastisk god kundeservice. De har svart kjapt og vært løsningso... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Bestilte en konkret vare ved å trykke på "bildet". Lykkelig over å spare noen kr. Fikk en annen - ubrukelig. En diskusjon fulgte. Den løste seg. Varen ble returnert uten kostnad for meg. At PostNord i... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har blitt trukket på kredittkortet mitt for et kjøp jeg har angret pga. en skade på varen. Når jeg prøvde å kontakte Tørn.no for å få refundert beløpet, svarer de ikke. Jeg har prøvd å sende dem t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tørn er bra for alle involverte - også miljøet! Jeg har veldig sansen for at overskudsvarer også kommer til nytte. Jeg er både selger og kjøper på Tørn. Begge deler er i all hovedsak helt problemfrit... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Plataforma de comércio online
  2. Mercado de materiais de construção

Escrito pela empresa

Tørn er byggevarebransjens egen markedsplass, hvor profesjonelle partnere som byggevarehus, grossister og produsenter kan legge ut sine overskuddsvarer til salg for kjøpere over hele landet. Overskuddsvarer er varer partnerne ikke har klart å selge selv av diverse årsaker, og disse blir ofte langtidslagret og etterhvert kastet. For kjøperne er Tørn en ypperlig mulighet til å kjøpe nye, ubrukte byggevarer til sterkt reduserte priser. Tørn står for all teknologiutvikling av plattform, markedsføring, frakt og kundeservice.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Angrefrist og retur Jeg bestille retur på en vare jeg hadde

Jeg bestille retur på en vare jeg hadde kjøpt, å det var veldig enket, greit og rask fikset. Ingen problemer )))

12 de janeiro de 2023

Resposta da Tørn

Wohoo! Så gøy å høre at det løste seg når du først ønsket å returnere en vare :-) Neste gang håper vi overskuddsvaren innfrir og at du blir enda mer fornøyd. Takk uansett for hyggelig hilsen :-D

Vennlig hilsen oss i Tørn :-)

Rask respons på reklamasjon

Rask respons på reklamasjon, flott løst

19 de janeiro de 2023

Hei Anstein - knall å høre! 😎

Vi gjør alltid vårt for å unngå trøbbel, men hvis trøbbel dukker opp er det viktig for oss å rydde opp 👨🏼‍🔧👩‍🔧

Håper du fortsatt finner det du trenger på Tørn i fremtiden, og vi ser frem til å dele stadig flere overskuddsvarer med deg 😎😉

Takknemlig hilsen fra Tørn-gjengen 🙏🤓

Supre priser

Supre priser, alltid spennende ting blir lagt ut.
Jeg har vært uheldig med 2 skader under transport , men dette har de ordnet opp i på en proff måte.

19 de janeiro de 2023

Hei Bjørn Ole, og takk for utrolig motiverende tilbakemelding! 🥰

Det smerter selvsagt at du har opplevd skader under transport to ganger, men det gir bare enda mer motivasjon for å gjøre Tørn bedre for deg og alle andre fremover 🤠

Godt å høre vi har fått ordnet opp 🤩 Det er det vi er til for 🥳 Og følg med fremover - vi får stadig på flere partnere som ivrer etter å kvitte seg med nye og ubrukte overskuddsvarer på en miljøvennlig måte 😁👌

Takk fra Team Tørn!

Classificada 5 em 5 estrelas

Dørkjøp med skade, perfekt løst av Tørn.

Kjøpte en dør, som viste seg å være skadet da jeg pakket den opp. Dokumenterte skadene med bilder og sendte epost til kundeservice hos Tørn. Etter litt dialog om saken ble saken løst særdeles ekspeditt. Alle utlegg ble refundert. Dette var min første handel hos Tørn og jeg er godt fornøyd med opplevelsen. Trygg handel på alle måter.

12 de janeiro de 2023

Resposta da Tørn

Supert at opplevelsen med oss ble bra til tross for trøbbel med bestillingen 😀 En glede å ha kunder som deg Ivar, og vi skal selvsagt sørge for å bli enda bedre fremover 🤩

Vårt mål er at du og alle andre skal få mulighet til å kjøpe stadig flere rimelige overskuddsvarer hos oss 🥳 stor TAKK! 😎

Kansellering av ordre

Bestilte vare ved en feiltagelse som ikke kunne sendes. Gikk litt hastig med bestillingen fra min side. Kontaktet Tørn og de ordnet opp og kansellerte ordren og pengene tilbake. God service

8 de novembro de 2022

Hei Steinar og takk! 🙂

Noen ganger blir det feil (også fra vår side), og da er det fint å ordne opp. Og veldig motiverende å få litt skryt for det også 😍

Takktakk fra Tørngjengen!

Classificada 2 em 5 estrelas

Utgått på dato

Dessverre fikk jeg tilsendt varer som var utgått på dato. Er det dette Tørn mener med "overskuddslagre"?

5 de novembro de 2022

Resposta da Tørn

Hei Ronny! Vi ser at produktene du har kjøpt ikke har oppgitt at utløpsdatoen har passert. Det skal produkter med feil og mangler gjøre - beklager at det ikke har skjedd i ditt tilfellet. Om du ikke allerede har gjort det er det fint om du kontakter oss så vi får fulgt opp utsalgsstedet:

Vi vil enten forsøke å erstatte varen eller kompensere deg, og vi pleier å løse det greit selv om det er ergerlig å ikke få den varen du skulle hatt. Håper det løser seg til slutt og takk for tilbakemelding :-)

Classificada 3 em 5 estrelas

Feil vare tilsendt - sen respons på reklamasjon og ikke mulig med direktekommunikasjon!

Bestilte en stigefot som skulle leveres av ett Monter-byggevarehus, men etter 2 ukers leveringstid så fikk jeg tilsendt noe helt annet. Sendte umiddelbart (mandag kl. 13.00) reklamasjon til Tørn, men først på torsdag kl.0900 tok de kontakt. Senere på dagen ringte Monter forretningen og sa de skulle sende varen så raskt som mulig. Nesten 2 uker etterpå mottok jeg riktig vare, men de har fremdeles ikke hentet den varen som ble feilsendt. Det ble ordnet opp til slutt, men netthandel i 2022 betinger max virkedagers levering fra ordre er lagt.

Det er ikke mulig å kommunisere direkte med Tørn verken via telefon eller chat (hvem er det som søker opp bedriften på Facebook for å sjekke om man kan kommunisere der?), responsen på reklamasjonen var sen og det tok veldig lang tid før ordre ble behandlet og shippet. Det er litt å forbedre her, så blir en treer..

NB! Det er irrelevant og lite profesjonelt av Tørn og nevne at jeg har gitt 1 stjerne til ett par andre på Trustpilot. Som så mange andre så bruker jeg ikke tid på å sende vurderinger når selskaper kun leverer som forventet, så da blir det de som ikke leverer så godt som får negative vurderinger...

31 de outubro de 2022

Hei Erik!

Våre kolleger har som mål å svare alle henvendelser innenfor 1 virkedag, men vi svarer ikke i helger :-) Når du først får svar pleier vi å være gode på å finne en løsning, selv om det er ergerlig at det både tar tid og at du mottar feil vare.

Usikker på nøyaktig hva som har skjedd her, men våre kolleger har kanskje fått svart deg nå? :-)

Takk for at du gir oss tilbakemelding og håper det løser seg for deg! Ser du har vært svært uheldig i det siste med Trustpilotanmeldelser på 1 stjerne til to andre aktører også.

Edit1: Takk for oppdatering og én ekstra stjerne Erik, så skal vi gjøre vårt for å fortjene enda én til! :-D
Edit2: Takk for enda én stjerne :-) Det er den 3-eren vi er mest fornøyde med! Stort av deg å justere anmeldelsen etter våre forsøk på å følge opp.

Pssst: På https://www.facebook.com/tornnorge/ kan du chatte med oss om du ønsker :-)

Simple enough

Easy, fast and convenient. It was a breeze to buy a pair of terrasevarmer from a store far from Oslo and get it home in a few days for half the price. Also good and quick support. Totally recommended.

21 de outubro de 2022

Resposta da Tørn

Thank you Felipe for taking your time to give us feedback - wohoo!! There's also a superhappy Support-crowd here thankful for your nod their way :-)

Big thank you from Team Tørn!

Tørn rydder opp

Var ikke helt fornøyd med varen jeg hadde kjøpt.
Tørn ordnet opp, så nå er jeg veldig fornøyd. Gode priser og god hjelp på support når det skulle trengs.

24 de outubro de 2022

Resposta da Tørn

Så bra Kine! Tusen takk for det - både at du er fornøyd og at du gir oss muligheten til å rydde opp når ikke alt er på stell ❤️ Hilsen fra Tørn-teamet

Classificada 4 em 5 estrelas

Seriøst

Seriøst - god hjelp hos kundeservice hvis det skulle oppstå problemer.
Mulig å gjøre et godt kupp…

23 de setembro de 2022

Resposta da Tørn

Hei Kjell&Heidi 👋 Det enkle er ofte det beste - takk for kort og konsis tilbakemelding! 😊 Neste gang skal vi gjøre oss fortjent til alle 5-stjerner! ⭐️

Vennlig hilsen Tørn-gjengen

Classificada 5 em 5 estrelas

Begynner å bli en erfaren Tørn’er nå og…

Begynner å bli en erfaren Tørn’er nå og kan i aller høyeste grad anbefale å handle via Tørn. Enkle betalingsløsninger med både kort, vipps og klarna. Bredt utvalg av overskuddsvarer og som oftest gode priser. Kan være lurt å kryssjekke priser da varehusene selv prissetter varene. Kan gå på en real smell hvis man ikke er obs og følger med i timen.

Har ved noen anledninger fått mangelfulle varer, men det har løst seg ganske kjapt via Kundeservice. De har også løst saker for meg i helgene. Føler seg godt ivaretatt også er det bare hyggelige folk på kundeservice!

Fraktpris er også noe man bør være obs på. Bestiller man fra forskjellige varehus kan det fort bli kostbar frakt. Enkelte varer er også ukurrant i størelse og vekt, slik at det utløser skyhøy frakt. Kan oftest løses ved manuell utregning via Kundeservice. En teiprull med 10m teip kan fort oppfattes av postsystemet som en 10 meter lang vare. Skulle ønske det kom muligheter for Brevpost eller småpakker, for ett par beslag f.eks til 10kr stykket koster pr. Idag 139kr med post (minimums beløp kan det virke som).

Alt i alt så får du god oppfølging hvis man er uheldig med forsendelsen. Somregel er varene godt innpakket og beskyttet under transport. Også er det absolutt muligheter å spare store beløp ved å sjekke Tørn først!

Mitt siste kjøp så kjøpte jeg listverk til 59kr stk (normalpris i butikk 319kr stk) 💛

Anbefaler alle og en hver å handle via Tørn hvis man finner noe man liker.

21 de outubro de 2022

Hei Sondre! Hvor skal vi begynne? 😍

Takk for veldig hyggelig og ikke minst nyttig tilbakemelding 😊 Vi er klar over utfordringene du belyser og jobber stadig med å forbedre f.eks. transporthåndteringen. Vi synes jo din opplevelse og ikke minst forklaring treffer spikeren på hodet på hvordan vi kan brukes! 💛

Og så skal vi gjøre så kunder som deg stadig får en bedre og enklere kjøpeopplevelse til alles beste. Takk for at du tar deg tid og flid til å fremme oss 🥰 Det gjør oss så sinnsykt stolte! Det blir full baluba på mandag når Team Tørn får presentert en slik gladmelding etter helgen 🥳

Takk Sondre! 🎉🍾

Classificada 5 em 5 estrelas

Strålende fornøyd med å handle hos…

Strålende fornøyd med å handle hos Tørn.
Super kundeservice, og rask med tilbakemeldinger.

13 de outubro de 2022

Resposta da Tørn

Hei Lena og takk for deilig tilbakemelding! Våre kunder er best, og kunder som deg er de besteste av de beste! 💛 Takk!

Super service!

14 de outubro de 2022

Hei Martin 👋 Veldig hyggelig med skryt, takk for det! 🤩

Mvh
Team Tørn

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig bra sted for å handle byggevarer…

Veldig bra sted for å handle byggevarer til gode priser. Helt supre på kundeservice og løser det hvis det er noen humper i veien.

11 de outubro de 2022

Resposta da Tørn

Wow, så hyggelig å høre Franzes - deles videre internt! Takk! :-)

Classificada 1 em 5 estrelas

Har siden 6.09 prøvd å få svar på…

Har siden 6.09 prøvd å få svar på frakt, og enkelt spørsmål. har tatt kontakt å purret opp i dette den 13.09 da jeg ikke hørte noe (7 dager), de skulle purre opp, og nå er det 16.09 (10 dager siden)
begynner å skjønne grunnen til dårlige anmeldelse her inne, for dette her er alt annet enn å skryte av.
-er ikke jeg som skal stå på for å få tak i en vare, det er dere som skal stå på for å bli kvitt, og tjene penger for den dere selger for og dere selv. *vil jeg tro*
skjerp dere!

Svar til tidligere tilbakemelding, artig at jeg tok kontakt idag med Montér Søgne og det tok meg i underkant av 1 time å avklare... Det artige er at jeg må bestille dette via dere... Kan dere få hjulpet meg nå.?

Nytt svar: det gjelder tørnid 131939.
Det tok meg 34 min (sendte mail 15:25 fikk svar 15:59 fredag 16.09) å få svar på spørsmål, og mulig frakt. Alt jeg har ventet på er dere!

Nytt svar: da har jeg ordnet frakt og bestilling alt selv, det gikk kjempe fint med en vennlig person på Montér Søgne, uten dere.
Takk for ingenting annet enn hodebry, ventetid...
Dere burde ansatt meg! xD

15 de setembro de 2022

Hei Jon Martin!

Forstår deg godt og spørsmålet ditt burde være lett å få svar på. Vi er eksperter på overskuddsvarer, men dessverre ikke byggevarer. Vi venter stadig på svar da vi må ringe en venn :(

Oftest er det de som er mest frustrerte og oppgitte som tar seg flid med å dele det her. Det forstår vi også, og det er naturlig. Samtidig betyr det at de 90 % av kundene vår som svarer at de er fornøyde med oss ikke speiles av scoren vår på TrustPilot.

Vår modell er jo selvsagt sårbar for at utsalgsstedene ikke følger opp som ønsket. Det jobber vi stadig med for å forbedre.

Håper du tester oss igjen :)
Vennlig hilsen oss i Tørn

>>>>>>>>>>>>>>

Du har valgt å oppdatere innlegget ditt så da gjør vi det samme :)

Det virker som om du ikke anser tiden det tar med å sende e-post til butikken, vente på svar, for deretter å ringe og koordinere dette selv anses som bryderi eller jobb for deg. En slik ansatt vil være en kjemperessurs (i hvert fall billig!) i et ethvert foretak og vi er selvsagt interesserte.

Håper derfor vi ser din jobbsøknad i innboksen i nærmeste tid :)
Uansett ønsker vi deg lykke til!

Tørn

Elendige greier

Elendige greier, dyr frakt da det sendes fra forskjellige butikker, har ventet på varene snart i en måned. Umulig å få tak i kundeservice.

18 de agosto de 2022

Resposta da Tørn

Hei Per! Forstår at du ikke fikk levert hele ordren da din bestilling inneholdt overskuddsvarer fra 3 ulike butikker. Selvsagt irriterende for deg og oss da at den ene da ble borte i transport.

Vi synes derimot det er rart at du er misfornøyd med vår kundeservice. Det har du selvsagt all rett til å være, men kan det være du mener kundeservice hos transportøren hvis du har snakket med de direkte?

Vi har svart deg innenfor våre svartider og vært på telefon med deg flere ganger. Hadde vært fint å få avklart dette :)

Og så håper vi uansett at du tør å prøve oss igjen - 90 % av de som handler hos oss er tross alt veldig fornøyde med oss :D

Classificada 1 em 5 estrelas

Hvor vanskelig kan det være......

Det er snart to måneder siden jeg bestilte varer og betalte de. Tørns kundeservice er fullstendig udugelige, de har flere ganger fått det de har bedt om, men de gjør ingenting for å løse saken. senest idag ba de for tredje gang om dokumentasjon for en tilleggsfrakt som jeg betalte tidlig i mai. Dette duger ikke. Jeg har også bedt om å bli ringt opp, men de ringer ikke tilbake. dette er noe av det dårligste jeg har opplevd. besparelsen på et godt kjøp er for lengst brukt opp i medgått tid på å forsøke å få varene.

17 de junho de 2022

Resposta da Tørn

Hei Stamati og takk for tilbakemelding og en fair prat på telefon. Du var saklig i din tilbakemelding, og det sier litt når du har hatt det såpass ugreit. Når vi går gjennom historikken og ser hvordan du må ha opplevd dette, kan vi ikke annet enn å føle med deg.

Som nevnt oppdaget vi for noen dager siden at spamfilteret hadde fjernet noen ytterst få avsendere. Hva som er grunnen til at du var én av de som har havnet her vet vi fortsatt ikke, men vi har nå gjort om våre rutiner til vi forstår årsaken.

Når det gjelder den andre saken følger vi det opp med transportselskapet. Vi har plukket opp fra sporingen til transportselskapet at denne er levert. Basert på det du sier stemmer jo dette virkelig ikke. Dette finner vi ut av.

Beklager bryet og ikke minst tiden du har brukt på dette uten å nå frem. Vit at vi kommer sterkere tilbake og takk for forståelsen :)

Vennlig hilsen oss i Tørn / Mats

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har handlet flere ganger (hentet…

Jeg har handlet flere ganger (hentet varer hos Monter) og fått sendt mindre varer i posten. Jeg har spart mange 1000 lapper, varer som jeg trenger i Hus prosjektet mitt. Alt har stemt som bestillt, og jeg har fått alt jeg trenger... jeg sjekker alltid Tørn før jeg handler andre steder... anbefales!!!!

8 de junho de 2022

Hei Rune 😊

Det her var utrolig hyggelig å lese. Tusen takk for skryt, og så er det selvsagt bare enda mer motivasjon for oss til å stadig bli bedre. Vi setter stoe pris på slike tilbakemeldinger også 🤗

Mange takk fra Team Tørn

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte varer som er oppgitt med et…

Bestilte varer som er oppgitt med et stort antall på lager.
Varene ble bekreftet og oppgitt ekspedert. Etter flere purringer ble det påstått at de lå for utsendelse, men ble ikke hentet fra Post Nord.
Ble aldri sendt som avtalt
Useriøst!
Anbefales ikke!
Her vil jeg ikke handle mer.

6 de maio de 2022

Resposta da Tørn

Æsj! Sånne opplevelser synes vi er skikkelig leie og vi forstår deg godt Jon. Det er ikke noe vi er fornøyde med :-(

Din tilbakemelding havner i motivasjonskurven for å jobbe videre med koordinering og logistikk i bakkant, slik at våre kunder stadig får en bedre og mer forutsigbar opplevelse med oss. Heldigvis er de aller fleste av våre kunder veldig fornøyd med vår tjeneste (90 % basert på svar etter kjøp).

For deg blir det ingen trøst, men vit at vi ikke er fornøyde med slike opplevelser.

Hjertelig takk for ærlighet og tilbakemelding :-)

Et mekka for hjemmebyggeren

Et mekka for hjemmebyggeren med litt tid til å finne de gode tilbudene! Etter min 5 forsendelse og 1 henting må jeg bare skryte tjenesten helt opp i skyene. Alle varehusene har pakket / sendt varer ved første anledning. Her KAN det sikkert være variasjoner fra varehus til varehus, men i alle fall tydelig i at de store navnene ikke tuller med kundene sine. Har funnet noen virkelige scoop hvor en sitter igjen med virkelige gode produkter med 70-90% rabat – noe som selv slår bruktpris på finn, selv på alternative merker! Frakt, forpakkingsstørrelse og pris på alternative produkter er noe en må være obs på, her tror jeg definitivt ikke hverken tørn eller varehusene spekulerer, men pga. tjenestens oppbygging kan det være detaljer som gjør at «scoopet» blir dyrere enn nærmeste varehus. Håper på sikt det kan komme spennende alternativer på frakt, spesielt de større kolliene 😊 Topp å kunne betale med VIPS, litt lite informasjon mellom betalingsøyeblikk og melding fra POSTEN.

2 de março de 2022

Resposta da Tørn

Fantastisk deilig tilbakemelding å få Kjetil, hjertelig takk for det! Veldig gledelig at du er fornøyd med Tørn (så langt...). Vi hviler ikke på laurbærene, og tar også dine innspill med videre. Men enn så lenge - stor og ydmyk TAKK!

Vennlig hilsen hele Tørn-teamet

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais